Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Ααα εσυ εισαι μια χαρα γτ ξεκινησεε αδυνατη..εγω ξεκινησα 63 κιλα κ.εχω παει 70 τωρα ..πρωτη φορα φαντασου ποσα θα παρω μέχρι να γεννησω θα ειμαι σαν μπαλα..

Μα πως να το κοψεις το ατιμο αν.νιωθεις οτι πεινας?εμενα δεν μου εβαλε οριο μονο οτι αν.συνεχισω ετσι θα παρω αλλα δεκα κιλα..αλλα δεν.μου ειπε να σταματησω να τρώω εγω είμαι στον 6οκαι εχω παρει 7κιλα..

Ελα ντε πως να το κοψεις??? Εγω νοιωθω πως πειναω συνεχεια και δεν χορταίνω με τιποτα... μου ειπε να φτασω το πολυ μεχρι 15 κιλα γιατι παιζει ρολο στην φυσιολογικη γεννα !! Τωρα θα δουμε !! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 9 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ναι απο κοιλια δεν εχω παραπονο εν τω μεταξυ επειδη εχω κοριτσι εχω γεμισει και στα πλαγια...ναι θηρια δεν λες τπτ

Ε ναι αλλα και τα πολλα κιλα μπορει να με δυσκολεψουν στην γεννα

Και εγω κ λέω που θα φτάσει. Παντως τρεις γυναίκες μανουλες με το που με ειδαν μου λένε αγόρι έχεις:D χεχε

16 ώρες πρίν, *ζουζουνα*!!! είπε:

κορίτσια τι κάνετε?πως πάτε με τα κιλά κορίτσια...εγώ εχθές είχα γιατρό,όλα καλά η μπέμπα μας,αλλά αλλιώς τα ήξερα κ αλλιώς είναι ξεκίνησα από 56 κιλά κ μετά από κάνα μήνα έχασα 3 κιλά κ τώρα είμαι 64 δλδ συν 11κιλά...ενώ εγώ υπολόγιζα συν 8 κιλά γιατί δεν μετρουσα αυτά που έχασα μετά...έτσι είχα κάνει κ στην.1η εγκυμοσύνη ή τότε γιατρός μου..στον 2ο πήρα σύνολο 16 αλλά δεν είχα χάσει κιλά κ τώρα προσέχω πολύ...τρώω πολύ σαλάτα κ γενικά προσέχω πολύ.

εγω μεχρι τωρα έχω πάρει 5800...

αλλα και πάλι πολλα μου φαίνονται.

ξεκίνησα και εγώ  να κόβω γλυκά κυρίως...

• Μου αρέσει 1

aKX8p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 30 λεπτά , Nicol_ είπε:

Καλημερα κοριτσια!

Αρχισε και σε εσας παλι να πεταγεται αυτη η χαζομαρα για τα Cookies ολη την ωρα?? :angry:

Είχαμε ησυχάσει λίγο καιρό αλλά ναι, πάλι τα ίδια!

Opjnp2.pngnWWEp2.png

1 hour ago, Nicol_ είπε:

Καλημερα κοριτσια!

Αρχισε και σε εσας παλι να πεταγεται αυτη η χαζομαρα για τα Cookies ολη την ωρα?? :angry:

Σςν άυπνη που είμαι νομιζα οτι εννοουσες Διαφήμιση με μπισκότα. Μου πηρε 2 λεπτα να παρω μπρος 

• Χαχα 4

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Smile89 είπε:

Έκλαψα!!!

Τι να κάνω. Ο πεινασμενος καρβελια ονειρεύεται. Πανω που είπα οτι θα ξαναφαω μετα τη γεννα γτ ειχα λειμοκτονισει με το ζαχαρο στην εγκυμοσυνη , τσουπ κολικοι του μπεμπη και λόγω θηλασμου παλι κομμένα ολα.

πρίν από 10 λεπτά , loyloy είπε:

Τι να κάνω. Ο πεινασμενος καρβελια ονειρεύεται. Πανω που είπα οτι θα ξαναφαω μετα τη γεννα γτ ειχα λειμοκτονισει με το ζαχαρο στην εγκυμοσυνη , τσουπ κολικοι του μπεμπη και λόγω θηλασμου παλι κομμένα ολα.

Στον θηλασμό είναι πιο δύσκολη η διατροφή από όσο ξέρω.

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...