Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Smile89 είπε:

Πάει το βρέφος...

Αστειακι ήταν βρε! Πάντως μια φορά που είχα δώσει στον μεγαλο είχα κατατρομαξει! Μιλάμε για τόσο βαρύ ύπνο που δεν ξυπνούσε με τίποτα! Δεν του ξαναεδωσα ποτε!

• Χαχα 2

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 33 λεπτά , nanoula90 είπε:

Εγω τους ενιωσα σαν εντονους πονους περιοδου. Στην αρχη με την επισκληριδιο μολις ενιωθα οτι λιγο πονουσα, με την ενεση δεν καταλαβαινα τπτ. Εφταναν οι συσπασεις 100 και δεν καταλαβαινα κατι. Οταν προχωρησε η διαστολη, εκει τους ενιωθα πιο εντονα. Θα τους χαρακτηριζα ομως ναι σαν πονους περιοδου αλλα δεν ειναι συνεχεις. Οι συσπασεις πχ ερχοντουσαν ανα 6 λεπτα καο διαρκουσε πχ η καθεμια 1 λεπτο. Νιωθεις οταν ερχεται η συσπαση οτι τσιτωνει η κοιλια, οπως δηλαδη και τωρα απλα ερχεται σταδιακα και κορυφωνεται σε ενα σημειο και μετα φευγει. 

Η συμβουλη μου ειναι μια. Οταν ερθει η ωρα να σπρωξεις να εχεις στον νου σου να σπρωξεις σαν να θες να κανεις κακα σου. Ετσι ακριβως. Γιατι υπαρχουν γυναικες που σπρωχνουν λαθος βαζοντας την πιεση στην κοιλια πχ και χανουν ασκοπα ανασες, αλλα πρεπει η πιεση να πεσει στον πωπο οπως οταν θες να κανεις την αναγκη σου. Αυτο κρατα και θα τα πας σουπερ

Ευχαριστω πολυ κοριτσια μου!!! :wub: Αντε να πανε ολα καλα ευχομαι :)

DanXp2.png

πρίν από 43 λεπτά , nanoula90 είπε:

Εγω τους ενιωσα σαν εντονους πονους περιοδου. Στην αρχη με την επισκληριδιο μολις ενιωθα οτι λιγο πονουσα, με την ενεση δεν καταλαβαινα τπτ. Εφταναν οι συσπασεις 100 και δεν καταλαβαινα κατι. Οταν προχωρησε η διαστολη, εκει τους ενιωθα πιο εντονα. Θα τους χαρακτηριζα ομως ναι σαν πονους περιοδου αλλα δεν ειναι συνεχεις. Οι συσπασεις πχ ερχοντουσαν ανα 6 λεπτα καο διαρκουσε πχ η καθεμια 1 λεπτο. Νιωθεις οταν ερχεται η συσπαση οτι τσιτωνει η κοιλια, οπως δηλαδη και τωρα απλα ερχεται σταδιακα και κορυφωνεται σε ενα σημειο και μετα φευγει. 

Η συμβουλη μου ειναι μια. Οταν ερθει η ωρα να σπρωξεις να εχεις στον νου σου να σπρωξεις σαν να θες να κανεις κακα σου. Ετσι ακριβως. Γιατι υπαρχουν γυναικες που σπρωχνουν λαθος βαζοντας την πιεση στην κοιλια πχ και χανουν ασκοπα ανασες, αλλα πρεπει η πιεση να πεσει στον πωπο οπως οταν θες να κανεις την αναγκη σου. Αυτο κρατα και θα τα πας σουπερ

Κακά σου ομως δεν κανεις ε; Τα έχεις κάνει από πριν με κλισμα; Σοβαρά ρωτάω γτ με αγχώνει η σκέψη 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Beboula25 είπε:

Κακά σου ομως δεν κανεις ε; Τα έχεις κάνει από πριν με κλισμα; Σοβαρά ρωτάω γτ με αγχώνει η σκέψη 

Δεν κανεις οχι. Εχεις καθαρισει εννοειται με το κλυσμα. Αλλα και να κανεις κατι, που δεν νομιζω, πιστεψε με εκεινην την στιγμη οχι δεν καταλαβαινεις τπτ, αλλα ξεχνας και το ονομα σου. Ειναι τοσο συγκεκριμενο αυτο που πρεπει να κανεις και ειναι τοσο εντονη η στιγμη, οι συσπασεις ερχονται τοσο γρηγορα μεταξυ τους, που δεν προλαβαινεις να κανεις σκεψεις τετοιες.  Στο λεω γιατι ειχα ακριβως τον ιδιο ενδοιασμο, οπως κ με το ξυρισμα και τελικα δεν με ξυρισανε καν γιατι ειχα παει ετοιμη κιουρια. 

• Μου αρέσει 3

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 16 λεπτά , nanoula90 είπε:

Δεν κανεις οχι. Εχεις καθαρισει εννοειται με το κλυσμα. Αλλα και να κανεις κατι, που δεν νομιζω, πιστεψε με εκεινην την στιγμη οχι δεν καταλαβαινεις τπτ, αλλα ξεχνας και το ονομα σου. Ειναι τοσο συγκεκριμενο αυτο που πρεπει να κανεις και ειναι τοσο εντονη η στιγμη, οι συσπασεις ερχονται τοσο γρηγορα μεταξυ τους, που δεν προλαβαινεις να κανεις σκεψεις τετοιες.  Στο λεω γιατι ειχα ακριβως τον ιδιο ενδοιασμο, οπως κ με το ξυρισμα και τελικα δεν με ξυρισανε καν γιατι ειχα παει ετοιμη κιουρια. 

Νανουλά δεν ειχες κανει ομως επισκληριδιο? Πονουσες οταν εσπρωχνες?

DanXp2.png

Διαφημίσεις

Μην πήξει καμμία λίγο στη δουλειά ε; 3 σελίδες διάλογο έχασα!!

@nanoula90 ηρέμησα! τρόμο είχα και εγώ ότι με το που θα γεννηθεί θα δει τα "κακά" του κόσμου!!!

Αύριο έχουμε γιατρό.

Δώστε λίγη θετική ενέργεια να είναι καλύτερα και να σηκωσε ο μπέμπης τον πλακούντα, γιατί οι ιστορίες με επιπωματικό είναι τόσο τρόμου που δεν μπορώ καν να τις διαχειριστώ...

IfsYp3.png

3 ώρες πρίν, Nicol_ είπε:

Νανουλά δεν ειχες κανει ομως επισκληριδιο? Πονουσες οταν εσπρωχνες?

Εχω την εντυπωση οτι στο σημειο των εξωθησεων δεν σου βαζουν πια επισκληριδιο. Αλλα δεν ειμαι σιγουρη. Εμενα δλδ απο ενα σημειο κ μετα δεν μου βαζανε. Ή μου βαζανε λιγοτερη δοση? Δεν ξερω. Οποτε κατι νιωθεις, αλλα λογικο ειναι αγαπη μου. Ολοκληρο μωρο βγαζουμε οι δολιες οι μανες. Απλα καθε μαμα το βιωνει διαφορετικα. Μη σε τρομαζει ομως. Το παν ειναι να συνεργαστεις κ να σπρωχνεις οποτε σου λενε.

3 ώρες πρίν, Kpp83 είπε:

@nanoula90 ηρέμησα! τρόμο είχα και εγώ ότι με το που θα γεννηθεί θα δει τα "κακά" του κόσμου!!!

Αύριο έχουμε γιατρό.

Δώστε λίγη θετική ενέργεια να είναι καλύτερα και να σηκωσε ο μπέμπης τον πλακούντα, γιατί οι ιστορίες με επιπωματικό είναι τόσο τρόμου που δεν μπορώ καν να τις διαχειριστώ...

Χεχε, οχι μην ανησυχεις. Κανενα "κακο" δεν θα δει το μπεμπε. Οσο για τον πλακουντα θα περιμενουμε νεα σου. Ολα θα ειναι μια χαρα, ευχομαι να εχει ανεβει, που το πιθανοτερο ειναι αυτο φυσικα. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

4 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Εχω την εντυπωση οτι στο σημειο των εξωθησεων δεν σου βαζουν πια επισκληριδιο. Αλλα δεν ειμαι σιγουρη. Εμενα δλδ απο ενα σημειο κ μετα δεν μου βαζανε. Ή μου βαζανε λιγοτερη δοση? Δεν ξερω. Οποτε κατι νιωθεις, αλλα λογικο ειναι αγαπη μου. Ολοκληρο μωρο βγαζουμε οι δολιες οι μανες. Απλα καθε μαμα το βιωνει διαφορετικα. Μη σε τρομαζει ομως. Το παν ειναι να συνεργαστεις κ να σπρωχνεις οποτε σου λενε.

Χεχε, οχι μην ανησυχεις. Κανενα "κακο" δεν θα δει το μπεμπε. Οσο για τον πλακουντα θα περιμενουμε νεα σου. Ολα θα ειναι μια χαρα, ευχομαι να εχει ανεβει, που το πιθανοτερο ειναι αυτο φυσικα. 

Βάζουν μικρότερη δόση. Καλημέρα!!!!

• Μου αρέσει 2

nlmNp2.png

8 ώρες πρίν, Kpp83 είπε:

Αύριο έχουμε γιατρό.

Καλημέρα, πολύ θετική ενέργεια και αισιοδοξία πως τα νέα σου θα είναι υπέροχα! Μην διαβάζεις ιστορίες. 

4 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Σε μια φιλη πολύ παλιότερα την ώρα των εξωθησεων παρακαλούσε να της κάνουν γιατι σφαδαζε είχε μετανιώσει που δεν έκανε κ της είπε τώρα δεν γίνεται. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1
  • Λυπημένη/-ος 1

12 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

Δε μου ειπε κατι για κορτιζονη προς το παρον...

Αλλα θα παω για επαναληψη Doppler την επομενη εβδομαδα....

εσενα ομως το βαρος του ηταν φυσιολογικο παρα το γερασμενο πλακουντα;

Εμενα εντος φυσιολογικων οριων αλλα στα κατωτατα..

Θελω τουλαχιστον να μπω στον 9ο!

Μακαρι παναγια μου!

Καλημερα κοπελα μου...κοιτα να δεις απο βαρος στην 34η και κατι μερες π μ την μετρησαν κ το θυμαμαι ηταν 2,400 περιπου κ μ ειχαν πει οτι μαλλον θα μ βγει λιγο μικρουλα! Δεν ξερω αν ηταν στα φυσιλογικα ορια γτ ημουν κ σε δημοσιο κ εκει δεν λενε κ πολλα ασε π δεν μας εκαιγε αυτο εκεινη την ωρα γτ ηταν οταν νοσηλευομουν για συσπασεις κ μας ενοιαζε ο τραχηλος...αλλα μετα π πηγαινα τους ελεγα γτ καθε φορα ηταν αλλος γιατρος οτι εχω γερασμενο πλακουντα και ηταν τοσο την προηγουμενη κ μ ειπαν να το κοιταμε αν παιρνει βαρος μ ελεγαν οτι εχει παρει κ αυτο απλα συνεχιζαμε.....θα μπεις στον 9ο η Παναγια θα σε βοηθησει κ εσενα οπως εκανε και με εμενα και ολες τις μανουλες.....

Ποσο ηταν το νινι σου στις μετρησεις του;;;

Στις εξωθησεις βαζουνε μικροτερες δοσεις μονο κ μονο για να διαρκεσει και στο ραψιμο....

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Καλημερα κοπελα μου...κοιτα να δεις απο βαρος στην 34η και κατι μερες π μ την μετρησαν κ το θυμαμαι ηταν 2,400 περιπου κ μ ειχαν πει οτι μαλλον θα μ βγει λιγο μικρουλα! Δεν ξερω αν ηταν στα φυσιλογικα ορια γτ ημουν κ σε δημοσιο κ εκει δεν λενε κ πολλα ασε π δεν μας εκαιγε αυτο εκεινη την ωρα γτ ηταν οταν νοσηλευομουν για συσπασεις κ μας ενοιαζε ο τραχηλος...αλλα μετα π πηγαινα τους ελεγα γτ καθε φορα ηταν αλλος γιατρος οτι εχω γερασμενο πλακουντα και ηταν τοσο την προηγουμενη κ μ ειπαν να το κοιταμε αν παιρνει βαρος μ ελεγαν οτι εχει παρει κ αυτο απλα συνεχιζαμε.....θα μπεις στον 9ο η Παναγια θα σε βοηθησει κ εσενα οπως εκανε και με εμενα και ολες τις μανουλες.....

Ποσο ηταν το νινι σου στις μετρησεις του;;;

32η εβδομαδα ακριβως ημουν χθες και  ηταν 1550 γραμμαρια..

Δε θελω να γεννησω προωρα φοβαμαι...

Μου ειπε η γιατρος αποκλειεται να παει πανω απο 37 εβδομαδες...

Αλλα και το 37 δυσκολο το βλεπει.

Τωρα ελπιζουμε για το 34.

Συνηθως λεει αυτο τον πλακουντα τον εχουν εγκυες μετα τις 36 εβδομαδες...

aKX8p2.png

πρίν από 43 λεπτά , fairy-mary είπε:

32η εβδομαδα ακριβως ημουν χθες και  ηταν 1550 γραμμαρια..

Δε θελω να γεννησω προωρα φοβαμαι...

Μου ειπε η γιατρος αποκλειεται να παει πανω απο 37 εβδομαδες...

Αλλα και το 37 δυσκολο το βλεπει.

Τωρα ελπιζουμε για το 34.

Συνηθως λεει αυτο τον πλακουντα τον εχουν εγκυες μετα τις 36 εβδομαδες...

Καλημερα το εχω ξαναπει κ σε αλλη κοπελα εισαι σε καλη εβδομάδα  μη φοβασαι κ τωρα να γεννησεις το μωρακι σου θα ειναι μια χαρα απλα εσυ θα ταλαιπωρηθεις λιγο στη μονάδα μεχρι να πιάσει το βαρος του.τοσο καιρο στην μενν εχω δει πολλα πιστεψε με ολοι εχουν παει σπιτι τους με γερα μωρακια κ απο 28 εβδομαδων γεννημενα θα κανεις τις ενεσουλες σου για τα πνευμονακια οταν σου πει ο γιατρος σου κ ολα θα πανε καλα! Εμεις ταλαιπωρουμαστε κ εχει περασει τοσα το μωρακι μας γιατι γεννήθηκε 25 εβδομαδων δεν ειχαν ολοκληρωθει ακομα ολα τα οργανα κ παλι το παλευει.κ ξερεις τι μου ειχαν πει οι γιατροι στην αρχη δυο εβδομάδες αν εμενε ακομα δε θα ειχαμε κανεναν φοβο γιατί αλλο 25 αλλο 27 κ πάνω. μη συγκρινεις κανεναν καθε περιπτωση διαφορετικη ισως να φτασεις κ μεχρι τελος οτι κ να γινει να θυμασαι πως τα μωρα μας ειναι πολυ πιο δυνατα απο μας αυτο κρατα το κ ολα θα πανε καλα!!

• Μου αρέσει 2

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...