Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

Κι εμένα μου έδωσε προβιοτικά αν και το μικροβιωμα ήταν άψογο. Διάβασα κ μια μελέτη βέβαια που λέει για τα προβιοτικά και ότι εμφάνισαν καλύτερα ποσοστά επιτυχίας σε διάφορες μορφές σύλληψης και κύησης (συμπεριλάμβανε δλδ και IVF και φυσική σύλληψη), τα πιστεύω πολύ τα προβιοτικά  

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλά πτοούμαστε η αλήθεια είναι. Είχα προσπαθήσει να πάω με αισιοδοξία. Νέο κέντρο βλέπεις. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση. 
      Στο προηγούμενο κέντρο μου είχαν πει πως αν δε φτάσει βλαστοκύστη στο εργαστήριο δε φτάνει ούτε στη μήτρα. Οπότε δεν έχει νόημα. Τώρα τι να σας πω δε ξέρω. 

Τα βήματα είναι πολλά όμως. Δε ξέρω αν έχει νόημα πλέον.

Λογικό είναι να πτοείσαι αλλά δεν το βάζεις κάτω. Ηταν ένας κακός κύκλος και σπάνια οι αιματολογικές λένε ψέματα να είμαστε ειλικρινείς. Πάμε να δούμε το επόμενο πως θα είναι, το αφήνεις αυτό πίσω σου. Δεν γίνεται να προχωράνε όλα σε βλαστοκύστες, να είμαστε και ρεαλιστές. Περίμενα καλύτερα νέα να πω την αλήθεια, αλλά δεν πειράζει. Να είσαι σκληρή, να κοιτάς μπροστά. Θα τα καταφέρεις, το πιστεύω. Κι αν δεν πιστεύεις εσύ σε εσένα πιστεύουμε εμείς. 💪

Για τα 3 ημερών έμβρυα έχουν γραφτεί πολλά. Αυτό που θα σου πω μόνο είναι πως πριν 10 χρόνια σπάνια έβαζαν βλαστοκύστες. Εχουν μείνει άπειρες γυναίκες έγκυες με 3 ημερών και το προηγούμενο κέντρο που σου είπε αν δεν ωριμάζουν στο εργαστήριο δεν προχωράνε στη μήτρα, sorry κιόλας αλλά λέει βλακείες, είναι εντελώς ανυπόστατη αυτή η φράση, δεν υπάρχει τίποτα να το αποδεικνύει αυτό. 

• Μου αρέσει 1

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Ναι αφού με ρώταγες κιολας Χαχα.. Αντε ωραία με το καλό μια χαρά θα είναι!

Καλησπερα κοριτσια! Εμενα ο γιατρος μου δεν με εβαλε να κανω καμπυλη σακχαρου... λογικα, λογω χαμηλου; Ξεκινησα με 90 κι επεσε 88... κι ειμαι 33μιση εβδομάδων.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, melanouri είπε:

Καλησπερα κοριτσια! Εμενα ο γιατρος μου δεν με εβαλε να κανω καμπυλη σακχαρου... λογικα, λογω χαμηλου; Ξεκινησα με 90 κι επεσε 88... κι ειμαι 33μιση εβδομάδων.

Καλησπερα! Δεν παίζει ρόλο νομίζω μας βάζουν να κανουμε οπως και να έχει. Και εγω χαμηλό είχα. Ρώτησε τον να σου εξηγήσει τον λόγο πάντως ώστε να μην ανησυχείς.

πρίν από 17 λεπτά , Beboula25 είπε:

Καλησπερα! Δεν παίζει ρόλο νομίζω μας βάζουν να κανουμε οπως και να έχει. Και εγω χαμηλό είχα. Ρώτησε τον να σου εξηγήσει τον λόγο πάντως ώστε να μην ανησυχείς.

Εγώ είχα 74 και θα κάνω καμπύλη σε λίγες μέρες.. 

9 ώρες πρίν, Trelopitaki είπε:

δεν είναι συμβεβλημένη ε? ετσι και ο δικός μου , τουλαχιστον θα πηγαινα στο ιατρείο και θα πήγαινα στο δημόσιο για την γέννα .  

Δυστυχώς κι εμένα συνεργάζεται με Λητώ και Ρέα...

@Beboula25 τέλεια ιδέα οι σοκοφρέτες με στέβια. Έχουν καλή γεύση? Πριν να μείνω έγκυος ήταν το γλυκό που έτρωγα συνέχεια άντε και μερέντα και τώρα γιοκ και μου λείπει κάποιες στιγμές!

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Myrtw80 είπε:

Δυστυχώς κι εμένα συνεργάζεται με Λητώ και Ρέα...

@Beboula25 τέλεια ιδέα οι σοκοφρέτες με στέβια. Έχουν καλή γεύση? Πριν να μείνω έγκυος ήταν το γλυκό που έτρωγα συνέχεια άντε και μερέντα και τώρα γιοκ και μου λείπει κάποιες στιγμές!

Υπέροχη! Έχει και χωρίς γλουτένη και αυτή παιρνω αλλα με στέβια νομίζω είναι πιο γλυκεια.

@Kpp83 Ω ναιιιι!! Και θα χαζέψεις :-D

Κοριτσια δεν υπάρχει ύπνος ξύπνησα αυτό ήταν.. :rolleyes:

• Μου αρέσει 2

πρίν από 53 λεπτά , Beboula25 είπε:

Υπέροχη! Έχει και χωρίς γλουτένη και αυτή παιρνω αλλα με στέβια νομίζω είναι πιο γλυκεια.

@Kpp83 Ω ναιιιι!! Και θα χαζέψεις :-D

Κοριτσια δεν υπάρχει ύπνος ξύπνησα αυτό ήταν.. :rolleyes:

Καλέ τι κανς δω?

nlmNp2.png

10 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Απλα, καποιοι το κάνουν απο ρουτινα, γιατί κανονικα εαν εχει χαμηλό δείκτη, δεν συντρέχει λογος... καποιες εξετάσεις γίνονται για να πληρωνουμε και τα λεφτά, να ξερεις... και ειναι ουκ ολιγες!

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!Πως είστε???Εγώ σαν τον βρυκόλακα είμαι ξύπνια από τις 4 το πρωί! Καθόμουν κ μίλαγα στο μωρό κ ο άνδρας μου κοιμόταν δίπλα, ξυπνάει σε κάποια φάση κ μου λέει σιγά μη σε ακούει από τόσο νωρίς!χαχαχα

Ρε κορίτσια κάτι άσχετο, ξέρει καμία αν έχει το ΙΚΑ ειδικό έντυπο που δίνουμε στον εργοδότη για να πιστοποιήσει ότι τις ημέρες της αναρρωτικής δεν εργάστηκα?Παίρνω στο ΙΚΑ τηλ κ δεν απαντάνε.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , Katerina 88 είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!Πως είστε???Εγώ σαν τον βρυκόλακα είμαι ξύπνια από τις 4 το πρωί! Καθόμουν κ μίλαγα στο μωρό κ ο άνδρας μου κοιμόταν δίπλα, ξυπνάει σε κάποια φάση κ μου λέει σιγά μη σε ακούει από τόσο νωρίς!χαχαχα

Ρε κορίτσια κάτι άσχετο, ξέρει καμία αν έχει το ΙΚΑ ειδικό έντυπο που δίνουμε στον εργοδότη για να πιστοποιήσει ότι τις ημέρες της αναρρωτικής δεν εργάστηκα?Παίρνω στο ΙΚΑ τηλ κ δεν απαντάνε.

Καλημερα σου δινει το ικα μια δηλωση που τη συμπληρωνει ο εργοδοτης για τις μερες που ελειπες κ μετα την ξαναπας στο ικα

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Vasoth. είπε:

Καλημερα σου δινει το ικα μια δηλωση που τη συμπληρωνει ο εργοδοτης για τις μερες που ελειπες κ μετα την ξαναπας στο ικα

Καλημέρα κορίτσι μου! Δηλαδή πάω στο ΙΚΑ της περιοχής μου κ τους ζητάω αυτή τη βεβαίωση?Δεν υπάρχει πουθενά στο ίντερνετ να την κατεβάσω?

1 hour ago, melanouri είπε:

Απλα, καποιοι το κάνουν απο ρουτινα, γιατί κανονικα εαν εχει χαμηλό δείκτη, δεν συντρέχει λογος... καποιες εξετάσεις γίνονται για να πληρωνουμε και τα λεφτά, να ξερεις... και ειναι ουκ ολιγες!

Το ποσο που πλήρωσα ήταν κάπου 2€ οποτε στην περίπτωση αυτή δεν τίθεται θέμα χρημάτων. Στην γλυκοζυλιωμενη που αναφέρεσαι ως εξέταση γιατί αυτήν κανεις κάθε μήνα ή το ζάχαρο δείχνει αποτελέσματα  για τους τελευταίους 3 μηνες το πολύ και την κανεις νηστική. Δεν γνωριζεις δλδ πως αντιδρά ο οργανισμός σου μετά από ένα γεύμα. Στην καμπύλη αφού πρώτα δώσεις αίμα νηστική στη συνέχεια πινεις γλυκόζη και αναμενεις 2 ωρες ξανά δινοντας αίμα ώστε να δουν πως χρησιμοποιεί ο οργανισμος σου την ζάχαρη. Ειναι μια εξέταση που υπάρχει στον προγεννητικό έλεγχο και την βλέπουμε στο μεγαλύτερο ποσοστό των κυήσεων. Δεν νομίζω μια εξέταση που απαιτεί τόσο χρόνο να γίνεται για ρουτίνα οπως λες και ιδιαίτερα για μια εγκυμονούσα που περνα τοση ώρα και “ταλαιπωρία”.  Επίσης αν θυμαμαι καλα διάβασα εδώ στο φόρουμ για κοπελες που διαπίστωσαν διαβήτη κυησης ενώ οι εξετασεις του ήταν καλες. Και αυτό γιατί τα επίπεδα αλλάζουν στην κυηση ιδιαίτερα στον 6ο-7ο μήνα για αυτό γίνεται κ τότε. Δεν λέω την γνώμη μου αλλα ότι ξέρω αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποια που γνωρίζει καλύτερα γιατί προσωπικά δεν θέλω σε τέτοια σοβαρά θέματα να λέω ότι να ‘ναι.

5 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Καλέ τι κανς δω?

Μπήκα να δω αν είστε ξύπνιες:P ήπια ένα γάλα κ εγω σαν μωρό και ξανά  ξάπλωσα γιατί είχα πονοκέφαλο.

Καλημεραα!!

πρίν από 3 λεπτά , Katerina 88 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Δηλαδή πάω στο ΙΚΑ της περιοχής μου κ τους ζητάω αυτή τη βεβαίωση?Δεν υπάρχει πουθενά στο ίντερνετ να την κατεβάσω?

Δε ξερω αν υπαρχει στι ιντερνετ εμενα πηγαινε η μαμα μου στο ικα την επαιρνε τη συμπληρωνε ο εργοδοτης κ ξαναπηγαινε στο ικα να τα καταθεσει με τα υπολοιπα χαρτια παντα ετσι το καναμε 

• Μου αρέσει 1

0EKFp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Vasoth. είπε:

Δε ξερω αν υπαρχει στι ιντερνετ εμενα πηγαινε η μαμα μου στο ικα την επαιρνε τη συμπληρωνε ο εργοδοτης κ ξαναπηγαινε στο ικα να τα καταθεσει με τα υπολοιπα χαρτια παντα ετσι το καναμε 

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου!!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Beboula25 είπε:

Το ποσο που πλήρωσα ήταν κάπου 2€ οποτε στην περίπτωση αυτή δεν τίθεται θέμα χρημάτων. Στην γλυκοζυλιωμενη που αναφέρεσαι ως εξέταση γιατί αυτήν κανεις κάθε μήνα ή το ζάχαρο δείχνει αποτελέσματα  για τους τελευταίους 3 μηνες το πολύ και την κανεις νηστική. Δεν γνωριζεις δλδ πως αντιδρά ο οργανισμός σου μετά από ένα γεύμα. Στην καμπύλη αφού πρώτα δώσεις αίμα νηστική στη συνέχεια πινεις γλυκόζη και αναμενεις 2 ωρες ξανά δινοντας αίμα ώστε να δουν πως χρησιμοποιεί ο οργανισμος σου την ζάχαρη. Ειναι μια εξέταση που υπάρχει στον προγεννητικό έλεγχο και την βλέπουμε στο μεγαλύτερο ποσοστό των κυήσεων. Δεν νομίζω μια εξέταση που απαιτεί τόσο χρόνο να γίνεται για ρουτίνα οπως λες και ιδιαίτερα για μια εγκυμονούσα που περνα τοση ώρα και “ταλαιπωρία”.  Επίσης αν θυμαμαι καλα διάβασα εδώ στο φόρουμ για κοπελες που διαπίστωσαν διαβήτη κυησης ενώ οι εξετασεις του ήταν καλες. Και αυτό γιατί τα επίπεδα αλλάζουν στην κυηση ιδιαίτερα στον 6ο-7ο μήνα για αυτό γίνεται κ τότε. Δεν λέω την γνώμη μου αλλα ότι ξέρω αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποια που γνωρίζει καλύτερα γιατί προσωπικά δεν θέλω σε τέτοια σοβαρά θέματα να λέω ότι να ‘ναι.

Καλημερα εχεις δικιο κ εμενα στις εξετασεις ηταν παντα χαμηλα οταν εκανα την καμπυλη ομως ημουν στα ορια καλο ειβαι να την κανουμε γιατι εμενα πχ το νηστειας παντα μου εβγαινε πολυ χαμηλο προς υπογλυκαιμια κ οταν ετρωγα ανεβαινε αρκετα γιαυτο χρειάστηκε διατροφη

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...