Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 57 λεπτά , Xioni είπε:

Καλημέρα, @Κωνσταντίνα16 ναι έχω πρόωρες συσπάσεις. Δυστυχώς έχω πρόβλημα με χολή και ίσως είχα και προδιάθεση για συσπάσεις. Τώρα πια δεν ξέρω τι να πω. Και σήμερα έχω. Είμαι στο νοσοκομείο, μου έβαλαν θεϊκό μαγνήσιο αλλά νομίζω ότι δεν με πιάνει όσο θα έπρεπε.

Καλημερα κοπελα μ με το καλο το νινακι σου....δυστηχως το θειικο μαγνησιο δεν κανει τπτ ουτε σε εμενα εκανε ποτε....γιατι δεν ζητας να σου δωσουν adalat? Ειναι καλυτερο αρκει να το σηκωσει ο οργανισμος σου εμενα δυστηχως μ εφερνε καουρες δυσπνοια ζαλαδα τρεμουλο κ λιγη ταχυκαρδια κ ετσι τους ειπα κ μ το εκοψαν ειναι ενα χαπι κοκκινο κανει δουλεια η αληθεια ειναι..εγω δυστηχως δν μπορεσα να το παρω! Σιγουρα φυσικα ο γιατρος σου ξερει καλυτερα την αποψη μ λεω γιατι ξερω οτι στο 95% κανει δουλεια εχω παρει απο ολα για τις συσπασεις οσο ημουν στο νοσοκομειο κ ξερω! Και παλι με το καλο!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 7 λεπτά , Beboula25 είπε:

Καλημέρααα!!Ομορφη μέρα!!

@Smile89 περιμενουμε νέα από τον γιατρό,φιλια στη μπουμπου 

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε;;; χάθηκα λίγο αλλά είχα μια μετακόμιση στη μέση αυτές τις μέρες παρόλα αυτά σας διαβάζω όσο μπορώ.. Εγώ έκανα καμπύλη ζαχάρου κ και κάτι άλλες εξετάσεις οι οποίες βγήκαν όλες καλές.. Εσείς;; τα δικά σας;;; 

• Μου αρέσει 1

Μίλησα με τη γιατρό. Παλινδρόμηση έχουμε μη παθολογική αφού κοιμάται κάποιες ώρες την ημέρα, παίρνει βάρος μια σιτίζεται σωστά. 8 στα 10 μωράκια έχουν και το καλύτερο φάρμακο είναι ο μητρικός θηλασμός. Στεναχωρέθηκα είναι η αλήθεια. 

• Μου αρέσει 3

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 34 λεπτά , Smile89 είπε:

Μίλησα με τη γιατρό. Παλινδρόμηση έχουμε μη παθολογική αφού κοιμάται κάποιες ώρες την ημέρα, παίρνει βάρος μια σιτίζεται σωστά. 8 στα 10 μωράκια έχουν και το καλύτερο φάρμακο είναι ο μητρικός θηλασμός. Στεναχωρέθηκα είναι η αλήθεια. 

Όλα καλα μπράβο. Στενοχωρηθηκες με τον θηλασμό; Αν ναι δλδ τι με τον θηλασμό δεν θα είχε παλινδρόμηση; Σορυ άστο μπερδεύτηκα με το νόημα στην ανάγνωση.  

πρίν από 36 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε;;; χάθηκα λίγο αλλά είχα μια μετακόμιση στη μέση αυτές τις μέρες παρόλα αυτά σας διαβάζω όσο μπορώ.. Εγώ έκανα καμπύλη ζαχάρου κ και κάτι άλλες εξετάσεις οι οποίες βγήκαν όλες καλές.. Εσείς;; τα δικά σας;;; 

Που είσαι ρε συντρόφισσα κ εγω σήμερα  θα σου έστελνα. Μπήκατε βολευτήκατε όλα εντάξει; Μπράβο για τις εξετασεις! 

πρίν από 33 λεπτά , Smile89 είπε:

Οπως σου ειπε η γιατρος 8στα 10μωρακια το εχουν ειναι συχνο φαινομενο δεν θηλαζεις;;;πως το καταλαβε η γιατρος απο το τηλεφωνο; (γιατι σου το εκανε 1 φορα μηπως δεν ειναι) δεν υπαρχει εξεταση π να φαινεται αν εχει οντως γοπ;.....τεσπα εφοσον δεν στο κανει συνεχεια σε καθε γευμα παει να πει οτι δεν ταλαιπωρειτε πολυ....υπομονη κοπελα μ...στον 5ο μπαινουν οι στερεες και αυτο φευγει τελειως εχω ακουσει! 

Εγω την περασα χθες την στεναχωρια μου μας γυρισε την ιωση σε βρογχιολιτιδα ειμαστε με αντιβιωση και κανουμε μασκα με οξυγονο ασε τα χρειαστηκα! Με επιασε μια στεναχωρια....ειναι κ τα πρωτα μας κ αν παθουν κατι με την μια τα χανουμε!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 38 λεπτά , Smile89 είπε:

Μη στεναχωριεσαι. Οπως σου εγραψα εχουμε και μεις παλινδρομηση. Ειναι πολυ συχνο στα μωρακια. Εμενα μου κανει και ρουκετες που κ που. Βεβαια μπορει κ να ετυχε σε σας με μια φορα, αλλα και να μην ετυχε δεν ειναι κατι. Εμενα φαντασου μπορει να κανει εμετο η να βγαζει μεγαλες γουλιες και να γελαει! Αρα δεν ταλαιπωρουνται εκεινην την ωρα. Μονο αν κλαινε θελει περαιτερω διερευνηση. Μην στεναχωριεσαι συμπεθερα μου. Θα περασει μολις μεγαλωσουν λιγακι

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 46 λεπτά , Smile89 είπε:

Καλημερα κοριτσι μου!

Μην αγχωνεσαι και μη στρναχωριεσαι

Εφοσον παιρνει το βαρος πο πρεπει δεν εχεις να φοβασαι κατι για την παλινδρόμηση!

Πολλα μωράκια το παθαινουν αυτο!

aKX8p2.png

πρίν από 53 λεπτά , Smile89 είπε:

Καλημερα και απο μενα! Μη στεναχωριεσαι Smile μου, ειναι κατι που συμβαίνει θα στρωσει σιγα σιγα. Εχω διαβασει πως το πεπτικο συστημα στα μωράκια ειναι το μοναδικο που τελειοποιείται αφου γεννηθουνε και οχι μεσα στη μητρα. Και αυτο γίνεται σταδιακα με τον καιρο και τη σιτιση. Οποτε απολυτα λογικο μεχρι να στρωσει να παρουσιάζει διαφορα. Εμετους,δυσανεξίες, δυσκοιλιότητες..θα στρώσουν ολα με τον καιρο και μετα καθε μωράκι βρίσκει τους ρυθμούς του.❤

DanXp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 44 λεπτά , Beboula25 είπε:

Όλα καλα μπράβο. Στενοχωρηθηκες με τον θηλασμό; Αν ναι δλδ τι με τον θηλασμό δεν θα είχε παλινδρόμηση; Σορυ άστο μπερδεύτηκα με το νόημα στην ανάγνωση.  

Που είσαι ρε συντρόφισσα κ εγω σήμερα  θα σου έστελνα. Μπήκατε βολευτήκατε όλα εντάξει; Μπράβο για τις εξετασεις! 

Στεναχωρέθηκα που συνέβη. Απλά ένα παιδί που θηλάζει τρώει περισσότερα γεύματα μικρότερων ποσοτήτων κι αυτό λειτουργεί θετικά στην παλινδρόμηση.

πρίν από 41 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Οπως σου ειπε η γιατρος 8στα 10μωρακια το εχουν ειναι συχνο φαινομενο δεν θηλαζεις;;;πως το καταλαβε η γιατρος απο το τηλεφωνο; (γιατι σου το εκανε 1 φορα μηπως δεν ειναι) δεν υπαρχει εξεταση π να φαινεται αν εχει οντως γοπ;.....τεσπα εφοσον δεν στο κανει συνεχεια σε καθε γευμα παει να πει οτι δεν ταλαιπωρειτε πολυ....υπομονη κοπελα μ...στον 5ο μπαινουν οι στερεες και αυτο φευγει τελειως εχω ακουσει! 

Εγω την περασα χθες την στεναχωρια μου μας γυρισε την ιωση σε βρογχιολιτιδα ειμαστε με αντιβιωση και κανουμε μασκα με οξυγονο ασε τα χρειαστηκα! Με επιασε μια στεναχωρια....ειναι κ τα πρωτα μας κ αν παθουν κατι με την μια τα χανουμε!

Άμα σου πω ότι εσένα σκέφτηκα εχθές? Λέω αυτή η κοπέλα που το χει αρρωστουλικο τι να πει. Το βγάζω μεθηλαστρο.

πρίν από 33 λεπτά , nanoula90 είπε:

Μη στεναχωριεσαι. Οπως σου εγραψα εχουμε και μεις παλινδρομηση. Ειναι πολυ συχνο στα μωρακια. Εμενα μου κανει και ρουκετες που κ που. Βεβαια μπορει κ να ετυχε σε σας με μια φορα, αλλα και να μην ετυχε δεν ειναι κατι. Εμενα φαντασου μπορει να κανει εμετο η να βγαζει μεγαλες γουλιες και να γελαει! Αρα δεν ταλαιπωρουνται εκεινην την ωρα. Μονο αν κλαινε θελει περαιτερω διερευνηση. Μην στεναχωριεσαι συμπεθερα μου. Θα περασει μολις μεγαλωσουν λιγακι

Έκλαψε γιατί εκείνη τη στιγμή ήταν ανάσκελα οπότε καταλαβαίνεις δυσκολεύτηκε να τής βγει. 

πρίν από 32 λεπτά , fairy-mary είπε:

Καλημερα κοριτσι μου!

Μην αγχωνεσαι και μη στρναχωριεσαι

Εφοσον παιρνει το βαρος πο πρεπει δεν εχεις να φοβασαι κατι για την παλινδρόμηση!

Πολλα μωράκια το παθαινουν αυτο!

Ναι αγάπη ευχαριστω.

πρίν από 18 λεπτά , Nicol_ είπε:

Καλημερα και απο μενα! Μη στεναχωριεσαι Smile μου, ειναι κατι που συμβαίνει θα στρωσει σιγα σιγα. Εχω διαβασει πως το πεπτικο συστημα στα μωράκια ειναι το μοναδικο που τελειοποιείται αφου γεννηθουνε και οχι μεσα στη μητρα. Και αυτο γίνεται σταδιακα με τον καιρο και τη σιτιση. Οποτε απολυτα λογικο μεχρι να στρωσει να παρουσιάζει διαφορα. Εμετους,δυσανεξίες, δυσκοιλιότητες..θα στρώσουν ολα με τον καιρο και μετα καθε μωράκι βρίσκει τους ρυθμούς του.❤

Ψυχούλα μου τρόμαξε κι αυτή Μωρέ. Άσε.

nlmNp2.png

10 ώρες πρίν, Ria@90 είπε:

Κοριτσια μου εχει καμια αλλη ρινοορραγία??με εχει κουρασει τοσο πολυ σχεδον καθε μερα τρεχει αιμα η μυτη...ειμαι με ενα μπεταντιν στη τσάντα καθε μερα...εχετε να μ προτείνετε τπτ??με εχει κουράσει τοσο ομως....φοβαμαι μην μ μολυνθεί κιολας....:-x

Και μενα ματωνε η μυτη μου Καποιες φορες, ειναι απολυτα φυσιολογικο. Ουτε θα μολυνθεί Επειδη ματώνει μην ανησυχείς. 

πρίν από 4 λεπτά , Smile89 είπε:

Στεναχωρέθηκα που συνέβη. Απλά ένα παιδί που θηλάζει τρώει περισσότερα γεύματα μικρότερων ποσοτήτων κι αυτό λειτουργεί θετικά στην παλινδρόμηση.

Άμα σου πω ότι εσένα σκέφτηκα εχθές? Λέω αυτή η κοπέλα που το χει αρρωστουλικο τι να πει. Το βγάζω μεθηλαστρο.

Έκλαψε γιατί εκείνη τη στιγμή ήταν ανάσκελα οπότε καταλαβαίνεις δυσκολεύτηκε να τής βγει. 

Ναι αγάπη ευχαριστω.

Ψυχούλα μου τρόμαξε κι αυτή Μωρέ. Άσε.

Το καταλαβαινω αγάπη αλλα μη στεναχωριέσαι, ειναι μια χαρα η μπουμπου κ ηδη αναζητάει το επόμενο γευμα :-P

• Μου αρέσει 1

DanXp2.png

πρίν από 13 λεπτά , Nicol_ είπε:

Και μενα ματωνε η μυτη μου Καποιες φορες, ειναι απολυτα φυσιολογικο. Ουτε θα μολυνθεί Επειδη ματώνει μην ανησυχείς. 

Το καταλαβαινω αγάπη αλλα μη στεναχωριέσαι, ειναι μια χαρα η μπουμπου κ ηδη αναζητάει το επόμενο γευμα :-P

Μονίμως....χεχεχε

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

πρίν από 30 λεπτά , Smile89 είπε:

Στην ουσια θηλαζεις αρα μια χαρα ειναι το καλυτερο κ πιο ευπεπτο αρα δεν της ερχεται βαρυ μην στεναχωριεσαι ολα για τις μανουλες ειναι κ ολα ειναι μεσα στη ζωη!! Αυτα ειναι περαστικα άλλα ειναι τα χειροτερα!!!

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...