Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

11 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Όλα καλά να πάνε Βάσω μου, η Παναγία κοντά της θα ναι όπως ήταν μέχρι τώρα. 

Κορίτσια μου τα νέα μου.... αύριο πρωί κάνουμε εισαγωγή και πάω με πρόκληση. Η μικρή είναι χαμηλά μέχρι και κεφάλι έπιασε ο γιατρός. Ανυπομονώ να ξημερώσει ο Θεός τη μέρα. Αύριο τέτοια ώρα θα την έχω αγκαλιά. Είναι τόσο περίεργο όλο αυτό. 

Smile μου τώρα ειδα τα νεα σου! Με το καλο και με ενα πονο!!! Σημερα θα κρατάς τη μπεμπουλα σου! Περιμένουμε νεα!! ❤❤❤

DanXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

12 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Κορίτσια μου τα νέα μου.... αύριο πρωί κάνουμε εισαγωγή και πάω με πρόκληση. Η μικρή είναι χαμηλά μέχρι και κεφάλι έπιασε ο γιατρός. Ανυπομονώ να ξημερώσει ο Θεός τη μέρα. Αύριο τέτοια ώρα θα την έχω αγκαλιά. Είναι τόσο περίεργο όλο αυτό. 

Με το καλό να πάρεις στην αγκαλιά σου το μωράκι σου κοπέλα μου. 

πρίν από 41 λεπτά , nanoula90 είπε:

Καλημεεερες ομορφες φουσκιτσες!!! Ομορφη Κυριακη να εχετεε

Kαλημέρα ομορφη μανούλα!! Όμορφη Κυριακή και για εσας και τι όμορφη φωτό εσείς είστε;

13 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Με το καλό κοπέλα μου.....αύριο τέτοια ώρα θα έχεις αγκαλίτσα το μωράκι σου και θα είσαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος....να μην φοβηθείς και να μην αγχωθεις για την διαδικασία...να σκέφτεσαι το αποτέλεσμα και να γελάς...με ένα πόνο κοριτσάκι μου.....

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Nicol_ είπε:

Smile μου τώρα ειδα τα νεα σου! Με το καλο και με ενα πονο!!! Σημερα θα κρατάς τη μπεμπουλα σου! Περιμένουμε νεα!! ❤❤❤

Ευχαριστώ πολύ!!!! Έχω κάνει την εισαγωγή.

πρίν από 43 λεπτά , petra1982 είπε:

Με το καλό να πάρεις στην αγκαλιά σου το μωράκι σου κοπέλα μου. 

Ευχαριστώ πολύ!!

πρίν από 24 λεπτά , Elpida88 είπε:

Με το καλό κοπέλα μου.....αύριο τέτοια ώρα θα έχεις αγκαλίτσα το μωράκι σου και θα είσαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος....να μην φοβηθείς και να μην αγχωθεις για την διαδικασία...να σκέφτεσαι το αποτέλεσμα και να γελάς...με ένα πόνο κοριτσάκι μου.....

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!!

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

πρίν από 41 λεπτά , Beboula25 είπε:

Kαλημέρα ομορφη μανούλα!! Όμορφη Κυριακή και για εσας και τι όμορφη φωτό εσείς είστε;

Καλημερα ομορφη εγκυουουλα. Εμεις εμεις ειμαστε! Τι κανετε εσεις μαμα και γιος??? 

@Smile89 σε λιγες ωρες θα κρατας αγκαλια την πριγκιπισουλα σου!!! Η σκεψη μου μαζι σου συμπεθερα μου!

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 16 λεπτά , Smile89 είπε:

Ευχαριστώ πολύ!!!! Έχω κάνει την εισαγωγή.

Ευχαριστώ πολύ!!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!!

@Smile89 Σμαιλιτα μου έφτασε η πιο σημαντική ημέρα! :wub:  

πρίν από 5 λεπτά , nanoula90 είπε:

Καλημερα ομορφη εγκυουουλα. Εμεις εμεις ειμαστε! Τι κανετε εσεις μαμα και γιος??? 

@Smile89 σε λιγες ωρες θα κρατας αγκαλια την πριγκιπισουλα σου!!! Η σκεψη μου μαζι σου συμπεθερα μου!

Πολύ γλυκεια στιγμή! Καλα είμαστε ξεσαλωνει, κουνιεται η κοιλιά που με χτυπάει και τρελαίνομαι!! 

• Μου αρέσει 3

16 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Με το καλό να πάρεις αγκαλιά τη μπεμπα σού! 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

4 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Ακόμη συμπεθέρα ποναω αλλα Δεν είναι αρκετό τόσο.

2 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Με το καλό να πάρεις αγκαλιά τη μπεμπα σού! 

Ευχαριστώ πολύ!!

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , Smile89 είπε:

Ακόμη συμπεθέρα ποναω αλλα Δεν είναι αρκετό τόσο.

Ευχαριστώ πολύ!!

Ααα εσενα σ αφηνουν και κινητοοο?? Δεν παιζωωωω χαχαχ. Τι γινεται ρεε? Στη ποση διαστολη ειμαστεεεε??? Μην ανησυχεις. Παιρνει λιγη ωρα ο τοκετος. Επισκληριδιο σου βαζουν ετσι??

0qR2p2.png3Ow1p2.png

@Smile89 εφτασε η πολυποθητη στιγμη επιτελους....σιγκινουμαι κ μονο που το σκεφτομαι ολη την διαδρομη σου μεχρι την σημερινη μερα...με εναν πονο θα σου ευθηθω και εγω και συντομα.να κρατήσεις το μπεμπακι σου αγκαλια...περιμενω τα νεα σου φιλια..

23 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Κοριτσακια τι κάνετε; 

Εγώ ψυχολογικά δεν είμαι καλά...τσακώθηκα πάρα πολύ άσχημα με τον άντρα μου σήμερα και όλη μέρα κλαιω..νιώθω πολύ άδεια και σαν να μην με γεμίζει τίποτα..μας έπεσαν πολλά και εκτός της εγκυμοσύνης ένα θέμα με τα οικονομικά...εγώ είμαι συνέχεια σπίτι οπότε έχω φρικαρει..δεν το θέλω να νιώθω έτσι αλλά δεν μου περνάει κιόλας..δεν αντέχω άλλο..

Συγγνώμη απλά έπρεπε να τα πω καπου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...