Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Σήμερα πρώτη φορά μου πνίγηκε λογικά με το σάλιο της κ άλλαξε χρώμα, άλλαξα κι εγώ, έκανε όλο Γκλουκ Γκλουκ. Μετα από ώρα κάναμε μπανάκι ήταν κομπλέ. Την έβαλα να την αλλάξω την γύρισα μπρούμυτα να κάνουμε μασαζακι πλάτη όπως πάντα και έκανε τρελό εμετό. Είμαι χάλια. Ακόμη τρέμω 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Κωνσταντίνα16 είπε:

Άσε και εγω...μια οι συσπασεις μια το ένα μια το άλλο δεν μπορώ πια...όλο και κάτι βγαίνει 

Κορίτσια, υπομονή θα κάνουμε όλες μας μου φαίνεται. Όπως ξέρει και η @fairy-mary και γω παλεύω να φτάσω τις 32 εβδομάδες. Σήμερα έκανα πάλι συσπάσεις και δυστυχώς μου τελείωσε και το τελευταίο tractocile που δικαιούμαστε στο νοσοκομείο. 8 ανά κύηση. Είμαι 31 και 4, μάλλον και 5 γιατί άλλαξε η μέρα. Με πέρασαν σε μαγνήσιο τώρα αλλά δεν κάνει και πολλά. Ας ελπίσουμε ο τράχηλος να παραμείνει κλειστός. Δεν το περίμενα να παρακαλώ να φτάσω 32 και 34 εβδομάδες. Πάντως μια κοπέλα που γέννησε το μωράκι της 34 και 5 εδώ στο νοσοκομείο, ήταν μια χαρά και ούτε οξυγόνο ήθελε μόνο θερμοκοιτίδα για την θερμοκρασία του.

1 ώρα πρίν, Smile89 είπε:

Σήμερα πρώτη φορά μου πνίγηκε λογικά με το σάλιο της κ άλλαξε χρώμα, άλλαξα κι εγώ, έκανε όλο Γκλουκ Γκλουκ. Μετα από ώρα κάναμε μπανάκι ήταν κομπλέ. Την έβαλα να την αλλάξω την γύρισα μπρούμυτα να κάνουμε μασαζακι πλάτη όπως πάντα και έκανε τρελό εμετό. Είμαι χάλια. Ακόμη τρέμω 

Ωχ καταλαβαίνω ποσο τρόμαξες ρε αγάπη. .λογικο ειναι. Αλλα σήμερα φαντάσου μιλουσαμε με ενα γνωστο μας που έχουν Ενα κοριτσακι κ αυτοι ουτε 2 μηνών και μας ελεγε ακριβώς αυτό, οτι πνίγεται καμια φορα και τους τρομαζει αλλα μετα επανέρχεται και ολα καλα. Λιγο χτύπημα στην πλατουλα λεει κ περναει. Οσο για τον εμετό πολλα μωράκια το παθαίνουν μηπως ζοριστηκε η μπουμπου σου. Μην ανησυχείς. ❤❤

DanXp2.png

Κοριτσια μου εχει καμια αλλη ρινοορραγία??με εχει κουρασει τοσο πολυ σχεδον καθε μερα τρεχει αιμα η μυτη...ειμαι με ενα μπεταντιν στη τσάντα καθε μερα...εχετε να μ προτείνετε τπτ??με εχει κουράσει τοσο ομως....φοβαμαι μην μ μολυνθεί κιολας....:-x

πρίν από 29 λεπτά , Xioni είπε:

Κορίτσια, υπομονή θα κάνουμε όλες μας μου φαίνεται. Όπως ξέρει και η @fairy-mary και γω παλεύω να φτάσω τις 32 εβδομάδες. Σήμερα έκανα πάλι συσπάσεις και δυστυχώς μου τελείωσε και το τελευταίο tractocile που δικαιούμαστε στο νοσοκομείο. 8 ανά κύηση. Είμαι 31 και 4, μάλλον και 5 γιατί άλλαξε η μέρα. Με πέρασαν σε μαγνήσιο τώρα αλλά δεν κάνει και πολλά. Ας ελπίσουμε ο τράχηλος να παραμείνει κλειστός. Δεν το περίμενα να παρακαλώ να φτάσω 32 και 34 εβδομάδες. Πάντως μια κοπέλα που γέννησε το μωράκι της 34 και 5 εδώ στο νοσοκομείο, ήταν μια χαρά και ούτε οξυγόνο ήθελε μόνο θερμοκοιτίδα για την θερμοκρασία του.

Σε καταλαβαίνω κορίτσι μου υπομονή πίστη και αισιοδοξία (τα λέω για να τα ακούω και εγώ) αν επιτρέπεται πρόωρες συσπασεις έχεις;

Just now, Ria@90 είπε:

Κοριτσια μου εχει καμια αλλη ρινοορραγία??με εχει κουρασει τοσο πολυ σχεδον καθε μερα τρεχει αιμα η μυτη...ειμαι με ενα μπεταντιν στη τσάντα καθε μερα...εχετε να μ προτείνετε τπτ??με εχει κουράσει τοσο ομως....φοβαμαι μην μ μολυνθεί κιολας....:-x

Και εμένα για κάνα μήνα άνοιγε πολύ η μύτη Μ κάθε μέρα .η γιατρός μου είπε πως είναι φυσιολογικό..το έχεις πει στον Γιατρο σου;

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Nicol_ είπε:

Ωχ καταλαβαίνω ποσο τρόμαξες ρε αγάπη. .λογικο ειναι. Αλλα σήμερα φαντάσου μιλουσαμε με ενα γνωστο μας που έχουν Ενα κοριτσακι κ αυτοι ουτε 2 μηνών και μας ελεγε ακριβώς αυτό, οτι πνίγεται καμια φορα και τους τρομαζει αλλα μετα επανέρχεται και ολα καλα. Λιγο χτύπημα στην πλατουλα λεει κ περναει. Οσο για τον εμετό πολλα μωράκια το παθαίνουν μηπως ζοριστηκε η μπουμπου σου. Μην ανησυχείς. ❤❤

Ρε συ λές να μου αρρώστησε?

nlmNp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Κωνσταντίνα16 είπε:

Σε καταλαβαίνω κορίτσι μου υπομονή πίστη και αισιοδοξία (τα λέω για να τα ακούω και εγώ) αν επιτρέπεται πρόωρες συσπασεις έχεις;

Και εμένα για κάνα μήνα άνοιγε πολύ η μύτη Μ κάθε μέρα .η γιατρός μου είπε πως είναι φυσιολογικό..το έχεις πει στον Γιατρο σου;

Οχι δεν το εχω πει γτ δεν ηταν τοσο εντονο...τωρα περα απ τα ουλα εχω κ την μύτη...να παρω κανενα υγρο για τη μύτη για να τη μαλακώσει??δεν ξερω ισως φταίει κ το μπουκωμα κ το οτι τη φυσαω πολυ....στο επόμενο ρενατεβου θα της ζητησω να μ δωσει κατι...

πρίν από 15 λεπτά , Ria@90 είπε:

Οχι δεν το εχω πει γτ δεν ηταν τοσο εντονο...τωρα περα απ τα ουλα εχω κ την μύτη...να παρω κανενα υγρο για τη μύτη για να τη μαλακώσει??δεν ξερω ισως φταίει κ το μπουκωμα κ το οτι τη φυσαω πολυ....στο επόμενο ρενατεβου θα της ζητησω να μ δωσει κατι...

Εγώ προσωπικά δεν έβαλα τπτ και πέρασε κάποια στιγμή μόνο του..μην φυσάς με δύναμη ή πολλές φορές γτ την ερεθίζεις και ανοίγει πάλι..πολλές κοπέλες ταλαιπωρούνται από ρινίτιδες στην εγκυμοσύνη..σπαστικό αλλά αναμενόμενο..κάνε υπομονή και μιλα με τον γιατρό σου για το τι μπορείς να κανεις

πρίν από 20 λεπτά , Smile89 είπε:

Αύριο θα την τηλ. Το πρωί. Δεν είναι ότι μου παρουσιάζει κάτι άλλο.

Και εγώ ξέρω πάντως και από τα ανήψια μου για εμετούς..αλλά ναι καλό θα ήταν να πάρεις την παιδίατρο αύριο..μην αγχώνεσαι όσο μπορείς κορίτσι μου..τώρα καλά δεν είναι το μπεμπεκι;;;

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Κωνσταντίνα16 είπε:

Εγώ προσωπικά δεν έβαλα τπτ και πέρασε κάποια στιγμή μόνο του..μην φυσάς με δύναμη ή πολλές φορές γτ την ερεθίζεις και ανοίγει πάλι..πολλές κοπέλες ταλαιπωρούνται από ρινίτιδες στην εγκυμοσύνη..σπαστικό αλλά αναμενόμενο..κάνε υπομονή και μιλα με τον γιατρό σου για το τι μπορείς να κανεις

Και εγώ ξέρω πάντως και από τα ανήψια μου για εμετούς..αλλά ναι καλό θα ήταν να πάρεις την παιδίατρο αύριο..μην αγχώνεσαι όσο μπορείς κορίτσι μου..τώρα καλά δεν είναι το μπεμπεκι;;;

Kαλσ είναι το κορίτσι μου. 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

πρίν από 13 λεπτά , Smile89 είπε:

Kαλσ είναι το κορίτσι μου. 

Ενταξει ειναι λογικο να φοβηθηκες αγαπη, εμενα πνιγεται συχνα, εχουμε παλινδρομηση, αλλα οχι αυτο που περιγραφεις. Μην ανησυχεις και για τον εμετο, απλα παρακολουθα το. Μιλα το πρωι και με τον παιδιατρο, αλλα επειδη το εκανε μια μονο φορα, ισως απλα να ετυχε. Φιλησε μου την ζουζουνα σου. 

Καλημερες!

0qR2p2.png3Ow1p2.png

6 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Αύριο θα την τηλ. Το πρωί. Δεν είναι ότι μου παρουσιάζει κάτι άλλο.

Καλημερα πως είναι η μπεμπουλα? Μηπως σου εκανε εμετο επειδη πνιγηκε μπορει να ζοριστηκε κ αυτη κ μολις χαλαρωσε ο οργανισμος της να εκανε τον εμετο υποθέσεις ειναι αυτα βεβαια αλλα πιστευω επειδη δε σου ξαναεκανε δε νομιζω να ειναι κατι θα σου πει κ ο γιατρος βεβαια.εσυ ηρεμισες καθολου?

0EKFp2.png

Καλημέρα, @Κωνσταντίνα16 ναι έχω πρόωρες συσπάσεις. Δυστυχώς έχω πρόβλημα με χολή και ίσως είχα και προδιάθεση για συσπάσεις. Τώρα πια δεν ξέρω τι να πω. Και σήμερα έχω. Είμαι στο νοσοκομείο, μου έβαλαν θεϊκό μαγνήσιο αλλά νομίζω ότι δεν με πιάνει όσο θα έπρεπε.

8 ώρες πρίν, Xioni είπε:

Καλημερα κοριτσι μου!

Κοντευεις 32 κανε υπομονή!

Το μωρακι σου ειναι καλα;

• Μου αρέσει 1

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...