Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 21 λεπτά , Beboula25 είπε:

Κατερίνα μου καλα είμαστε χαίρομαι που ηρεμησες από τις ανακατωσουρες! Η ζαλαδα κ αυτή σιγά σιγά θα φύγει. Εμενα ξεκίνησε ο πονοκέφαλος τις τελευταίες μερες. Τα όνειρα είναι θέμα Χαχα θα τα έχεις μην αγχώνεσαι είναι οι ορμόνες που κάνουν πάρτυ και η προγεστερονη ιδιαίτερα. Με το καλό να δεις το μωρό σου!!!

Το μωρουλι έχει ανησυχία ποιος ξέρει δεν μπορείς κ να καταλάβεις. Κανα πονακι ισως

Ναι για τα πράγματα

Δεν ξέρω, είμαι εξαντλημένη. 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 24 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Απο τις αιματολογικες.. 74 είχα πριν 5 μέρες που έκανα αλλά σίγουρα θα την κάνω κ εγώ την καμπύλη.. 

Δλδ κ από εκεί καταλαβαίνουμε; Δεν είναι διαφορετικές εξετασεις; Δεν τα ξέρω αλλα κ εμενα καλή βγαίνει αυτή 

πρίν από 1 λεπτό , Beboula25 είπε:

Δλδ κ από εκεί καταλαβαίνουμε; Δεν είναι διαφορετικές εξετασεις; Δεν τα ξέρω αλλα κ εμενα καλή βγαίνει αυτή 

Το κλάσμα γλυκοζιολιωμενης να κοιτάς!!

nlmNp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Beboula25 είπε:

Ναι αυτό καλό βγαίνει. ευχαριστώ! Θα πάρεις γιατρό ή θα τσεκαρεις πρώτα πως θα πάει; 

Για την μικρή? Δεν υπάρχει λόγος να τηλ απλά γκρινιάζει

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , Beboula25 είπε:

Ε δεν είναι μια καλη ένδειξη να είναι χαμηλό το ζάχαρο μαζί με την γλυκοζιωμενη

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Dimitr@17 είπε:

Ε δεν είναι μια καλη ένδειξη να είναι χαμηλό το ζάχαρο μαζί με την γλυκοζιωμενη

Ναι είναι. 

1 ώρα πρίν, Beboula25 είπε:

Μακάρι να ηρεμήσει να ξεκουραστείτε. Τα νεύρα της θα έχει Χαχαχ 

Μακάρι να ηρεμήσει γιατί σπαραζει η καρδιά μου να κλαίει και να μην ξέρω τι φταίει. Κοκκινίζουν μωρέ όταν κλαίνε και τρελαίνεσαι. 

nlmNp2.png

Just now, Smile89 είπε:

Ναι είναι. 

Μακάρι να ηρεμήσει γιατί σπαραζει η καρδιά μου να κλαίει και να μην ξέρω τι φταίει. Κοκκινίζουν μωρέ όταν κλαίνε και τρελαίνεσαι. 

Ναι κοριτσι μ ετσι ειναι η αρχη τα λυπασαι απιστευτα αργοτερα δεν θα σπαραζει κ τοσο η καρδια σου.. μηπως εχει κολικους; μετα την 9η μερα μπορει να ξεκινησουν!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 46 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Ναι κοριτσι μ ετσι ειναι η αρχη τα λυπασαι απιστευτα αργοτερα δεν θα σπαραζει κ τοσο η καρδια σου.. μηπως εχει κολικους; μετα την 9η μερα μπορει να ξεκινησουν!

Κάνει κακά οπότε δε νομίζω!!

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, Rosali είπε:

Καλημέρα, κορίτσια! Πώς είστε; Όλα καλά, βλέπω.

Κωνσταντίνα, σού έχει πει ότι θα γεννήσεις νωρίτερα; Είχα ακούσει μια φορά σε ένα σεμινάριο ότι τα πολλά ρευστά υγρά μπορεί να είναι από τον σάκο που χάνει λίγο λίγο. Νομίζω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αν δεν κουράζεσαι και είσαι ξάπλα, αλλά απλώς ίσως γεννήσεις νωρίτερα.

Τώρα που είπατε για καφέ, μεγάλο πρόβλημα. Τι έχετε κάνει με αυτό; Εγώ στις προηγούμενες 2 εγκυμοσύνες μου δεν έπινα καθόλου, ωστόσο είχα όλο υπνηλία. Τώρα αγοράζω ή φτιάχνω 1 γαλλικό κανονικό σκέτο, τον έχω για να τον μυρίζω κατά βάση και πίνω 1-2 γουλιές. Έτσι για την ιδέα, γιατί χρειάζομαι μεγαλύτερη πνευματική συγκέντρωση στη δουλειά. Τον υπόλοιπο τον πετάω.

Καλησπέρα κορίτσι μου..ναι δυστυχώς υπάρχει περίπτωση πρόωρου τοκετού λόγω συσπάσεων 

3 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Ναι ρε συ έχουν κ αυτά τις μερες ησυχίας δεν είναι όλο στην πρίζα. Η μέση πονάει ουτως ή αλλως που ανοίγει να κάθεσαι στο πλαι κυριως κ αν είσαι ξάπλα κάτσε πλαι με ένα μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια. Ορθοπαιδικός μου το είχε πει

Το μετρας το ζάχαρο με μηχανάκι ή από τις αιματολογικές που κάνουμε; 

Μια χαρά τότε με την ησυχία σου θα τα δεις.

Άστα είναι το χειρότερο μου ο πόνος στην μέση..σήμερα δόξα τον Θεό είναι ορεξατος πάλι χαχαχα

3 ώρες πρίν, palmoira είπε:

Είναι λογικό να έχεις κουραστεί. Σε καταλαβαινω απόλυτα. Δεν είναι εύκολο. Έχω και εγώ μια δύσκολη εγκυμοσυνη από την αρχή με αποτέλεσμα να είμαι εσώκλειστη συνεχώς από κρεββάτι σε καναπέ. Φτάνοντας τώρα προς το τέλος της εγκυμοσυνης, ανυπομονώ να δω την κόρη μου και να την πάρω αγκαλιά. Το πιστεύεις ότι όταν σκέφτομαι όλη την ταλαιπωρία, τη στεναχώρια και την  ανησυχία λέω ότι θα ξανάκανα από την αρχή υπομονή εάν χρειαζόταν? Κάθε μέρα που περνούσε σκεφτόμουν ότι με φέρνει όλο και πιο κοντά στο μωρό μου. Κάνε υπομονή και προσπαθησε να βρεις τρόπους να ξεχνιέσαι. Εμένα το Netflix έγινε ο καλύτερος φίλος μου! Σειρές,ταινίες...Μετά το ιντερνετ. Έψαχνα συνέχεια πράγματα για το μωρό, διάβαζα άρθρα για την εγκυμοσυνη, παρακολουθούσα σεμινάρια μέσω Διαδικτύου. Όταν με έπιανε το παράπονο έβλεπα φωτογραφίες με μωράκια και φανταζόμουν το δικό μου. Θα περάσει ο καιρός θα δεις. Να ακολουθήσεις τις οδηγίες του γιατρού σου, να είσαι αισιόδοξη και όλα θα πάνε καλά! 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου..και εγώ συνέχεια σπίτι ψιλό φρικαρω μερικές φορές.. εννοείται πως δεν με νοιάζει αρκεί να είναι καλά το μωράκι μου απλά δεν περνάει κ αυτός ο ατιμος ο καιρός..και πάνω που πάω καλύτερα κάτι γίνεται και πάλι από την αρχή..

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Smile89 είπε:

Ναι είναι. 

Εννοείται στενοχωριέσαι γτ θέλεις να το βοηθησεις κ δεν ξέρεις πως κ τι. Θα ηρεμήσει τόσο κλάμα την εξαντλεί. Κρατα την στην αγκαλίτσα σου. 

Διάβαζα το τι μεγάλη αλλαγή αισθάνονται τα μωράκια κ ποση ανασφάλεια μετά την γέννηση. Για αυτό θέλει τεραστια υπομονή, ηρεμία αγκαλίτσα χαδακια στο κορμάκι στην κοιλιτσα και να του μιλάμε ήρεμα και χαμηλοφωνα όταν το πιάνει η γκρίνια. Σίγουρα τα κανεις όλα αυτά και παραπάνω. μην αισθάνεσαι ασχημα πως δεν κανεις κάτι σωστά. Μπορεί να θέλει να αεριστει; Τι να πω μόνο υποθεσεις κάνουμε. Εχε την να ακουμπάει επάνω σου η κοιλιτσα της στα ζεστα ή λύγισε τα ποδαράκια λίγο  προς την κοιλιτσα αργες κινησουλες μπας κ είναι αυτο κ βοηθήσει. Το διάβασα κάπου κ αυτό.

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Beboula25 είπε:

Εννοείται στενοχωριέσαι γτ θέλεις να το βοηθησεις κ δεν ξέρεις πως κ τι. Θα ηρεμήσει τόσο κλάμα την εξαντλεί. Κρατα την στην αγκαλίτσα σου. 

Διάβαζα το τι μεγάλη αλλαγή αισθάνονται τα μωράκια κ ποση ανασφάλεια μετά την γέννηση. Για αυτό θέλει τεραστια υπομονή, ηρεμία αγκαλίτσα χαδακια στο κορμάκι στην κοιλιτσα και να του μιλάμε ήρεμα και χαμηλοφωνα όταν το πιάνει η γκρίνια. Σίγουρα τα κανεις όλα αυτά και παραπάνω. μην αισθάνεσαι ασχημα πως δεν κανεις κάτι σωστά. Μπορεί να θέλει να αεριστει; Τι να πω μόνο υποθεσεις κάνουμε. Εχε την να ακουμπάει επάνω σου η κοιλιτσα της στα ζεστα ή λύγισε τα ποδαράκια λίγο  προς την κοιλιτσα αργες κινησουλες μπας κ είναι αυτο κ βοηθήσει. Το διάβασα κάπου κ αυτό.

Τώρα κοιμάται σαν αγγελούδι....το μανάρι μου....

• Μου αρέσει 2

nlmNp2.png

6 ώρες πρίν, Rafaelatarzan είπε:

να προσέχεις κ να πίνεις κανα ζεστό αγαπη μ....θα περάσει ο καιρός με τις κλοτσιες της....πο πο ανυπομονώ να το ζήσω κ εγώ όλα αυτο...ουφ ...Έχω καιρό πολυ παρα πολυ βεβαια αλλα δεν πειραζει.διαβαζω κ εσας κ παίρνω θάρρος....

κ αν δεν τα καταφέρω κατερινα μ χαλαλι τους ολα.δεν πειράζει....ευτυχώς δεν τρώω γλυκα....Δεν ξέρω τι έπαθα...πρώτα έτρωγα αβέρτα κ τώρα σε ένα μήνα εχω φαΐ μονο 2 φορές από ένα κοκ.παει χάλασα κ εγώ.χαχαχαχα

Χαχα ότι σε ευχαριστεί κοριτσάκι μου!!!Κι εγώ ότι μου έρθει τρώω, θέλω μια αλμυλο μια γλυκό!!!

4 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Κατερίνα μου καλα είμαστε χαίρομαι που ηρεμησες από τις ανακατωσουρες! Η ζαλαδα κ αυτή σιγά σιγά θα φύγει. Εμενα ξεκίνησε ο πονοκέφαλος τις τελευταίες μερες. Τα όνειρα είναι θέμα Χαχα θα τα έχεις μην αγχώνεσαι είναι οι ορμόνες που κάνουν πάρτυ και η προγεστερονη ιδιαίτερα. Με το καλό να δεις το μωρό σου!!!

Το μωρουλι έχει ανησυχία ποιος ξέρει δεν μπορείς κ να καταλάβεις. Κανα πονακι ισως

Ναι για τα πράγματα

Σ'ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου!!!Κι εγώ έχω πονοκεφάλους και προσπαθώ να μην παίρνω ντεπον όλη την ώρα! Γενικά κάνω θετικές σκέψεις και ελπίζω για όλες μας το καλύτερο!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...