Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, neraidoula85 είπε:

Γεια σας κοριτσια μου και απο εμενα καινουρια στο forum, εγραφα παλιοτερα σε μια αλλη ομαδα οταν ακομα εκανα προσπαθειες για μωρακι, τελικα μετα απο  1 χρονο περιπου και με μια σαλπιγγα, καταφερα και εμεινα εγκυος!! καταλαβαινεται την χαρα μου. Η οποία δεν κρατησε πολυ, ειμαι στην 6η εβδομαδα κυησης λογικα με ΤΕΡ 28-112018, πριν λιγες μερες εκανα τον πρωτο υπερηχο, ημουν στην 5η εβδομαδα και ο γιατρος ειδε μια καλη ενδομητρια κυηση αλλα μονο σακο, κανενα εμβρυικο στιχειο. και μου ειπε να παω σε 1 με 2 εβδομαδες να δουμε, ειναι νωρις απο οτι ειπε και θα ειναι μικρο γι αυτο δεν φαινεται.  Εχω τρομοκρατηθει. Εχω μια απογοητευση, γιατι διαβαζω οτι σχεδον ολες οι κοπελες συνηθως στην 5η εβδομαδα αν οχι καρδουλα, βλεπουν εμβρυικα στοιχεια. εγω μονο ενα αδειο σακο. :( 

Συγχαρητηρια σε όλες τις εγκυούλες να εχουν μια υπεροχη κ  ευκολη τελειομηνη εγκυμοσυνη, με το καλο να υποδεχτειτε τα σπορακια σας!!! φιλακια!!! :)

Στην 5η βδομ ειναι πολυ συνηθες να μη δεις κατι αλλο εκτος απο σακο.Ξερω οτι ειναι δυσκολο να ηρεμησεις αλλα ειναι απολυτα φυσιολογικο να δεις μονο σακο.Επισης εχει μεγαλη διαφορα αν εκανες υπερηχο στην αρχη της βδομ η στο τελος.Μην αγχωνεσαι καθολου.θα πας σε 2βδομ και θα ακουσεις και καρδουλα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 ώρες πρίν, neraidoula85 είπε:

Γεια σας κοριτσια μου και απο εμενα καινουρια στο forum, εγραφα παλιοτερα σε μια αλλη ομαδα οταν ακομα εκανα προσπαθειες για μωρακι, τελικα μετα απο  1 χρονο περιπου και με μια σαλπιγγα, καταφερα και εμεινα εγκυος!! καταλαβαινεται την χαρα μου. Η οποία δεν κρατησε πολυ, ειμαι στην 6η εβδομαδα κυησης λογικα με ΤΕΡ 28-112018, πριν λιγες μερες εκανα τον πρωτο υπερηχο, ημουν στην 5η εβδομαδα και ο γιατρος ειδε μια καλη ενδομητρια κυηση αλλα μονο σακο, κανενα εμβρυικο στιχειο. και μου ειπε να παω σε 1 με 2 εβδομαδες να δουμε, ειναι νωρις απο οτι ειπε και θα ειναι μικρο γι αυτο δεν φαινεται.  Εχω τρομοκρατηθει. Εχω μια απογοητευση, γιατι διαβαζω οτι σχεδον ολες οι κοπελες συνηθως στην 5η εβδομαδα αν οχι καρδουλα, βλεπουν εμβρυικα στοιχεια. εγω μονο ενα αδειο σακο. :( 

Συγχαρητηρια σε όλες τις εγκυούλες να εχουν μια υπεροχη κ  ευκολη τελειομηνη εγκυμοσυνη, με το καλο να υποδεχτειτε τα σπορακια σας!!! φιλακια!!! :)

Γεια σου κοριτσάκι μην αγχώνεσαι εγώ στ ην 6 με7 εβδομάδα άκουσα καρδουλα

@Marina 2, γεια σου κοπέλα μου σε ευχαριστω για την απαντηση σου, απλα εγω στην 5η εβδομάδα δεν ειδα καν εμβρυικα στοιχεια. Ξερω για καρδούλα θα ηταν νωρίς, απλα επρεπε λογικα να δω κατι βιωσιμο. ειδα μονο ενα σακο αδειο. αυτο με ανησυχει πολυ.

LpZWm5.png

ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ ΜΑΣ...ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ..ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΠΑΝΤΑ...ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ...

πρίν από 12 λεπτά , neraidoula85 είπε:

@Marina 2, γεια σου κοπέλα μου σε ευχαριστω για την απαντηση σου, απλα εγω στην 5η εβδομάδα δεν ειδα καν εμβρυικα στοιχεια. Ξερω για καρδούλα θα ηταν νωρίς, απλα επρεπε λογικα να δω κατι βιωσιμο. ειδα μονο ενα σακο αδειο. αυτο με ανησυχει πολυ.

Κ εμένα ήταν όπως σ' εσένα μόνο σάκο 

πρίν από 13 λεπτά , neraidoula85 είπε:

Καλημερα κοριτσακι μου.Ευχομαι να πανε ολα καλα.Κι εγω στην 5 βδομαδα εβλεπα και στοιχεια αλλα ξεκινουσα με πολυ μεγαλες χοριακες.Μηπως ξεκινησες με μικρη γι αυτο ειδατε μονο σακο.Ισως ειναι νωρις.Λογικο να αγχωνεσαι.Κανε υπομονη λιγες μερες και θα φανει

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Marina 2 είπε:

Κ εμένα ήταν όπως σ' εσένα μόνο σάκο 

Αληθεια? Σε ευχαριστω πολυ Μαρινα μου.  θελω τοσο πολυ να ελπίζω. καπου καπου ειμαι αισιοδοξη αλλες παλι νιωθω "αδεια". 

πρίν από 1 λεπτό , Comet είπε:

Καλημερα κοριτσακι μου.Ευχομαι να πανε ολα καλα.Κι εγω στην 5 βδομαδα εβλεπα και στοιχεια αλλα ξεκινουσα με πολυ μεγαλες χοριακες.Μηπως ξεκινησες με μικρη γι αυτο ειδατε μονο σακο.Ισως ειναι νωρις.Λογικο να αγχωνεσαι.Κανε υπομονη λιγες μερες και θα φανει

ειχα κανει μονο μια χοριακη 3 με 4 μερες πριν τον υπερηχο, που ηταν στις 3000. δεν εχω ιδεα λοιπον. 

τι χοριακη ειχες εσυ περιπου αν θυμασαι?

LpZWm5.png

ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ ΜΑΣ...ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ..ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΠΑΝΤΑ...ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ...

πρίν από 5 λεπτά , neraidoula85 είπε:

Αληθεια? Σε ευχαριστω πολυ Μαρινα μου.  θελω τοσο πολυ να ελπίζω. καπου καπου ειμαι αισιοδοξη αλλες παλι νιωθω "αδεια". 

ειχα κανει μονο μια χοριακη 3 με 4 μερες πριν τον υπερηχο, που ηταν στις 3000. δεν εχω ιδεα λοιπον. 

τι χοριακη ειχες εσυ περιπου αν θυμασαι?

Γυρω στις 5.000 .Καλη ηταν η χοριακη σου.Κοιτα δεν ειναι στανταρ η μερα που βλεπεις κατι

Μπορει να πηγαινες την αλλη μερα και να βλεπατε στοιχεια.Θα περιμενεις λιγο,να εισαι αισιοδοξη

ROnbp3.pngPFbVp3.png

@Comet Σε ευχαριστω πολυ. Δεν ειμαι και τοσο αισιοδοξη, αλλα θα κανω υπομονη μεχρι να μαθω. ειναι αρκετα ψυχοφθόρο ομως. ποσο μηνων εισαι τωρα? 

LpZWm5.png

10 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Από 48 πήγα 56 κ μάλλον τώρα 58. Σύνολο 10:shock:;; Χαχαχ δεν έχω ξανά πάει τόσα το πιο πολύ ήταν 55 πριν πολλά χρόνια. Δεν το λέω πως είναι πολλά σαν κιλά γενικά απλά δεν εχω ξανά πάει.  

Ααα εσυ εισαι μια χαρα γτ ξεκινησεε αδυνατη..εγω ξεκινησα 63 κιλα κ.εχω παει 70 τωρα ..πρωτη φορα φαντασου ποσα θα παρω μέχρι να γεννησω θα ειμαι σαν μπαλα..

8 ώρες πρίν, Sol_10 είπε:

@Dimitr@17 χαχα μην αγχωνεσαι καθολου...και εγω ειμαι στον 7ο και εχω φτασει τα 9 κιλα .. ο γιατρος μου ειπε κανονικα να παρω αλλα 3 αλλα δεν το κόβω χαχα

Μα πως να το κοψεις το ατιμο αν.νιωθεις οτι πεινας?εμενα δεν μου εβαλε οριο μονο οτι αν.συνεχισω ετσι θα παρω αλλα δεκα κιλα..αλλα δεν.μου ειπε να σταματησω να τρώω εγω είμαι στον 6οκαι εχω παρει 7κιλα..

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Ααα εσυ εισαι μια χαρα γτ ξεκινησεε αδυνατη..εγω ξεκινησα 63 κιλα κ.εχω παει 70 τωρα ..πρωτη φορα φαντασου ποσα θα παρω μέχρι να γεννησω θα ειμαι σαν μπαλα..

Καλημέρα.. Εντάξει είσαι παίζει κ το ύψος και ο σωματότυπος δλδ σε εσένα τα 63 μπορεί να φαίνονται αλλιως από ότι σε εμενα. Εε τα πιο πολλά τα παίρνεις στο τελευταίο τρίμηνο.Και εγω μπουλντόζα Χαχαχ 

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, neraidoula85 είπε:

Καλημέρα, να σκέφτεσαι αισιόδοξα, εύχομαι να έχει έρθει το νινι σου. Όπως είπαν κ τα κορίτσια ίσως είναι νωρίς να δεις.

nlmNp2.png

1 hour ago, Beboula25 είπε:

Καλημέρα.. Εντάξει είσαι παίζει κ το ύψος και ο σωματότυπος δλδ σε εσένα τα 63 μπορεί να φαίνονται αλλιως από ότι σε εμενα. Εε τα πιο πολλά τα παίρνεις στο τελευταίο τρίμηνο.Και εγω μπουλντόζα Χαχαχ 

Εεε δεν ειμαι κ το πρωτο μποι 1,62..το θεμα.ειναι οτι νιωθω λες κ εχω πρηστει στο προσωπο..αν και οι φιλες μου μου λενε μια χαρά εισαι δεν.εχεις παχυνει..

πρίν από 19 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εεε δεν ειμαι κ το πρωτο μποι 1,62..το θεμα.ειναι οτι νιωθω λες κ εχω πρηστει στο προσωπο..αν και οι φιλες μου μου λενε μια χαρά εισαι δεν.εχεις παχυνει..

Δεν πειράζει σημασία έχει να κυλάει ομαλά η εγκυμοσύνη κ να είναι καλά τα μωράκια μας, τα κιλά αν θέλουμε φεύγουν!

πρίν από 32 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Έλα ρε θηρία είμαστε στο μπόι! Μια χαρά θα είσαι απλά εσυ ξέρεις εσένα κ βλέπεις την αλλαγή. Προφανως μόνο κοιλιτσα έχεις πάρει για αυτό.

πρίν από 17 λεπτά , Beboula25 είπε:

Έλα ρε θηρία είμαστε στο μπόι! Μια χαρά θα είσαι απλά εσυ ξέρεις εσένα κ βλέπεις την αλλαγή. Προφανως μόνο κοιλιτσα έχεις πάρει για αυτό.

Ναι απο κοιλια δεν εχω παραπονο εν τω μεταξυ επειδη εχω κοριτσι εχω γεμισει και στα πλαγια...ναι θηρια δεν λες τπτ

πρίν από 30 λεπτά , mama16 είπε:

Δεν πειράζει σημασία έχει να κυλάει ομαλά η εγκυμοσύνη κ να είναι καλά τα μωράκια μας, τα κιλά αν θέλουμε φεύγουν!

Ε ναι αλλα και τα πολλα κιλα μπορει να με δυσκολεψουν στην γεννα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...