-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:
Πραγματικά δεν έχω ακούσει τόσο κακά πράγματα μαζεμένα. Μου λέει «νωρίς το θυμήθηκες». Αφού έχεις ΠΩΑ από τα 25. Πιστεύει πως η ΠΩΑ οφείλεται σε αυτοάνοσο. Καλό είναι μου λέει να κάνετε κοριτσάκι για να πάρει το καλό χρωμόσωμα Χ από τον σύζυγο, αν μπορείτε να το ελέγξετε στο κέντρο που πάτε. Πήγαινε με δότρια. Του λέω γιατρέ, πριν 4 μηνες έκλεισα τα 33. Γιατί να μη προσπαθήσω ; Για να μη ταλαιπωρηθείς μου λέει. Οχι να προσπαθήσεις αν θες αλλά να σκεφτείς κ το άλλο σενάριο. Αποδεξου το και ζήσε με αυτό για να προχωρήσεις παρακάτω. Πραγματικά δεν έχω σταματήσει να κλαίω από την ώρα που γύρισα. Είμαι ρεαλιστής λέει. Θα σου πω τη γνώμη μου : « κάνε 1-2 προσπάθειες ακόμα κ μετά με δότρια για να αποφύγεις τις γενετικές ανωμαλίες». Τον ρωτάω, γενικά αναφέρεστε σε μια κοπέλα με ΠΩΑ ή σε εμένα συγκεκριμένα; Όχι λέει, σε εσένα με το συνδυασμό του σπέρματος. Δλδ του λέω δε μπορούμε κάπως να δούμε σε ποιο προκλιμακτιριακο στάδιο είμαι; Για τι χρονικό διάστημα μιλάμε ; 6 μήνες ; Μου απαντά πως δεν μπορούμε να το δούμε αλλά δεν αποκλείεται κιόλας. Κάνε όλες τις εξετάσεις σου κ έλα πάλι να τα δούμε κ να ξεκινήσουμε glucophase.
Δεν ξέραμε να τον ρωτήσουμε πότε θα κάνουμε παιδί.
Μου θυμίζει την παθολόγο που πήγα πέρυσι για τσεκ απ κι όταν της είπα πως έχω χάσει 16 κιλά από γέννα,με κοίταξε καλά καλά και μου είπε, καλά πόσα ήσουν?????😱 Επίσης με ρώτησε γιατί άργησα να κάνω παιδί.
Κάποια στιγμή μπερδεύτηκα, νόμιζα δεν ήμουν σε γιατρό😳
-
Μπεμπακια 2019
-
Θέματα
-
- 8.782 απαντήσεις
- 996.176 εμφανίσεις
-
- 950 απαντήσεις
- 480.833 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 132.832 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.178.595 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 38.305 εμφανίσεις
-
-
-
- 8.776 απαντήσεις
- 996.142 εμφανίσεις
-
- 11 απαντήσεις
- 561 εμφανίσεις
-
- 1.668 απαντήσεις
- 69.225 εμφανίσεις
-
Ωοληψία-Ελάχιστο μέγεθος ωοθυλακίων που έδωσε γονιμοποίηση
Από Bubble24, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 5 απαντήσεις
- 105 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 66 εμφανίσεις
-
- 16 απαντήσεις
- 4.161 εμφανίσεις
-
- 879 απαντήσεις
- 255.627 εμφανίσεις
-
- 28 απαντήσεις
- 817 εμφανίσεις
-
Αναζητώ Meriofert και Cetrotide
Από nexus, in Πουλάω διάφορα για γονείς/ενήλικες (ΟΧΙ ρουχα παπουτσια)
- 0 απαντήσεις
- 54 εμφανίσεις
-
- 30 απαντήσεις
- 1.514 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα