Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

Κι εμένα μου έδωσε προβιοτικά αν και το μικροβιωμα ήταν άψογο. Διάβασα κ μια μελέτη βέβαια που λέει για τα προβιοτικά και ότι εμφάνισαν καλύτερα ποσοστά επιτυχίας σε διάφορες μορφές σύλληψης και κύησης (συμπεριλάμβανε δλδ και IVF και φυσική σύλληψη), τα πιστεύω πολύ τα προβιοτικά  

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλά πτοούμαστε η αλήθεια είναι. Είχα προσπαθήσει να πάω με αισιοδοξία. Νέο κέντρο βλέπεις. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση. 
      Στο προηγούμενο κέντρο μου είχαν πει πως αν δε φτάσει βλαστοκύστη στο εργαστήριο δε φτάνει ούτε στη μήτρα. Οπότε δεν έχει νόημα. Τώρα τι να σας πω δε ξέρω. 

Τα βήματα είναι πολλά όμως. Δε ξέρω αν έχει νόημα πλέον.

Λογικό είναι να πτοείσαι αλλά δεν το βάζεις κάτω. Ηταν ένας κακός κύκλος και σπάνια οι αιματολογικές λένε ψέματα να είμαστε ειλικρινείς. Πάμε να δούμε το επόμενο πως θα είναι, το αφήνεις αυτό πίσω σου. Δεν γίνεται να προχωράνε όλα σε βλαστοκύστες, να είμαστε και ρεαλιστές. Περίμενα καλύτερα νέα να πω την αλήθεια, αλλά δεν πειράζει. Να είσαι σκληρή, να κοιτάς μπροστά. Θα τα καταφέρεις, το πιστεύω. Κι αν δεν πιστεύεις εσύ σε εσένα πιστεύουμε εμείς. 💪

Για τα 3 ημερών έμβρυα έχουν γραφτεί πολλά. Αυτό που θα σου πω μόνο είναι πως πριν 10 χρόνια σπάνια έβαζαν βλαστοκύστες. Εχουν μείνει άπειρες γυναίκες έγκυες με 3 ημερών και το προηγούμενο κέντρο που σου είπε αν δεν ωριμάζουν στο εργαστήριο δεν προχωράνε στη μήτρα, sorry κιόλας αλλά λέει βλακείες, είναι εντελώς ανυπόστατη αυτή η φράση, δεν υπάρχει τίποτα να το αποδεικνύει αυτό. 

• Μου αρέσει 1

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 26 λεπτά , Katerina 88 είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!Πως είστε???Εγώ σαν τον βρυκόλακα είμαι ξύπνια από τις 4 το πρωί! Καθόμουν κ μίλαγα στο μωρό κ ο άνδρας μου κοιμόταν δίπλα, ξυπνάει σε κάποια φάση κ μου λέει σιγά μη σε ακούει από τόσο νωρίς!χαχαχα

Ρε κορίτσια κάτι άσχετο, ξέρει καμία αν έχει το ΙΚΑ ειδικό έντυπο που δίνουμε στον εργοδότη για να πιστοποιήσει ότι τις ημέρες της αναρρωτικής δεν εργάστηκα?Παίρνω στο ΙΚΑ τηλ κ δεν απαντάνε.

Καλημέρα!! Τα ίδια καναμε επαιζα με την κοιλιά τον τσιγκλουσα Χαχαχ... Αισθάνεται την μανούλα πες του!:D

Για το ΙΚΑ δεν ξέρω για ιντερνετ μήπως πρέπει να πας και σε αυτούς ένα χαρτι που δηλώνει που εργάζεσαι; Νομίζω όταν είχα χρειαστεί αυτό είχαμε κάνει.  

πρίν από 3 λεπτά , Vasoth. είπε:

Καλημερα εχεις δικιο κ εμενα στις εξετασεις ηταν παντα χαμηλα οταν εκανα την καμπυλη ομως ημουν στα ορια καλο ειβαι να την κανουμε γιατι εμενα πχ το νηστειας παντα μου εβγαινε πολυ χαμηλο προς υπογλυκαιμια κ οταν ετρωγα ανεβαινε αρκετα γιαυτο χρειάστηκε διατροφη

Καλημέρα πως είστε; Η μικρούλα πως είναι πως πάει;

Ψιλό θυμαμαι που τα λέγατε νομίζω και η λουλου αργότερα το βρήκε. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 18 λεπτά , Beboula25 είπε:

Καλημέρα!! Τα ίδια καναμε επαιζα με την κοιλιά τον τσιγκλουσα Χαχαχ... Αισθάνεται την μανούλα πες του!:D

Για το ΙΚΑ δεν ξέρω για ιντερνετ μήπως πρέπει να πας και σε αυτούς ένα χαρτι που δηλώνει που εργάζεσαι; Νομίζω όταν είχα χρειαστεί αυτό είχαμε κάνει.  

Παμε καλα ξεπερασε κ την γαστροραγια κ προχωραμε περιμενουμε ακομα τα ματακια να δουν πως πανε.

• Μου αρέσει 3

0EKFp2.png

πρίν από 19 λεπτά , Beboula25 είπε:

Κι εγώ πιστεύω ότι με νιώθει το μπεμπακι και σίγουρα νιώθει πόσο χαρούμενη είμαι που το μεγαλώνω!!Θα πάω αν είναι από Δευτέρα στο ΙΚΑ να πάρω αυτό το χαρτί, να το δώσω στη δουλειά να το συμπληρώσει το λογιστήριο κ μετά να το ξαναπάω στο ΙΚΑ με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά για να με πληρώσουν!

πρίν από 33 λεπτά , Beboula25 είπε:

Το ποσο που πλήρωσα ήταν κάπου 2€ οποτε στην περίπτωση αυτή δεν τίθεται θέμα χρημάτων. Στην γλυκοζυλιωμενη που αναφέρεσαι ως εξέταση γιατί αυτήν κανεις κάθε μήνα ή το ζάχαρο δείχνει αποτελέσματα  για τους τελευταίους 3 μηνες το πολύ και την κανεις νηστική. Δεν γνωριζεις δλδ πως αντιδρά ο οργανισμός σου μετά από ένα γεύμα. Στην καμπύλη αφού πρώτα δώσεις αίμα νηστική στη συνέχεια πινεις γλυκόζη και αναμενεις 2 ωρες ξανά δινοντας αίμα ώστε να δουν πως χρησιμοποιεί ο οργανισμος σου την ζάχαρη. Ειναι μια εξέταση που υπάρχει στον προγεννητικό έλεγχο και την βλέπουμε στο μεγαλύτερο ποσοστό των κυήσεων. Δεν νομίζω μια εξέταση που απαιτεί τόσο χρόνο να γίνεται για ρουτίνα οπως λες και ιδιαίτερα για μια εγκυμονούσα που περνα τοση ώρα και “ταλαιπωρία”.  Επίσης αν θυμαμαι καλα διάβασα εδώ στο φόρουμ για κοπελες που διαπίστωσαν διαβήτη κυησης ενώ οι εξετασεις του ήταν καλες. Και αυτό γιατί τα επίπεδα αλλάζουν στην κυηση ιδιαίτερα στον 6ο-7ο μήνα για αυτό γίνεται κ τότε. Δεν λέω την γνώμη μου αλλα ότι ξέρω αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποια που γνωρίζει καλύτερα γιατί προσωπικά δεν θέλω σε τέτοια σοβαρά θέματα να λέω ότι να ‘ναι.

Μπήκα να δω αν είστε ξύπνιες:P ήπια ένα γάλα κ εγω σαν μωρό και ξανά  ξάπλωσα γιατί είχα πονοκέφαλο.

Καλημεραα!!

Χαχαχα αυτό με το γάλα και πάλι ύπνο το κάνω και εγώ... 

10 ώρες πρίν, Kpp83 είπε:

@Beboula25 @Dimitr@17 σε 3 εβδομάδες δηλαδή να αναμένω εκτός από τις κλοτσιές κ εξογκώματα;;;

Εγώ εξογκώματα δεν έχω δει ακόμα.. Αλλά από κλωτσιές τα παμε μια χαρα.. Επίσης ο αφαλος μ είναι στο όριο να πεταχτεί προς τα έξω.. Κλαψ

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Katerina 88 είπε:

Κι εγώ πιστεύω ότι με νιώθει το μπεμπακι και σίγουρα νιώθει πόσο χαρούμενη είμαι που το μεγαλώνω!!Θα πάω αν είναι από Δευτέρα στο ΙΚΑ να πάρω αυτό το χαρτί, να το δώσω στη δουλειά να το συμπληρώσει το λογιστήριο κ μετά να το ξαναπάω στο ΙΚΑ με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά για να με πληρώσουν!

Θα αργησεις λιγο να πληρωθεις.Επισης να ξερεις οτι αν δεν εχεις ξαναπαρει αναρρωτικη ποτε τις πρωτες τρεις μερες δε τις πληρωνεσαι απο το ικα

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Vasoth. είπε:

Θα αργησεις λιγο να πληρωθεις.Επισης να ξερεις οτι αν δεν εχεις ξαναπαρει αναρρωτικη ποτε τις πρωτες τρεις μερες δε τις πληρωνεσαι απο το ικα

Ναι ναι το ξέρω κορίτσι μου!Απλά επειδή η αναρρωτική είναι λιγότερο από 15 ημέρες, θα καταθέσω τα χαρτιά κ θα περιμένω να με πληρώσουν χωρίς επιτροπή.

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Katerina 88 είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!Πως είστε???Εγώ σαν τον βρυκόλακα είμαι ξύπνια από τις 4 το πρωί! Καθόμουν κ μίλαγα στο μωρό κ ο άνδρας μου κοιμόταν δίπλα, ξυπνάει σε κάποια φάση κ μου λέει σιγά μη σε ακούει από τόσο νωρίς!χαχαχα

Ρε κορίτσια κάτι άσχετο, ξέρει καμία αν έχει το ΙΚΑ ειδικό έντυπο που δίνουμε στον εργοδότη για να πιστοποιήσει ότι τις ημέρες της αναρρωτικής δεν εργάστηκα?Παίρνω στο ΙΚΑ τηλ κ δεν απαντάνε.

Το εχω εγω, στειλε μου mail σου

πρίν από 57 λεπτά , Beboula25 είπε:

Το ποσο που πλήρωσα ήταν κάπου 2€ οποτε στην περίπτωση αυτή δεν τίθεται θέμα χρημάτων. Στην γλυκοζυλιωμενη που αναφέρεσαι ως εξέταση γιατί αυτήν κανεις κάθε μήνα ή το ζάχαρο δείχνει αποτελέσματα  για τους τελευταίους 3 μηνες το πολύ και την κανεις νηστική. Δεν γνωριζεις δλδ πως αντιδρά ο οργανισμός σου μετά από ένα γεύμα. Στην καμπύλη αφού πρώτα δώσεις αίμα νηστική στη συνέχεια πινεις γλυκόζη και αναμενεις 2 ωρες ξανά δινοντας αίμα ώστε να δουν πως χρησιμοποιεί ο οργανισμος σου την ζάχαρη. Ειναι μια εξέταση που υπάρχει στον προγεννητικό έλεγχο και την βλέπουμε στο μεγαλύτερο ποσοστό των κυήσεων. Δεν νομίζω μια εξέταση που απαιτεί τόσο χρόνο να γίνεται για ρουτίνα οπως λες και ιδιαίτερα για μια εγκυμονούσα που περνα τοση ώρα και “ταλαιπωρία”.  Επίσης αν θυμαμαι καλα διάβασα εδώ στο φόρουμ για κοπελες που διαπίστωσαν διαβήτη κυησης ενώ οι εξετασεις του ήταν καλες. Και αυτό γιατί τα επίπεδα αλλάζουν στην κυηση ιδιαίτερα στον 6ο-7ο μήνα για αυτό γίνεται κ τότε. Δεν λέω την γνώμη μου αλλα ότι ξέρω αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποια που γνωρίζει καλύτερα γιατί προσωπικά δεν θέλω σε τέτοια σοβαρά θέματα να λέω ότι να ‘ναι.

Μπήκα να δω αν είστε ξύπνιες:P ήπια ένα γάλα κ εγω σαν μωρό και ξανά  ξάπλωσα γιατί είχα πονοκέφαλο.

Καλημεραα!!

Για να μη μου την εβαλε, κατι θα ξερει... ειναι και ο καλυτερος γιατρος!

Βεβαια, η αληθεια ειναι σε 2 εξετάσεις, πριν, απο χαζομαρα μου ειχα φαει ψωμι με μελι και ειχε βγει 87 παλι, οποτε λογικα δεν εχω προβλημα.

Ελπιζω ολες να ειμαστε οκ!

πρίν από 28 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Χαχαχα αυτό με το γάλα και πάλι ύπνο το κάνω και εγώ... 

Εγώ εξογκώματα δεν έχω δει ακόμα.. Αλλά από κλωτσιές τα παμε μια χαρα.. Επίσης ο αφαλος μ είναι στο όριο να πεταχτεί προς τα έξω.. Κλαψ

Και εμενα έχει τεντωθει ο αφαλος έχει γίνει φλατ Χαχα... Εννοείς να πεταχτεί σαν μπιλιτσα που γίνεται; Λες;; Θα ξανά μπει μέσα μετά; 

πρίν από 10 λεπτά , melanouri είπε:

Βεβαια, η αληθεια ειναι σε 2 εξετάσεις, πριν, απο χαζομαρα μου ειχα φαει ψωμι με μελι και ειχε βγει 87 παλι, οποτε λογικα δεν εχω προβλημα.

Σ'ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!!!Σου στέλνω inbox!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , melanouri είπε:

Οι δικοί μας δλδ δεν ξέρουν δεν είναι καλοί; Γιατί στον δικό μου εχθες έκαναν αφιέρωμα από Ουκρανία τηλεοπτικά αλλα γελάω με εμενα τώρα που συναγωνίζομαι Χαχαχ! Τεσπα εννοείται η κάθε μια ακούει κ εμπιστεύεται τον γιατρό της. Δεν νομίζω να παρεξηγήσεις είμαι φλου γενικοτερα έτσι μιλάω σαν σε φιλη δεν σε ειρωνεύομαι αλοιμονο 

Αγαπες καλημερα!!πως ειμαστε??λοιπον ισως με περασετε για χαζη (που ειναι χαχαχαχα)αλλα θα ρωτησω χθες εκει που ημουν ξαπλωμενη αισθανθηκα κατι σαν γουργουργητο εντερου αλλα σε αλλο σημειο σαν μπουρμπουληθρες για δευτερολεπτα  λετε να ταν το μωρο???

πρίν από 9 λεπτά , Beboula25 είπε:

Και εμενα έχει τεντωθει ο αφαλος έχει γίνει φλατ Χαχα... Εννοείς να πεταχτεί σαν μπιλιτσα που γίνεται; Λες;; Θα ξανά μπει μέσα μετά; 

Θελω να πιστεύω ναι.. Είναι το χειρότερο μου να πεταχτεί.. Όχι τπτ άλλο γτ είχα ωραίο αφαλό.. Ναι έχει γίνει φλατ... Έχεις πάρει κιλά μπεμπουλα μ; 

πρίν από 1 λεπτό , happysmile είπε:

Αγαπες καλημερα!!πως ειμαστε??λοιπον ισως με περασετε για χαζη (που ειναι χαχαχαχα)αλλα θα ρωτησω χθες εκει που ημουν ξαπλωμενη αισθανθηκα κατι σαν γουργουργητο εντερου αλλα σε αλλο σημειο σαν μπουρμπουληθρες για δευτερολεπτα  λετε να ταν το μωρο???

Πόσο είσαι; 

πρίν από 3 λεπτά , happysmile είπε:

Ναι μπορεί να το νιώσεις αρχικά σαν μπουρμπουλήθρες ή σαν φτερούγισμα  και δεν είσαι χαζή όλες το περάσαμε και αναρωτηθήκαμε το ίδιο. Καλημέρα! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Beboula25 είπε:

Ναι μπορεί να το νιώσεις αρχικά σαν μπουρμπουλήθρες ή σαν φτερούγισμα  και δεν είσαι χαζή όλες το περάσαμε και αναρωτηθήκαμε το ίδιο. Καλημέρα! 

Κ εγώ τοειχα νιώσει αυτό όταν ήμουν 13η νομίζω... Έτσι σαν μπουρμπουληθρες κ μετά τπτ μέχρι την 17η..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...