Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 34 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Γεια σου κοπελα μ....καταρχην ολα να πανε κατ'ευχην και να μην γεννησεις προωρα!!! Εμενα ειχε πεσει η αναπτυξη του μωρου λογω γερασμενου πλακουντα grade 2-3 απο την 35η εβδομαδα με παρακολουθουσαν στενα ετσι κ αλλιως λογω προωρων συσπασεων και λιγο αμνιακου μεχρι τελους...αλλα δεν γεννησα προωρα μ ειχαν πει οτι μαλλον θα ειναι πιο μικροκαμωμενο μωρακι κ τελικα δεν ηταν....3200kg και 54εκ! Κοριτσαρος!

Για ποιο λογω επεσε ω αναπτυξη σου ειπαν....π.χ λογω γερασμενου πλακουντα ,,,λογω μειωμενης αρτηριας στο ομφαλιο λωρο;;

Και οπως εχω ξαναπει δοξα τω Θεω γεννησα 39κ3 παρολα τα προβλημματα!!!

Εχω αυξημενη πιεση στις μητριαιες αρτηριες και αρα εχω και γερασμενο πλακουντα grade 2-3 .

Εσενα στο βρηκαν αυτο την 35η εβδομαδα;

Μου ειπαν οτι εαν δυσανασχετει το μωρο θα πρεπει να γεννηθει...

Το αμνιακο υγρο μου ειναι μια χαρα και ολα τα Doppler του μωρου

πρίν από 19 λεπτά , Beboula25 είπε:

Νεραιδουλα μου να πάνε όλα!! Το μόνο που έχω να πω επειδή δεν γνωρίζω πολλά είναι μαξιλαράκι ασφαλείας να το πω έτσι εοι 32 εβδομαδες. Αυτό μου είπε πριν λιγες μερες ο γιατρος μου. Από περιστατικό πρόωρου έχω στις 34 εβδομαδες και όλα μια χαρά. 

Τι σημαίνει πέφτει ο ρυθμός ανάπτυξης γιατί συμβαίνει; αν θες μου λες

Το ξέρω αγαπη μου.. Ελπίζω να μην μου κάνει 

Ναι ειναι οντως αυτο το πρωτο μαξιλαρακι αλλα θελουμε ακομα χρονο για σιγουρια...

Δε μεγαλωνει με το ρυθμο πουυ πρεπει λογω αυξημενης πιεσης στις μητριαιες αρτηριες και κατα συνεπεια προωρη γηρανση του πλακουντα.

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 2 λεπτά , fairy-mary είπε:

Εχω αυξημενη πιεση στις μητριαιες αρτηριες και αρα εχω και γερασμενο πλακουντα grade 2-3 .

Ναι αλλα μ ειπαν οτι το ειχα απο πιο νωρις αφου να φανταστεις με ρωτησαν αν καπνιζω....με παρακοκουθηση θα πανε ολα καλα!! 

Αφου ειναι κ το αμνιακο καλα μην ανχωνεσαι! Κανε τις κορτιζονες σου προληπτικα και ολα τελεια!!!

Ειναι πολυ καλη η εβδομαδα σου μην ξεχνας!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 10 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Ναι αλλα μ ειπαν οτι το ειχα απο πιο νωρις αφου να φανταστεις με ρωτησαν αν καπνιζω....με παρακοκουθηση θα πανε ολα καλα!! 

Αφου ειναι κ το αμνιακο καλα μην ανχωνεσαι! Κανε τις κορτιζονες σου προληπτικα και ολα τελεια!!!

Ειναι πολυ καλη η εβδομαδα σου μην ξεχνας!!!

Δε μου ειπε κατι για κορτιζονη προς το παρον...

Αλλα θα παω για επαναληψη Doppler την επομενη εβδομαδα....

εσενα ομως το βαρος του ηταν φυσιολογικο παρα το γερασμενο πλακουντα;

Εμενα εντος φυσιολογικων οριων αλλα στα κατωτατα..

Θελω τουλαχιστον να μπω στον 9ο!

Μακαρι παναγια μου!

• Μου αρέσει 1

aKX8p2.png

3 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Φουσκιτσες παραφουσκιτσες και μανουλες πάλι έχω ερώτηση. Ο αφαλος μου κ η γύρω περιοχή κάπως πονάει σαν να τραβαει κ γύρω γύρω σαν να μελανιασε ελάχιστα. Είναι από το τεντωμα; Θα ρωτήσω αργότερα που θα μιλήσω απλα αν κάποια είχε κάτι παρόμοιο μέχρι να μαθω. Σας ταγκαρω καποιες :P @nanoula90 @Nicol_ @ΦαιηΚατς @ΒαλεντιναΧρηστος

Αγαπη θυμαμαι και μενα με ψιλοποναγε η περιοχη, αλλα μελανιες οχι, δεν μπορω να πω οτι ειχα κανει. Απλα ενιωθα μια ενοχλησουλα αλλα πολυ μικρη. Δεν ειχα ρωτησει τον γιατρο γιατι δεν με ανησυχουσε η αληθεια ειναι. Με τοσα που ειχα, αυτο ηταν αλλο ενα χαχαχα. Αλλα μην αγχωνεσαι, πιθανον να ειναι απο την τσιτα μπομπα κοιλουμπιτσα 

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 32 λεπτά , fairy-mary είπε:

Ναι ειναι οντως αυτο το πρωτο μαξιλαρακι αλλα θελουμε ακομα χρονο για σιγουρια...

Δε μεγαλωνει με το ρυθμο πουυ πρεπει λογω αυξημενης πιεσης στις μητριαιες αρτηριες και κατα συνεπεια προωρη γηρανση του πλακουντα.

Όλα καλα θα πάνε και να πάρετε και άλλο χρόνο. Κάθε εβδομάδα που περνα είναι υπέρ 

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, Nicol_ είπε:

Καλησπερα κοριτσια!  Σήμερα με ειδε ο γιατρος μου και ακομα δεν βλέπει φως στο τουνελ.. Ο τραχηλος κοιμαται τον υπνο του δικαίου. .ετσι λοιπον θα γεννησω την Κυριακη,που κλεινω τις 40 εβδομάδες, με προκληση. . οσες γεννησατε με προκληση πείτε μου τις εμπειριες σας γιατι αγχωθηκα ομολογω..

Με το καλο κοριτσι μου!εγω εχω γεννησει τις δυο κορες με προκληση.δεν ειναι κατι απλα με ορο θα σου βαλουν ωτοκινη για να ξεκινησει ο τοκετος.οι πονοι ξεκινανε λιγο λιγο οπως και αν ειχες δικους σου πονους.τα νερα θα στα σπασει ο γιατρος οταν εκεινος κρινει,ειναι κατι που δεν ποναει,δε θα το καταλαβεις.σου ευχομαι να γινουν ολα πολυ γρηγορα.θα κανεις επισκληριδιο?

EUW2p3.png

πρίν από 8 λεπτά , Nicol_ είπε:

Να ρωτησω και κατι ακομα τις μανουλες..οι πονοι του τοκετου ειναι παλι σαν πετρωματα ή σαν πονοι περιοδου απλα πολυ δυνατοι?

Πόνους έντονους στην ουρά είχα εγώ δεν μου θύμιζαν καν περιόδου. 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

12 ώρες πρίν, Mar.da είπε:

Καλημερααα!μετα μπεμπουλα οταν φτασουν τα 18 νοσταλγεις τις τουφες σου που εβγαζες απο τα χερια τους οταν ηθελαν να εξερευνησουν την κομη σου:-D.

Βαλεντινα τωρα ειδα οτι σε μπερδεψα με τη μπεμπουλα:-D

• Χαχα 2

EUW2p3.png

πρίν από 17 λεπτά , nanoula90 είπε:

Αγαπη θυμαμαι και μενα με ψιλοποναγε η περιοχη, αλλα μελανιες οχι, δεν μπορω να πω οτι ειχα κανει. Απλα ενιωθα μια ενοχλησουλα αλλα πολυ μικρη. Δεν ειχα ρωτησει τον γιατρο γιατι δεν με ανησυχουσε η αληθεια ειναι. Με τοσα που ειχα, αυτο ηταν αλλο ενα χαχαχα. Αλλα μην αγχωνεσαι, πιθανον να ειναι απο την τσιτα μπομπα κοιλουμπιτσα 

Ευχαριστώ αγαπη μου. Δεν αγχώνομαι ήθελα να δω αν το είχατε κ εσείς:mrgreen: Εντάξει να πω την αλήθεια δεν θα ήθελα να κάνω σημαδάκια εκεί. Από την τσίτα είναι το νιώθω. 

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Mar.da είπε:

Με το καλο κοριτσι μου!εγω εχω γεννησει τις δυο κορες με προκληση.δεν ειναι κατι απλα με ορο θα σου βαλουν ωτοκινη για να ξεκινησει ο τοκετος.οι πονοι ξεκινανε λιγο λιγο οπως και αν ειχες δικους σου πονους.τα νερα θα στα σπασει ο γιατρος οταν εκεινος κρινει,ειναι κατι που δεν ποναει,δε θα το καταλαβεις.σου ευχομαι να γινουν ολα πολυ γρηγορα.θα κανεις επισκληριδιο?

Ναι θα κανω σιγουρα. Σε ευχαριστω μου δινεις κουραγιο :)

DanXp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Nicol_ είπε:

Ναι θα κανω σιγουρα. Σε ευχαριστω μου δινεις κουραγιο :)

:x.εγω δεν ειχα κανει στις κορες μου επισκληριδιο γιατι στο ελενας δε τις συστηνουν.ειναι δημοσιο και εχουν αλλες αποψεις.τωρα θα την ζητησω μια βδομαδα πιο πριν:shock:.εχω αλλο γιατρο τωρα.πραγματικα δε καταλαβαινω το λογο στο να μη την κανουμε,βοηθαει τοσο πολυ.τωρα σκεφτομαι πως το καταφερα τρεις φορες και ταλαιπωρηθηκα χωρις λογο.

• Μου αρέσει 1

EUW2p3.png

πρίν από 1 λεπτό , Mar.da είπε:

:x.εγω δεν ειχα κανει στις κορες μου επισκληριδιο γιατι στο ελενας δε τις συστηνουν.ειναι δημοσιο και εχουν αλλες αποψεις.τωρα θα την ζητησω μια βδομαδα πιο πριν:shock:.εχω αλλο γιατρο τωρα.πραγματικα δε καταλαβαινω το λογο στο να μη την κανουμε,βοηθαει τοσο πολυ.τωρα σκεφτομαι πως το καταφερα τρεις φορες και ταλαιπωρηθηκα χωρις λογο.

Εχεις ηδη 3 παιδια?? Κατι ειχα διαβασει, μπραβο σου ειλικρινα και με το καλο το νεο σας μωρακι!!Χωρις επισκληριδιο και με προκληση εισαι ηρωιδα.Εγω ρωτησα το γιατρο μου αν ειναι πιο επιπονος ο τοκετος με προκληση και μου ειπε απο τη στιγμη που υπαρχει η επισκληριδιος να μην αγχωνομαι για τιποτα.Συμφωνω απολυτα μαζι σου,θελω ο τοκετος να ειναι οσο το δυνατον μια ομορφη εμπειρια και να εχω δυναμεις μετα οσο γινεται.Δεν υπηρχε περιπτωση να μη κανω

DanXp2.png

πρίν από 22 λεπτά , Nicol_ είπε:

Εχεις ηδη 3 παιδια?? Κατι ειχα διαβασει, μπραβο σου ειλικρινα και με το καλο το νεο σας μωρακι!!Χωρις επισκληριδιο και με προκληση εισαι ηρωιδα.Εγω ρωτησα το γιατρο μου αν ειναι πιο επιπονος ο τοκετος με προκληση και μου ειπε απο τη στιγμη που υπαρχει η επισκληριδιος να μην αγχωνομαι για τιποτα.Συμφωνω απολυτα μαζι σου,θελω ο τοκετος να ειναι οσο το δυνατον μια ομορφη εμπειρια και να εχω δυναμεις μετα οσο γινεται.Δεν υπηρχε περιπτωση να μη κανω

Νικολ μου σ ευχαριστω πολυ!ναι παιδι μου να την κανεις.κι εγω τωρα στο μπεμπη θα την κανω απαραιτητα.

• Μου αρέσει 1

EUW2p3.png

πρίν από 51 λεπτά , Nicol_ είπε:

Να ρωτησω και κατι ακομα τις μανουλες..οι πονοι του τοκετου ειναι παλι σαν πετρωματα ή σαν πονοι περιοδου απλα πολυ δυνατοι?

Εγω τους ενιωσα σαν εντονους πονους περιοδου. Στην αρχη με την επισκληριδιο μολις ενιωθα οτι λιγο πονουσα, με την ενεση δεν καταλαβαινα τπτ. Εφταναν οι συσπασεις 100 και δεν καταλαβαινα κατι. Οταν προχωρησε η διαστολη, εκει τους ενιωθα πιο εντονα. Θα τους χαρακτηριζα ομως ναι σαν πονους περιοδου αλλα δεν ειναι συνεχεις. Οι συσπασεις πχ ερχοντουσαν ανα 6 λεπτα καο διαρκουσε πχ η καθεμια 1 λεπτο. Νιωθεις οταν ερχεται η συσπαση οτι τσιτωνει η κοιλια, οπως δηλαδη και τωρα απλα ερχεται σταδιακα και κορυφωνεται σε ενα σημειο και μετα φευγει. 

Η συμβουλη μου ειναι μια. Οταν ερθει η ωρα να σπρωξεις να εχεις στον νου σου να σπρωξεις σαν να θες να κανεις κακα σου. Ετσι ακριβως. Γιατι υπαρχουν γυναικες που σπρωχνουν λαθος βαζοντας την πιεση στην κοιλια πχ και χανουν ασκοπα ανασες, αλλα πρεπει η πιεση να πεσει στον πωπο οπως οταν θες να κανεις την αναγκη σου. Αυτο κρατα και θα τα πας σουπερ

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...