Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα.

Τελικά πήρα σιμεκο.Καλύτερα είμαι αλλά δε με κρατάει για παραπάνω από 5 ώρες.Ξέχασα να ρωτήσω γιατρό.Ξέρετε πόσα μπορώ να πάρω στην διάρκεια της ημέρας;Αν πονάω ας πούμε πολύ αργά το βράδυ,τα ξημερώματα,μπορώ να το πάρω;

Επειδή είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη,δε μπορώ να εκτιμήσω την αίσθηση αυτού που νιώθω,δεν ξέρω καν αν το περιγράφω σωστά.Στην διάρκεια της ημέρας νιώθω πίεση στον οισοφάγο/διάφραγμα,τις βραδυνές ώρες η πίεση γίνεται πόνος.Επειδή μια φορά είχα περάσει γαστρεντερίτιδα ,αυτή την αίσθηση έχω,με απουσία εμετου.Μόνο ναυτία έχω.Καουρες,γουργουρητα,λοξυγκα και συχνοουρια,ζαλάδα,λαχάνιασμα και ταχυπαλμία.Είναι φυσιολογικά βρε κορίτσια;

Αφού κάποια στιγμή είπα στον άντρα μου"παμε νοσοκομείο μήπως έχω καμμία ίωση;"Δε μου πάει κόντρα και απλά με κοίταζε με γουρλωμένα μάτια!Απλά κάποιες στιγμές βρε κορίτσια δεν ξέρω τι να κάνω να μην νιώθω έτσι.....ξέρω υπομονή και δεν παραπονιέμαι,απλά να καταλάβω θέλω αν είναι φυσιολογικά όσα νιώθω.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Βρε μην ανησυχείς. Όταν εχειε ζαχαρο αυξάνεται και το αμνιακο υγρο , αφού δεν σου εχει αυξηθεί βγαλτο απο το μυαλο σου.Αν ήταν θα σοτ ελεγε κατι ο γιατρός που σε παρακολουθει.Με το καλο να παρεις το μωρακι σου αγκαλια!!!!!!!και κοιμήσου οσο προλαβαίνεις τωρα.

Σε ευχαριστώ  πολύ! Και συ να χαίρεσαι  το μωράκι σου! :)

• Ευχαριστώ 1

ydztp2.png
To get the code: 

Κορίτσια καλησπέρα.

Τελικά πήρα σιμεκο.Καλύτερα είμαι αλλά δε με κρατάει για παραπάνω από 5 ώρες.Ξέχασα να ρωτήσω γιατρό.Ξέρετε πόσα μπορώ να πάρω στην διάρκεια της ημέρας;Αν πονάω ας πούμε πολύ αργά το βράδυ,τα ξημερώματα,μπορώ να το πάρω;

Επειδή είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη,δε μπορώ να εκτιμήσω την αίσθηση αυτού που νιώθω,δεν ξέρω καν αν το περιγράφω σωστά.Στην διάρκεια της ημέρας νιώθω πίεση στον οισοφάγο/διάφραγμα,τις βραδυνές ώρες η πίεση γίνεται πόνος.Επειδή μια φορά είχα περάσει γαστρεντερίτιδα ,αυτή την αίσθηση έχω,με απουσία εμετου.Μόνο ναυτία έχω.Καουρες,γουργουρητα,λοξυγκα και συχνοουρια,ζαλάδα,λαχάνιασμα και ταχυπαλμία.Είναι φυσιολογικά βρε κορίτσια;

Αφού κάποια στιγμή είπα στον άντρα μου"παμε νοσοκομείο μήπως έχω καμμία ίωση;"Δε μου πάει κόντρα και απλά με κοίταζε με γουρλωμένα μάτια!Απλά κάποιες στιγμές βρε κορίτσια δεν ξέρω τι να κάνω να μην νιώθω έτσι.....ξέρω υπομονή και δεν παραπονιέμαι,απλά να καταλάβω θέλω αν είναι φυσιολογικά όσα νιώθω.....

1 hour ago, 4shinediamonds είπε:

Κορίτσια καλησπέρα.

Ρε κοριτσάκι ο γιατρος τι λέει που είσαι έτσι; Μήπως να σε δει γαστρεντερολόγος; Πιο πολύ για να μην έχεις άγχος εφόσον αναρωτιέσαι είναι φυσιολογικά γιατί εμείς ότι κ να πούμε κάνουμε υποθεσεις δεν είμαστε ειδικοί και καμία φορά μπορεί να δώσουμε λάθος πληροφορία θέλοντας να βοηθήσουμε. Από σιμεκο ξέρω πως μπορείς δυο σίγουρα αλλα εννοείται ρώτησε τον γιατρό. Επίσης στην εγκυμοσυνη οι παλμοί αυξάνονται αλλα κοιτα κ εσυ να χαλαρώνεις περισσότερο. 

Καλημέρα κοιλίτσες!! Έχω λίγη δουλειά σήμερα εξού και το πρωινό ξύπνημα (TGIF σου λένε μετά...)

Παθαίνει καμμία άλλη κράμπες; Με το που τεντώνομαι στο κρεββάτι μένω εκεί και είναι πολύ  επώδυνο.

• Μου αρέσει 1

IfsYp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 52 λεπτά , Kpp83 είπε:

Καλημέρα κοιλίτσες!! Έχω λίγη δουλειά σήμερα εξού και το πρωινό ξύπνημα (TGIF σου λένε μετά...)

Παθαίνει καμμία άλλη κράμπες; Με το που τεντώνομαι στο κρεββάτι μένω εκεί και είναι πολύ  επώδυνο.

Καλημερα στις ομορφες μανουλες καο στις ομορφες εγκυουλες!!! Εγω ειμαι χαλια απο ιωση κ ο αντρας μ κ φοβαμαι μην κολλησουμε κ το μωρο! Με μασκα κυκλοφορουμε! 

Ναι επαθα 2φορες κραμπα τα ξημερωματα στη γαμπα οσο ημουν εγκυος και απλα εκλεγα και ξυπνησα τον αντρα μ να το κανει κατι απλα τον παρακαλουσα να ν το κωψει να μην ποναω και ο πονος εμενα για 2-3μερες μετα! Ευτυχως το επαθα μονο 2φορες το μαγνησιο βοηθαει αν τις εχεις συχνα κ ειναι επωδυνες μπορεις να πεις τον γιατρο σου αν θελεις να περνεις ενα την ημερα βιταμινουλα ειναι!!!

Οι υπολοιπες τι κανετε;;;

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

9 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Ρε κοριτσάκι ο γιατρος τι λέει που είσαι έτσι; Μήπως να σε δει γαστρεντερολόγος; Πιο πολύ για να μην έχεις άγχος εφόσον αναρωτιέσαι είναι φυσιολογικά γιατί εμείς ότι κ να πούμε κάνουμε υποθεσεις δεν είμαστε ειδικοί και καμία φορά μπορεί να δώσουμε λάθος πληροφορία θέλοντας να βοηθήσουμε. Από σιμεκο ξέρω πως μπορείς δυο σίγουρα αλλα εννοείται ρώτησε τον γιατρό. Επίσης στην εγκυμοσυνη οι παλμοί αυξάνονται αλλα κοιτα κ εσυ να χαλαρώνεις περισσότερο. 

Καλημέρα κορίτσι μου,ευχαριστώ για την απάντηση.

Ο γιατρός μου είπε είναι φυσιολογικό ότι αισθάνομαι.Ηθελα εμπειρικά την γνώμη σας.Κάπως καλύτερα σήμερα...Για να δούμε.

Χαλαρή είμαι....αυτές τις ταχυπαλμίες τις έχω πριν την χοριακή.

Καλημέρα κορίτσια!

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια μου...

εγώ σήμερα ξύπνησα φουλ μπουκωμένη... και έλεγα οτι θα το γλίτωνα αλλά δε τα κατάφερα... ξέρει κάποια μόνο φυσιολογικός επιτρέπεται ??

αυτό με τις κράμπες το έχω πάθει και εγώ κανα δυο φορές οταν σηκώθηκα απο το κρεβάτι...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

On 19/2/2019 at 3:24 ΜΜ, Beboula25 είπε:

Κοριτσια να ρωτήσω κάτι. Στο μπιμπερό πρέπει να προσέξω κάτι ιδιαίτερο; Δυο τρία θα παρω για αρχή χρειάζεται παραπάνω; Προτιμω τα γυάλινα, από μάρκα δεν έχω άποψη αν κάποιο είναι καλύτερο ξέρω τα avent, Nuk, chicco. Και επίσης αν πρέπει να προσέξω κάτι στη θηλή τους 

Και εγώ δεν έχω ιδεα για την πιπίλα κ την τρύπα π έχουν.. Παρόλα αυτά και εγώ γιλυαλινα πήρα τα μικρά.. 3 της κικο

2 ώρες πρίν, Kpp83 είπε:

Σήμερα είχα την πρώτη μου κραμπα.. Και αν έχει το θεο της που με βρήκε; στο πίσω μέρος από το μπούτι.. Ευτυχώς την γλύτωσα ελαφριά.. 

• Μου αρέσει 2

22 ώρες πρίν, Evitakiii είπε:

Κορίτσια καλημέρα!!!! Μόλις πήρα τα αποτελέσματα της β χοριακης και είναι 2112. Όσες έχετε εμπειρία πείτε μου είναι καλό το νούμερο? Τελευταία περίοδο 17/01 απόψε το βράδυ θα πάω στον γιατρό αλλά δεν κρατιέμαι θέλω να μάθω αν όλα είναι καλά!!!!

Συγχαρητηρια κοπελα μου....μια υγειης και τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι....λογικα εχεις παει στο γιατρο σου χθες! Σημασια δεν εχει με τι αριθμο ξεκινας αλλα να διπλασιαζεται ανα 2ημερες ή τουλαχιστον να φτανει το 60% αυξησης! Μια χαρα ειναι το νουμερο σου!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Καλημερα κι απο μενα κοριτσια μπυ γλυκά!!τι κάνετε???χθες παρατήρησα τους αστραγάλους μου ελαφρώς πρησμένους...απο ποια εβδ πρηστηκατε εσεις??και ποσο φυσιοκογικο είναι?

@Beboula25 για τα μπιμπερο αν θηλασεις κοιτα να ειναι με θηλη σταγονα ή δακρυ πως το λενε δηλαδη θηλη που μοιαζει με το τζιτζι για να μην παθει συγχηση θηλεων...αυτο οσο αφορα αν χρειαστει να δωσεις ξενο καπιια στιγμη εφοσον θηλαζεις....εαν δεν θηλασεις παλι καλα τετοια ειναι να παρεις αλλα φυσικα ειναι στην κριση της καθε μαμας! Εγω γυαλινα πηρα με θηλη σιλικονης σε σχημα π μοιαζει με στηθος! Στην αρχη εχα παρει κατι ακριβα της nuk αν δεν κανω λαθος 3 αλλα μ εσπασαν στην αποστειρωση και ειχα παρει κ 3-4απο τα τζαμπο lorelli παλι με ιδια θηλη κ αυτα μ βγηκαν πολυ καλα τωρα εχω καπου στα 8 για να μην χρειαζεται να αποστειρωνω καθε 3κ λιγο δεν εχω πολλες διαρροες απο πλαγια οταν πινει κ δεν μ κανει σχεδον ποτε γουλιες με αυτα τα μπιμπερο πιστευω ειναι πολυ καλα κ οικονομικα! Πιπιλα εμενα δυστηχως δεν κρατουσε καθολου τις κανονικες σιλικονης και της παρηγγειλα απο το ιντερνετ γτ εδω δεν εβρισκα κατι ασχημα ολο σιλικονη π ειναι ιδιο με το μπιμπερο δεν την κραταει τελεια αλλα την κραταει! Λεγεται Mr.browns αυτα τα λιγα!

πρίν από 11 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Και εγώ δεν έχω ιδεα για την πιπίλα κ την τρύπα π έχουν.. Παρόλα αυτά και εγώ γιλυαλινα πήρα τα μικρά.. 3 της κικο

Σήμερα είχα την πρώτη μου κραμπα.. Και αν έχει το θεο της που με βρήκε; στο πίσω μέρος από το μπούτι.. Ευτυχώς την γλύτωσα ελαφριά.. 

Ευτυχως την γλυτωσες ελαφρια μιλαμε πονος οχι αστεια! Εμενα νε επιανε στην γαμπα! Μπορει να ηταν κ το πιο ασχημο συπτωμα της εγκυμοσυνης μ...χαχα

πρίν από 2 λεπτά , Ria@90 είπε:

Καλημερα κι απο μενα κοριτσια μπυ γλυκά!!τι κάνετε???χθες παρατήρησα τους αστραγάλους μου ελαφρώς πρησμένους...απο ποια εβδ πρηστηκατε εσεις??και ποσο φυσιοκογικο είναι?

Καλημερα.....εγω πρηστηκα απο τα γονατα κ κατω στον 8ο....την ημερα π γεννησα ξεπρηστηκα αμεσως ευτυχως.....στα χερια καλα ειχα πρηστει απο τον 4ο; την βερα μ την ειχα αποχωριστει προ πολλου! Σε ποια εβδομαδα εισαι; θεωρω πως ειναι φυσιολογικο να υπαρχει καποια κατακρατηση!

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 29 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Συγχαρητηρια κοπελα μου....μια υγειης και τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι....λογικα εχεις παει στο γιατρο σου χθες! Σημασια δεν εχει με τι αριθμο ξεκινας αλλα να διπλασιαζεται ανα 2ημερες ή τουλαχιστον να φτανει το 60% αυξησης! Μια χαρα ειναι το νουμερο σου!

Ευχαριστώ!!! Ναι χτες πήγα στον γιατρό.... Αν δεν σας κουράζω θα ήθελα να αναφέρω τι μου είπε! Ότι είναι ενδομήτριο και έχω ωχρό σωμάτιο στην αριστερή ωοθήκη και είναι μικρό το έμβρυο αλλά είναι πολύ νωρίς να συμπεράνουμε οτιδήποτε!!!! Ξέρει καμία να μου εξηγήσει κάτι παραπάνω???? Μου έδωσε χάπια προγεστερόνης να παίρνω  3 φορές την μέρα 

Θα με ξαναδεί σε 2 βδομάδες περίπου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...