Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

Κι εμένα μου έδωσε προβιοτικά αν και το μικροβιωμα ήταν άψογο. Διάβασα κ μια μελέτη βέβαια που λέει για τα προβιοτικά και ότι εμφάνισαν καλύτερα ποσοστά επιτυχίας σε διάφορες μορφές σύλληψης και κύησης (συμπεριλάμβανε δλδ και IVF και φυσική σύλληψη), τα πιστεύω πολύ τα προβιοτικά  

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλά πτοούμαστε η αλήθεια είναι. Είχα προσπαθήσει να πάω με αισιοδοξία. Νέο κέντρο βλέπεις. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση. 
      Στο προηγούμενο κέντρο μου είχαν πει πως αν δε φτάσει βλαστοκύστη στο εργαστήριο δε φτάνει ούτε στη μήτρα. Οπότε δεν έχει νόημα. Τώρα τι να σας πω δε ξέρω. 

Τα βήματα είναι πολλά όμως. Δε ξέρω αν έχει νόημα πλέον.

Λογικό είναι να πτοείσαι αλλά δεν το βάζεις κάτω. Ηταν ένας κακός κύκλος και σπάνια οι αιματολογικές λένε ψέματα να είμαστε ειλικρινείς. Πάμε να δούμε το επόμενο πως θα είναι, το αφήνεις αυτό πίσω σου. Δεν γίνεται να προχωράνε όλα σε βλαστοκύστες, να είμαστε και ρεαλιστές. Περίμενα καλύτερα νέα να πω την αλήθεια, αλλά δεν πειράζει. Να είσαι σκληρή, να κοιτάς μπροστά. Θα τα καταφέρεις, το πιστεύω. Κι αν δεν πιστεύεις εσύ σε εσένα πιστεύουμε εμείς. 💪

Για τα 3 ημερών έμβρυα έχουν γραφτεί πολλά. Αυτό που θα σου πω μόνο είναι πως πριν 10 χρόνια σπάνια έβαζαν βλαστοκύστες. Εχουν μείνει άπειρες γυναίκες έγκυες με 3 ημερών και το προηγούμενο κέντρο που σου είπε αν δεν ωριμάζουν στο εργαστήριο δεν προχωράνε στη μήτρα, sorry κιόλας αλλά λέει βλακείες, είναι εντελώς ανυπόστατη αυτή η φράση, δεν υπάρχει τίποτα να το αποδεικνύει αυτό. 

• Μου αρέσει 1

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

11 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Όλα καλά να πάνε Βάσω μου, η Παναγία κοντά της θα ναι όπως ήταν μέχρι τώρα. 

Κορίτσια μου τα νέα μου.... αύριο πρωί κάνουμε εισαγωγή και πάω με πρόκληση. Η μικρή είναι χαμηλά μέχρι και κεφάλι έπιασε ο γιατρός. Ανυπομονώ να ξημερώσει ο Θεός τη μέρα. Αύριο τέτοια ώρα θα την έχω αγκαλιά. Είναι τόσο περίεργο όλο αυτό. 

Smile μου τώρα ειδα τα νεα σου! Με το καλο και με ενα πονο!!! Σημερα θα κρατάς τη μπεμπουλα σου! Περιμένουμε νεα!! ❤❤❤

DanXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

12 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Κορίτσια μου τα νέα μου.... αύριο πρωί κάνουμε εισαγωγή και πάω με πρόκληση. Η μικρή είναι χαμηλά μέχρι και κεφάλι έπιασε ο γιατρός. Ανυπομονώ να ξημερώσει ο Θεός τη μέρα. Αύριο τέτοια ώρα θα την έχω αγκαλιά. Είναι τόσο περίεργο όλο αυτό. 

Με το καλό να πάρεις στην αγκαλιά σου το μωράκι σου κοπέλα μου. 

πρίν από 41 λεπτά , nanoula90 είπε:

Καλημεεερες ομορφες φουσκιτσες!!! Ομορφη Κυριακη να εχετεε

Kαλημέρα ομορφη μανούλα!! Όμορφη Κυριακή και για εσας και τι όμορφη φωτό εσείς είστε;

13 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Με το καλό κοπέλα μου.....αύριο τέτοια ώρα θα έχεις αγκαλίτσα το μωράκι σου και θα είσαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος....να μην φοβηθείς και να μην αγχωθεις για την διαδικασία...να σκέφτεσαι το αποτέλεσμα και να γελάς...με ένα πόνο κοριτσάκι μου.....

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Nicol_ είπε:

Smile μου τώρα ειδα τα νεα σου! Με το καλο και με ενα πονο!!! Σημερα θα κρατάς τη μπεμπουλα σου! Περιμένουμε νεα!! ❤❤❤

Ευχαριστώ πολύ!!!! Έχω κάνει την εισαγωγή.

πρίν από 43 λεπτά , petra1982 είπε:

Με το καλό να πάρεις στην αγκαλιά σου το μωράκι σου κοπέλα μου. 

Ευχαριστώ πολύ!!

πρίν από 24 λεπτά , Elpida88 είπε:

Με το καλό κοπέλα μου.....αύριο τέτοια ώρα θα έχεις αγκαλίτσα το μωράκι σου και θα είσαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος....να μην φοβηθείς και να μην αγχωθεις για την διαδικασία...να σκέφτεσαι το αποτέλεσμα και να γελάς...με ένα πόνο κοριτσάκι μου.....

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!!

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

πρίν από 41 λεπτά , Beboula25 είπε:

Kαλημέρα ομορφη μανούλα!! Όμορφη Κυριακή και για εσας και τι όμορφη φωτό εσείς είστε;

Καλημερα ομορφη εγκυουουλα. Εμεις εμεις ειμαστε! Τι κανετε εσεις μαμα και γιος??? 

@Smile89 σε λιγες ωρες θα κρατας αγκαλια την πριγκιπισουλα σου!!! Η σκεψη μου μαζι σου συμπεθερα μου!

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 16 λεπτά , Smile89 είπε:

Ευχαριστώ πολύ!!!! Έχω κάνει την εισαγωγή.

Ευχαριστώ πολύ!!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!!

@Smile89 Σμαιλιτα μου έφτασε η πιο σημαντική ημέρα! :wub:  

πρίν από 5 λεπτά , nanoula90 είπε:

Καλημερα ομορφη εγκυουουλα. Εμεις εμεις ειμαστε! Τι κανετε εσεις μαμα και γιος??? 

@Smile89 σε λιγες ωρες θα κρατας αγκαλια την πριγκιπισουλα σου!!! Η σκεψη μου μαζι σου συμπεθερα μου!

Πολύ γλυκεια στιγμή! Καλα είμαστε ξεσαλωνει, κουνιεται η κοιλιά που με χτυπάει και τρελαίνομαι!! 

• Μου αρέσει 3

16 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Με το καλό να πάρεις αγκαλιά τη μπεμπα σού! 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

4 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Ακόμη συμπεθέρα ποναω αλλα Δεν είναι αρκετό τόσο.

2 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Με το καλό να πάρεις αγκαλιά τη μπεμπα σού! 

Ευχαριστώ πολύ!!

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , Smile89 είπε:

Ακόμη συμπεθέρα ποναω αλλα Δεν είναι αρκετό τόσο.

Ευχαριστώ πολύ!!

Ααα εσενα σ αφηνουν και κινητοοο?? Δεν παιζωωωω χαχαχ. Τι γινεται ρεε? Στη ποση διαστολη ειμαστεεεε??? Μην ανησυχεις. Παιρνει λιγη ωρα ο τοκετος. Επισκληριδιο σου βαζουν ετσι??

0qR2p2.png3Ow1p2.png

@Smile89 εφτασε η πολυποθητη στιγμη επιτελους....σιγκινουμαι κ μονο που το σκεφτομαι ολη την διαδρομη σου μεχρι την σημερινη μερα...με εναν πονο θα σου ευθηθω και εγω και συντομα.να κρατήσεις το μπεμπακι σου αγκαλια...περιμενω τα νεα σου φιλια..

23 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Κοριτσακια τι κάνετε; 

Εγώ ψυχολογικά δεν είμαι καλά...τσακώθηκα πάρα πολύ άσχημα με τον άντρα μου σήμερα και όλη μέρα κλαιω..νιώθω πολύ άδεια και σαν να μην με γεμίζει τίποτα..μας έπεσαν πολλά και εκτός της εγκυμοσύνης ένα θέμα με τα οικονομικά...εγώ είμαι συνέχεια σπίτι οπότε έχω φρικαρει..δεν το θέλω να νιώθω έτσι αλλά δεν μου περνάει κιόλας..δεν αντέχω άλλο..

Συγγνώμη απλά έπρεπε να τα πω καπου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...