Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 43 λεπτά , Smile89 είπε:

Χαχαχα θα το παλέψω δύο μερουλες ακόμα. Κι αν δεν θα βάλω κολλυριο..... Τομπρεξ..... ένα τόσο δα σκατακι ε???

Βγάζω γάλα γιατί αποκοιμιεται στο στήθος κ δεν τρώει όσο πρέπει κι εγώ σε κάθε θηλασμό είμαι με το βυζί οξω δύο ώρες. Οπότε το βγάζω ανά 4 ώρες και είμαι ένα βήμα μπροστά. Έχω πάρει τής Medela. Τρώει γύρω στα 60 ml . Αν τυχόν κ θέλει κι άλλο τρώει κ λίγο βυζακι. Χεχεχε.

Ναι θυμαμαι κ μενα αποκοιμιοταν. Για αυτο κ εχασε πολυ βαρος. Αλλα μπραβο ρε θηριο που τα προλαβαινεις ολα. Εχω κ γω θηλαστρο και θελω να αποθηκευσω στην καταψυξη γαλα να εχω, αλλα δεν προλαβαινω. Εχω οικιακο θηλαστρο και χρειαζομαι μιση ωρα τουλαχιστον καθε φορα και μεσα σε αυτην ολο και κατι θα θελει ο μπεμπης και πρεπει να διοκοπτω. Κ γω της medela εχω αλλα το οικιακο τους οχι νοσοκομειακο.

πρίν από 41 λεπτά , Beboula25 είπε:

Το πιστεύω πως δεν υπερβάλεις φυσικά και θα είσαι έτσι δεν γίνεται αυτό το διάστημα να είμαστε και γκραν κινιον πως το λένε δεν ξέρω κιολας. Τα έχω σκεφτεί όλα για αυτό με έχει πιάσει αυτό  και γιατί πριν έρθει αυτή η εγκυμοσυνη είχα περάσει σε άλλο λεβελ τα είχα βάλει σε σειρά όλα πλέον και μέσα μου και γενικά. Ευχαριστώ τον Θεό που έγιναν έτσι οπως ονειρευόμουν.. 

Τα σιροπιαστά κ τα γλυκα σας θα έρθουν κ πάλι και θα είναι εξίσου όμορφα θέμα χρόνου και προσαρμογής είναι ❤️

Ναι θα ερθουν το ξερω. Κ θα σιροπιαζουμε κ το μωρο αλλα και μεταξυ μας. Ευτυχως ειναι διπλα μου κ καταλαβαινει τι κουραση τραβαω και με δικαιολογει ακομα κ οταν δεν ειμαι στα χάι μου. 

Χαιρομαι πολυ για σενα αγαπη μου γλυκια. Να ξερεις οτι οταν ενα ζευγαρι εχει βρει τις ισορροπιες του απο πριν και εχουν χτισει γερα θεμελια, ενα παιδι τους δενει ακομα περισσοτερο. 

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 51 λεπτά , palmoira είπε:

Δες μέσω ιντερνετ ή ΛΗΤΩ ή σε κάποιο φαρμακείο ιντερνετικό. Μπορεί και σε κάποιο φαρμακείο της γειτονιάς σου να έχουν ή να μπορούν να σου φέρουν εάν τα παραγγείλεις. 

Μαλλον νοσοκομειακό τότε θηλαστρο έχεις 

Ναι λένε αυτό είναι νοσοκομείακο. Δεν ξέρω πώς είναι όλα τα άλλα, εγώ πάντως ικανοποιημένη είμαι με αυτό. 

πρίν από 35 λεπτά , nanoula90 είπε:

Ναι θυμαμαι κ μενα αποκοιμιοταν. Για αυτο κ εχασε πολυ βαρος. Αλλα μπραβο ρε θηριο που τα προλαβαινεις ολα. Εχω κ γω θηλαστρο και θελω να αποθηκευσω στην καταψυξη γαλα να εχω, αλλα δεν προλαβαινω. Εχω οικιακο θηλαστρο και χρειαζομαι μιση ωρα τουλαχιστον καθε φορα και μεσα σε αυτην ολο και κατι θα θελει ο μπεμπης και πρεπει να διοκοπτω. Κ γω της medela εχω αλλα το οικιακο τους οχι νοσοκομειακο.

Ναι θα ερθουν το ξερω. Κ θα σιροπιαζουμε κ το μωρο αλλα και μεταξυ μας. Ευτυχως ειναι διπλα μου κ καταλαβαινει τι κουραση τραβαω και με δικαιολογει ακομα κ οταν δεν ειμαι στα χάι μου. 

Χαιρομαι πολυ για σενα αγαπη μου γλυκια. Να ξερεις οτι οταν ενα ζευγαρι εχει βρει τις ισορροπιες του απο πριν και εχουν χτισει γερα θεμελια, ενα παιδι τους δενει ακομα περισσοτερο. 

Κοίτα κανονικά πρέπει να το κάνω αν ίσα διαστήματα ανά 3-4 ώρες ας πούμε αλλά κάποιες φορές δεν γίνεται και μου την δίνει αυτό γιατί αν βγάζεις σε ίσα χρονικά διαστήματα αυξάνεται η ποσότητα. εν τω μεταξύ τι βράδυ δεν την παλεύω να βάλω ξυπνητήρι άσε που φοβάμαι μην ξυπνήσει η μικρή οπότε το κάνω όταν ξυπνά για γάλα. Την ταιζει ο άντρας μου κι εγώ αρμεγομαι. Την ημέρα κάνουμε το ίδιο αν συμπέσουν βη μικρή μια το άρμεγμα. Εχθές ρε συ μου κοιμήθηκε 6 ώρες πετάγομαι λέω το παιδί τι έπαθε το παιδί φρικαρε ο άντρας μου μέσα στον ύπνο του, το γάλα να τρεεεεχει από το στήθος, για ποτέ την άλλαξα, κάναμε τα μποτε μας τα πρωινά, την ταισαμε δεν κατάλαβα. Άκου κει έξι ώρες φίλε!!!! Και μετά έριξε κι έναν δίωρο μαζί κι εμείς. Ξύπνησε και ήταν 4 ώρες ξύπνια με λίγο γκρίνια. Χεχεχε

nlmNp2.png

πρίν από 8 λεπτά , Smile89 είπε:

Ναι λένε αυτό είναι νοσοκομείακο. Δεν ξέρω πώς είναι όλα τα άλλα, εγώ πάντως ικανοποιημένη είμαι με αυτό. 

Κοίτα κανονικά πρέπει να το κάνω αν ίσα διαστήματα ανά 3-4 ώρες ας πούμε αλλά κάποιες φορές δεν γίνεται και μου την δίνει αυτό γιατί αν βγάζεις σε ίσα χρονικά διαστήματα αυξάνεται η ποσότητα. εν τω μεταξύ τι βράδυ δεν την παλεύω να βάλω ξυπνητήρι άσε που φοβάμαι μην ξυπνήσει η μικρή οπότε το κάνω όταν ξυπνά για γάλα. Την ταιζει ο άντρας μου κι εγώ αρμεγομαι. Την ημέρα κάνουμε το ίδιο αν συμπέσουν βη μικρή μια το άρμεγμα. Εχθές ρε συ μου κοιμήθηκε 6 ώρες πετάγομαι λέω το παιδί τι έπαθε το παιδί φρικαρε ο άντρας μου μέσα στον ύπνο του, το γάλα να τρεεεεχει από το στήθος, για ποτέ την άλλαξα, κάναμε τα μποτε μας τα πρωινά, την ταισαμε δεν κατάλαβα. Άκου κει έξι ώρες φίλε!!!! Και μετά έριξε κι έναν δίωρο μαζί κι εμείς. Ξύπνησε και ήταν 4 ώρες ξύπνια με λίγο γκρίνια. Χεχεχε

Ελα ρεεεε. Αχ ποσο ζηλευωωωω. 6ωρο?? Αυτα ειναι!!!

Ασε και γω καθε βραδυ μουσκεμα γινομαι. Τελικα μονο τα σουτιεν τυπου μπουστακι βολευουν που κολλανε πανω στο σωμα, βαζω κ τα επιθεματα και μονο ετσι δεν λερωνομαι. Διαφορετικα γεμιζω γαλατα παντου. Δεν ξερω αν σε κουραζει ολο αυτο, αλλα απο τη στιγμη που η μικρη σου σιγα σιγα θα παιρνει βαρος, θα μπορεις να την ταιζεις μονο θηλαζοντας και να αντλεις ισως μονο για το βραδυ που θα σαι σαν ζομπι. Γιατι φανταζομαι οτι θα ναι κουραστικο να τα κανεις ολα μαζι.

Ειναι γενικα ησυχη η μικρη σου? 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

1 hour ago, nanoula90 είπε:

Ελα ρεεεε. Αχ ποσο ζηλευωωωω. 6ωρο?? Αυτα ειναι!!!

Ασε και γω καθε βραδυ μουσκεμα γινομαι. Τελικα μονο τα σουτιεν τυπου μπουστακι βολευουν που κολλανε πανω στο σωμα, βαζω κ τα επιθεματα και μονο ετσι δεν λερωνομαι. Διαφορετικα γεμιζω γαλατα παντου. Δεν ξερω αν σε κουραζει ολο αυτο, αλλα απο τη στιγμη που η μικρη σου σιγα σιγα θα παιρνει βαρος, θα μπορεις να την ταιζεις μονο θηλαζοντας και να αντλεις ισως μονο για το βραδυ που θα σαι σαν ζομπι. Γιατι φανταζομαι οτι θα ναι κουραστικο να τα κανεις ολα μαζι.

Ειναι γενικα ησυχη η μικρη σου? 

Όχι είναι πολύ ήσυχο παιδάκι. Ας πούμε τώρα ξύπνησε επειδή χέστηκε την άλλαξα την τάισα ρευτηκε κ δεν κοιμάται κάθεται κ κοίτα το υπερπεραν.χαχαχαχα ο δικός σου?

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Όχι είναι πολύ ήσυχο παιδάκι. Ας πούμε τώρα ξύπνησε επειδή χέστηκε την άλλαξα την τάισα ρευτηκε κ δεν κοιμάται κάθεται κ κοίτα το υπερπεραν.χαχαχαχα ο δικός σου?

Δεν πολυκοιμαται. Πρωτη φορα ειδα νεογεννητο να μη του αρεσει ο υπνος χαχα. Περα απο αυτο καλος ειναι, θα τον κρατησω χαχαχα 

• Χαχα 2

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 3 λεπτά , nanoula90 είπε:

Δεν πολυκοιμαται. Πρωτη φορα ειδα νεογεννητο να μη του αρεσει ο υπνος χαχα. Περα απο αυτο καλος ειναι, θα τον κρατησω χαχαχα 

Αχαχαχαχα πάλι ξενυχτατε εσείς;;; Πάρτυ άνιμαλ σε έχει κάνει!!!

• Χαχα 1

Opjnp2.pngnWWEp2.png

1 hour ago, ΦαιηΚατς είπε:

Αχαχαχαχα πάλι ξενυχτατε εσείς;;; Πάρτυ άνιμαλ σε έχει κάνει!!!

Μα απορω απο που να πηρε. Αφου κ γω κ ο πατερας του ανετα θα μπορουσαμε να πεσουμε σε χειμερία ναρκη, οποιαδηποτε στιγμη. 

Παντως κ συ δεν πας πισω βλεπω χαχαχα

• Χαχα 2

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Καλημέρα, κορίτσια! Καλώς σας βρήκα! Είμαι κι εγώ μια από τις τυχερές μελλοντικές μανούλες του 2019! Περιμένουμε με το καλό το 3ο παιδάκι μας, αλλά δεν ξέρουμε πότε ακριβώς, καθώς δεν θυμάμαι πότε αδιαθέτησα τελευταία φορά.

Να μας ζήσουν τα παιδάκια μας και με το καλό όσα αναμένονται!

Απ' ό,τι βλέπω, πολλές είστε φρεσκομανούλες! Μπράβο, κορίτσια! Είναι ωραία τα μωράκια. Άντε να δω κι εγώ αν αυτή τη φορά πετύχαμε την κόρη!

• Μου αρέσει 2

My first son: October 2015/ My second son: August 2017/ New baby: September 2019

2 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Μα απορω απο που να πηρε. Αφου κ γω κ ο πατερας του ανετα θα μπορουσαμε να πεσουμε σε χειμερία ναρκη, οποιαδηποτε στιγμη. 

Παντως κ συ δεν πας πισω βλεπω χαχαχα

Δεν είναι παιδιά αυτά φίλη! Ο βενζεβουλ είναι! Μόλις πας να ηρεμήσεις/χαλαρώσεις/κοιμηθείς/κάνεις κάτι που γουστάρεις τέλος πάντων το καταλαβαίνουν ακόμα και όταν κοιμούνται! Πάντως εμένα κοιμούνται τα παιδάκια μου, μου κάνει ένα ξύπνημα για γάλα αλλά κοιμαται αμέσως... Παίζει να ξυπνήσει και 2 φορές μέσα στη νύχτα αλλά ξανακοιμαται! Και επίσης να σημειωθεί ότι κοιμούνται και τα 2 από τις 9-9:30!

• Μου αρέσει 1

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Είμαι καινούρια και εγώ με την σειρά μου και είπα να σας πω αυτό που με απασχολεί πολύ... Είμαι 21 χρόνων. Τελευταία περίοδος στις 3 Ιανουαρίου, το προηγούμενο σαββατοκύριακο που λέτε με πιάνει ένα κακό πράγμα στο στομάχι μόλος ξυπνάω και το μεσημέρι κάνω εμετό.. Λέω μπα κρυωσα.. Με τα πολλά και τα λίγα. Στις 21 του μήνα 3 με 4 ημέρες Πριν την καθυστέρηση μου βγαίνει θετική χοριακη 25.1 πάω ξανά την Τετάρτη δύο μέρες μετά και η χοριακη μου ανέβηκε 122. Το θέμα είναι ότι κατάλαβα πολύ νωρίς ότι είμαι έγκυος. Η γυναικολόγος μου είπε σε δέκα μέρες να επαναλάβω χοριακη και βλέπουμε. Είμαστε θετικοί εννοείται στο μωράκι αλλά φοβάμαι πολύ. Πως σας φάνηκαν οι τιμές για τόσο νωρίς; επίσης μια ακόμη ερώτηση. Κάπνιζα κάποια από εσάς; και αν ναι πως καταφέρατε και το κόψατε; 

• Μου αρέσει 1

n0O1p2.png

πρίν από 14 λεπτά , elpida20 είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Είμαι καινούρια και εγώ με την σειρά μου και είπα να σας πω αυτό που με απασχολεί πολύ... Είμαι 21 χρόνων. Τελευταία περίοδος στις 3 Ιανουαρίου, το προηγούμενο σαββατοκύριακο που λέτε με πιάνει ένα κακό πράγμα στο στομάχι μόλος ξυπνάω και το μεσημέρι κάνω εμετό.. Λέω μπα κρυωσα.. Με τα πολλά και τα λίγα. Στις 21 του μήνα 3 με 4 ημέρες Πριν την καθυστέρηση μου βγαίνει θετική χοριακη 25.1 πάω ξανά την Τετάρτη δύο μέρες μετά και η χοριακη μου ανέβηκε 122. Το θέμα είναι ότι κατάλαβα πολύ νωρίς ότι είμαι έγκυος. Η γυναικολόγος μου είπε σε δέκα μέρες να επαναλάβω χοριακη και βλέπουμε. Είμαστε θετικοί εννοείται στο μωράκι αλλά φοβάμαι πολύ. Πως σας φάνηκαν οι τιμές για τόσο νωρίς; επίσης μια ακόμη ερώτηση. Κάπνιζα κάποια από εσάς; και αν ναι πως καταφέρατε και το κόψατε; 

Καλως ορισες ευχομαι μια ομορφη τελειομηνη εγκυμοσυνη κ με το καλο!!εφοσον διπλασιαζεται ειναι μια χαρα!!οσο το καπνισμα ειναι δυσκολο δεν το κρυβω προσωπικα το αντικατεστησα με το φαγητο στην αρχη ειναι λιγο φρικη μετα συνηθιζεις θα σκεφτεσαι το σπορακι!!κ ρωτα τον γιατρο σου καποιοι αφηνουν για 2-3 αν δεν μπορεις καθολου δεν ειναι και καλο να στρεσαρεσαι αλλα καλυτερα να το αποφυγεις!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...