Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

12 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Δεν πολυκοιμαται. Πρωτη φορα ειδα νεογεννητο να μη του αρεσει ο υπνος χαχα. Περα απο αυτο καλος ειναι, θα τον κρατησω χαχαχα 

Ιεεεπ τον γαμπρό μου κ τα μάτια σου!!!!

10 ώρες πρίν, Rosali είπε:

Καλημέρα, κορίτσια! Καλώς σας βρήκα! Είμαι κι εγώ μια από τις τυχερές μελλοντικές μανούλες του 2019! Περιμένουμε με το καλό το 3ο παιδάκι μας, αλλά δεν ξέρουμε πότε ακριβώς, καθώς δεν θυμάμαι πότε αδιαθέτησα τελευταία φορά.

Να μας ζήσουν τα παιδάκια μας και με το καλό όσα αναμένονται!

Απ' ό,τι βλέπω, πολλές είστε φρεσκομανούλες! Μπράβο, κορίτσια! Είναι ωραία τα μωράκια. Άντε να δω κι εγώ αν αυτή τη φορά πετύχαμε την κόρη!

5 ώρες πρίν, elpida20 είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Είμαι καινούρια και εγώ με την σειρά μου και είπα να σας πω αυτό που με απασχολεί πολύ... Είμαι 21 χρόνων. Τελευταία περίοδος στις 3 Ιανουαρίου, το προηγούμενο σαββατοκύριακο που λέτε με πιάνει ένα κακό πράγμα στο στομάχι μόλος ξυπνάω και το μεσημέρι κάνω εμετό.. Λέω μπα κρυωσα.. Με τα πολλά και τα λίγα. Στις 21 του μήνα 3 με 4 ημέρες Πριν την καθυστέρηση μου βγαίνει θετική χοριακη 25.1 πάω ξανά την Τετάρτη δύο μέρες μετά και η χοριακη μου ανέβηκε 122. Το θέμα είναι ότι κατάλαβα πολύ νωρίς ότι είμαι έγκυος. Η γυναικολόγος μου είπε σε δέκα μέρες να επαναλάβω χοριακη και βλέπουμε. Είμαστε θετικοί εννοείται στο μωράκι αλλά φοβάμαι πολύ. Πως σας φάνηκαν οι τιμές για τόσο νωρίς; επίσης μια ακόμη ερώτηση. Κάπνιζα κάποια από εσάς; και αν ναι πως καταφέρατε και το κόψατε; 

Με το καλό εύχομαι κ στις δύο σας!!!

@elpida20 πολύ καλές οι τιμές σου!!

4 ώρες πρίν, elpida20 είπε:

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια μου. Μακάρι όλα να πάνε καλά. Και να δω μια καλή χοριακη σε 10 μερούλες.... Και με το κάπνισμα το προσπαθώ πολύ πολύ. Άρχισα να τρώω και καλά και ο καφές πάει. Θα πιω έναν στην βδομάδα και αυτό ντεκαφεινε. Άσε που δεν με τραβάει γιατί εγώ και ο καφές μόνο με τσιγάρο πηγαίναμε. Θα δούμε σε 10 μέρες λοιπον

Καλύτερα ελαφρύ καφέ πάρα ντεκαφ!!!

1 hour ago, Beboula25 είπε:

@nanoula90 @Alex. Arap @ΦαιηΚατς σας ευχαριστώ! Να σας πω αρχικά ότι είμαι νούμερο αφού με ξέρω δεν μου έχω εμπιστοσύνη ούτε εγω. Λοιπόν.. είμαι αυτή που επέμενα για το πορτ μπεμπε και την χρησιμότητα του μάλιστα το ελεγα κ στην Βασω μας προχθές. Εν ολιγοις πήρα το καρότσι που είχα δει από την αρχή μέσω ιντερνετ από τα motherbaby που δεν έχει ξεχωριστό πορτ  μπεμπε απλώς γίνεται το κάθισμα. Λέω για ένα cangaroo που μου άρεσε το χρωμα του δλδ κ τελικά μου αρέσει και γενικοτερα που το τσεκαραμε κ πολύ οικονομικό. Βασικά με έπεισαν πως δεν ειναι κ τόσο αναγκαίο αλλα αυτό θα το δω στην πράξη βεβαιως βεβαιως;) αλλα δεν αγχώνομαι αν χρειαστεί παίρνουμε τι να κάνω. Πήρα κ ένα λίκνο που ενώνεται στο κρεββάτι. Τα υπόλοιπα και μπανακι άλλη μέρα. Τσέκαρα τα σελτεδακια τους και όλα τα συναφή ώστε αν θέλω να τα παρω κ μέσω ιντερνετ αργοτερα. Μου έκαναν δώρο το μαξιλάρι θηλασμού που το χρησιμοποιούμε κ για τον ύπνο τώρα με την κοιλιά τούρλα κ καταχάρηκα γιατί θα μπορώ πιο άνετα στο ψιλό μπρούμυτα Χαχαχ 

Αάααα κι εγώ τις cangaroo που γίνεται καλαθουνα οχι όμως αποσπώμενη και καθίσματακι αυτοκινήτου. Γκρι μαύρο από το motherbaby. Λές να πήραμε το ίδιο?

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@nanoula90 @Alex. Arap @ΦαιηΚατς σας ευχαριστώ! Να σας πω αρχικά ότι είμαι νούμερο αφού με ξέρω δεν μου έχω εμπιστοσύνη ούτε εγω. Λοιπόν.. είμαι αυτή που επέμενα για το πορτ μπεμπε και την χρησιμότητα του μάλιστα το ελεγα κ στην Βασω μας προχθές. Εν ολιγοις πήρα το καρότσι που είχα δει από την αρχή μέσω ιντερνετ από τα motherbaby που δεν έχει ξεχωριστό πορτ  μπεμπε απλώς γίνεται το κάθισμα. Λέω για ένα cangaroo που μου άρεσε το χρωμα του δλδ κ τελικά μου αρέσει και γενικοτερα που το τσεκαραμε κ πολύ οικονομικό. Βασικά με έπεισαν πως δεν ειναι κ τόσο αναγκαίο αλλα αυτό θα το δω στην πράξη βεβαιως βεβαιως;) αλλα δεν αγχώνομαι αν χρειαστεί παίρνουμε τι να κάνω. Πήρα κ ένα λίκνο που ενώνεται στο κρεββάτι. Τα υπόλοιπα και μπανακι άλλη μέρα. Τσέκαρα τα σελτεδακια τους και όλα τα συναφή ώστε αν θέλω να τα παρω κ μέσω ιντερνετ αργοτερα. Μου έκαναν δώρο το μαξιλάρι θηλασμού που το χρησιμοποιούμε κ για τον ύπνο τώρα με την κοιλιά τούρλα κ καταχάρηκα γιατί θα μπορώ πιο άνετα στο ψιλό μπρούμυτα Χαχαχ 

Ωραία κορίτσι μου πήρες ότι σαρεσε. ωραία αίσθηση να ψωνίζεις μωρουδιακα. Ωραίο το λικνο το είχα δει στο mothercare. Με το καλό το μπεμπε σου!!!!! 

• Μου αρέσει 1

5mtvp3.png

πρίν από 23 λεπτά , Smile89 είπε:

Ιεεεπ τον γαμπρό μου κ τα μάτια σου!!!!

Με το καλό εύχομαι κ στις δύο σας!!!

@elpida20 πολύ καλές οι τιμές σου!!

Καλύτερα ελαφρύ καφέ πάρα ντεκαφ!!!

Αάααα κι εγώ τις cangaroo που γίνεται καλαθουνα οχι όμως αποσπώμενη και καθίσματακι αυτοκινήτου. Γκρι μαύρο από το motherbaby. Λές να πήραμε το ίδιο?

Όχι ντεκαφ ε; Μμ να ξέρω γτ κάτι θυμαμαι ότι λένε είναι πιο βαρύς; 

Όχι μαύρο με χρωματιστούς κυκλους. Νομίζω είδα κ το δικό σου αλλα οπως φαίνεται είναι λες να ειναι τα ίδια; Οι είδες του μπροστά είναι δυο μικρες σαν τριροδο

πρίν από 4 λεπτά , Alex. Arap είπε:

Ωραία κορίτσι μου πήρες ότι σαρεσε. ωραία αίσθηση να ψωνίζεις μωρουδιακα. Ωραίο το λικνο το είχα δει στο mothercare. Με το καλό το μπεμπε σου!!!!! 

Ευχαριστώ αγαπη μου να είσαι καλα να χαίρεσαι την κορούλα σου!! Από το motherbaby είναι!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 55 λεπτά , Beboula25 είπε:

Όχι ντεκαφ ε; Μμ να ξέρω γτ κάτι θυμαμαι ότι λένε είναι πιο βαρύς; 

Όχι μαύρο με χρωματιστούς κυκλους. Νομίζω είδα κ το δικό σου αλλα οπως φαίνεται είναι λες να ειναι τα ίδια; Οι είδες του μπροστά είναι δυο μικρες σαν τριροδο

Ευχαριστώ αγαπη μου να είσαι καλα να χαίρεσαι την κορούλα σου!! Από το motherbaby είναι!

Θα σου στείλω το λινκ σε μήνυμα να το δεις.

nlmNp2.png

Κοριτσακια μου δεν πρόλαβα να σας απαντήσω εχθές και σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις...ήμουν πάλι στο μαιευτήριο γιατί ένιωσα πολλά υγρά και ήταν διάφανα και άοσμα μίλησα με την γιατρό μου και με έστειλε για εξετάσεις...λοιπόν Μ κάνανε αυτή την εξέταση δείκτης ηλιοτρόπιου αν το λέω καλά με ένα χαρτάκι και το πρωτο άλλαξε χρώμα το δεύτερο όχι μετά με πήγαν για καρδιοτοκογραφο και είχα συσπάσεις και έκανα και δύο 60 αρες..Μ είπε η γιατρός πως δεν θέλει να με ξανά κρατήσει μέσα και μου είπε σπίτι ξάπλα τουαλέτα και καναπέ τπτ αλλο. Και να πίνω πολλά υγρά..την Τετάρτη πρώτα ο Θεός θα πάω να με ξανά δει για τα υγρά..

Ρε κορίτσια αλήθεια κουραστηκα..από την αρχή μας έχει πάει να μην πω πως.. ανυπομονώ να γεννήσω να τον κρατήσω αγκαλιά και όλα να είναι να πίσω πια αλλά κουράστηκα

Διαφημίσεις

πρίν από 35 λεπτά , Κωνσταντίνα16 είπε:

Κοριτσακια μου δεν πρόλαβα να σας απαντήσω εχθές και σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις...ήμουν πάλι στο μαιευτήριο γιατί ένιωσα πολλά υγρά και ήταν διάφανα και άοσμα μίλησα με την γιατρό μου και με έστειλε για εξετάσεις...λοιπόν Μ κάνανε αυτή την εξέταση δείκτης ηλιοτρόπιου αν το λέω καλά με ένα χαρτάκι και το πρωτο άλλαξε χρώμα το δεύτερο όχι μετά με πήγαν για καρδιοτοκογραφο και είχα συσπάσεις και έκανα και δύο 60 αρες..Μ είπε η γιατρός πως δεν θέλει να με ξανά κρατήσει μέσα και μου είπε σπίτι ξάπλα τουαλέτα και καναπέ τπτ αλλο. Και να πίνω πολλά υγρά..την Τετάρτη πρώτα ο Θεός θα πάω να με ξανά δει για τα υγρά..

Ρε κορίτσια αλήθεια κουραστηκα..από την αρχή μας έχει πάει να μην πω πως.. ανυπομονώ να γεννήσω να τον κρατήσω αγκαλιά και όλα να είναι να πίσω πια αλλά κουράστηκα

Γλυκεια μου έχεις δίκιο αλλα προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά πως όλα θα πάνε καλα. Για να σου είπε κάτσε σπίτι σημαίνει πως δεν είναι τόσο επίφοβα απλά ομως να είσαι ξάπλα. Για τα υγρα δεν πολύ κατάλαβα τι έγινε υπήρχε κάτι; 

Κανε υπομονή περνάει ο καιρός το μωράκι να έρθει με το καλό να το πάρεις αγκαλίτσα και θα είστε μια χαρά 

πρίν από 4 λεπτά , Beboula25 είπε:

Γλυκεια μου έχεις δίκιο αλλα προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά πως όλα θα πάνε καλα. Για να σου είπε κάτσε σπίτι σημαίνει πως δεν είναι τόσο επίφοβα απλά ομως να είσαι ξάπλα. Για τα υγρα δεν πολύ κατάλαβα τι έγινε υπήρχε κάτι; 

Κανε υπομονή περνάει ο καιρός το μωράκι να έρθει με το καλό να το πάρεις αγκαλίτσα και θα είστε μια χαρά 

Τι κάνεις κορίτσακι μου; Πως πας;;

Όταν μου εκαναν την εξέταση αν χάνω αμνιακα το ένα βγήκε θετικό δλδ ότι είναι αμνιακό ενώ το δεύτερο χαρτάκι βγήκε αρνητικό..

Δεν μου περνάει ο καιρός με τπτ

Καλησπερα κοριτσια !

Τι κάνετε;

Πως είσαστε;

@Κωνσταντίνα16γενικα τι θεμα εχεις με τ υγρα; 

Εχω και εγω διαφορα υγρα αλλα δε μου εχει πει κατι ο γιατρος εφοσον η εγκυμοσυνη εξελισσεται ομαλα

Επισης βρε κοριτσια πως ξεχωριζετε τις συσπασεις απο τις κινησεις του μωρου;

Για παραδειγμα καποιες φορες νιωθω σα να μζευεται στη μια πλευρα της κοιλιας σα βουναλακι ομως δε νιωθω πονο και μετα απο 2 λεπτα ειναι  παλι οκ...

aKX8p2.png

@Beboula25 συγχαρητήρια για τις αγορές σου.. Αν και τελικά μπερδεύτηκα και δεν κατάλαβα τι πήρες... Εγώ από τώρα βάζω ένα μαξιλάρι όταν κοιμάμαι με βοηθάει να στηρίζω την κοιλιά μου.. Λες να πρέπει να ξεκινήσω και εγώ τα ψώνια; προβληματιστηκα τώρα!!!! 

πρίν από 25 λεπτά , fairy-mary είπε:

Καλησπερα κοριτσια !

Τι κάνετε;

Πως είσαστε;

Εχω και εγω διαφορα υγρα αλλα δε μου εχει πει κατι ο γιατρος εφοσον η εγκυμοσυνη εξελισσεται ομαλα

Για παραδειγμα καποιες φορες νιωθω σα να μζευεται στη μια πλευρα της κοιλιας σα βουναλακι ομως δε νιωθω πονο και μετα απο 2 λεπτα ειναι  παλι οκ...

Στην σύσπαση έκανε βουναλακι κ σφιγγοταν όλη η κοιλιά μου κι ενοιωθα δυσκολία στην αναπνοή. Εγώ. 

Αααάααα κ @Beboula25 το μαξιλάρι θηλασμού που μου δώσανε στο motherbaby με έχει βόλεψει πολύ στον θηλασμό.

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 30 λεπτά , Κωνσταντίνα16 είπε:

Τι κάνεις κορίτσακι μου; Πως πας;;

Όταν μου εκαναν την εξέταση αν χάνω αμνιακα το ένα βγήκε θετικό δλδ ότι είναι αμνιακό ενώ το δεύτερο χαρτάκι βγήκε αρνητικό..

Δεν μου περνάει ο καιρός με τπτ

Καλα είμαι αγαπη μου ήσυχα..

Το αρνητικό ισχύει πάντως για να σε άφησε. Είπε γιατί μπορεί να βγήκε το πρώτο θετικό; Δεν σου περνάει γιατί είσαι συνέχεια στην πίεση και όταν ε ίδια έτσι ανυπομονείς λογικό είναι. 

πρίν από 11 λεπτά , Smile89 είπε:

Στην σύσπαση έκανε βουναλακι κ σφιγγοταν όλη η κοιλιά μου κι ενοιωθα δυσκολία στην αναπνοή. Εγώ. 

Αααάααα κ @Beboula25 το μαξιλάρι θηλασμού που μου δώσανε στο motherbaby με έχει βόλεψει πολύ στον θηλασμό.

Δε μου συμβαινει παντως συχνα αυτο...

Μια στο τοσο...

Φανταζομαι δεν ειναι ανυσυχητικο..

Εσυ επισης δεν ειχες πολλα υγρα;

aKX8p2.png

πρίν από 46 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

@Beboula25 συγχαρητήρια για τις αγορές σου.. Αν και τελικά μπερδεύτηκα και δεν κατάλαβα τι πήρες... Εγώ από τώρα βάζω ένα μαξιλάρι όταν κοιμάμαι με βοηθάει να στηρίζω την κοιλιά μου.. Λες να πρέπει να ξεκινήσω και εγώ τα ψώνια; προβληματιστηκα τώρα!!!! 

Ευχαριστώ Δήμητρα μου να είσαι καλα με το καλό κ εσυ! Πήρα καρότσι, λίκνο να τον έχω δίπλα στο κρεβάτι κ το παιδικό που κλείσαμε κούνια κτλ. Θέλω τώρα το μπανακι,την ενδυσυννεονηση και τα υπόλοιπα σιγά σιγά. Ξεκίνησα τα “βαρια” πράγματα επειδή έχει εκπτώσεις αν και το motherbaby έχει γενικά καλύτερες τιμες επειδή έχουν δικη τους βιοτεχνία. Δες το και online ρίξε μια μάτια και σε αλλα για τιμες και οποτε είσαι έτοιμη ξεκινα δεν υπάρχει πρέπει μην προβληματίζεσαι. Σου λέω απλώς σκέφτηκα να παρω τώρα τα πιο ακριβά με τις εκπτωσεις. Υπάρχουν πολλά στην αγορά όρεξη να εχεις που λένε κ μην αγχώνεσαι οποτε κ να πας.

πρίν από 21 λεπτά , Smile89 είπε:

Χεχεε το έκανα πρόβα πριν λίγο. Πλενω την μαξιλαροθηκη του κ από αύριο αγκαλιά στον ύπνο γτ δεν κοιμάμαι. 

1 ώρα πρίν, fairy-mary είπε:

Καλησπερα κοριτσια !

Τι κάνετε;

Πως είσαστε;

Έχω γενικά υγρά αλλά όχι έτσι..δλδ ήταν παχύρευστα και άσπρα όχι σαν νερό και τόσο πολύ..

Καλα είμαι αγαπη μου ήσυχα..

Το αρνητικό ισχύει πάντως για να σε άφησε. Είπε γιατί μπορεί να βγήκε το πρώτο θετικό; Δεν σου περνάει γιατί είσαι συνέχεια στην πίεση και όταν ε ίδια έτσι ανυπομονείς λογικό είναι. 

Σήμερα έχω πιο πολλά υγρά σαν να κάνω τσισα σκέψου αλλά όχι τόσο πολύ..Μ είπε όσο ακούω το μωρό κανονικά είμαστε οκ μέχρι να πάω να με δει

πρίν από 29 λεπτά , Κωνσταντίνα16 είπε:

Έχω γενικά υγρά αλλά όχι έτσι..δλδ ήταν παχύρευστα και άσπρα όχι σαν νερό και τόσο πολύ..

Σήμερα έχω πιο πολλά υγρά σαν να κάνω τσισα σκέψου αλλά όχι τόσο πολύ..Μ είπε όσο ακούω το μωρό κανονικά είμαστε οκ μέχρι να πάω να με δει

Έτσι να είναι να το ακούς και όλα να πάνε οπως πρέπει!! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...