-
Από την διαχείριση / Admin news
-
10 ώρες πρίν, Neverstop είπε:
είσαι πανέτοιμη και μικρούλα, έτοιμη για να γίνεις μαμά🙏🏻
Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!
9 ώρες πρίν, Nels είπε:Να κάνεις και καμπύλη αντίστασης στην ινσουλινη, σχετίζεται με ΠΩΑ. Επίσης σε πολλές κοπέλες με ΠΩΑ ακόμη και αν έχουν χαμηλο σακχαρο δίνουν για κάνα 3μηνο πριν την ωοληψια χάπια τυπου glucophage, βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας των ωαρίων. Να επισκεφτεις οπωσδηποτε και έναν ενδοκρινολογο για έλεγχο θυροειδους και να κάνεις και ανοσολογικο έλεγχο, μπορείς να μιλήσεις και με τον αιματολογο σχετικά μιας που θα πας. Ο σύντροφός σου λόγω κιρσοκηλης καλό είναι να κάνει και έλεγχο DFI στο σπερμα, ακόμη και αν το σπερμοδιαγραμμα είναι καλό ενδέχεται να έχει θέμα στον κατακερματισμο. Το ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς σημαινει, μπορεί δλδ να είναι και ψευδές? Κάνε και μια εξέταση ιστού περιοδου που δίνει πιο ασφαλή αποτελέσματα. Στην πρώτη εξωσωματικη συνήθως κάνουν λίγες εξετάσεις αλλα οσα παραπάνω κάνεις τόσο πιο σίγουρη θα είσαι, είναι κρίμα να χάσεις χρόνο και χρήμα από κάτι που μπορείς να τσεκάρεις εξαρχής με απλές αιματολογικες εξετάσεις. Καλή επιτυχία ευχομαι!
Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!
-
Μπεμπακια 2019
-
Θέματα
-
- 9.083 απαντήσεις
- 1.010.514 εμφανίσεις
-
- 950 απαντήσεις
- 482.114 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 133.778 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.180.907 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 38.518 εμφανίσεις
-
-
-
- 9.083 απαντήσεις
- 1.010.528 εμφανίσεις
-
- 41 απαντήσεις
- 7.517 εμφανίσεις
-
- 45 απαντήσεις
- 8.188 εμφανίσεις
-
- 6 απαντήσεις
- 153 εμφανίσεις
-
- 15 απαντήσεις
- 2.507 εμφανίσεις
-
- 1.732 απαντήσεις
- 72.601 εμφανίσεις
-
- 29 απαντήσεις
- 2.796 εμφανίσεις
-
- 30 απαντήσεις
- 1.418 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 56.010 εμφανίσεις
-
- 22 απαντήσεις
- 4.725 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα