Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Ετσι είναι Κ τα πράγματα όπως ακριβώς στα είπε . Μην σε περνει από κάτω ένας κακός κύκλος ήταν. Έχεις ακόμα μπροστά σου είδες τώρα από το πουθενά μπορεί να πάρεις κ άλλο ωαριο

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , nanoula90 είπε:

Καλημερα κοριτσι μου! Με το καλο να ερθει η μπεμπουλα σου! 

Ηθελα απλα να πω οτι η καμπυλη ζαχαρου δεν εχει καμια σχεση με το ζαχαρο νηστειας. Εγω ειχα ζαχαρο νηστειας παντα γυρω στο 70 σε ολες τις εξετασεις, κι ομως οταν εκανα την καμπυλη ζαχαρου βγηκε οτι εχω διαβητη κυησης. Γιατι ναι μεν στη νηστεια ημουν μια χαρα, αλλα μεταγευματικα εκτοξευοταν στο θεο. Κ ειναι πολλες οι περιπτωσεις σαν και την δικη μου, οποτε θα συμφωνησω με την @Beboula25. Τον λογο που δεν σε εβαλε να το κανεις ο γιατρος δεν τον ξερω, αλλα φανταζομαι καποιον λογο θα χει.

Μπραβο το μαναρακι μας!!! Απο βαρος πως πατε αγαπη μου?

Καλημερα σε ολες!

70 δεν ειναι καλο γτ ειναι πολυ χαμηλο... εικαζω γι αυτο σε εβαλε να κάνεις...

Οπως και να χει, ευχομαι ολα καλα να πανε σε ολες μας!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 3 λεπτά , melanouri είπε:

70 δεν ειναι καλο γτ ειναι πολυ χαμηλο... εικαζω γι αυτο σε εβαλε να κάνεις...

Οπως και να χει, ευχομαι ολα καλα να πανε σε ολες μας!

70 ειναι τελειο, λαθος κανεις. 60-90 ειναι ιδανικο, αλλα οριο συνηθως βαζουν το 92-95.

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 6 λεπτά , nanoula90 είπε:

70 ειναι τελειο, λαθος κανεις. 60-90 ειναι ιδανικο, αλλα οριο συνηθως βαζουν το 92-95.

Οριακά υπογλυκαιμια ειναι το 70 αν ειναι νηστειας...

Οπως και να χει, επειδη οι αποψεις διιστανται εδω και η καθεμια μας λεει τα δικα της, ας την καθοδηγει μονο ο γιατρος της!

πρίν από 6 λεπτά , melanouri είπε:

Οπως και να χει, επειδη οι αποψεις διιστανται εδω και η καθεμια μας λεει τα δικα της, ας την καθοδηγει μονο ο γιατρος της!

Παλι λαθος κανεις και στο λεω με βεβαιοτητα. Διαφορετικα θα σου λεγα οτι το 90 νηστειας ειναι οριακα διαβητης! Αλλα δεν ισχυει, διοτι στην εγκυμοσυνη το οριο ειναι 95 και πιο αυστηρα το 92! Για τα ορια της υπογλυκαιμιας αντιθετως οι γνωμες διιστανται. Σιγουρα το 70 δεν ειναι οριακο παντως.

Τουλαχιστον αυτα ισχυουν τωρα στα γενικοτερα πλαισια. Σιγουρα οι γιατροι ξερουν πολυ καλυτερα, οπως και ο δικος σου που δεν τον αμφισβητω τον ανθρωπο προς θεου, απλα σου λεμε οτι η καμπυλη ζαχαρου δεν εχει σχεση με το ζαχαρο που σου μετρανε για μια φορα οταν πας για εξετασεις, δεν ειναι ενδεικτικο. 

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 1 λεπτό , nanoula90 είπε:

Παλι λαθος κανεις και στο λεω με βεβαιοτητα. Διαφορετικα θα σου λεγα οτι το 90 νηστειας ειναι οριακα διαβητης! Αλλα δεν ισχυει, διοτι στην εγκυμοσυνη το οριο ειναι 95 και πιο αυστηρα το 92! Για τα ορια της υπογλυκαιμιας αντιθετως οι γνωμες διιστανται. Σιγουρα το 70 δεν ειναι οριακο παντως.

Τουλαχιστον αυτα ισχυουν τωρα στα γενικοτερα πλαισια. Σιγουρα οι γιατροι ξερουν πολυ καλυτερα, οπως και ο δικος σου που δεν τον αμφισβητω τον ανθρωπο προς θεου, απλα σου λεμε οτι η καμπυλη ζαχαρου δεν εχει σχεση με το ζαχαρο που σου μετρανε για μια φορα οταν πας για εξετασεις, δεν ειναι ενδεικτικο. 

Καθε μηνα σε αιμα και ουρα, φανταζομαι κατι δειχνει, για να το λενε οι μαιευτηρες.

Δεν υπαρχει λογος να το συνεχιζουμε, ο καθε γιατρος κρινει με την εμπειρια του και την καθε εγκυμονουσα!

Διαφημίσεις

πρίν από 36 λεπτά , melanouri είπε:

Καθε μηνα σε αιμα και ουρα, φανταζομαι κατι δειχνει, για να το λενε οι μαιευτηρες.

Δεν υπαρχει λογος να το συνεχιζουμε, ο καθε γιατρος κρινει με την εμπειρια του και την καθε εγκυμονουσα!

Καμια διαθεση να ερθουμε σε αντιπαραθεση δεν ειχα κοριτσι μου. Εννοειται πως ακουμε τον γιατρο μας, ειναι εκεινος που ξερει καλυτερα απο ολους! 

Να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι και με το καλο!

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Just now, nanoula90 είπε:

Καμια διαθεση να ερθουμε σε αντιπαραθεση δεν ειχα κοριτσι μου. Εννοειται πως ακουμε τον γιατρο μας, ειναι εκεινος που ξερει καλυτερα απο ολους! 

Μακαρι, κοριτσι μου! Σ' ευχαριστώ πολυ!!!

Εσύ πότε γεννάς;

πρίν από 3 λεπτά , nanoula90 είπε:

Αγαπη μου τι κανεις πως είστε με τον αγαπακο σου;; 

Εμεις αύριο υποδεχόμαστε τα έπιπλα του !

πρίν από 6 λεπτά , Beboula25 είπε:

Αγαπη μου τι κανεις πως είστε με τον αγαπακο σου;; 

Εμεις αύριο υποδεχόμαστε τα έπιπλα του !

Καλα ειμαστε αγαπηηη, μεγαλωνει τοοοσο γρηγορα!!! Και ειναι ενας κουκλος μπεμπουλα μου. Ειναι ερωτας, δεν χορταινω να τον φιλαω!! Αχ αχ αγορομανα μου, θα το δεις κ συ. 

Ωωω, τελειααα. Οποτε ειναι σχεδον ετοιμο το δωματιο ?? Τα βινταζ που ελεγες τελικα?? Θα βγει φοβερο αν πηρες αυτα!

πρίν από 8 λεπτά , melanouri είπε:

Μακαρι, κοριτσι μου! Σ' ευχαριστώ πολυ!!!

Εσύ πότε γεννάς;

Ολα καλα θα πανε. Να εισαι ηρεμη και να απολαυσεις το υπολοιπο της εγκυμοσυνης σου οσο μπορεις!!! Εγω γεννησα πριν εναμιση μηνα. Ειμαι παλια πλεον εδω χεχεχε. Αλλα μ αρεσει η παρεα σας και δεν λεω να φυγω. 

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

4 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Το ποσο που πλήρωσα ήταν κάπου 2€ οποτε στην περίπτωση αυτή δεν τίθεται θέμα χρημάτων. Στην γλυκοζυλιωμενη που αναφέρεσαι ως εξέταση γιατί αυτήν κανεις κάθε μήνα ή το ζάχαρο δείχνει αποτελέσματα  για τους τελευταίους 3 μηνες το πολύ και την κανεις νηστική. Δεν γνωριζεις δλδ πως αντιδρά ο οργανισμός σου μετά από ένα γεύμα. Στην καμπύλη αφού πρώτα δώσεις αίμα νηστική στη συνέχεια πινεις γλυκόζη και αναμενεις 2 ωρες ξανά δινοντας αίμα ώστε να δουν πως χρησιμοποιεί ο οργανισμος σου την ζάχαρη. Ειναι μια εξέταση που υπάρχει στον προγεννητικό έλεγχο και την βλέπουμε στο μεγαλύτερο ποσοστό των κυήσεων. Δεν νομίζω μια εξέταση που απαιτεί τόσο χρόνο να γίνεται για ρουτίνα οπως λες και ιδιαίτερα για μια εγκυμονούσα που περνα τοση ώρα και “ταλαιπωρία”.  Επίσης αν θυμαμαι καλα διάβασα εδώ στο φόρουμ για κοπελες που διαπίστωσαν διαβήτη κυησης ενώ οι εξετασεις του ήταν καλες. Και αυτό γιατί τα επίπεδα αλλάζουν στην κυηση ιδιαίτερα στον 6ο-7ο μήνα για αυτό γίνεται κ τότε. Δεν λέω την γνώμη μου αλλα ότι ξέρω αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποια που γνωρίζει καλύτερα γιατί προσωπικά δεν θέλω σε τέτοια σοβαρά θέματα να λέω ότι να ‘ναι.

Μπήκα να δω αν είστε ξύπνιες:P ήπια ένα γάλα κ εγω σαν μωρό και ξανά  ξάπλωσα γιατί είχα πονοκέφαλο.

Καλημεραα!!

Χαχαχα καλημέραααααα καλησπέρα!!!

• Χαχα 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , Smile89 είπε:

Χαχαχα καλημέραααααα καλησπέρα!!!

Αλοοο αμιγκος!!!:ph34r:

πρίν από 27 λεπτά , nanoula90 είπε:

Καλα ειμαστε αγαπηηη, μεγαλωνει τοοοσο γρηγορα!!! Και ειναι ενας κουκλος μπεμπουλα μου. Ειναι ερωτας, δεν χορταινω να τον φιλαω!! Αχ αχ αγορομανα μου, θα το δεις κ συ. 

Ωωω, τελειααα. Οποτε ειναι σχεδον ετοιμο το δωματιο ?? Τα βινταζ που ελεγες τελικα?? Θα βγει φοβερο αν πηρες αυτα!

Ολα καλα θα πανε. Να εισαι ηρεμη και να απολαυσεις το υπολοιπο της εγκυμοσυνης σου οσο μπορεις!!! Εγω γεννησα πριν εναμιση μηνα. Ειμαι παλια πλεον εδω χεχεχε. Αλλα μ αρεσει η παρεα σας και δεν λεω να φυγω. 

Αχχχ μου τα λες και μου τρέχουν τα σαλιαα!!!χαχαχαχ! Μπράβο ο παίδαρος!!

Ναι αυτά πήρα νανουλα μου για να δούμε μόλις στολιστούν! 

2 ώρες πρίν, Jennak83 είπε:

Δεν ηταν συμβεβλημμενος γι αυτο, αυτο εγραψα κ πιο πανω οτι αν ειναι εοππυ δεν εχεις θεμα απλα καταθετεις τα χαρτια, τωρα αν ειναι πανω απο 15 μερες δε γνωριζω τη διαδικασια.

Α συγνωμη νομιζα οτι εννοουσες οτι δε καταθετεις χαρτια.

1 ώρα πρίν, nanoula90 είπε:

Καλημερα κοριτσι μου! Με το καλο να ερθει η μπεμπουλα σου! 

Ηθελα απλα να πω οτι η καμπυλη ζαχαρου δεν εχει καμια σχεση με το ζαχαρο νηστειας. Εγω ειχα ζαχαρο νηστειας παντα γυρω στο 70 σε ολες τις εξετασεις, κι ομως οταν εκανα την καμπυλη ζαχαρου βγηκε οτι εχω διαβητη κυησης. Γιατι ναι μεν στη νηστεια ημουν μια χαρα, αλλα μεταγευματικα εκτοξευοταν στο θεο. Κ ειναι πολλες οι περιπτωσεις σαν και την δικη μου, οποτε θα συμφωνησω με την @Beboula25. Τον λογο που δεν σε εβαλε να το κανεις ο γιατρος δεν τον ξερω, αλλα φανταζομαι καποιον λογο θα χει.

Μπραβο το μαναρακι μας!!! Απο βαρος πως πατε αγαπη μου?

Καλημερα σε ολες!

Απο βαρος φτασαμε τα 1600γρ

1 ώρα πρίν, melanouri είπε:

Εμενα ο ενδοκρινολογος που με παρακολουθουσε στην εγκυμοσυνη μου ειχε πει οτι υπογλυκαιμια ειναι κατω απο 50 στην εγκυμοσυνη. Οι ενδοκρινολογοι γνωριζουν καλυτερα απο τους γυναικολογους παντως κ εμενα ο γυναικολογος μου δεν ειχε θεμα με τα νουμερα της καμπυλης ενω ο ενδοκρινολογος μου ειχε πει οτι ηταν στα ορια.απο κει κ περα ο καθενας κανει οτι νομιζει εννοείται.

• Μου αρέσει 2

0EKFp2.png

πρίν από 36 λεπτά , nanoula90 είπε:

Μια κουβεντα ειναι το να ειμαι ηρεμη! Δευτερα μπαινω 34η εβδομαδα, κι έχω αρχισει ηδη να σκέφτομαι π.χ. πώς θα καταλαβω οτι γεννάω, ανησυχω μην παει τπτ στραβα κτλ..

Να σου ζησει το μωρακι σου!!!!!

πρίν από 19 λεπτά , Vasoth. είπε:

Εμενα ο ενδοκρινολογος που με παρακολουθουσε στην εγκυμοσυνη μου ειχε πει οτι υπογλυκαιμια ειναι κατω απο 50 στην εγκυμοσυνη. Οι ενδοκρινολογοι γνωριζουν καλυτερα απο τους γυναικολογους παντως κ εμενα ο γυναικολογος μου δεν ειχε θεμα με τα νουμερα της καμπυλης ενω ο ενδοκρινολογος μου ειχε πει οτι ηταν στα ορια.απο κει κ περα ο καθενας κανει οτι νομιζει εννοείται.

Ελααα ρεε. Μεγαλωνει η ψυχουλα μου!! 

πρίν από 18 λεπτά , melanouri είπε:

Μια κουβεντα ειναι το να ειμαι ηρεμη! Δευτερα μπαινω 34η εβδομαδα, κι έχω αρχισει ηδη να σκέφτομαι π.χ. πώς θα καταλαβω οτι γεννάω, ανησυχω μην παει τπτ στραβα κτλ..

Να σου ζησει το μωρακι σου!!!!!

Σε ευχαριστω πολυ!  Τιποτα δεν θα παει στραβα! Και να εισαι σιγουρη οτι οταν ερθει η ωρα θα το καταλαβεις!! Θετικες και ομορφες σκεψεις και μολις παρεις την μπεμπα αγκαλια, θα ξεχασεις και πως σε λενε απο την συγκινηση σου!

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 47 λεπτά , Vasoth. είπε:

Καθείς στο είδος του που λέει κ ο δικός μου γυναικολόγος.....

Φιλάκια στο λαμπερό Διαμαντακι!!

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...