Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, makio85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Καλή αρχή και καλή επιτυχία κορίτσι μου! Πώς θα κινηθείτε ακριβώς? Θα κάνετε ωοληψιες κ μετά θα τα γονιμοποιησετε? Την Δευτέρα πάντως θα είναι έτοιμα..

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

On 19/12/2018 at 9:20 ΜΜ, nanoula90 είπε:

Φυσικα κ καταλαβαινω πως το λες. Εδω γεννησανε ολες οι μανουλες δεκεμβρη και συγκινηθηκα πολυ! Οταν αυτο το ταξιδι το κανουμε παρεα, ειναι πολυ ομορφο οταν καθε μια φτανει στον προορισμο της και συναμα πολυ συγκινητικο που κατι νεο ερχεται. Θα σας περιμενω να ερθει κ η σειρα σας εννοειται και θα σας λεω τη γνωμη μου για οποια απορια εχετε κ μπορει να εχω ηδη περασει εγω. Συντροφισσα μη φοβασαι τιποτα, i ll be back χαχα.

Αντε να δεις κ συ τον πριγκιπα σου και να μας ενημερωσεις!

Δεν παιζεσαι μιλαμε. Εισαι σουπερ!!! Κοιτα να δεις που σε θελουν τα γλυκα!

Τρελλιαρα μου με το καλό!! Ξεκουράσου τώρα που δεν το βλέπω εσυ στη τσίτα θα είσαι και Κοιτα γύρω γύρω το σπιτάκι σας που σε λιγες μερες θα είναι γεμάτο!! ❤️❤️❤️ 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Κωνσταντίνα16 είπε:

Σε ευχαριστώ κοριτσακι..επίσης Μ είπε πως ο πλακούντας σε ένα σημείο είναι ελαφρώς γερασμένος..άλλο και τούτο! 

Να ρωτήσω και κάτι άλλο πονάω γύρω από τον αφαλό μου στο δέρμα από τι μπορεί να οφείλεται αυτό;ξέρω και άλλες π πονάνε και λένε ότι είναι επειδή τεντώνει το δέρμα.. ισχύει;

Κι εμενα στο τελος ειχε γερασει πολυ και δεν μπορεσαμε να παρουμε βλαστοκυταρα.Ο πλακουντας κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυμης γερναει σταδιακα .Γι αυτο κανουμε και το doppler αργοτερα για να δουμε οτι τροφοδοτει σωστα το εμβρυο.Το παρακολουθουν οι γιατροι μην ανησυχεις.Οσο για το δερμα απο τον πεμπτο μηνα πριν κανω ακομη κοιλια ξεκινησα την prevenstria για προληψη ραγαδων.Ενυδατωνε πολυ και δεν εκανα καθολου οποτε δεν ενιωσα ποτε κατι στο δερμα

• Μου αρέσει 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

2 ώρες πρίν, Comet είπε:

Κι εμενα στο τελος ειχε γερασει πολυ και δεν μπορεσαμε να παρουμε βλαστοκυταρα.Ο πλακουντας κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυμης γερναει σταδιακα .Γι αυτο κανουμε και το doppler αργοτερα για να δουμε οτι τροφοδοτει σωστα το εμβρυο.Το παρακολουθουν οι γιατροι μην ανησυχεις.Οσο για το δερμα απο τον πεμπτο μηνα πριν κανω ακομη κοιλια ξεκινησα την prevenstria για προληψη ραγαδων.Ενυδατωνε πολυ και δεν εκανα καθολου οποτε δεν ενιωσα ποτε κατι στο δερμα

Δεν είναι νωρίς όμως από τώρα να γερνάει ο πλακούντας;

Κρέμες η αλήθεια είναι ότι δεν έχω βάλει καμία..θα αρχίσω σιγά σιγά.. είναι καλή αυτη που χρησιμοποιούσες;;

@nanoula90. Μ με το καλό κορίτσι Μ!!!με έναν πόνο!!Έτσι φλουτς Ν βγει!

Κορίτσια?πόνους περιόδου έχετε?Είμαι στην 31η εβδομάδα Κ έχει μιάμιση βδομάδα Π Κ Π εχω κάποια τέτοια πονακια..Όταν ξαπλώνω το βράδυ..μέσα στο αμάξι. Κ νιώθω άβολα Γενικά. Κ τ πετρώματα Τ νιώθω πάντα χαμηλά..

Μωρ συμπεθέρααααααααα!!!!!!!!!!!! Που σαι ρε @nanoula90 τι νέα είναι αυταάααα έρχεται ο γαμπρός ο μπαμπάτσικος?????? Δώσε πόνο σφίξε δόντια..... πάμε δυνατά!! Χαχαχα!!! Με έναν πόνο κοριτσάρα μου με το καλό το αγοράκι σου!!! Θα περιμένουμε πως κ πως τα νέα σου!!!!

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, oneira_glyka είπε:

Κορίτσια?πόνους περιόδου έχετε?Είμαι στην 31η εβδομάδα Κ έχει μιάμιση βδομάδα Π Κ Π εχω κάποια τέτοια πονακια..Όταν ξαπλώνω το βράδυ..μέσα στο αμάξι. Κ νιώθω άβολα Γενικά. Κ τ πετρώματα Τ νιώθω πάντα χαμηλά..

Εγω ειχα.μην ανησυχείς.φυσιολιγικο ειναο.που να δεις οταν με επιασαν καο οι πονοι της γεννας.

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, oneira_glyka είπε:

Καλημερουδια!

Που και που με πιάνουν τετοιοι πονοι. Οχι συχνα. Αλλα πετρώματα εχω καθε μερα ειδικα τα βραδια αρκετα. Χθες ειδικα που κουράστηκα λιγο με ταραξαν. Αλλα δεν βλέπω να δημιουργουν κατι γιατι την Πεμπτη που μας περασε ημουν στο γιατρο κ ηταν ολα πολυ καλα. Τον ξαναρωτησα για τα πετρώματα κ ειπε να.μην ανησυχώ. 

Περιμενουμε νεα απο την @nanoula90 μας! Να πανε.ολα τελεια αγάπη! !! ❤❤❤

DanXp2.png

πρίν από 6 λεπτά , Nicol_ είπε:

Καλημερουδια!

Που και που με πιάνουν τετοιοι πονοι. Οχι συχνα. Αλλα πετρώματα εχω καθε μερα ειδικα τα βραδια αρκετα. Χθες ειδικα που κουράστηκα λιγο με ταραξαν. Αλλα δεν βλέπω να δημιουργουν κατι γιατι την Πεμπτη που μας περασε ημουν στο γιατρο κ ηταν ολα πολυ καλα. Τον ξαναρωτησα για τα πετρώματα κ ειπε να.μην ανησυχώ. 

Περιμενουμε νεα απο την @nanoula90 μας! Να πανε.ολα τελεια αγάπη! !! ❤❤❤

Καλημέρα κορίτσια!!!ναι περιμένουμε νεα απο την  @nanoula90 να πάνε όλα καλά για όλα τα κορίτσια!!!! 

• Μου αρέσει 1

5mtvp3.png

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, Κωνσταντίνα16 είπε:

Δεν είναι νωρίς όμως από τώρα να γερνάει ο πλακούντας;

Κρέμες η αλήθεια είναι ότι δεν έχω βάλει καμία..θα αρχίσω σιγά σιγά.. είναι καλή αυτη που χρησιμοποιούσες;;

Καλημερα.Αργω να απαντησω γιατι εφυγε η μαμα μου κι εχω μονη το μωρο.Ειναι πολυ καλη και λιγο ακριβη.Εβαζα καθα μερα πρωι βραδυ μεχρι να γεννησω.Οσο για τον πλακουντα η γιατρος τι λεει;

ROnbp3.pngPFbVp3.png

πρίν από 12 λεπτά , Comet είπε:

Καλημερα.Αργω να απαντησω γιατι εφυγε η μαμα μου κι εχω μονη το μωρο.Ειναι πολυ καλη και λιγο ακριβη.Εβαζα καθα μερα πρωι βραδυ μεχρι να γεννησω.Οσο για τον πλακουντα η γιατρος τι λεει;

Καλημέρα κορίτσι μου..ωχ και τρέχεις εε;;

Τίποτα Μ είπε να κόψω όσο μπορώ το κάπνισμα..κάνω δύο τρία την ημέρα ξέρω κάνω μεγάλη βλακεία αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ..κάθε φορά νιώθω τύψεις αλλά μετά πάλι με πιάνει να κάνω καμιά τζούρα..αλλα έχω ακούσει και από άλλες κοπέλες που δεν είναι καπνιστριες και είχαν γηρασμένο πλακούντα..να κάνω μια ερώτηση;υπερηχογραφικά βγαινει το μικρό δύο μέρες μεγαλύτερο..δλδ είμαι 23 και 1 σήμερα..άρα έχω μπει στον έκτο ή όχι ακόμα;

πρίν από 16 λεπτά , Κωνσταντίνα16 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου..ωχ και τρέχεις εε;;

Τίποτα Μ είπε να κόψω όσο μπορώ το κάπνισμα..κάνω δύο τρία την ημέρα ξέρω κάνω μεγάλη βλακεία αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ..κάθε φορά νιώθω τύψεις αλλά μετά πάλι με πιάνει να κάνω καμιά τζούρα..αλλα έχω ακούσει και από άλλες κοπέλες που δεν είναι καπνιστριες και είχαν γηρασμένο πλακούντα..να κάνω μια ερώτηση;υπερηχογραφικά βγαινει το μικρό δύο μέρες μεγαλύτερο..δλδ είμαι 23 και 1 σήμερα..άρα έχω μπει στον έκτο ή όχι ακόμα;

Κωνσταντίνα ήταν η απορία μου αυτή αν είσαι καπνίστρια γιατί κ εγω αυτό ξέρω πως οι καπνίστριες έχουν περρισοτερες πιθανοτητες για γηρασμένο πλακούντα από εκεί και έπειτα είναι στον οργανισμό ο γιατρος μου το είχε πει παλιότερα. Και εγω κάπνιζα χρόνια. 

23 κ 1 είσαι 24 εβδομαδες. Έξι μηνών είσαι από την 22η. 

πρίν από 1 λεπτό , Beboula25 είπε:

Κωνσταντίνα ήταν η απορία μου αυτή αν είσαι καπνίστρια γιατί κ εγω αυτό ξέρω πως οι καπνίστριες έχουν περρισοτερες πιθανοτητες για γηρασμένο πλακούντα ο γιατρος μου το είχε πει παλιότερα. Και εγω κάπνιζα χρόνια. 

23 κ 1 είσαι 24 εβδομαδες. Έξι μηνών είσαι από την 22η. 

Καλημέραααα.. ναι κάνω δύο τρία άλλα υπάρχουν και μέρες π δεν κάνω κανένα..ανάλογα .

Και ποτέ κλείνω το δεύτερο τρίμηνο πρώτα ο Θεός;στην 26 ή την 28; Με μπερδεύουν πολύ αυτα

πρίν από 5 λεπτά , Κωνσταντίνα16 είπε:

Καλημέραααα.. ναι κάνω δύο τρία άλλα υπάρχουν και μέρες π δεν κάνω κανένα..ανάλογα .

Και ποτέ κλείνω το δεύτερο τρίμηνο πρώτα ο Θεός;στην 26 ή την 28; Με μπερδεύουν πολύ αυτα

Καλημέρα!! Μόλις κλείσεις την 26η. Καλε μπες στο ιντερνετ πάτησε εβδομαδες σε εγκυμοσυνη και μπαμ θα τα βλέπεις ή κατέβασε εφαρμογή βάλε πόσο είσαι τώρα και άσε αυτό να μετράει αντι για εσένα 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...