Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 39 λεπτά , Beboula25 είπε:

Να μην ακούς τπτ σε παρακαλώ πολύ τι έχουμε πει;; Χαχα θα σε μαλώσω:tongue: Μα καλα δεν υπάρχει κανεις κοντά να σου λέει και τα ευχάριστα που είναι τόσα πολλά ειλικρινά! Και να εχεις μπροστά την λογική κοριτσάκι μου. Εγω παντως δεν έχω ακούσει καμία ασχημη από το περιβάλλον που γνωρίζω πως έχουν κάνει και μάλιστα τώρα το Σάββατο έκανε μια φιλη με τον γιατρό μου και σε πληροφορω η περίπτωση της ήταν πολύ δύσκολη για αλλους λογους και όλα πήγαν τέλεια η κοπέλα λέει όλα πήγαν σούπερ και στο τέλος γελούσαν κιολας. Εάν τελικά αυτό χρειαστεί να μην το σκέφτεσαι αρνητικά παρα μόνο θετικά  πως θα γίνει το καλύτερο και για τους δυο σας. Σε θέλω ατρόμητη μην μασας και μην αγχώνεσαι από τώρα κάτσε να έρθει η στιγμή κ βλέπεις τι θα αποφασίσει η γιατρος. 

Αγαπούλα μου είμαι σίγουρη πως τα πας υπέροχα.. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να προσαρμοστεί γιατί είναι ένα νέο κεφάλαιο τεράστιο για την ζωή μας και αρχικά άγνωστο που μαθαινουμε μέρα με την ημέρα. Έτσι μαζί με τον άντρα σου θα το περασεις ανέφελα 

Ναι περιμένω να περάσουν οι μέρες. Κάθε μέρα μαθαίνεις. 

πρίν από 36 λεπτά , nanoula90 είπε:

Να το κανεις με την πρωτη ευκαιρια! Ακουσε με, γιατι και γω υπηρχαν μερες που ημουν πολυ καπως. Δεν θα αρρωστησεις, θα ντυθεις καλα, και απλα μια μικρη βολτα θα κανεις. Παρε κ εναν καφε στο χερι και λιγο απλα να παρεις αερα. Θα σου κανει καλο, πιστεψε με. Οσο για το μωρο, ολα καλα τα κανεις, και δεν θα παθει τιποτα. Εισαι σουπερ μαμα και σουπερ συμπεθερα, ξερω εγω τι λεω, δεν θα παιρνα οτι και οτι. Απλα ειναι ακομα πολυ αρχη και ολα αυτα ειναι φυσιολογικα!! Οσο για τον κοκκυγα επειδη η επισκληριδιος γινεται χαμηλα στην σπονδυλικη στηλη, πιθανον να πονας εκει, αν και δεν ξερω γιατι. Ισως καποιο νευρο εκει να ερεθιστηκε(?). Αν δεις ομως οτι επιμενει, παρε καλου κακου τον γιατρο σου, γιατι δεν θα πρεπει να πονας τοσο πολυ κανονικα

Χαχαχα με έκανες κ γέλασα. 

Πονάω λιγότερο κάθε μέρα αλλά ναι θα τηλ αν είναι. Διάβασα κάπου ότι κάποιες φορές τραυματίζεται στην γέννα. 

Να σου πω έτυχε να τσιμπλιαζει καθόλου το ένα από τα δύο ματάκια του μικρού!?

πρίν από 37 λεπτά , Nicol_ είπε:

Ευχαριστώ αγαπη! ❤

Αχ Ετσι ειναι με τους γιους το κατουρημα παει παντού χαχα..χαλιά κουρτίνες,πάνω μας.. :-P

Λογικο να εισαι πεσμενη,στην αρχη ετσι ειναι, εδω περναω μελαγχολίες εγω που δεν γέννησα ακομα :-P πάντως δικιο εχει.ο.αντρας.σου ντυσου καλα και βγες μια βολτα. Δεν θα αρρωστήσεις απο το κρυο ισα ισα που θα σε συνεφερει.Βγες μια βολτιτσα και κέρασε και τον εαυτο σου μια κρεπα με μερεντα να δεις πως θα φτιαξει η διαθεση :-P

Με μέτρο η σοκολάτα μου είπε η παιδίατρος λόγω θηλασμού. 

Ένα σου λέω μου λείπει πολύ η μικρή από την κοιλιά. 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 42 λεπτά , Beboula25 είπε:

Καλα να ξέρεις όλη μέρα σκέφτομαι να σου στείλω!

Αχαχαχαχαχα είμαι σίγουρη! Αφού είμαι η προσωπική σου συμβουλατορας πια!

• Χαχα 1

Opjnp2.pngnWWEp2.png

πρίν από 8 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Αχ κοριτσακι μου όλες περάσαμε από εκεί και μπράβο στον άντρα σου που είναι δίπλα σου! Είσαι λεχώνα ακόμη και σου φαίνονται όλα βουνο... Σε λίγο καιρό θα μπουν όλα σε σειρά και θα δεις ότι δεν είναι τίποτα τελικά! Όσο για το μωρό αγάπη πάντα θα τον έχεις το φόβο του μήπως πάθει κάτι η κάτι δεν κάνεις καλά... Όσα παιδάκια και να έχεις, όσο χρόνων και να φτάσουν! Θα το καταλάβεις και αυτό με τον καιρό! 

Και θα μάθω να ζω με αυτό.....σε ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου αγάπη. 

Νιώθω καλά που υπάρχετε εσείς κ με καταλαβαίνετε. 

Αν δεν είχα τον άντρα μου δεν ξέρω τι θα κάνα.

nlmNp2.png

πρίν από 4 λεπτά , Smile89 είπε:

Πονάω λιγότερο κάθε μέρα αλλά ναι θα τηλ αν είναι. Διάβασα κάπου ότι κάποιες φορές τραυματίζεται στην γέννα. 

Ναι στην αρχη παρα πολυ. Οχι μονο το ενα ματι, αλλα εναλλαξ ποτε το ενα ποτε το αλλο. Στην αρχη τις καθαριζα με αποστειρωμενη γαζα και ορό, αλλα ξαναγεμιζε συνεχεια, μετα πηρα ενα κολλυριο και εβαζα αλλα κ παλι τσιμπλιαζε πολυ. Μεχρι που μας εγραψε αλλο κολλυριο με κορτιζονη μεσα και εβαλα ελαχιστες φορες, ενω ταυτοχρονα εκανα μασαζ στον δακρυϊκο πορο να ανοιξει και φαντασου απο τη γεννα καθαρισε μολις πριν 5 μερες. Στον μηνα περιπου πανω δηλαδη. Ειναι φυσιολογικο, σε πολλα μωρα ειναι κλειστος ο πορος και θελει συνεχεια καθαρισμο και μασαζ εκει αναμεσα στα ματια κ τη μυτη για να ανοιξει. Εμενα πολλες φορες δεν μπορουσε καν να ανοιξει τα ματια του απο τις τσιμπλες.

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Και θα μάθω να ζω με αυτό.....σε ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου αγάπη. 

Νιώθω καλά που υπάρχετε εσείς κ με καταλαβαίνετε. 

Αν δεν είχα τον άντρα μου δεν ξέρω τι θα κάνα.

Τα ίδια θα έκανες κοριτσακι μου γιατί είσαι μάνα πια και οι μανουλες μπορούν να κάνουν τα πάντα είτε με βοήθεια είτε χωρίς... Βέβαια καλά είναι να έχεις βοήθεια!

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , nanoula90 είπε:

Ναι στην αρχη παρα πολυ. Οχι μονο το ενα ματι, αλλα εναλλαξ ποτε το ενα ποτε το αλλο. Στην αρχη τις καθαριζα με αποστειρωμενη γαζα και ορό, αλλα ξαναγεμιζε συνεχεια, μετα πηρα ενα κολλυριο και εβαζα αλλα κ παλι τσιμπλιαζε πολυ. Μεχρι που μας εγραψε αλλο κολλυριο με κορτιζονη μεσα και εβαλα ελαχιστες φορες, ενω ταυτοχρονα εκανα μασαζ στον δακρυϊκο πορο να ανοιξει και φαντασου απο τη γεννα καθαρισε μολις πριν 5 μερες. Στον μηνα περιπου πανω δηλαδη. Ειναι φυσιολογικο, σε πολλα μωρα ειναι κλειστος ο πορος και θελει συνεχεια καθαρισμο και μασαζ εκει αναμεσα στα ματια κ τη μυτη για να ανοιξει. Εμενα πολλες φορες δεν μπορουσε καν να ανοιξει τα ματια του απο τις τσιμπλες.

Εμείς έχουμε θέμα με το δεξί μάτι βγάζει συνέχεια τσιμπλιτσες.  Κάνα δύο φορές μόνο δεν άνοιγε από τσίμπλα. Ποιο κολλυριο πήρατε? Εμένα μου πε το τομπρεξ 3 φορές την ημέρα από μια σταγόνα για 7 μέρες. 

πρίν από 1 λεπτό , ΦαιηΚατς είπε:

Τα ίδια θα έκανες κοριτσακι μου γιατί είσαι μάνα πια και οι μανουλες μπορούν να κάνουν τα πάντα είτε με βοήθεια είτε χωρίς... Βέβαια καλά είναι να έχεις βοήθεια!

Ναι δίκιο έχεις. Απλά Νοιωθω ασφάλεια που είναι εδώ. Έχει πάρει άδεια κιόλας. 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Just now, Smile89 είπε:

Εμείς έχουμε θέμα με το δεξί μάτι βγάζει συνέχεια τσιμπλιτσες.  Κάνα δύο φορές μόνο δεν άνοιγε από τσίμπλα. Ποιο κολλυριο πήρατε? Εμένα μου πε το τομπρεξ 3 φορές την ημέρα από μια σταγόνα για 7 μέρες. 

Το ιδιο ακριβως κ μεις. Αλλα δεν εκανε κατι κ μετα μας εγραψε το τομπρατεξ που ειναι κορτιζονουχο. Αν κ αυτο μας ελεγε 3 φορες τη μερα, εγω εβαζα 2 γιατι το φοβομουν με τη κορτιζονη και ευτυχως εφτιαξαν τα ματια του κ τη σταματησα στη 3η μερα

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 4 λεπτά , nanoula90 είπε:

Υπόψιν εμένα έχει πολύ δάκρυ οπότε έχει ανοίξει ο πόρος. Απλά λέω είναι πολύ βρεφακι μωρέ αμέσως φάρμακο??? Μήπως να κάνω χαμομηλακι. Αλλά δεν με κόψε να την ρωτήσω. 

nlmNp2.png

πρίν από 14 λεπτά , nanoula90 είπε:

@Nicol_ @Beboula25 αχ μωρε γλυκουλια και γω ετσι ημουν!! Κοιταξτε να το συνεχισετε να απολαμβανετε ο ενας τον αλλον οσο προλαβαινετε ακομα !! 

προ γεννας: οπως εσεις, τον περιμενα να γυρισει και αστραφταν τα ματια μου. "Χοροπηδουσα" σαν σκυλακι και καναμε τα ωραια μας, τα γλυκα μας, τα σιροπιαστα μας!

μετα τη γεννα: γυρναει σπιτι, με φωναζει, δεν ανταποκρινομαι, μπαινει στο δωματιο, με βλεπει τεζα να κοιμαμαι με τα στηθια εξω και τα σαλια μου να βρεχουν το μαξιλαρι, γιατι απο την κουραση κοιμαμαι με το στομα ανοιχτο. 

Δεν υπερβαλλω καθολου να ξερετε. Ακριβως ετσι με βρισκει γιατι η ωρα που γυρναει ειναι η ωρα που κοιμαται συνηθως ο μικρος οποτε πρεπει να κοιμαμαι κ γω τις ωρες που κοιμαται ο μπεμπης.

Χαχαχα κάπως ετσι με φαντάζομαι και εγω,η αναμαλλιασμένη να σέρνομαι απο την αϋπνία. Τι να κανουμε θα την περάσουμε και αυτη τη φαση..αχ σήμερα ειδα.μια εικονα και θυμήθηκα εσενα και τον αντρα σου ρε νανουλα που μπηκε για μπάνιο με τον μικρο και τα εκανε πανω του χαχα..να κατι τετοια χαζα θα τα θυμαστε αργοτερα. Θα βρω την εικονα να τη βαλω

• Χαχα 2

DanXp2.png

πρίν από 1 λεπτό , nanoula90 είπε:

Το ιδιο ακριβως κ μεις. Αλλα δεν εκανε κατι κ μετα μας εγραψε το τομπρατεξ που ειναι κορτιζονουχο. Αν κ αυτο μας ελεγε 3 φορες τη μερα, εγω εβαζα 2 γιατι το φοβομουν με τη κορτιζονη και ευτυχως εφτιαξαν τα ματια του κ τη σταματησα στη 3η μερα

Μου είπε πώς θα δω αποτελέσματα από τη δεύτερη μέρα κ μετά.  Εν τω μεταξύ πρέπει να πάρω βρεφική λίμα. Ρε φίλε τα χέρια μονίμως στην μούρη η τα τρώει. 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Smile89 είπε:

Το πιστεύω αυτο,τοσους μηνες εκει μεσα συνηθιζουμε,νομίζω και μενα θα μου φαίνεται περιεργο μετα. Εχω διαβασει οτι νιώθεις και ενα κενο επειδη δεν εχεις πλεον μεσα σου το μωρό 

DanXp2.png

Just now, Nicol_ είπε:

Χαχαχα κάπως ετσι με φαντάζομαι και εγω,η αναμαλλιασμένη να σέρνομαι απο την αϋπνία. Τι να κανουμε θα την περάσουμε και αυτη τη φαση..αχ σήμερα ειδα.μια εικονα και θυμήθηκα εσενα και τον αντρα σου ρε νανουλα που μπηκε για μπάνιο με τον μικρο και τα εκανε πανω του χαχα..να κατι τετοια χαζα θα τα θυμαστε αργοτερα. Θα βρω την εικονα να τη βαλω

Κι εγώ την έκανα μπάνιο κ με κατούρησε. Μια άλλη μέρα τα κάνε ταυτόχρονα τσισα κακά ενώ την είχα ανοίξει. 

• Χαχα 2

nlmNp2.png

Just now, Smile89 είπε:

Υπόψιν εμένα έχει πολύ δάκρυ οπότε έχει ανοίξει ο πόρος. Απλά λέω είναι πολύ βρεφακι μωρέ αμέσως φάρμακο??? Μήπως να κάνω χαμομηλακι. Αλλά δεν με κόψε να την ρωτήσω. 

Το δακρυ που βλεπεις κατα πασα πιθανοτητα βγαινει απο το πλαϊ αν το παρατηρησεις επειδη δεν μπορει να βγει απο το σημειο που ειναι κλειστο. Τουλαχιστον στον δικο μου αυτο γινοταν. Το δακρυ αντι να βγαινει απο την μεσα γωνια του ματιου εβγαινε απο το πλαϊ. Παντως το τομπρεξ δεν ειναι επικινδυνο, το δινουν σχεδον σε ολα τα μωρα γιατι ειναι συχνη παθηση των ματιων. Με λιγη υπομονη και οσο καθαριζεις το ματακι, θα φτιαξει. Με χαμομηλι μηπως ερεθιστει περισσοτερο? Δεν ξερω κιολας, εγω εβαζα μονο ορό παρα πολλες φορες την ημερα

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Just now, Nicol_ είπε:

Το πιστεύω αυτο,τοσους μηνες εκει μεσα συνηθιζουμε,νομίζω και μενα θα μου φαίνεται περιεργο μετα. Εχω διαβασει οτι νιώθεις και ενα κενο επειδη δεν εχεις πλεον μεσα σου το μωρό 

Κενό δεν ένοιωσα ούτε έβαζα χέρι κοιλιά αλλα με έπιανα να λέω "άντε κλωτσα" χαχα

Just now, nanoula90 είπε:

Το δακρυ που βλεπεις κατα πασα πιθανοτητα βγαινει απο το πλαϊ αν το παρατηρησεις επειδη δεν μπορει να βγει απο το σημειο που ειναι κλειστο. Τουλαχιστον στον δικο μου αυτο γινοταν. Το δακρυ αντι να βγαινει απο την μεσα γωνια του ματιου εβγαινε απο το πλαϊ. Παντως το τομπρεξ δεν ειναι επικινδυνο, το δινουν σχεδον σε ολα τα μωρα γιατι ειναι συχνη παθηση των ματιων. Με λιγη υπομονη και οσο καθαριζεις το ματακι, θα φτιαξει. Με χαμομηλι μηπως ερεθιστει περισσοτερο? Δεν ξερω κιολας, εγω εβαζα μονο ορό παρα πολλες φορες την ημερα

Όρο βάζω τώρα. Ναι ναι απόκει που λές βγαίνει. Άρα αυτό σημαίνει πώς είναι κλειστός ο πόρος?πωπω σε ευχαριστώ. 

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Κενό δεν ένοιωσα ούτε έβαζα χέρι κοιλιά αλλα με έπιανα να λέω "άντε κλωτσα" χαχα

Εγω επαθα πλακα οταν εμπαινε η μητρα στη θεση της και κουνιοταν η κοιλια λες κ ημουν ακομα εγκυος και ασυναισθητα χαϊδευα την κοιλια μου οπως τοτε χαχαχα. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...