Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Κωνσταντίνα16 είπε:

Καλησπέρα κοριτσακια τι κάνετε; 

Ήθελα να ρωτήσω είχε καμία άλλη αυξημένο αμνιακό υγρό;

NΆι είχε μια και όλα καλα! Θα στα πει εκείνη καλύτερα. Τι έγινε σου βρήκε; @loyloy come του δωθε εσυ που τα ξέρεις 

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , happysmile είπε:

Αγαπεςς εκανα την αυχενικη!!!!ολα τελεια.πολυ αψογο μωρο ειπε ο γιατρος! μαλλον αγορακι!ειμαι πολυ χαρουμενη ειχα τρελο αγχος!!!

Συγχαρητηριαααα!! 

• Μου αρέσει 1

Just now, happysmile είπε:

Αγαπεςς εκανα την αυχενικη!!!!ολα τελεια.πολυ αψογο μωρο ειπε ο γιατρος! μαλλον αγορακι!ειμαι πολυ χαρουμενη ειχα τρελο αγχος!!!

Μπράβοοοοο Κόριτσι μου!!! Συγχαρητήρια!!!

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

15 ώρες πρίν, neraidoula85 είπε:

Γεια σας κοριτσια μου και απο εμενα καινουρια στο forum, εγραφα παλιοτερα σε μια αλλη ομαδα οταν ακομα εκανα προσπαθειες για μωρακι, τελικα μετα απο  1 χρονο περιπου και με μια σαλπιγγα, καταφερα και εμεινα εγκυος!! καταλαβαινεται την χαρα μου. Η οποία δεν κρατησε πολυ, ειμαι στην 6η εβδομαδα κυησης λογικα με ΤΕΡ 28-112018, πριν λιγες μερες εκανα τον πρωτο υπερηχο, ημουν στην 5η εβδομαδα και ο γιατρος ειδε μια καλη ενδομητρια κυηση αλλα μονο σακο, κανενα εμβρυικο στιχειο. και μου ειπε να παω σε 1 με 2 εβδομαδες να δουμε, ειναι νωρις απο οτι ειπε και θα ειναι μικρο γι αυτο δεν φαινεται.  Εχω τρομοκρατηθει. Εχω μια απογοητευση, γιατι διαβαζω οτι σχεδον ολες οι κοπελες συνηθως στην 5η εβδομαδα αν οχι καρδουλα, βλεπουν εμβρυικα στοιχεια. εγω μονο ενα αδειο σακο. :(

Συγχαρητηρια σε όλες τις εγκυούλες να εχουν μια υπεροχη κ  ευκολη τελειομηνη εγκυμοσυνη, με το καλο να υποδεχτειτε τα σπορακια σας!!! φιλακια!!! :)

Στην 5η βδομ ειναι πολυ συνηθες να μη δεις κατι αλλο εκτος απο σακο.Ξερω οτι ειναι δυσκολο να ηρεμησεις αλλα ειναι απολυτα φυσιολογικο να δεις μονο σακο.Επισης εχει μεγαλη διαφορα αν εκανες υπερηχο στην αρχη της βδομ η στο τελος.Μην αγχωνεσαι καθολου.θα πας σε 2βδομ και θα ακουσεις και καρδουλα

Κοριτσια εχω παλι απορια χαχαα.Φανταζομαι οτι εχετε και σεις αυξημενα υγρα.Τι χρωμα και τι «οψη» ειναι φυσιολογικο να χουμε??Εχετε ρωτησει ποτε το γιατρο?

4 ώρες πρίν, marian84 είπε:

Κοριτσια εχω παλι απορια χαχαα.Φανταζομαι οτι εχετε και σεις αυξημενα υγρα.Τι χρωμα και τι «οψη» ειναι φυσιολογικο να χουμε??Εχετε ρωτησει ποτε το γιατρο?

Εμενα ο γιατρος μου χει πει πως ειναι φυσιολογικο ..ειναι  σαν αυτα που βγαζεις και πριν την εγκυμοσυνη και αοσμα...

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

13 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Καλημέρα, να σκέφτεσαι αισιόδοξα, εύχομαι να έχει έρθει το νινι σου. Όπως είπαν κ τα κορίτσια ίσως είναι νωρίς να δεις.

Απ το στομα σου κ στου θεου τ' αυτι!!! Ανυπομονω για τον επομενο υπερηχο. Σε ευχαριστω πολυ σου ευχομαι μια πανεμορφη εγκυμοσυνη, με το καλο να κρατησεις το μπεμπουτσινι σου στα χερια σου. 

LpZWm5.png

ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ ΜΑΣ...ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ..ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΠΑΝΤΑ...ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ...

πρίν από 27 λεπτά , neraidoula85 είπε:

Απ το στομα σου κ στου θεου τ' αυτι!!! Ανυπομονω για τον επομενο υπερηχο. Σε ευχαριστω πολυ σου ευχομαι μια πανεμορφη εγκυμοσυνη, με το καλο να κρατησεις το μπεμπουτσινι σου στα χερια σου. 

Ευχαριστώ πολύ πολύ!! Πότε είναι ο επόμενος???

nlmNp2.png

8 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

NΆι είχε μια και όλα καλα! Θα στα πει εκείνη καλύτερα. Τι έγινε σου βρήκε; @loyloy come του δωθε εσυ που τα ξέρεις 

Ναι εδώ και καιρό Μ το έχει πει απλά τώρα το έψαξα και φρικαρα λιγο

8 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Εδω εγω.ρωτησε με οτι θες

Ευχαριστώωωω 

Εδώ και καιρό Μ έχει πει ότι έχω αυξημένο αμνιακό υγρό και ότι από την μία δείχνει ότι το μωρό μεγαλώνει καλά αλλά από την άλλη η μήτρα αντιλαμβάνεται μεγαλύτερη εβδομάδα κύησης και προκαλεί συσπάσεις (κλασσικά) έψαξα λίγο για το υγρό και έλεγε πως μπορεί να έχει θέμα το μωρό..εγώ με την αμνιο δεν θα το είχε δείξει; Η γιατρός δεν μου είπε για πάθηση για το μωρο

πρίν από 25 λεπτά , Κωνσταντίνα16 είπε:

Ναι εδώ και καιρό Μ το έχει πει απλά τώρα το έψαξα και φρικαρα λιγο

Ευχαριστώωωω 

Εδώ και καιρό Μ έχει πει ότι έχω αυξημένο αμνιακό υγρό και ότι από την μία δείχνει ότι το μωρό μεγαλώνει καλά αλλά από την άλλη η μήτρα αντιλαμβάνεται μεγαλύτερη εβδομάδα κύησης και προκαλεί συσπάσεις (κλασσικά) έψαξα λίγο για το υγρό και έλεγε πως μπορεί να έχει θέμα το μωρό..εγώ με την αμνιο δεν θα το είχε δείξει; Η γιατρός δεν μου είπε για πάθηση για το μωρο

Ζαχαρο λογικα εχεις.εμενα γι αυτο ηταβ αυξημενο το αμνιακο.πανω απο τα ορια.η καμπυλη μου ειχε βγει πολύ καλη να φανταστείς αλλα τελικα ειχα διαβητη κυησης.θα πας ενδοκρινολογο να σου δωσει μηχανακι και να παιρνεις μετρησεις.εκει θα το δεις σιγουρα.και μη διαβαζεις το ιντερνετ.εγω ειχα τρελαθει.και τελικα ηταβ το ζαχαρο.μια χαρα υγιέστατος ειναι ο μπεμπης μου.

Καλημερα κορίτσια ελπιζω να εισαστε ολες καλα εχω χασει λιγο τα νεα σας μεχρι βα βρουμε τους ρυθμους μας εδω. Τη δευτερα θα γινει η επέμβαση τελικα αλλα δεν είναι τοσο απλη οσο μας ελεγαν στη πατρα φοβαμαι πολυ κ για τις επιπλοκεςκ για το μετα ειναι δυσκολα τα πραγματα κ σε κάποια προβληματα που ειχαμε ψιλοφτιαξει της μικρης θα πανε παλι πισω μετα το χειρουργειο. Με τη μεταφορα ταλαιπωρηθηκε λιγο ο οργανισμος της κ της σταματησαν κ το φαγητο επειδη της εδωσαν ξενο γαλα δε το δεχτηκε εκανε εμετους κ απο χτες της ξαναεδωσαν το δικο μου κδειχνει να το δέχεται παλι δε μας περνει να χασουμε βαρος αυτη τη στιγμη.ενημερωση απο γιατρους δεν εχουμε καλη δυστηχως με το ζορι μας λενε κατι για τη μπεμπα αλλα το καλο εδω ειναι οτι μας βαζουν μεσα τη βλέπουμε απο κοντα κ μπορούμε να την αγγιξουμε μετα απο 56 μερες επιτελους την χαιδεψα πρωτη φορα! Σημερα γινομαστε δυο μηνων ελπιζω να πανε ολα καλα!!!

• Μου αρέσει 4

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...