Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 39 λεπτά , Vasoth. είπε:

Οχι δεν εχω. Λετε να τα ξαναπλυνω?

Καλα παμε γενικα το οξυγονο της μας ταλαιπωρει ακομα αλλα πιστευω θα το ξεπερασει σιγα σιγα κ αυτο!στην αρχη θα ειναι στο δικο μας αλλα θελω να της το εχω ετοιμο γιατι μου εχουν δωσει κουνια λικνο κ κατι μικροπραγματα κ τα εχουμε ολα χυμα μονο μια συρταριερα αλλαξιερα πηραμε κ το καροτσι.

Δεν νομιζω πως ειναι αναγκη να τα ξαναπλυνεις σιδερωσε τα καλα μεσα εξω κ ειναι ετοιμα!

Καλα κανετε κ το θελετε ετοιμο εμεις τωρα θα ξεκινησουμε να το ετοιμαζουμε θελω να την βαλω πριν τους 6μηνες γτ διπλα μας ξυπναει με τον παραμικρο θορυβο κ ειναι ταλαιπωρια!!!

Μια χαρα το κοριτσακι σας θα τα παει τελεια ειμαι σιγουρη κ θα κανετε πασχα ολοι μαζι αγγαλιτσα στο σπιτακι σας!!!

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Alex1989 είπε:

@Beboula25 @Nicol_ @fairy-mary σας ευχαριστώ πολύ,  θα ρωτήσω και τον γιατρό,  απλά από χθες μου μπήκε η ιδέα στο μυαλό μήπως η δίψα  μου σχετίζεται με αυτό. Δυστυχώς δεν έχω μηχανάκι θα ζητήσω σε ένα φαρμακείο  αν βγω έξω να μου κάνουν μια μέτρηση.  Να ρωτήσω;  στην γενική εξέταση ούρων δεν φαίνεται  αν έχει ανέβει το σακχαρο σου;  μόνο με αιματολογικες  φαίνεται; 

Βλεπω εδω σε μια γενικη ουρων που εχω κανει οτι λεει σάκχαρο....

Αλλα δε ξερω αν ειναι κατι διαφορετικο αυτο...

Εμενα παντως οταν θελουμε να δουμε ζαχαρο μου κανουν παντα εξεταση αιματος. 

Αν πας φαρμακειο ρωτα το φαρμακοποιο η το γιατρο σου 

• Μου αρέσει 1

aKX8p2.png

πρίν από 5 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Δεν νομιζω πως ειναι αναγκη να τα ξαναπλυνεις σιδερωσε τα καλα μεσα εξω κ ειναι ετοιμα!

Καλα κανετε κ το θελετε ετοιμο εμεις τωρα θα ξεκινησουμε να το ετοιμαζουμε θελω να την βαλω πριν τους 6μηνες γτ διπλα μας ξυπναει με τον παραμικρο θορυβο κ ειναι ταλαιπωρια!!!

Μια χαρα το κοριτσακι σας θα τα παει τελεια ειμαι σιγουρη κ θα κανετε πασχα ολοι μαζι αγγαλιτσα στο σπιτακι σας!!!

Αχ μακαρι σαν αυριο θα εκλεινα 40εβδομάδες απο δω κ περα μετραει η αναπτυξη της σαν νεογεννητου οποτε θα δουμε γρηγορες αλλαγες απο οτι μας εχουν πει μου εχει λειψει η μικρουλα μου την παρασκευή θα ανεβουμε αθηνα παλι να τη δουμε.

Οπως βολευεστε καλυτερα εγω στην αρχη τη θελω διπλα μου κ για να τη χορτασω αλλα κ για θεμα ασφαλειας πιο πολυ λόγω προωροτητας μετα λογικα θα παει στο δωματιο της μεσα στη μερα ελπιζω να τη βαζω κ στη κουνια της αν καθεται θα δουμε πως θα μας βγει

• Μου αρέσει 3

0EKFp2.png

πρίν από 24 λεπτά , Vasoth. είπε:

Αχ μακαρι σαν αυριο θα εκλεινα 40εβδομάδες απο δω κ περα μετραει η αναπτυξη της σαν νεογεννητου οποτε θα δουμε γρηγορες αλλαγες απο οτι μας εχουν πει μου εχει λειψει η μικρουλα μου την παρασκευή θα ανεβουμε αθηνα παλι να τη δουμε.

Οπως βολευεστε καλυτερα εγω στην αρχη τη θελω διπλα μου κ για να τη χορτασω αλλα κ για θεμα ασφαλειας πιο πολυ λόγω προωροτητας μετα λογικα θα παει στο δωματιο της μεσα στη μερα ελπιζω να τη βαζω κ στη κουνια της αν καθεται θα δουμε πως θα μας βγει

Ναι το εχω ξανακουσει μετα τις 40εβδομαδες περνουν τα πανω τους σε ποντους σε βαρος αναπνευστικο ολα!!!! Σας επιτρεπουν να την κρατατε αγγαλια;;; το καγκουρο δεν ισχυει στην Ελλαδα;;; 

Ναι βλεπεις πως θα παει κ πραττεις....να την βαζεις για να συνηθιζει κ να μαθαινει κ να της ειναι οικειο!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Ναι το εχω ξανακουσει μετα τις 40εβδομαδες περνουν τα πανω τους σε ποντους σε βαρος αναπνευστικο ολα!!!! Σας επιτρεπουν να την κρατατε αγγαλια;;; το καγκουρο δεν ισχυει στην Ελλαδα;;; 

Ναι βλεπεις πως θα παει κ πραττεις....να την βαζεις για να συνηθιζει κ να μαθαινει κ να της ειναι οικειο!!!

Στην αθηνα απλα μπορουμε να την ακουμπαμε. αγκαλια οχι επειδη ειναι διασωληνομενη ακομα δε στη δινουν ειναι δυσκολο κ εδω δεν υπαρχουν οι προδιαγραφές για κατι τέτοιο δυστυχώς κανω υπομονη μετα δε θα την αφηνω νομιζω απο τα χερια μου

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Vasoth. είπε:

Στην αθηνα απλα μπορουμε να την ακουμπαμε. αγκαλια οχι επειδη ειναι διασωληνομενη ακομα δε στη δινουν ειναι δυσκολο κ εδω δεν υπαρχουν οι προδιαγραφές για κατι τέτοιο δυστυχώς κανω υπομονη μετα δε θα την αφηνω νομιζω απο τα χερια μου

Σιγουρα δεν θα την αφηνεις εγω π δεν την στερηθηκα κ ολο αγγαλια την εχω με την μιση ευκαιρια π θα μ δωθει!!!

Υπομονη μετα αυτα θα ειναι μια μακρινη αναμνηση!!!

• Μου αρέσει 2

G0IYp3.png0Ivbp2.png

2 ώρες πρίν, Vasoth. είπε:

Ποσο συγκινούμε... Και η μικρούλα δεν θα θέλει να φεύγει από την αγκαλίτσα σου .

3 ώρες πρίν, froso91 είπε:

Γεια σας κορίτσια. Σήμερα πήγα για Αυχενική δεν βγήκαν πολύ καλά τα αποτελέσματα. 4.8 Αυχενική κ πιθανόν να έχει 2 θεματάκια στην καρδιά. Έχω χάσει την μισή μου ζωή! Αύριο πρωί πάω για καρυοτιπο για να μάθουμε με σιγουριά. Οι πιθανότητες για σύνδρομο down συμφωνα με τον υπερηχο είναι 1:13, ενώ κανονικά για την ηλικία μου ήταν 1: 800!! Θα τρελαθω εντελως!!

Δεν έχω λογια ρε κορίτσι μου είναι τόσο στενάχωρο τι να σου πω να σε παρηγορήσω. Εύχομαι να γίνει το καλύτερο.. Πέρυσι πέρασα από αυτό με πολύ μεγαλύτερη αυχενική κ συγκεκριμένο σύνδρομο που το βρήκαν από τον υπέρηχο κιολας πριν βγουν τα αποτελέσματα δλδ. Ας μην πω τίποτα άλλο ακομη δεν ξέρετε το αποτέλεσμα. Να είσαι δυνατή γιατί λογική θα αργήσει να δουλέψει 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1
  • Λυπημένη/-ος 1

7 ώρες πρίν, Nicol_ είπε:

Αλεξ και εγω ακριβως τα ιδια εχω πολλές φορες. Με πιανει διψα και πινω αρκετα νερο. Οσο για το γλυκο ειδικα τον τελευταίο μηνα με τραβάει απίστευτα. Αν αγχώνεσαι κανε απλα μια μέτρηση με ενα μηχανακι σακχαρου, μπες σε ενα φαρμακειο κ θα σε μετρησουν. Εγω μετρηθηκα απο το μηχανημα του πεθερου μου κ ηταν μια χαρα το σακχαρο μου. Μην αγχωνεσαι δεν νομίζω απο τη στιγμη που ηταν ενταξει η καμπυλη σου να αλλαξε αυτο. Ρωτα κ το γιατρό σου βεβαια για να σε καθησυχάσει 

Βασω μου εξαρτάται που μενεις βεβαια. Η αλήθεια ειναι οτι στις πόλεις δεν έχουμε καλη ποιότητα αερα, αν μενεις στην εξοχη ειναι καλο να στεγνώνουν τα ρουχα στον ηλιο. Μετα βεβαια πάντα σιδερωμα για να σκοτώνονται τυχον μικροβια. Εδω στη Θεσσαλονίκη που ειμαι εγω εκτος του.οτι ο αερας ειναι χαλια,αναβουν ολοι τα τελευταία χρονια σομπες και υπαρχει και πολυ καπνα στον αερα. Οποτε πηρα στεγνωτηριο κ μου ελυσε τα χέρια. 

Κορίτσια, μια συμβουλή, το στεγνωτηριο εκλύει χημικές ουσίες για να στεγνώσει γρήγορα τα ρούχα, με φειδώ η χρήση του... Και σίγουρα όχι για τα ρούχα των μωρών μας. 

4 ώρες πρίν, froso91 είπε:

Γεια σας κορίτσια. Σήμερα πήγα για Αυχενική δεν βγήκαν πολύ καλά τα αποτελέσματα. 4.8 Αυχενική κ πιθανόν να έχει 2 θεματάκια στην καρδιά. Έχω χάσει την μισή μου ζωή! Αύριο πρωί πάω για καρυοτιπο για να μάθουμε με σιγουριά. Οι πιθανότητες για σύνδρομο down συμφωνα με τον υπερηχο είναι 1:13, ενώ κανονικά για την ηλικία μου ήταν 1: 800!! Θα τρελαθω εντελως!!

Κοπέλα μου, μόλις διάβασα το μήνυμά σου. Εύχομαι μέσα απ'την καρδιά μου όλα να είναι καλά. Να μας στείλεις κατευθείαν μόλις μάθετε... Και να είσαι δυνατή. 

Κορίτσια, είμαι 35η εβδομάδα και 4 ημερών και εδώ και λίγες μέρες κάθε βράδυ έχω εξάψεις. Αφού παίρνω αγκαλιά ένα μπουκάλι νερό και το έχω μόνιμα στα μάγουλα μου, ξυπνάω κάθε μία ώρα για τουαλέτα (κλασικά) και βρεχω με νερό το πρόσωπο μου, για να συνέλθω. Είναι απ' τις ορμόνες??? 

πρίν από 6 λεπτά , melanouri είπε:

Κορίτσια, μια συμβουλή, το στεγνωτηριο εκλύει χημικές ουσίες για να στεγνώσει γρήγορα τα ρούχα, με φειδώ η χρήση του... Και σίγουρα όχι για τα ρούχα των μωρών μας. 

Κοπέλα μου, μόλις διάβασα το μήνυμά σου. Εύχομαι μέσα απ'την καρδιά μου όλα να είναι καλά. Να μας στείλεις κατευθείαν μόλις μάθετε... Και να είσαι δυνατή. 

Κορίτσια, είμαι 35η εβδομάδα και 4 ημερών και εδώ και λίγες μέρες κάθε βράδυ έχω εξάψεις. Αφού παίρνω αγκαλιά ένα μπουκάλι νερό και το έχω μόνιμα στα μάγουλα μου, ξυπνάω κάθε μία ώρα για τουαλέτα (κλασικά) και βρεχω με νερό το πρόσωπο μου, για να συνέλθω. Είναι απ' τις ορμόνες??? 

Η παιδίατρος είχε πει ναι το στεγνωτηριο.

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Smile89 είπε:

Η παιδίατρος είχε πει ναι το στεγνωτηριο.

Κάνε μια αναζήτηση στο Google για τις χημικές και φθαλικές ενώσεις που εκλύει το στεγνωτήριο και θα δεις πως ίσως κάποιες φορές δεν είναι τόσο σωστά όσα μας λένε... 

Κοριτσια καλησπέρα...Μια απορία...σηνερα πηγα προς νερού μ κ κατα τη διάρκεια της ουρισης μεν ενιωθα να ξαλαφρωνω αλλα αυτο συνοδευόταν απο τσιμπιματα στη κοιλια χαμηλα..η αίσθηση ηταν λες κ ειχα ωρα να παω τουαλετα...εχει τυχει σε καμια???σορυ για τη περιγραφή :/

πρίν από 4 λεπτά , melanouri είπε:

Κάνε μια αναζήτηση στο Google για τις χημικές και φθαλικές ενώσεις που εκλύει το στεγνωτήριο και θα δεις πως ίσως κάποιες φορές δεν είναι τόσο σωστά όσα μας λένε... 

Μηπως εισαι λιγο υπερβολικη? Με αυτη τη λογικη κανενα απορυπαντικο δεν πρεπει να χρησιμοποιειται για τα μωρα μας,για τα ρουχα των μωρων,για το πλυσιμο των μπιμπερο και παει λεγοντας..χημικα υπαρχουν παντου γυρω μας και δεν μπορεις να εχεις σε αποστειρωμενη φουσκα ενα μωρο. Το στεγνωτηριο χρησιμοποιει καυτο αερα για να στεγνωσει τα ρουχα που σκοτωνει και τα μικροβια και ειναι αποδεκτο και απο τους παιδιατρους.Ακομα και εξω στον αερα να στεγνωσεις τα ρουχα στην ατμοσφαιρα υπαρχουν απειρα βλαβερα συστατικα.Τι θα κανεις? Μη φτανουμε στο αλλο ακρο δεν ειναι σωστο.Οσο για το google δεν υπαρχει χειροτερος τροπος ενημερωσης.Ετσι ενημερωνονται και οι γονεις που δεν κανουν εμβολια στα παιδια τους.Κανουν ομαδες και ενημερωνπνται μεσω ιντερνετ για κατι τοσο σοβαρο.Ετσι φτανουμε στις υπερβολες

• Μου αρέσει 2

DanXp2.png

πρίν από 14 λεπτά , Nicol_ είπε:

Μηπως εισαι λιγο υπερβολικη? Με αυτη τη λογικη κανενα απορυπαντικο δεν πρεπει να χρησιμοποιειται για τα μωρα μας,για τα ρουχα των μωρων,για το πλυσιμο των μπιμπερο και παει λεγοντας..χημικα υπαρχουν παντου γυρω μας και δεν μπορεις να εχεις σε αποστειρωμενη φουσκα ενα μωρο. Το στεγνωτηριο χρησιμοποιει καυτο αερα για να στεγνωσει τα ρουχα που σκοτωνει και τα μικροβια και ειναι αποδεκτο και απο τους παιδιατρους.Ακομα και εξω στον αερα να στεγνωσεις τα ρουχα στην ατμοσφαιρα υπαρχουν απειρα βλαβερα συστατικα.Τι θα κανεις? Μη φτανουμε στο αλλο ακρο δεν ειναι σωστο.Οσο για το google δεν υπαρχει χειροτερος τροπος ενημερωσης.Ετσι ενημερωνονται και οι γονεις που δεν κανουν εμβολια στα παιδια τους.Κανουν ομαδες και ενημερωνπνται μεσω ιντερνετ για κατι τοσο σοβαρο.Ετσι φτανουμε στις υπερβολες

Τα έχω σπουδάσει αυτά και τα λέω, αλλά ο καθένας πράττει όπως θέλει. Εγώ είπα τι ισχύει, από εκεί και πέρα, τα ρούχα που στεγνώνουν έξω δεν στεγνώνουν παρέα με χημικές ενώσεις συνθετικές... Κι αν μη τι άλλο, με σιδέρωμα με απλό νερό τα μικρόβια σκοτώνονται. Τα συμπεράσματα της καθεμιάς μας δικά της. Ο τι μπορούμε να αποφύγουμε, καλό είναι. Το περιβάλλον που ζούμε δεν μπορούμε, αναγκαστικά. Από εκεί και πέρα, ο τι λιγότερο τόσο καλύτερα. 

πρίν από 2 λεπτά , melanouri είπε:

Τα έχω σπουδάσει αυτά και τα λέω, αλλά ο καθένας πράττει όπως θέλει. Εγώ είπα τι ισχύει, από εκεί και πέρα, τα ρούχα που στεγνώνουν έξω δεν στεγνώνουν παρέα με χημικές ενώσεις συνθετικές... Κι αν μη τι άλλο, με σιδέρωμα με απλό νερό τα μικρόβια σκοτώνονται. Τα συμπεράσματα της καθεμιάς μας δικά της. Ο τι μπορούμε να αποφύγουμε, καλό είναι. Το περιβάλλον που ζούμε δεν μπορούμε, αναγκαστικά. Από εκεί και πέρα, ο τι λιγότερο τόσο καλύτερα. 

Και όσο για τα μωρά, φαντάζομαι γνωρίζεις ότι ιδανικά τα ρούχα τους κτλ πρέπει να τα πλένουμε με πράσινο σαπούνι ή με βιολογικά υγρά απορρυπαντικά που το περιέχουν. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...