Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, makio85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Καλή αρχή και καλή επιτυχία κορίτσι μου! Πώς θα κινηθείτε ακριβώς? Θα κάνετε ωοληψιες κ μετά θα τα γονιμοποιησετε? Την Δευτέρα πάντως θα είναι έτοιμα..

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

1 hour ago, nanoula90 είπε:

Φουσκιτσες μου καλεεεεε θα με κανετε να κλαψω κ σεις??? 

Τα καταφεραμε! Κουραστηκαμε, πονεσαμε, αλλα στο τελος βγηκε!!

Αν κ δεν ηταν βαρυς ηταν οντως κεφάλας και δεν χωρουσε ρε κοριτσια. Και για μαντεψτε. Τον εβγαλαν με βεντουζα! 

Μα τοσο μαλακισμενο αυτο το παιδι ακομα κ στον τοκετο. Τουλαχιστον τα καταφεραμε, και ειναι καλα. Μπηκα 8.30 το πρωι στην αιθουσα κ γεννησα 17.15 με προκληση. 3300 ο μπεμπης, ακομα δεν τον εχω απολαυσει. Οταν βγηκε τον κρατησα πολυ λιγο γιατι πονουσα και ημουν ζαλισμενη, και πριν λιγο ανεβηκα στο δωματιο κ περιμενω να μου τον φερουν. 

Α! Καλα εννοειται εκανα σοου στον τοκετο. Μια κυρια που μαλλον ηταν προϋσταμενη, οσο εσπρωχνα μου παταγε με τον αγκωνα την κοιλια, μιλαμε αυτη με πονουσε πιο πολυ, της εβγαζα το χερι και της φωναζα με ποναααας σταματα πια χαχαχαχαχαχα. Αυτη η κακομοιρα προσπαθουσε να βοηθησει και εγω σταματαγα το σπρωξιμο και τις ανασες για να την κανω περα. 

Τελος παντων, τελος καλο ολα καλα. 

Σας ευχαριστω πολυ πολυ αγαπες μου για τα μηνυματακια σας. Τον περιμενω τωρα να βγαλω τα μασταρια εξω να γινω αγελαδιτσα!!

Συγχαρητήρια κοριτσι μου! Να είναι πάντα υγιής και καλοτυχος! 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσάκια όμορφα!!

@nanoula90 τρελλιαρα μου να σας ζήσει!!! Πάντα γερος να ειναι και πολυυυυ  ευτυχισμένος και εσείς μαζί του!!! Σιδερένια και εσυ αγαπη μου πολλά φιλάκια και στους δυο!! καλή του όρεξη!!❤️

Ειδα τον μπεμπακο αλλα δεν μας έκανε την τιμή να γυρίσει ήταν μπρούμυτα κοιμόταν μάλλον γιατί με πίεζε ο γιατρος και αυτός τίποτα δεν γούσταρε να αλλάξει θέση χααχ.. Δόξα τω Θεό όλα καλα! Στον υπέρηχο τον δείχνει μια εβδομάδα μεγαλύτερο και το βάρος του  250γρ. Είχα και την μαμα μου μαζί κ ξετρελάθηκε της τα εξηγούσε και ο γιατρος όλα αναλυτικά. Εγω συν 8 κιλά και μου είπε σε ένα μην να μήνα που θα πάμε πάλι να μην έχω πάρει αλλα. Η μαία αυστηρή είπε μόνο ψητά και σαλάτα. Αλλα δεν λέει που ήμουν 48 κιλά. δλδ ρε κοριτσια πήγα 56 τα και κανονικά μου είναι κοντά 52. 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, petra1982 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ, με το καλό και το δικό σου το μωράκι σου εύχομαι όλα να πάνε καλά, να ναι καλά και τα άλλα αποτελέσματα. Σε εμένα  βρήκε στο μωρό υδρονεφρωση και στα δύο νεφρά και στην καρδιά μια άσπρη κουκιδα. Εχθές πονουσα περισσότερο και πήρα ένα ντεπον. Σήμερα νιώθω πονακια που και που αλλά δεν έχω πάρει χάπι. Μετά την αμνιοπαρακεντηση σου έδωσαν αντιβιωση? Εμένα μου είπε ότι δεν χρειάζεται. Πόσες μέρες ξαπλωνες? Δεν θα ηρεμησω μέχρι να περάσει ο κίνδυνος για αποβολή και να μάθω ότι μωρό είναι καλά. Έχω χάσει αλλά 3μωρα αλλά ήταν στην αρχή στον δεύτερο μήνα. 

Κοριτσακι μου γεια σου.Με το καλο το μωρακι σου.Λυπαμαι για τα μωρακια που εχασες.Λογικο να αγχωνεσαι.Ευχομαι τα αποτελεσματα να ειναι καλα.Ειναι και το πιο πιθανο.Εγω μετα την αμνιοπαρακεντηση ειχα λιγα πονακια.Αυτο που με αγχωσε ηταν οτι μετα για πολλες ωρες το μωρο κουνιοταν και κλωτσουσε συνεχεια και φοβομουν μην επαθε κατι.Μου χαν πει 1 24ωρο χαλαρα οχι ξαπλα και τιποτε αλλο αλλα εγω 1 24 ωρο σηκωνομουν μονο για τουαλετα και αλλες 2 μερες χαλαρα.Ευτυχως ολα καλα.Δεν πηρα αντιβιωση

1 ώρα πρίν, nanoula90 είπε:

Αν κ δεν ηταν βαρυς ηταν οντως κεφάλας και δεν χωρουσε ρε κοριτσια. Και για μαντεψτε. Τον εβγαλαν με βεντουζα! 

Μα τοσο μαλακισμενο αυτο το παιδι ακομα κ στον τοκετο. Τουλαχιστον τα καταφεραμε, και ειναι καλα. Μπηκα 8.30 το πρωι στην αιθουσα κ γεννησα 17.15 με προκληση. 3300 ο μπεμπης, ακομα δεν τον εχω απολαυσει. Οταν βγηκε τον κρατησα πολυ λιγο γιατι πονουσα και ημουν ζαλισμενη, και πριν λιγο ανεβηκα στο δωματιο κ περιμενω να μου τον φερουν. 

Α! Καλα εννοειται εκανα σοου στον τοκετο. Μια κυρια που μαλλον ηταν προϋσταμενη, οσο εσπρωχνα μου παταγε με τον αγκωνα την κοιλια, μιλαμε αυτη με πονουσε πιο πολυ, της εβγαζα το χερι και της φωναζα με ποναααας σταματα πια χαχαχαχαχαχα. Αυτη η κακομοιρα προσπαθουσε να βοηθησει και εγω σταματαγα το σπρωξιμο και τις ανασες για να την κανω περα. 

Σας ευχαριστω πολυ πολυ αγαπες μου για τα μηνυματακια σας. Τον περιμενω τωρα να βγαλω τα μασταρια εξω να γινω αγελαδιτσα!!

Να σου ζησει κοριτσακι μου. Μπραβο το ζουζουνακι μια χαρα βγηκε.

ROnbp3.pngPFbVp3.png

πρίν από 32 λεπτά , Beboula25 είπε:

@nanoula90 τρελλιαρα μου να σας ζήσει!!! Πάντα γερος να ειναι και πολυυυυ  ευτυχισμένος και εσείς μαζί του!!! Σιδερένια και εσυ αγαπη μου πολλά φιλάκια και στους δυο!! καλή του όρεξη!!❤️

Ειδα τον μπεμπακο αλλα δεν μας έκανε την τιμή να γυρίσει ήταν μπρούμυτα κοιμόταν μάλλον γιατί με πίεζε ο γιατρος και αυτός τίποτα δεν γούσταρε να αλλάξει θέση χααχ.. Δόξα τω Θεό όλα καλα! Στον υπέρηχο τον δείχνει μια εβδομάδα μεγαλύτερο και το βάρος του  250γρ. Είχα και την μαμα μου μαζί κ ξετρελάθηκε της τα εξηγούσε και ο γιατρος όλα αναλυτικά. Εγω συν 8 κιλά και μου είπε σε ένα μην να μήνα που θα πάμε πάλι να μην έχω πάρει αλλα. Η μαία αυστηρή είπε μόνο ψητά και σαλάτα. Αλλα δεν λέει που ήμουν 48 κιλά. δλδ ρε κοριτσια πήγα 56 τα και κανονικά μου είναι κοντά 52. 

Beboula μου χαιρομαι πολυ που ειναι ολα καλα,μπραβο στο μπεμπακο σου! :)

Ησουν πολυ αδυνατη όντως βρε δεν ετρωγες? Ισως στο ειπε αυτο γιατι στο τελευταιο 3μηνο παιρνουμε τα περισσοτερα κιλα.Αν και παλι ουτε αυτο ειναι σιγουρο αναλογα τον ανθρωπο.Παντως εχω διαβασει οταν εισαι λιποβαρης μπορεις να παρεις περισοτερα κιλα στην εγκυμοσυνη. Σε ποια εβδομαδα εισαι?

DanXp2.png

1 ώρα πρίν, nanoula90 είπε:

Να σας ζησει κοριτσακι μου να είναι γερο κ τυχερο!! Εννοείται περιμενουμε αναλυτικη περιγραφη του τοκετου σου οταν μπορεσεις! Καλους θηλασμους κ καλη ανατροφή! Ετσι νιωθω κ εγω οταν βγαζω το γαλα αγελαδιτσα χαχα!! 

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 37 λεπτά , Nicol_ είπε:

Beboula μου χαιρομαι πολυ που ειναι ολα καλα,μπραβο στο μπεμπακο σου! :)

Ησουν πολυ αδυνατη όντως βρε δεν ετρωγες? Ισως στο ειπε αυτο γιατι στο τελευταιο 3μηνο παιρνουμε τα περισσοτερα κιλα.Αν και παλι ουτε αυτο ειναι σιγουρο αναλογα τον ανθρωπο.Παντως εχω διαβασει οταν εισαι λιποβαρης μπορεις να παρεις περισοτερα κιλα στην εγκυμοσυνη. Σε ποια εβδομαδα εισαι?

Σε ευχαριστώ πολύ αγαπη μου! Ναι ημουν εκεί στα 50 γενικοτερα. Αυτό είπε κ η μαία ότι μετά θα παρω το διπλάσιο αν συνεχίσω έτσι. 17+3 κ στον υπέρηχο 18+2 κ δεν ρώτησα για αυτό καθόλου κολλησα κάθε φορά κολλάω. 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Beboula25 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ αγαπη μου! Ναι ημουν εκεί στα 50 γενικοτερα. Αυτό είπε κ η μαία ότι μετά θα παρω το διπλάσιο αν συνεχίσω έτσι. 17+3 κ στον υπέρηχο 18+2 κ δεν ρώτησα για αυτό καθόλου κολλησα κάθε φορά κολλάω. 

Και εγώ ξεκίνησα την εγκυμοσύνη 40 κιλά και τώρα είμαι 46 και όλο παίρνω..επειδή είμαι και αρκετά κοντουλα μου είπε η γιατρός δεν έχω θέμα να πάρω παραπάνω κιλά..αν αυτό σε αγχωνει κακώς..και εσύ αδύνατη εισαι

7 ώρες πρίν, Anastasia_paris είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετεεεε???? Εμείς πάμε πολύ καλά δόξα τω θεω!!!! @Smile89φιλενάδα μου ξέρεις στο θέμα του τσιγάρου ήμουν κι εγώ κάθετη σαν κι εσένα, τώρα που γέννησα ήταν το πρώτο πράγμα που έκανα μόλις ένιωσα καλά!!! Να σημειώσω φυσικά πως δεν θηλάζω... @Κωνσταντίνα16 κορίτσι μου προσπάθησε όσο μπορείς με το τσιγαρο, γιατί μπορείς!!!!! Να το ξέρεις!!!! @petra1982 καλώς ήρθες κορίτσι μου και με το καλό σου εύχομαι να πάνε όλα καλά!!! Έκανα κι εγώ αμνιο και στα δύο μου μωράκια την 17η εβδομάδα, αυτές τις ενοχλήσεις τις είχα κι εγώ και είναι και λίγο στο μυαλό μας να ξέρεις, ξεκουρασου και μην σηκώνεσαι χωρίς ιδιαίτερο λόγο.... Ολα θα πανε καλα, μην ανησυχείς!!!! Με το καλο σε όλες σας κορίτσια μου!!!! 

Που σαι συ βρε αγαπήηηηηη!!!!????

6 ώρες πρίν, Κωνσταντίνα16 είπε:

Κάνει ηλεκτρονικό που Μ έχει απογορευσει η γιατρός να κάνω εγώ συν ότι δεν Μ αρέσει..

Η αλήθεια είναι πώς αν δεν έκανε θα σε βοηθούσε πολύ αυτό. Το νοιώθεις το μωρό που κλωτσά ε? Σκέψου ένα πλασματακι μέσα σου να του στέλνεις όλον αυτό τον καπνό. Δύο πράγματα που έχω ακούσει εγώ και με έχουν σοκάρει είναι 1) το μωρό μόνο εισπνέει δεν εμπνέει οπότε ένα τσιγάρο για εμάς είναι 500 για αυτά και 2) και μόνο στην σκέψη θέλω να κάνω τσιγάρο και θα το κάνω ανεβαίνουν οι παλμοί τής καρδιάς του. Τώρα αλήθεια η ψέμα? Δεν ξέρω. εγώ τα σκεφτόμουν και με βοήθησε αυτό. Επίσης σκέφτομουν πώς ανμε βρει τίποτα και κάπνιζα η έπινα ακόμη και να μην έφταιγε κάτι από αυτά εγώ θα έλεγα λές να ήταν αυτό??? Οπότε λέω πρέπει να κάνω το καλύτερο. Καταλάβαινεις πώς το λέω. Προσπάθησε κι άλλο σταματά το !

4 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Γαμπρεεεεεεεε μου ήρθες βρε???? Επιτέλους......κι έλεγα γιατί κλωτσαει όλη μέρα η δικιά μου χαχα. 

Να σας ζήσει το κουκλί σας, γερό και καλότυχο να είναι!!!!

Εννοείται και περιμένουμε λεπτομέρεια όταν μπορέσεις......Με τον δικό σου μοναδικό τρόπο ..... ξέρεις.......

Τα στοιχεία της κυρίας που σε πιέζε στείλε μου....... Θα την κανονίσουμε........ Χαχαχα

Θα σε ενημερώσω για την νυφη σου αύριο τι κάνει.....

3 ώρες πρίν, ΦαιηΚατς είπε:

Να σου ζήσει μικρή μου αγελαδιτσα!!!! Να είναι πάντα καλά το καμάρι σου! Πώς είσαι εσύ;;; Φόρεσες τα λαμε σου και τα τσοκαρακια με τις φούντες;;; Είσαι απαστράπτουσα;;;; Πες τα ολαααα!!!!

Τρελή!!!!

3 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου, τι ωραία!!!!

Αμαν πια με αυτά τα κιλά.... μας έφαγαν τα συκωτια!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

nlmNp2.png

πρίν από 49 λεπτά , Smile89 είπε:

Που σαι συ βρε αγαπήηηηηη!!!!????

Η αλήθεια είναι πώς αν δεν έκανε θα σε βοηθούσε πολύ αυτό. Το νοιώθεις το μωρό που κλωτσά ε? Σκέψου ένα πλασματακι μέσα σου να του στέλνεις όλον αυτό τον καπνό. Δύο πράγματα που έχω ακούσει εγώ και με έχουν σοκάρει είναι 1) το μωρό μόνο εισπνέει δεν εμπνέει οπότε ένα τσιγάρο για εμάς είναι 500 για αυτά και 2) και μόνο στην σκέψη θέλω να κάνω τσιγάρο και θα το κάνω ανεβαίνουν οι παλμοί τής καρδιάς του. Τώρα αλήθεια η ψέμα? Δεν ξέρω. εγώ τα σκεφτόμουν και με βοήθησε αυτό. Επίσης σκέφτομουν πώς ανμε βρει τίποτα και κάπνιζα η έπινα ακόμη και να μην έφταιγε κάτι από αυτά εγώ θα έλεγα λές να ήταν αυτό??? Οπότε λέω πρέπει να κάνω το καλύτερο. Καταλάβαινεις πώς το λέω. Προσπάθησε κι άλλο σταματά το !

Γαμπρεεεεεεεε μου ήρθες βρε???? Επιτέλους......κι έλεγα γιατί κλωτσαει όλη μέρα η δικιά μου χαχα. 

Να σας ζήσει το κουκλί σας, γερό και καλότυχο να είναι!!!!

Εννοείται και περιμένουμε λεπτομέρεια όταν μπορέσεις......Με τον δικό σου μοναδικό τρόπο ..... ξέρεις.......

Τα στοιχεία της κυρίας που σε πιέζε στείλε μου....... Θα την κανονίσουμε........ Χαχαχα

Θα σε ενημερώσω για την νυφη σου αύριο τι κάνει.....

Τρελή!!!!

Μπράβο κορίτσι μου, τι ωραία!!!!

Αμαν πια με αυτά τα κιλά.... μας έφαγαν τα συκωτια!!!!

Αχ βρε χαμογελακι και εγώ αυτά σκέφτομαι και μερικές φορές δεν κάνω αλλά άλλες υποκύπτω..το προσπαθω όμως και θα το συνεχίσω..σε ευχαριστώ γι αυτά που Μ είπες

10 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Να σας ζήσει! Γερός κ καλότυχος να είναι καλή υπομονή από δω κ πέρα! 

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Κωνσταντίνα16 είπε:

Αχ βρε χαμογελακι και εγώ αυτά σκέφτομαι και μερικές φορές δεν κάνω αλλά άλλες υποκύπτω..το προσπαθω όμως και θα το συνεχίσω..σε ευχαριστώ γι αυτά που Μ είπες

Τίποτα βρε κορίτσι μου, σιγά. 

Καλημέρα κορίτσια!!! Σήμερα πρωινό ξύπνημα, λόγω ιατρού. 

• Μου αρέσει 2

nlmNp2.png

Κορίτσια καλημέρα. Όσες έχετε συσπάσεις από νωρίς σκληραίνει όλη η κοιλια σας? Γιατί σε μένα άλλες φορές σκληραίνει όλη κ άλλες μόνο στην περιοχή του αφαλου δεξιά κ αριστερά κ μπορεί να κάνει καρουμπαλακι κιόλας. Κ αυτό συσπαση είναι? 

10 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Μην αγχωνεσαι για τα κιλα.εγω ειμαι 12 βδομ και εχω βαλει ηδη 3-4 κιλακια αλλα οπως νομιζω εχω ξαναπει ημουν 47 οταν εμεινα εγκυος και τα νορμαλ μου ειναι 50-51.Εμενα μου πε ο γιατρος τρωγε μην αγχωνεσαι γιατι ημουν ελλιποβαρης

17 ώρες πρίν, petra1982 είπε:

Η αυχενικη ήταν καλή,  τώρα στην β επιπέδου βρήκε στο μωρό υδρονεφρωση και μια άσπρη κουκιδα στην καρδιά.  Ξαπλωνω από εχθές που γύρισα σπίτι, σηκωνομαι μόνο για τουαλέτα.. απλά φοβάμαι πολυ μην αποβαλω. 

Έχω κάνει κ εγώ αμνιοπαρακέντηση στο παρελθόν, φαντάζομαι ότι αγχώνεσαι αλλά σκέψου ότι είναι μια εξέταση που οι γιατροί την κάνουν εκαντοντάδες φορές.. όλα καλά θα πάνε. @Κωνσταντίνα16 στο πρώτο μου παιδάκι κ εμένα ο πλακούντας είχε γεράσει πρόωρα αλλά είχα κ αλλά προβλήματα. Αλλά υπάρχουν διάφορα επίπεδα, grade 1, 2, 3. Εσύ σε ποιο είσαι?? Αν είσαι στο 1 έχεις καιρό ακόμα μπροστά σου! Αλλά κ πιο μεγάλο επίπεδο να είσαι απλά ίσως το ελέγχετε πιο συχνά κ όλα καλά θα πάνε. Εγώ χθες πήγα στον γυναικολόγο. Ο μπέμπης μου είναι 170γρ κορίτσια, σχεδόν 1 γιαουρτακι!!!

@nanoula90 να σου ζήσει το μωράκι σου. Γερό και τυχερό σε όλη του την ζωή!!!!! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...