Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 53 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

Καλά ειμαι αγαπη μ...ανυπομονούμε να το δω το σαββατο.....Μεγάλη αγωνία εχω. άστα αστα....εσυ είσαι καλά???? η μπέμπα σ η μαγκισα  τι κάνει??? κλωτσάει κλωτσάει???

Ααα κοντεύει η μερα να δεις το σπορι.... Εγώ έχω αρρωστήσει και ταλαιπωρούμαι αυτές τις μέρες.. Κλωτσάει ναι όλη μέρα η γλυκούλα μου.. Σε ενα μήνα θα την δω πάλι.. Πώς θα περάσει ο καιρός;;;; μου λες;; 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 23 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

καταλαβα....αυτο το ζυγισμα πρέπει να το κάνω κ εγώ....Πριν καταφέρω να πιάσω το μπεμπέ ενα μήνα πριν ημουνα 62 μισό....με ύψος 1.63....λέω να προσέξω γιατί θα γίνω κουβάς ποδια στο τελος.χαχαχχα 

Χαχα δε πειράζει με λίγη προσοχή θα τα καταφέρουμε!!!

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ααα κοντεύει η μερα να δεις το σπορι.... Εγώ έχω αρρωστήσει και ταλαιπωρούμαι αυτές τις μέρες.. Κλωτσάει ναι όλη μέρα η γλυκούλα μου.. Σε ενα μήνα θα την δω πάλι.. Πώς θα περάσει ο καιρός;;;; μου λες;; 

Θα περάσει ο καιρός κοριτσάκι μου!! Είσαι καλύτερα??

Just now, Dimitr@17 είπε:

να προσέχεις κ να πίνεις κανα ζεστό αγαπη μ....θα περάσει ο καιρός με τις κλοτσιες της....πο πο ανυπομονώ να το ζήσω κ εγώ όλα αυτο...ουφ ...Έχω καιρό πολυ παρα πολυ βεβαια αλλα δεν πειραζει.διαβαζω κ εσας κ παίρνω θάρρος....

πρίν από 1 λεπτό , Katerina 88 είπε:

Χαχα δε πειράζει με λίγη προσοχή θα τα καταφέρουμε!!!

Θα περάσει ο καιρός κοριτσάκι μου!! Είσαι καλύτερα??

κ αν δεν τα καταφέρω κατερινα μ χαλαλι τους ολα.δεν πειράζει....ευτυχώς δεν τρώω γλυκα....Δεν ξέρω τι έπαθα...πρώτα έτρωγα αβέρτα κ τώρα σε ένα μήνα εχω φαΐ μονο 2 φορές από ένα κοκ.παει χάλασα κ εγώ.χαχαχαχα

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

να προσέχεις κ να πίνεις κανα ζεστό αγαπη μ....θα περάσει ο καιρός με τις κλοτσιες της....πο πο ανυπομονώ να το ζήσω κ εγώ όλα αυτο...ουφ ...Έχω καιρό πολυ παρα πολυ βεβαια αλλα δεν πειραζει.διαβαζω κ εσας κ παίρνω θάρρος....

κ αν δεν τα καταφέρω κατερινα μ χαλαλι τους ολα.δεν πειράζει....ευτυχώς δεν τρώω γλυκα....Δεν ξέρω τι έπαθα...πρώτα έτρωγα αβέρτα κ τώρα σε ένα μήνα εχω φαΐ μονο 2 φορές από ένα κοκ.παει χάλασα κ εγώ.χαχαχαχα

Και εγώ πριν μείνω έγκυος ειδικά τον χειμώνα έτρωγα άνετα μια σοκολατιτσα τη μέρα.. Τώρα ούτε που τα ακουμπάω δεν μου κάνει καθόλου αίσθηση... Όσο για τα κιλά και εγώ ξεκίνησα 63 κιλά όταν έμεινα και έχω φτάσει τα 70 και είμαι μόλις 23βδομαδων..οποτε φαντάστητε πως θα γίνω και εγώ μέχρι να γεννήσω.. 

πρίν από 16 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Και εγώ πριν μείνω έγκυος ειδικά τον χειμώνα έτρωγα άνετα μια σοκολατιτσα τη μέρα.. Τώρα ούτε που τα ακουμπάω δεν μου κάνει καθόλου αίσθηση... Όσο για τα κιλά και εγώ ξεκίνησα 63 κιλά όταν έμεινα και έχω φτάσει τα 70 και είμαι μόλις 23βδομαδων..οποτε φαντάστητε πως θα γίνω και εγώ μέχρι να γεννήσω.. 

ΔΕΝ πειράζει αγάπη μ....θα παρηγορεί η μία την άλλη.χαχαχαχα υγεία να έχουμε κ όλα γίνονται.

πρίν από 30 λεπτά , Smile89 είπε:

Καλημέρα στο team!!!

Καλημέρα σμαιλιτο  τι κάνει η μπουμπου;; Σε αυτό που είπες ναι οποτε έχεις χρόνο στείλε να μου πεις. 

@Dimitr@17 σε καμία εβδομάδα θα πάω εσυ ρωτησες; Για τα πράγματα ξεκινα να κοιτας να έχεις μια εικόνα από τιμες. Κάντε μια βολτα να χαζεψετε από κοντά. Είναι κ τα εξοδα της γεννας μετά οποτε σκέφτηκα κ αυτό μην έρθουν όλα μαζεμένα. 

πρίν από 19 λεπτά , Beboula25 είπε:

Καλημέρα σμαιλιτο  τι κάνει η μπουμπου;; Σε αυτό που είπες ναι οποτε έχεις χρόνο στείλε να μου πεις. 

@Dimitr@17 σε καμία εβδομάδα θα πάω εσυ ρωτησες; Για τα πράγματα ξεκινα να κοιτας να έχεις μια εικόνα από τιμες. Κάντε μια βολτα να χαζεψετε από κοντά. Είναι κ τα εξοδα της γεννας μετά οποτε σκέφτηκα κ αυτό μην έρθουν όλα μαζεμένα. 

Τα έξοδα τη γέννας τα έχουμε μαζέψει παλι καλά.. Εγώ σκέφτομαι να ξεκινήσω τις βόλτες μόλις σταματήσω την δουλειά σε 1,5μηνα δλδ.. Όσο για την εξέταση ναι θα τον ρωτήσω.. Αν κα δεν αγχωνομαι έχω πολύ χαμηλό ζαχαρο

πρίν από 37 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

ΔΕΝ πειράζει αγάπη μ....θα παρηγορεί η μία την άλλη.χαχαχαχα υγεία να έχουμε κ όλα γίνονται.

Χαχα καλα να αυτό ξανά πες το να έχουμε υγεία και εμείς και το μωρό μας και τα κιλά θα φύγουν 

πρίν από 11 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Τα έξοδα τη γέννας τα έχουμε μαζέψει παλι καλά.. Εγώ σκέφτομαι να ξεκινήσω τις βόλτες μόλις σταματήσω την δουλειά σε 1,5μηνα δλδ.. Όσο για την εξέταση ναι θα τον ρωτήσω.. Αν κα δεν αγχωνομαι έχω πολύ χαμηλό ζαχαρο

Χαχα καλα να αυτό ξανά πες το να έχουμε υγεία και εμείς και το μωρό μας και τα κιλά θα φύγουν 

Ναι αγαπη μ....χαίρομαι πάρα πολύ που ειμαι εδω παρέα σας...Σας ευχαριστώ ολες

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, Κωνσταντίνα16 είπε:

Την Τετάρτη έκτος απροόπτου βέβαια.. 

Ο μπέμπης γενικά είναι υπέρκινητικος σήμερα είναι πιο ήσυχο και θα δω και αύριο πως θα είναι..όταν είναι μέρα "ησυχίας ή βαρεμάρας" του κραταει μια μέρα 

Άσε που με πεθαίνει η μέση Μ είτε κάνω συσπάσεις είτε όχι δεν ξέρω πως να κάτσω για να μην πονάω 

Ναι ρε συ έχουν κ αυτά τις μερες ησυχίας δεν είναι όλο στην πρίζα. Η μέση πονάει ουτως ή αλλως που ανοίγει να κάθεσαι στο πλαι κυριως κ αν είσαι ξάπλα κάτσε πλαι με ένα μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια. Ορθοπαιδικός μου το είχε πει

πρίν από 16 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Το μετρας το ζάχαρο με μηχανάκι ή από τις αιματολογικές που κάνουμε; 

Μια χαρά τότε με την ησυχία σου θα τα δεις.

1 hour ago, Rafaelatarzan είπε:

Καλημέρα αγάπη μ..Πώς εισται???? τι κάνει το μικρό σ τερατακι???? σε τρελανει??? Φιλάκια να τις δώσεις.

Όλο κλαίει από χθές δεν κοιμάται εύκολα δεν ξέρω τι έχει. 

πρίν από 41 λεπτά , Beboula25 είπε:

Για τα πράγματα???

nlmNp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Beboula25 είπε:

Ναι ρε συ έχουν κ αυτά τις μερες ησυχίας δεν είναι όλο στην πρίζα. Η μέση πονάει ουτως ή αλλως που ανοίγει να κάθεσαι στο πλαι κυριως κ αν είσαι ξάπλα κάτσε πλαι με ένα μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια. Ορθοπαιδικός μου το είχε πει

Το μετρας το ζάχαρο με μηχανάκι ή από τις αιματολογικές που κάνουμε; 

Μια χαρά τότε με την ησυχία σου θα τα δεις.

Απο τις αιματολογικες.. 74 είχα πριν 5 μέρες που έκανα αλλά σίγουρα θα την κάνω κ εγώ την καμπύλη.. 

2 ώρες πρίν, Katerina 88 είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια!!!Πως είστε?? Εμένα μου πέρασαν οι ανακατωσουρες κ έχω ζαλάδες που κ που μιλάμε σε φάση να γυριζουν όλα κ να κλείνουν τα μάτια μου!Αφήστε από όνειρα βλέπω ότι να ναι! Ανυπομονώ να δω το μπεμπακι μου σε μια εβδομάδα!

Κατερίνα μου καλα είμαστε χαίρομαι που ηρεμησες από τις ανακατωσουρες! Η ζαλαδα κ αυτή σιγά σιγά θα φύγει. Εμενα ξεκίνησε ο πονοκέφαλος τις τελευταίες μερες. Τα όνειρα είναι θέμα Χαχα θα τα έχεις μην αγχώνεσαι είναι οι ορμόνες που κάνουν πάρτυ και η προγεστερονη ιδιαίτερα. Με το καλό να δεις το μωρό σου!!!

πρίν από 3 λεπτά , Smile89 είπε:

Όλο κλαίει από χθές δεν κοιμάται εύκολα δεν ξέρω τι έχει. 

Για τα πράγματα???

Το μωρουλι έχει ανησυχία ποιος ξέρει δεν μπορείς κ να καταλάβεις. Κανα πονακι ισως

Ναι για τα πράγματα

• Μου αρέσει 1

19 ώρες πρίν, Κωνσταντίνα16 είπε:

Κοριτσακια μου δεν πρόλαβα να σας απαντήσω εχθές και σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις...ήμουν πάλι στο μαιευτήριο γιατί ένιωσα πολλά υγρά και ήταν διάφανα και άοσμα μίλησα με την γιατρό μου και με έστειλε για εξετάσεις...λοιπόν Μ κάνανε αυτή την εξέταση δείκτης ηλιοτρόπιου αν το λέω καλά με ένα χαρτάκι και το πρωτο άλλαξε χρώμα το δεύτερο όχι μετά με πήγαν για καρδιοτοκογραφο και είχα συσπάσεις και έκανα και δύο 60 αρες..Μ είπε η γιατρός πως δεν θέλει να με ξανά κρατήσει μέσα και μου είπε σπίτι ξάπλα τουαλέτα και καναπέ τπτ αλλο. Και να πίνω πολλά υγρά..την Τετάρτη πρώτα ο Θεός θα πάω να με ξανά δει για τα υγρά..

Ρε κορίτσια αλήθεια κουραστηκα..από την αρχή μας έχει πάει να μην πω πως.. ανυπομονώ να γεννήσω να τον κρατήσω αγκαλιά και όλα να είναι να πίσω πια αλλά κουράστηκα

Είναι λογικό να έχεις κουραστεί. Σε καταλαβαινω απόλυτα. Δεν είναι εύκολο. Έχω και εγώ μια δύσκολη εγκυμοσυνη από την αρχή με αποτέλεσμα να είμαι εσώκλειστη συνεχώς από κρεββάτι σε καναπέ. Φτάνοντας τώρα προς το τέλος της εγκυμοσυνης, ανυπομονώ να δω την κόρη μου και να την πάρω αγκαλιά. Το πιστεύεις ότι όταν σκέφτομαι όλη την ταλαιπωρία, τη στεναχώρια και την  ανησυχία λέω ότι θα ξανάκανα από την αρχή υπομονή εάν χρειαζόταν? Κάθε μέρα που περνούσε σκεφτόμουν ότι με φέρνει όλο και πιο κοντά στο μωρό μου. Κάνε υπομονή και προσπαθησε να βρεις τρόπους να ξεχνιέσαι. Εμένα το Netflix έγινε ο καλύτερος φίλος μου! Σειρές,ταινίες...Μετά το ιντερνετ. Έψαχνα συνέχεια πράγματα για το μωρό, διάβαζα άρθρα για την εγκυμοσυνη, παρακολουθούσα σεμινάρια μέσω Διαδικτύου. Όταν με έπιανε το παράπονο έβλεπα φωτογραφίες με μωράκια και φανταζόμουν το δικό μου. Θα περάσει ο καιρός θα δεις. Να ακολουθήσεις τις οδηγίες του γιατρού σου, να είσαι αισιόδοξη και όλα θα πάνε καλά! 

• Μου αρέσει 2

preg.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...