Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 47 λεπτά , Smile89 είπε:

Στεναχωρέθηκα που συνέβη. Απλά ένα παιδί που θηλάζει τρώει περισσότερα γεύματα μικρότερων ποσοτήτων κι αυτό λειτουργεί θετικά στην παλινδρόμηση.

Άμα σου πω ότι εσένα σκέφτηκα εχθές? Λέω αυτή η κοπέλα που το χει αρρωστουλικο τι να πει. Το βγάζω μεθηλαστρο.

Έκλαψε γιατί εκείνη τη στιγμή ήταν ανάσκελα οπότε καταλαβαίνεις δυσκολεύτηκε να τής βγει. 

Ναι αγάπη ευχαριστω.

Ψυχούλα μου τρόμαξε κι αυτή Μωρέ. Άσε.

Εντάξει πως να μην στενοχωρηθεις αλλα αφού είναι καλα χαμογέλα. Θα τα συνηθίσεις ομως κ σε λιγο δεν θα σε τρομάζουν.Αχχ μετά θα στα λέμε εμείς κ εσυ θα μας λες τι ίδιο  :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχω και εγώ πρόωρες συσπασεις. Προχθές βγήκα από το νοσοκομείο, μου έδιναν το adalat αλλά από το φαρμακείο που πήγα να το αγοράσω μου είπαν ότι είναι σε έλλειψη.. Και μου έδωσαν το nifelat για 3-4μερες και το ουτραγκεσταν μέχρι να μπω στο μήνα μου..  Είμαι στην 32 εβδομαδα. Έχω επίσης αυξημένο αμνιακο υγρό και το μωρό είναι μια εβδομάδα πιο μεγάλο από το κανονικό. Όταν μου πετρωνει η κοιλιά έχω και λίγο πόνο, εσάς σας πονάει και η κοιλιά ή μόνο Νιώθετε το πετρωμα? Πόσο συχνά σας πετρωνει? Πάντως και με τα χάπια που περνώ συνεχίζει και πετρωνει η κοιλιά... 

1 hour ago, Nicol_ είπε:

Και μενα ματωνε η μυτη μου Καποιες φορες, ειναι απολυτα φυσιολογικο. Ουτε θα μολυνθεί Επειδη ματώνει μην ανησυχείς. 

Το καταλαβαινω αγάπη αλλα μη στεναχωριέσαι, ειναι μια χαρα η μπουμπου κ ηδη αναζητάει το επόμενο γευμα :-P

Euxaristw polu Nikol mou... den kserw ti egine apo xthes mexri shmera to prwi htan ligo matwmwnh h mutoula alla twra nomizw perase..propasthw k na mhn thn fusaw me dunamh mpas k to prokalw egw... 

• Μου αρέσει 1

Γειά σας μανούλες! Έχω πήξει αυτές τις μέρες. 

@Smile89 για όνομα του θεού μην έχεις τύψεις!!! Εγώ θυμώνω και με τον παιδίατρο που στο είπε! Σε τι σε βοηθάει η ιδέα;

@Ria@90 Μαζί δεν λέγαμε και για τα δόντια; Δεν παίρνεις και εσύ σαλοσπιρ; Είναι απόλυτα φυσιολογικό εγώ σε λίγο νομίζω ότι θα έχει αίμα και στη μπατονετα για τα αυτιά!

Το φασολακι μου είναι 900γρ! Ο πλακούντας δυστυχώς δεν μας έκανε τη χάρη να σηκωθεί να ανακουφιστώ ότι θα δημιουργήσω πρόβλημα με την κίνηση επομένως ναι μεν πάω δουλειά αλλά πουθενά αλλού.

Τα κιλά με το σπιτι και την απαγόρευση της κίνησης έγιναν 12!!!! (The HORROR) Ως εκ τούτου δεδομένου ότι περπάτημα/ yoga δεν παίζουν, θα τσικνισω σήμερα με αυγά βραστά κ χορτα .  Και ρε κορίτσια να άλλη η τραγουδίστρια Β που έβγαινε γυμνή στο Θέμο που έλεγε ότι έβαλε 5.5 κιλά. Γκρρρρ 

IfsYp3.png

5 ώρες πρίν, Xioni είπε:

Καλημέρα, @Κωνσταντίνα16 ναι έχω πρόωρες συσπάσεις. Δυστυχώς έχω πρόβλημα με χολή και ίσως είχα και προδιάθεση για συσπάσεις. Τώρα πια δεν ξέρω τι να πω. Και σήμερα έχω. Είμαι στο νοσοκομείο, μου έβαλαν θεϊκό μαγνήσιο αλλά νομίζω ότι δεν με πιάνει όσο θα έπρεπε.

Καλημέρα κορίτσι.. εγώ όταν είχα νοσηλευτεί μου είχαν το πρεπαρ σε ορό και Μ έκανε δουλειά..

Βρε κορίτσια δύο μέρες τώρα νιώθω σαν να έχω πιαστεί στους προσαγωγούς σαν να εκανα γυμναστική..τι είναι πάλι αυτό;

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Κωνσταντίνα16 είπε:

Καλημέρα κορίτσι.. εγώ όταν είχα νοσηλευτεί μου είχαν το πρεπαρ σε ορό και Μ έκανε δουλειά..

Βρε κορίτσια δύο μέρες τώρα νιώθω σαν να έχω πιαστεί στους προσαγωγούς σαν να εκανα γυμναστική..τι είναι πάλι αυτό;

Και εγω το εχω αυτο...

Νομιζω οτι ειναι επειδη κοιμαμαι στο πλαι και ριχνω ολο το βαρος εκει.

aKX8p2.png

πρίν από 1 λεπτό , fairy-mary είπε:

Και εγω το εχω αυτο...

Νομιζω οτι ειναι επειδη κοιμαμαι στο πλαι και ριχνω ολο το βαρος εκει.

Μα βαζω το μαξιλάρι εγκυμοσύνης και η αλήθεια είναι πως με έχει βολεύει απίστευτα..άσε σαν να εκανα γυμναστική είναι ειδικά σήμερα νιώθω πως δεν μπορώ να περπατήσω με πονάνε και τα γόνατα μου

πρίν από 56 λεπτά , Kpp83 είπε:

@Smile89 για όνομα του θεού μην έχεις τύψεις!!! Εγώ θυμώνω και με τον παιδίατρο που στο είπε! Σε τι σε βοηθάει η ιδέα;

@Ria@90 Μαζί δεν λέγαμε και για τα δόντια; Δεν παίρνεις και εσύ σαλοσπιρ; Είναι απόλυτα φυσιολογικό εγώ σε λίγο νομίζω ότι θα έχει αίμα και στη μπατονετα για τα αυτιά!

Το φασολακι μου είναι 900γρ! Ο πλακούντας δυστυχώς δεν μας έκανε τη χάρη να σηκωθεί να ανακουφιστώ ότι θα δημιουργήσω πρόβλημα με την κίνηση επομένως ναι μεν πάω δουλειά αλλά πουθενά αλλού.

Τα κιλά με το σπιτι και την απαγόρευση της κίνησης έγιναν 12!!!! (The HORROR) Ως εκ τούτου δεδομένου ότι περπάτημα/ yoga δεν παίζουν, θα τσικνισω σήμερα με αυγά βραστά κ χορτα .  Και ρε κορίτσια να άλλη η τραγουδίστρια Β που έβγαινε γυμνή στο Θέμο που έλεγε ότι έβαλε 5.5 κιλά. Γκρρρρ 

XAXAX asta na pane an to dw ki auto tha frikarw.. Oxi den pairnw salospir allwste den kserw na ti xapi einai haha!!!

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κοριτσια. Κι εγω ακομα με το αγχος του κοντου τραχηλου. Μολις μπηκα στην 35η εβδομαδα και ελπιζω να αντεξουμε ακομα 10 μερες να μπω στο μηνα μου. Ευτυχως δεν εχω συσπασεις, μονο 2 3 διασπαρτες μες στην ημερα. Κατα τ αλλα ειμαι κι εγω σε διατροφη χωρις ζαχαρη και αλατι. Ειχα οριακη μια τιμη στην καμπυλη και προσεχω πολυ τη διατροφη μου. Εχω παρει μολις 3 κιλα. 

Για τις ρινορραγιες ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι συχνο φαινομενο στην εγκυμοσυνη. Εμενα μου ετυχε μολις μια φορά και τον ειχα ρωτησει. 

πρίν από 49 λεπτά , Κωνσταντίνα16 είπε:

Μα βαζω το μαξιλάρι εγκυμοσύνης και η αλήθεια είναι πως με έχει βολεύει απίστευτα..άσε σαν να εκανα γυμναστική είναι ειδικά σήμερα νιώθω πως δεν μπορώ να περπατήσω με πονάνε και τα γόνατα μου

Ασε οι πονοι στο σωμα ερχονται και φευγουν. Εμενα με ποναει το ηβικο οστο. Και στην προηγουμενη εγκυμοσυνη το ειχα αλλα νομιζα οτι ηταν επειδη ειχα παρει πολλα κιλα. Τωρα ομως ειμαι μολις +3 οποτε ειναι λογω της εγκυμοσυνης. 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Στην ουσια θηλαζεις αρα μια χαρα ειναι το καλυτερο κ πιο ευπεπτο αρα δεν της ερχεται βαρυ μην στεναχωριεσαι ολα για τις μανουλες ειναι κ ολα ειναι μεσα στη ζωη!! Αυτα ειναι περαστικα άλλα ειναι τα χειροτερα!!!

Ναι, εν τω μεταξύ την ακούμπησα κι έκανε πάλι σα να πνίγεται. Την σήκωσα αμέσως αλλά δεν έβγαλε τίποτα. 

3 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Εντάξει πως να μην στενοχωρηθεις αλλα αφού είναι καλα χαμογέλα. Θα τα συνηθίσεις ομως κ σε λιγο δεν θα σε τρομάζουν.Αχχ μετά θα στα λέμε εμείς κ εσυ θα μας λες τι ίδιο  :)

Εκεί που ήσουν ήμουνα κι εδώ που είμαι θα έρθεις που λένε. Χαχαα 

1 ώρα πρίν, Kpp83 είπε:

Μπερδεύτηκα βρε. Με τι θυμώνεις με την παιδίατρο!?

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Κωνσταντίνα16 είπε:

Γενικα περα απο αυτο πως εισαι;

Το μωρο;

Το νιωθεις;

Τελικά ειμαστε πολλες στην αναμονη ...

Ελπιζω ολες να μπουμε στο μηνα μας και να μην έχουμε θεμα!

aKX8p2.png

5 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Όλα καλα μπράβο. Στενοχωρηθηκες με τον θηλασμό; Αν ναι δλδ τι με τον θηλασμό δεν θα είχε παλινδρόμηση; Σορυ άστο μπερδεύτηκα με το νόημα στην ανάγνωση.  

Που είσαι ρε συντρόφισσα κ εγω σήμερα  θα σου έστελνα. Μπήκατε βολευτήκατε όλα εντάξει; Μπράβο για τις εξετασεις! 

Ε δεν έχει τακτοποιηθεί πληρως το σπίτι.. Υπάρχουν πραγματα παντού.. Τώρα που θα σταματήσω την δουλειά θα βγάλω άκρη.. 

• Μου αρέσει 1

Κοριτσαρες θα τσικνισει καμία σήμερα ή μόνο εμείς θα γουρουνιασουμε;; Μόνο η @Kpp83 είδα θα μασαμπουκώσει Χαχαχ! Φάε καλό μου σαν άνθρωπος όχι σαν γουρουνάκι αφού δεν θες αλλα μην στερείσαι.. Μπράβο στο μπεμπε μεγαλώνει! Και εσυ μια χαρά θα τα πας θα δεις. 

Εγω και η κοιλιτσα μου θα τσικνίσουμε σήμερα οπως προστάζει τότε έθιμο :mrgreen: και θα πιω κ ένα κρασάκι αμεεε ^_^

Παράθεση

• Μου αρέσει 2

πρίν από 25 λεπτά , fairy-mary είπε:

Γενικα περα απο αυτο πως εισαι;

Το μωρο;

Το νιωθεις;

Τελικά ειμαστε πολλες στην αναμονη ...

Ελπιζω ολες να μπουμε στο μηνα μας και να μην έχουμε θεμα!

Τον νιώθω τον μπέμπη αλλά είναι ήσυχο πάλι..εχθές το βράδυ υπέφερα για λίγο γτ είχα κάτι σουβλιες στην κοιλιά και συσπασεις αλλά μετά ηρέμησα και κοιμήθηκα...εσύ πως είσαι;

1 hour ago, Manolia34 είπε:

Καλησπέρα κοριτσια. Κι εγω ακομα με το αγχος του κοντου τραχηλου. Μολις μπηκα στην 35η εβδομαδα και ελπιζω να αντεξουμε ακομα 10 μερες να μπω στο μηνα μου. Ευτυχως δεν εχω συσπασεις, μονο 2 3 διασπαρτες μες στην ημερα. Κατα τ αλλα ειμαι κι εγω σε διατροφη χωρις ζαχαρη και αλατι. Ειχα οριακη μια τιμη στην καμπυλη και προσεχω πολυ τη διατροφη μου. Εχω παρει μολις 3 κιλα. 

Για τις ρινορραγιες ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι συχνο φαινομενο στην εγκυμοσυνη. Εμενα μου ετυχε μολις μια φορά και τον ειχα ρωτησει. 

Ασε οι πονοι στο σωμα ερχονται και φευγουν. Εμενα με ποναει το ηβικο οστο. Και στην προηγουμενη εγκυμοσυνη το ειχα αλλα νομιζα οτι ηταν επειδη ειχα παρει πολλα κιλα. Τωρα ομως ειμαι μολις +3 οποτε ειναι λογω της εγκυμοσυνης. 

Εγώ 9 κιλά έχω πάρει ξεκίνησα 40 την εγκυμοσύνη και τώρα είμαι 49

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...