Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 25 λεπτά , Vasoth. είπε:

Καλημερα κοριτσι εχουμε κανεναν πονο??

Τιποτα ακομα Βασω μου..δεν ξερω αν διαβασες οτι θα μπω για προκληση την Κυριακη..μεχρι τοτε θα περπαταω ολη μερα μηπως και μου κανει τη χαρη και βγει μονος ο μπεμπης..

DanXp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Nicol_ είπε:

Τιποτα ακομα Βασω μου..δεν ξερω αν διαβασες οτι θα μπω για προκληση την Κυριακη..μεχρι τοτε θα περπαταω ολη μερα μηπως και μου κανει τη χαρη και βγει μονος ο μπεμπης..

Ναι γι αυτο ρωτησα μηπως αλλαξε τιποτα εχει βολευτει ο μπεμπης για τα καλα με το καλο!!

0EKFp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Vasoth. είπε:

Ναι γι αυτο ρωτησα μηπως αλλαξε τιποτα εχει βολευτει ο μπεμπης για τα καλα με το καλο!!

ααααχ οντως εχει βολευτει..του μιλαω και του λεω να βγει μεχρι την προκληση ελπιζω να με ακουσει χαχαχα..ευχαριστω Βασω μου! :)

• Μου αρέσει 2

DanXp2.png

2 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

32η εβδομαδα ακριβως ημουν χθες και  ηταν 1550 γραμμαρια..

Δε θελω να γεννησω προωρα φοβαμαι...

Μου ειπε η γιατρος αποκλειεται να παει πανω απο 37 εβδομαδες...

Αλλα και το 37 δυσκολο το βλεπει.

Τωρα ελπιζουμε για το 34.

Συνηθως λεει αυτο τον πλακουντα τον εχουν εγκυες μετα τις 36 εβδομαδες...

Ναι και εμενα ετσι μ ελεγαν οτι αυτος ο πλακουντας ειναι σαν τελειομηνη εγκυμοσυνη κ μ λεγανε κιολας οτι το μωρο ειναι στην 10η εκατοστιαια θεση π σημαινει οτι οταν ξεκιναει η εγκυμοσυνη ειναι στο 100% ο ρυθμος αναπτυξης και οσο μεγαλωνει η εγκυμοσυνη πεφτει σιγα σιγα απλα εμενα επεσε γρηγορα στο τελος π σημαινε οτι ο ρυθμος αναπτυξης της ηταν στο 10% πολυ πεσμενο για 34η εβδομαδα! Ολα θα πανε καλα μην ανχωνεσαι!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Ναι και εμενα ετσι μ ελεγαν οτι αυτος ο πλακουντας ειναι σαν τελειομηνη εγκυμοσυνη κ μ λεγανε κιολας οτι το μωρο ειναι στην 10η εκατοστιαια θεση π σημαινει οτι οταν ξεκιναει η εγκυμοσυνη ειναι στο 100% ο ρυθμος αναπτυξης και οσο μεγαλωνει η εγκυμοσυνη πεφτει σιγα σιγα απλα εμενα επεσε γρηγορα στο τελος π σημαινε οτι ο ρυθμος αναπτυξης της ηταν στο 10% πολυ πεσμενο για 34η εβδομαδα! Ολα θα πανε καλα μην ανχωνεσαι!

Εμενα σκεψου ειναι στην 7η και ειμαι 32 εβδομαδων ακομα!

Απο την 19η που ηταν στην 29η εβδομαδα...

Τι να πω!

Μακαρι να πανε ολα καλα!

2 ώρες πρίν, Vasoth. είπε:

Καλημερα το εχω ξαναπει κ σε αλλη κοπελα εισαι σε καλη εβδομάδα  μη φοβασαι κ τωρα να γεννησεις το μωρακι σου θα ειναι μια χαρα απλα εσυ θα ταλαιπωρηθεις λιγο στη μονάδα μεχρι να πιάσει το βαρος του.τοσο καιρο στην μενν εχω δει πολλα πιστεψε με ολοι εχουν παει σπιτι τους με γερα μωρακια κ απο 28 εβδομαδων γεννημενα θα κανεις τις ενεσουλες σου για τα πνευμονακια οταν σου πει ο γιατρος σου κ ολα θα πανε καλα! Εμεις ταλαιπωρουμαστε κ εχει περασει τοσα το μωρακι μας γιατι γεννήθηκε 25 εβδομαδων δεν ειχαν ολοκληρωθει ακομα ολα τα οργανα κ παλι το παλευει.κ ξερεις τι μου ειχαν πει οι γιατροι στην αρχη δυο εβδομάδες αν εμενε ακομα δε θα ειχαμε κανεναν φοβο γιατί αλλο 25 αλλο 27 κ πάνω. μη συγκρινεις κανεναν καθε περιπτωση διαφορετικη ισως να φτασεις κ μεχρι τελος οτι κ να γινει να θυμασαι πως τα μωρα μας ειναι πολυ πιο δυνατα απο μας αυτο κρατα το κ ολα θα πανε καλα!!

Μακαρι βασω μου να πανε ολα καλα...

Η αληθεια ειναι οτι η 32η εβδομαδα ειναι το πρωτο μαξιλαρι ετσι λενε ωστοσο δε παυεις να αγχωνεσαι για το παιδι σου...

Μακαρι να φτασει οσο πιο αργα γινεται..

aKX8p2.png

πρίν από 10 λεπτά , fairy-mary είπε:

Εμενα σκεψου ειναι στην 7η και ειμαι 32 εβδομαδων ακομα!

Απο την 19η που ηταν στην 29η εβδομαδα...

Τι να πω!

Μακαρι να πανε ολα καλα!

Μακαρι βασω μου να πανε ολα καλα...

Η αληθεια ειναι οτι η 32η εβδομαδα ειναι το πρωτο μαξιλαρι ετσι λενε ωστοσο δε παυεις να αγχωνεσαι για το παιδι σου...

Μακαρι να φτασει οσο πιο αργα γινεται..

Προσευχη και υπομονη ολα θα πανε καλα....τωρα διαβασα τι σου ειπε πιο πανω η @Vasoth. και εχει απολυτο δικιο συμφωνω μαζι της....εισαι σε πολλη καλη εβδομαδα αλλα εννοειται οτι καλο ειναι να κατσει μεχρι 34-35 για να εισαι πιο χαλαρη εσυ!

Εμενα με την 10η εκατοστιαια θεση π ηταν απο 34&4 επερνε κανονικα βαρος κ απο 2400 εκεινη την ημερα π ηταν εφτασε να γεννηθει 3200 5εβδομαδες μετα!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 14 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Προσευχη και υπομονη ολα θα πανε καλα....τωρα διαβασα τι σου ειπε πιο πανω η @Vasoth. και εχει απολυτο δικιο συμφωνω μαζι της....εισαι σε πολλη καλη εβδομαδα αλλα εννοειται οτι καλο ειναι να κατσει μεχρι 34-35 για να εισαι πιο χαλαρη εσυ!

Εμενα με την 10η εκατοστιαια θεση π ηταν απο 34&4 επερνε κανονικα βαρος κ απο 2400 εκεινη την ημερα π ηταν εφτασε να γεννηθει 3200 5εβδομαδες μετα!

Μακαρι κοριτσια μου!!!

Μακαρι!!!

Σας ευχαριστω για τη στηριξη!!!

• Μου αρέσει 1

aKX8p2.png

πρίν από 53 λεπτά , fairy-mary είπε:

Μακαρι κοριτσια μου!!!

Μακαρι!!!

Θετικη σκεψη κ ολα θα πανε καλα!! Κ οτι θες ειμαστε εδω να σε στηριζουμε!!

Ασχετο εχει παρει καποια κοπελα αυτοκολλητα απο το sticky να ρωτησω κατι?

0EKFp2.png

πρίν από 25 λεπτά , Vasoth. είπε:

Θετικη σκεψη κ ολα θα πανε καλα!! Κ οτι θες ειμαστε εδω να σε στηριζουμε!!

Ασχετο εχει παρει καποια κοπελα αυτοκολλητα απο το sticky να ρωτησω κατι?

Γεια σου Βασω μου. Επιστρεψατε στη βαση σας?? Πως ειναι το μπουμπουκι σου?

Εχω παρει εγω αλλα απο το stickit, νομιζω πανω κατω ειναι ιδια αυτα. Δεν ξερω αν μπορω να σε βοηθησω σε κατι. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , nanoula90 είπε:

Γεια σου Βασω μου. Επιστρεψατε στη βαση σας?? Πως ειναι το μπουμπουκι σου?

Εχω παρει εγω αλλα απο το stickit, νομιζω πανω κατω ειναι ιδια αυτα. Δεν ξερω αν μπορω να σε βοηθησω σε κατι. 

Ναι γυρισαμε ολα καλα προς το παρον μονο το οξυγονο περιμενουμε να φτιαξει κ απο βαρος ειμαστε καλα εχουμε παει 2140γρ.

Της ετοιμαζουμε το δωματιο κ πηρα απο κει κατι αυτοκολλητα που ηθελα αστερακια απλα ειναι ολα μαζι πρεπει να τα κοψω εγω η ειναι χαραγμενα αυτο δε ξερω κ δε θελω να το ανοιξω μη τα χαλασω

• Μου αρέσει 2

0EKFp2.png

Just now, Vasoth. είπε:

Ναι γυρισαμε ολα καλα προς το παρον μονο το οξυγονο περιμενουμε να φτιαξει κ απο βαρος ειμαστε καλα εχουμε παει 2140γρ.

Της ετοιμαζουμε το δωματιο κ πηρα απο κει κατι αυτοκολλητα που ηθελα αστερακια απλα ειναι ολα μαζι πρεπει να τα κοψω εγω η ειναι χαραγμενα αυτο δε ξερω κ δε θελω να το ανοιξω μη τα χαλασω

Πωπω παρολο που ο καιρος ειναι πολυς, για καποιον λογο μου φαινεται οτι η μικρη σου μεγαλωνει πολυ γρηγορα!! Μακαρι σε εναν μηνα απο τωρα να μιλαμε και να την εχεις αγκαλια σπιτι σας!!

Εγω που πηρα αυτοκολλητο τοιχου με σχεδιο ηρθε ολο μαζι σε ενιαιο χαρτι και επρεπε να το κοψω. Αλλα κολλα ειχε μονο στο σημειο του σχεδιου. Δηλαδη δεν ειχε σημασια που αφησα περιθωριο γυρω γυρω αρκετο και δεν εκοβα ακριβως οσο ειναι το σχεδιο γιατι τα σημεια που δεν ειχαν σχεδιο, δεν ειχαν κολλα απο πισω, οποτε κολλωντας στον τοιχο, κολλουσε μονο το σχεδιο και το γυρω γυρω επεφτε. 

Θα σου λεγα να προσπαθησεις να σηκωσεις καποιο ακριανο αστερι και δες αν εχει κολλα σε ολη την επιφανεια ή μονο στο σχεδιο του αστεριου. Πιθανον να εχει κολλα μονο στο σχεδιο, οποτε απλα κοβεις τα αστερια σου γυρω γυρω χωρις να πρεπει να εισαι ακριβης και φας χρονο και τα κολλας ωστε να μεινει στον τοιχο μονο το αστερι. 

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

3 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Πωπω παρολο που ο καιρος ειναι πολυς, για καποιον λογο μου φαινεται οτι η μικρη σου μεγαλωνει πολυ γρηγορα!! Μακαρι σε εναν μηνα απο τωρα να μιλαμε και να την εχεις αγκαλια σπιτι σας!!

Εγω που πηρα αυτοκολλητο τοιχου με σχεδιο ηρθε ολο μαζι σε ενιαιο χαρτι και επρεπε να το κοψω. Αλλα κολλα ειχε μονο στο σημειο του σχεδιου. Δηλαδη δεν ειχε σημασια που αφησα περιθωριο γυρω γυρω αρκετο και δεν εκοβα ακριβως οσο ειναι το σχεδιο γιατι τα σημεια που δεν ειχαν σχεδιο, δεν ειχαν κολλα απο πισω, οποτε κολλωντας στον τοιχο, κολλουσε μονο το σχεδιο και το γυρω γυρω επεφτε. 

Θα σου λεγα να προσπαθησεις να σηκωσεις καποιο ακριανο αστερι και δες αν εχει κολλα σε ολη την επιφανεια ή μονο στο σχεδιο του αστεριου. Πιθανον να εχει κολλα μονο στο σχεδιο, οποτε απλα κοβεις τα αστερια σου γυρω γυρω χωρις να πρεπει να εισαι ακριβης και φας χρονο και τα κολλας ωστε να μεινει στον τοιχο μονο το αστερι. 

Εχουμε τρεισιμιση μηνες μεσα κ οντως τωρα που περασαν τα δυσκολα κ εμενα μου φαινεται πολυ λιγος ο καιρος!μακαρι να κοντευει η μερα!

Σευχαριστω πολυ ετσι ακριβως οπως μου το ειπες ειναι δοκιμασα ενα στην ακρη

• Μου αρέσει 1

0EKFp2.png

4 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

Μακαρι κοριτσια μου!!!

Μακαρι!!!

Καλησπέρα κορίτσι μου πως είσαι; 

Εγώ πριν γυρίσα από την γιατρό γτ τρεις μέρες τώρα δεν τον άκουγα καλά και είδε όντως ότι δεν είναι κινητικός πολύ και φαίνεται και με τους χτύπους του..εγώ ειχω φόβο για πρόωρο τοκετό από τον 4 μήνα σχεδόν και πάνω κάτω είμαστε μαζί στις εβδομάδες...μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε .εμενα Μ είπε η γιατρός πως αν δυσανασχετεί το παιδί θα μου το παρει..επίσης το αμνιακό Μ ενώ ήταν πάντα πάνω από το φυσιολογικό την προηγούμενη Τετάρτη ήταν 13 και τώρα έπεσε στο 9 μέσα σε μια βδομάδα,είμαι στα φυσιολογικά ορια αλλά θέλει προσοχή...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , Κωνσταντίνα16 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου πως είσαι; 

Εγώ πριν γυρίσα από την γιατρό γτ τρεις μέρες τώρα δεν τον άκουγα καλά και είδε όντως ότι δεν είναι κινητικός πολύ και φαίνεται και με τους χτύπους του..εγώ ειχω φόβο για πρόωρο τοκετό από τον 4 μήνα σχεδόν και πάνω κάτω είμαστε μαζί στις εβδομάδες...μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε .εμενα Μ είπε η γιατρός πως αν δυσανασχετεί το παιδί θα μου το παρει..επίσης το αμνιακό Μ ενώ ήταν πάντα πάνω από το φυσιολογικό την προηγούμενη Τετάρτη ήταν 13 και τώρα έπεσε στο 9 μέσα σε μια βδομάδα,είμαι στα φυσιολογικά ορια αλλά θέλει προσοχή...

Κωνσταντινα μου και σε σκεφτομουν σημερα.

Και εμενα το ιδιο μου ειπε πως θα περιμενουμε οσο γινεται εκτος αν το παιδι αρχισει να δυσανασχετει...

Εκανες καρδιοτοκογραφημα;

Ποσους παλμους ειχε Δηλαδή;

Εμενα το αμνιακο υγρο ειναι φυσιολογικο στο 12.

Σε ποια εβδομαδα εισαι εσυ;

Εγω 32+2...

Τι αγχος θεε μου!

Μακαρι να φτασουμε οσο πιο μακρια γινεται.

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...