Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 32 λεπτά , Beboula25 είπε:

Αγαπη μου σε ευχαριστώ πολύ με ανακουφίζουν τα λογια σας. Ακριβως επειδή περάσατε από αυτό και μπορείτε να καταλάβετε ακριβως πως αισθάνομαι χωρίς να νιώθω πως γίνομαι τελείως ρεζίλι που σκέφτομαι διαφορα τέτοια. Νανουλα προσπαθώ να είμαι λογική αλλα κυριαρχεί το συναίσθημα που καθημερινά μεγαλώνει για αυτό το πλασμα που ετοιμάζεται μέσα μου. Την άκουσα σου λέω δεν έχω ισιώσει ακόμη Χαχαχ.. Ολα καλα καλως όρισα στο κλαμπ που λένε 

Χαχαχα και που εισαι ακοοομα!!! Καλε μην απολογεισαι, ολες τα ιδια περασαμε και θα περνάμε. Θα σου κανει τετοια τσαλιμακια ο μικρος σου. Τη μια θα κανει τον ποδοσφαιριστη με τις κλωτσιες του και την αλλη θα το παιζει ωραια κοιμωμενη. Εγω μονο προς το τελος χαλαρωσα. Οποτε μου συνεβαινε εκανα διαλογισμο για να ηρεμω χαχα και να μην το σκεφτομαι. Κ τσουπ εμφανιζοταν καποια στιγμη ο μογλης μου. Ηδη η ζωη σου ειναι γεματη αγωνιες για τον μικρο σου, αυτο να ξερεις δεν θα καταλαγιασει. Ισα ισα που θα ενισχυεται σιγα σιγα. Αλλα στην πορεια θα δεις οτι θα τα διαχειριζεσαι καλυτερα. Τα αγχη της μανας ξεκινανε απο το θετικο τεστ ή τη θετικη χοριακη! Το μονο σιγουρο! 

Εγω βεβαια τωρα λεω στην μικρη μου μαιμουδιτσα που ολη μερα ειναι γατζωμενος πανω μου οτι θα τον ξαναβαλω πισω στην κοιλια μου γιατι με εχει ξεζουμισει χαχαχ. Για αυτο απολαυσε την εγκυμοσυνη σου, μετα θα ερχονται στιγμες που θα αναπολεις τι ωραια που ηταν να απλωνεις τις ποδαρες σου στο τραπεζακι του σαλονιου πινοντας καφεδουμπα και χαζευοντας shopping star χαχα.

• Χαχα 3

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Καλη χρονια κοριτσια μου!!! Ευχομαι το 2019 να γεμισει χαρουμενες και ευτυχισμενες αναμνησεις !!! Καθε ευτυχια για σας και τις οικογενειες σας. Με το καλο και καθε ευλογια για τα μικρακια σας που ηδη εχετε, ή που θα ερθουν ! Αισιοδοξια και πολλη πολλη αγαπη ! 

@Vasoth. Βασουλα μου χρονια σου πολλα καλη μου, ευχομαι το 2019 να ναι το ετος που θα σου φερει μονο χαμογελα και την μικρη σου κοντα σου συντομα. Χρονια σου πολλα, οι προσευχες μου μαζι σας !! 

Οποια αλλη Βασω, βασια ή Βασιλικη ειναι εδω χρονια πολλααα! 

Χρόνια πολλά κοπέλα μου καλή χρονιά με υγεία!!! 

5mtvp3.png

4 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Γεια σου Φαίη μου σε περίμενα να απαντήσεις να ξέρεις :mrgreen:. Σε ευχαριστώ πολύ αγαπη μου να χαίρεσαι τα καμάρια σου τον άντρα σου όλους τους δικους σου ανθρώπους! 

Λοιπον ο συναγερμός έληξε, το μεσημέρι άρχισε τα όργανα δόξα τω Θεό και την Παναγία. Ναι είχα δοκιμάσει τα πάντα. Ισως να πάω για έναν πολύ νωρίτερα από τον καθορισμένο, θα δω πως θα είμαι σήμερα και τις επομενες μερες. Παντως γελάω με εμενα που μου ξέφυγε από το αγχος και ειπα αχχχ ρε μικρέ τι μου κανεις!  με ένα παράπονο... ;)

Σε ευχαριστώ Νικολ μου για την απάντηση. Έχεις δίκιο τα σκέφτομαι όλα αυτά αλλα είναι η φοβία ώρες ώρες που μέχρι και για το προφανές αγχώνεσαι και αναρωτιέσαι. Εντάξει κατάλαβα πάντως πως είναι στάδια ψυχολογικά που θα περάσω όσο και αν ελεγα πως θα είμαι χαλαρή.

Είμαστε παράδειγμα για αυτό που ανεφερες πως πέφτουν με την κοιλιά. Η μαμα μου καπου κοντά στον μήνα της έπεσε κάτω με την κοιλιά και αλλαξε από μπροστά πήγε τέρμα δεξιά.Χωρις υπερήχους τότε με ένα χωνί την εξέτασε να δει αν ακούγομαι. 

Μου το είχε κάνει ο μεγάλος και ήμουν και στον 7μηνα! Να μην έχει κουνηθεί ολημερίς! Να πουλάω την κοιλιά μου, τίποτα αυτός! Το βράδυ έφαγα μια βάφλα με παγωτό και τότε πήρε μπροστά! Σε καταλαβαίνω πως νιωθεις!!! Από τώρα θέλει να σε τρέχει νομίζω ο κούκλος!

• Μου αρέσει 1

Opjnp2.pngnWWEp2.png

@Vasoth. μου χρονια σου πολλα κοριτσι μου!! Οτι καλυτερο σου Ευχομαι!  Η νεα χρονια μονο ευχάριστα να φέρει στη ζωη σου! Ευχομαι γρήγορα να.πάρετε την κορούλα σας στο σπίτι!  ❤❤❤

DanXp2.png

4 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Γεια σου Νανουλα να χαίρεσαι τον κούκλο σου!! συγνώμη @Vasoth. έπεσα με τα μούτρα στα δικά μου και αφερεθηκα.  Χρόνια πολλά κορίτσι μου πάντα γερή να είσαι και πολύ ευτυχισμένη με την κορούλα σου!!!

4 ώρες πρίν, mama16 είπε:

Λυπάμαι πολύ για την απώλεια σου, εύχομαι  το 2019 να ξανά μείνεις έγκυος, ευτυχώς  έχεις στήριγμα  το μωράκι σου, να το χαιρεσαι.Χρόνια πολλά κορίτσια,καλή χρονιά να έχουμε με υγεία, να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας όσες έχουμε και με το καλό να γεννηθούν τα μωράκια στις κοιλιτσες μας!! @Vasoth. να χαίρεσαι το όνομα σου κ σύντομα η κορούλα σου σπιτάκι. Χρόνια πολλά κ σε όλες όσες γιορτάζουν σήμερα. @Beboula25 ετοιμάζομουν να σου απαντήσω αλλά είδα ότι το ένιωσες τλκ.. αλλά μην αγχώνεσαι από τέτοια. Πολλές φορές είμαστε σε κίνηση οπότε δεν καταλαβαίνουμε τόσο τις κλωτσιές!!

Καλη χρονια κοριτσια μου!!! Ευχομαι το 2019 να γεμισει χαρουμενες και ευτυχισμενες αναμνησεις !!! Καθε ευτυχια για σας και τις οικογενειες σας. Με το καλο και καθε ευλογια για τα μικρακια σας που ηδη εχετε, ή που θα ερθουν ! Αισιοδοξια και πολλη πολλη αγαπη ! 

@Vasoth. Βασουλα μου χρονια σου πολλα καλη μου, ευχομαι το 2019 να ναι το ετος που θα σου φερει μονο χαμογελα και την μικρη σου κοντα σου συντομα. Χρονια σου πολλα, οι προσευχες μου μαζι σας !! 

Οποια αλλη Βασω, βασια ή Βασιλικη ειναι εδω χρονια πολλααα! 

4 ώρες πρίν, palmoira είπε:

@Vasoth. χρόνια πολλά και με το καλό να πάτε σπίτι με τη μικρούλα σας! Εύχομαι το 2019 να είναι για όλες μας μια υπέροχη χρόνια που θα γεμίσει τις αγκαλιές μας μωράκια! 

Ευχαριστω πολυ κοριτσια μου να εισαστε καλα καλη χρονια με υγεία κ με το καλο τα μωρακια σας!!

πρίν από 36 λεπτά , Nicol_ είπε:

@Vasoth. μου χρονια σου πολλα κοριτσι μου!! Οτι καλυτερο σου Ευχομαι!  Η νεα χρονια μονο ευχάριστα να φέρει στη ζωη σου! Ευχομαι γρήγορα να.πάρετε την κορούλα σας στο σπίτι!  ❤❤❤

Ευχαριστω κοριτσι μου να εισαι καλα!! Καλη χρονιά κ με το καλο το μωρακι σου

• Μου αρέσει 1

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 55 λεπτά , Alex. Arap είπε:

Χρόνια πολλά κοπέλα μου καλή χρονιά με υγεία!!! 

Χρονια πολλα κοριτσι μου!!! Να χαιρεσαι την οικογενεια σου και την μικρη σου μπουμπου!

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 13 λεπτά , nanoula90 είπε:

Χρονια πολλα κοριτσι μου!!! Να χαιρεσαι την οικογενεια σου και την μικρη σου μπουμπου!

Να χαίρεσαι και εσύ την οικογένεια σου!! Της έχουμε όνομα τώρα βαπτιστικάμε το Σάββατο!!! 

5mtvp3.png

πρίν από 12 λεπτά , Alex. Arap είπε:

Να χαίρεσαι και εσύ την οικογένεια σου!! Της έχουμε όνομα τώρα βαπτιστικάμε το Σάββατο!!! 

Καλε, δεν αναβληθηκε τελικα??? Πως τη βαφτισατε?? Να ναι παντα καλοτυχη η μικρη σου αγαπη μου! 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 1 λεπτό , nanoula90 είπε:

Καλε, δεν αναβληθηκε τελικα??? Πως τη βαφτισατε?? Να ναι παντα καλοτυχη η μικρη σου αγαπη μου! 

Τελικά όχι την κάναμε όλα πήγαν καλα ξεπεράστηκε το πρόβλημα και έγινε η βάπτιση ευτυχώς. Ευχαριστώ πολύ!!! Ηταν μια Κυρία το κορίτσι μου έβγαλε και φώτο όλα καλά δόξα το θεό τελείωσε και αυτό!!! 

• Μου αρέσει 2

5mtvp3.png

Διαφημίσεις

Χαχαχα και που εισαι ακοοομα!!! Καλε μην απολογεισαι, ολες τα ιδια περασαμε και θα περνάμε. Θα σου κανει τετοια τσαλιμακια ο μικρος σου. Τη μια θα κανει τον ποδοσφαιριστη με τις κλωτσιες του και την αλλη θα το παιζει ωραια κοιμωμενη. Εγω μονο προς το τελος χαλαρωσα. Οποτε μου συνεβαινε εκανα διαλογισμο για να ηρεμω χαχα και να μην το σκεφτομαι. Κ τσουπ εμφανιζοταν καποια στιγμη ο μογλης μου. Ηδη η ζωη σου ειναι γεματη αγωνιες για τον μικρο σου, αυτο να ξερεις δεν θα καταλαγιασει. Ισα ισα που θα ενισχυεται σιγα σιγα. Αλλα στην πορεια θα δεις οτι θα τα διαχειριζεσαι καλυτερα. Τα αγχη της μανας ξεκινανε απο το θετικο τεστ ή τη θετικη χοριακη! Το μονο σιγουρο! 

Εγω βεβαια τωρα λεω στην μικρη μου μαιμουδιτσα που ολη μερα ειναι γατζωμενος πανω μου οτι θα τον ξαναβαλω πισω στην κοιλια μου γιατι με εχει ξεζουμισει χαχαχ. Για αυτο απολαυσε την εγκυμοσυνη σου, μετα θα ερχονται στιγμες που θα αναπολεις τι ωραια που ηταν να απλωνεις τις ποδαρες σου στο τραπεζακι του σαλονιου πινοντας καφεδουμπα και χαζευοντας shopping star χαχα.

Δεν το συζητω αυτό που λες το σκέφτομαι ήδη και το λέω κ στον άντρα μου ότι τιιι σε λίγο καιρό δεν θα αράζω έτσι;; Χαχαχα λες κ κάνω τίποτα το τρομερό καμία Ντόλτσε βιτα. Μωρε ας κάνει τσαλίμια να είναι καλα γερός κ ας κάνει ότι γουστάρει αλλα να με ενημερωνειιιιι :P

Ο ζουζούνις σου θέλει την μανούλα του και αστον γιατί μετά δεν θα σε αφήνει να τον ακουμπάς θα λέει έλα ρε μανααα άσε μεεε Χαχαχα 

3 ώρες πρίν, ΦαιηΚατς είπε:

Μου το είχε κάνει ο μεγάλος και ήμουν και στον 7μηνα! Να μην έχει κουνηθεί ολημερίς! Να πουλάω την κοιλιά μου, τίποτα αυτός! Το βράδυ έφαγα μια βάφλα με παγωτό και τότε πήρε μπροστά! Σε καταλαβαίνω πως νιωθεις!!! Από τώρα θέλει να σε τρέχει νομίζω ο κούκλος!

Αυτός ας με τρέχει όσο θέλει! Καλα δεν λέω Φαίη μου;;:wub:

1 ώρα πρίν, Alex. Arap είπε:

Τελικά όχι την κάναμε όλα πήγαν καλα ξεπεράστηκε το πρόβλημα και έγινε η βάπτιση ευτυχώς. Ευχαριστώ πολύ!!! Ηταν μια Κυρία το κορίτσι μου έβγαλε και φώτο όλα καλά δόξα το θεό τελείωσε και αυτό!!! 

Να σας ζήσει η κορούλα η νεοφώτιστη! 

Χρόνια πολλά κορίτσια μου!!! Καλή χρονιά!! Εύχομαι το νέο έτος να έχουμε πάνω από όλα υγεία, ευτυχία και χαμόγελα!!! Με το καλό τα μπεμπακια όλων μας!!!!

@Beboula25 σε τυραννά από τώρα ο έρωτας της ζωής σου..... χεχεχε

@Comet λυπάμαι ειλικρινά για ότι συνέβη κι εύχομαι το 2019 να φέρει νινακι!!!

@nanoula90 συμπεθέρα μου !! Υπομονή!!! Ήρθε η σειρά μου.....δεν το χω πάρει χαμπάρι....να ξες!!!!!

@Vasoth. Αγάπη μου να χαίρεσαι το όνομα κ να σε χαίρονται όσοι σε αγαπούν. Εύχομαι σύντομα με την κορούλα σάς στο σπίτι. 

Σε όλα τα κορίτσια να χαίρεστε οποίους έχετε!!!!

Αγάπες χάθηκα γιατί έχουν έρθει οι δικοί μου κ γίνεται ένας Πανίκος στο σπίτι!!!!

Καλό βράδυ!!!! Φιλάκια!!!!

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

nlmNp2.png

6 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Δεν το συζητω αυτό που λες το σκέφτομαι ήδη και το λέω κ στον άντρα μου ότι τιιι σε λίγο καιρό δεν θα αράζω έτσι;; Χαχαχα λες κ κάνω τίποτα το τρομερό καμία Ντόλτσε βιτα. Μωρε ας κάνει τσαλίμια να είναι καλα γερός κ ας κάνει ότι γουστάρει αλλα να με ενημερωνειιιιι :P

Ο ζουζούνις σου θέλει την μανούλα του και αστον γιατί μετά δεν θα σε αφήνει να τον ακουμπάς θα λέει έλα ρε μανααα άσε μεεε Χαχαχα 

Αυτός ας με τρέχει όσο θέλει! Καλα δεν λέω Φαίη μου;;:wub:

Να σας ζήσει η κορούλα η νεοφώτιστη! 

Ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου με το καλό το μωράκι σου!! 

• Ευχαριστώ 1

5mtvp3.png

7 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Χρόνια πολλά κορίτσια μου!!! Καλή χρονιά!! Εύχομαι το νέο έτος να έχουμε πάνω από όλα υγεία, ευτυχία και χαμόγελα!!! Με το καλό τα μπεμπακια όλων μας!!!!

@Beboula25 σε τυραννά από τώρα ο έρωτας της ζωής σου..... χεχεχε

@Comet λυπάμαι ειλικρινά για ότι συνέβη κι εύχομαι το 2019 να φέρει νινακι!!!

@nanoula90 συμπεθέρα μου !! Υπομονή!!! Ήρθε η σειρά μου.....δεν το χω πάρει χαμπάρι....να ξες!!!!!

@Vasoth. Αγάπη μου να χαίρεσαι το όνομα κ να σε χαίρονται όσοι σε αγαπούν. Εύχομαι σύντομα με την κορούλα σάς στο σπίτι. 

Σε όλα τα κορίτσια να χαίρεστε οποίους έχετε!!!!

Αγάπες χάθηκα γιατί έχουν έρθει οι δικοί μου κ γίνεται ένας Πανίκος στο σπίτι!!!!

Καλό βράδυ!!!! Φιλάκια!!!!

Να είσαι καλα αγαπη μου καλως να δεχτείς την κορούλα σου!! 

Καλημέρα όλη μέρα!! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...