Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, oneira_glyka είπε:

Σε σκεφτόμουν σήμερα..Κ λέω Θ Μας πει γέννησε..Σε εχω στο νου μ καλέ! Λες Κ Θ γεννήσω Εγώ νιώθω..Χαχαχα.. αν Κ δε νομίζω Ν περάσεις τη Παρασκευή...με τέτοια συμπτώματα..εμένα Μ έκαναν κολπική εξέταση Παρασκευή Κ Σάββατο βράδυ γέννησα.. Αχ εύχομαι με το καλοοο!

Αχ άντε να δούμε.παντως όσο και να θέλω ,πρέπει ι ο μικρούλης να κρατηθεί να συνέλθει ο Μπαμπας μας για να ρθει ο Μπαμπας μας.εστω 2 μέρες ακόμα.Σε ευχαριστώ Πολύ!! !!!!!!!!!!όλες μας με το καλό!!!!!

3 ώρες πρίν, Nicol_ είπε:

Μολις πηρα και της ειπα και με βολεψε σε μια ωρα που δεν θα εχει κοσμο.Εγω αποφασισα να κουρευτω τωρα και τις ανταυγειες μετα τη γεννα,γιατι και εγω κανω ολο το κεφαλι και κανει πανω απο 3 ωρες.. Ειναι αδυνατον να καθησω στην καρεκλα τοση ωρα.Με πιανουν πολυ ευκολα πετρωματα οποτε ας περιμενω λιγο για το βαψιμο. Καλη επιτυχια με το μαλλι! :)

Τα κατάφερα.παντως οι πολυθρόνες στο κομμωτήριο πολύ αναπαυτικες.δεν έπαθα τπτ.ουτε πόνο πάνω στα πλευρά και μια σύσπαση ένιωσα μόνο.

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 ώρα πρίν, Ροζι3 είπε:

Ευχαριστώ πολύ πολύ!! Φοβερό συναίσθημα πάντως τη μισή μέρα χαρά την άλλη μισή τρόμος μην πάει τίποτα στραβά! 

Ευχαριστώ πολύ!! Σε ποια εβδομάδα είσαι τώρα;

Διανύω την 28η :)

DanXp2.png

3 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!

Τι κάνετε;

Πως είστε όλες;

Πήγα χθες στο γιατρό, μετά από 1 μήνα και επιτέλους είδα τη μικρή μου!

Είναι 300 γραμμάρια!

κορίτσια είμαι στην 20η εβδομάδα και έχω πάρει σύνολο 3,5 κιλά...

θεωρείται ότι είναι πολλά ή φυσιολογικά;

καλώς ήρθες!!!

μην αγχώνεσαι εγώ είδα ένα πολύ μικρό σάκο με χοριακή πάνω από 3000, οπότε είναι απόλυτα λογικό να πρέπει να περιμένεις!

προσπάθησε όσο μπορείς να κάνεις θετικές σκέψεις !

μια τέλεια  εγκυμοσύνη σου εύχομαι!

Αχ τι ωραία!! Μια χαρά είναι τα κιλά σου !! Όλα τέλεια σου εύχομαι!

6 ώρες πρίν, palmoira είπε:

Τι να πω...ευτυχως είστε και οι δυο καλά! Θέλει πολύ προσοχή! 

Μακάρι Λουλου! Μάλλον περνάει πολύ ωραία μέσα στην κοιλιά σου και δεν θέλει να βγει!! 

Μάτια παντού πρέπει να έχουμε μου φαίνεται!!!

6 ώρες πρίν, Nicol_ είπε:

Καλημεραααα!Χαιρομαι που εισαι καλυτερα baby και γυρισες σπιτακι σου..τριξτους τα δοντια εκει στο μαγαζι και θα εχεις δωρεαν καφεδακι για κανενα χρονο :mrgreen:

Παντως γενικα η αφηρημαδα ειναι επισης θεμα της εγκυμοσυνης,το γραφει στο βιβλιο που εχω.Μας πεφτουν πραγματα γινομαστε λιγο ατσουμπαλες. Οποτε πρεπει να προσεχουμε λιγο παραπανω.Προχθες εκανα βολτα με τον αντρα μου και 2 φορες σκονταψα χωρις λογο :-P Ατσουμπαλη οχι αστεια.

Τωρα θα παρω και εγω να κλεισω κούρεμα..απλα πρεπει να βρω μια ωρα που να μην εχει κοσμο γιατι δεν μπορω να περιμενω πολυ ωρα σε μια καρεκλα,αρχιζω και εχω ενοχλησεις μετα απο ενα σημειο. Και εγω απο Ιουνιο εχω να παω..

Αντε εσυ σιγα σιγα ετοιμαζεσαι loyloy μου για τη μεγαλη εξοδο :wub:

Δεν τους λέω τίποτα λόγω επαγγέλματος μην νομίζουν πώς πάω να το εκμεταλλευτώ, αυτό μου λείπε τώρα!!!

4 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Συμβαινουν και αυτά αλλα σίγουρα από εδώ και πέρα θα έχουν περισσότερο τον νου τους. Βέβαια τώρα το λέμε χαλαρά επειδή είσαι εντάξει. 

Εδω έχει ήλιο αλλα κρυώνω.. 

Καλά ναι αμα δεν ήμουν θα τα λέγαμε αλλιώς. 

2 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Περαστικά κορίτσι μου. Ευτυχώς που είστε και οι δύο καλά! 

Να σαι καλά αγαπακι!!! Εσύ όλα καλά?

5 ώρες πρίν, Ροζι3 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Καινούργια στην ομάδα! Έμαθα την Πέμπτη ότι είμαι εγκυος με 78,6 χοριακη την επανέλαβα Σάββατο που πήγε 183 και Δευτέρα πήγε στον γιατρό δεν είδαμε κάτι γιατί είναι πολύ νωρίς, μου έδωσε μαγνήσιο γιατί πονάει η κοιλια μου και θα ξαναπάω Παρασκευή να δουμε σάκο και έχω αγχωθεί παρά πολύ γιατί το θελουμε παρά πολύ και όλο φοβάμαι ότι κάτι θα γίνει... μετα πάλι λέω όλα καλά θα πάνε και μετά πάλι φοβάμαι χαχα η τρελή!!

Με το καλοοοοο!!!!!

3 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!

Τι κάνετε;

Πως είστε όλες;

Πήγα χθες στο γιατρό, μετά από 1 μήνα και επιτέλους είδα τη μικρή μου!

Είναι 300 γραμμάρια!

κορίτσια είμαι στην 20η εβδομάδα και έχω πάρει σύνολο 3,5 κιλά...

θεωρείται ότι είναι πολλά ή φυσιολογικά;

καλώς ήρθες!!!

μην αγχώνεσαι εγώ είδα ένα πολύ μικρό σάκο με χοριακή πάνω από 3000, οπότε είναι απόλυτα λογικό να πρέπει να περιμένεις!

προσπάθησε όσο μπορείς να κάνεις θετικές σκέψεις !

μια τέλεια  εγκυμοσύνη σου εύχομαι!

Μια χαρά είναι τα κιλακια σου!!!

2 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Αχ άντε να δούμε.παντως όσο και να θέλω ,πρέπει ι ο μικρούλης να κρατηθεί να συνέλθει ο Μπαμπας μας για να ρθει ο Μπαμπας μας.εστω 2 μέρες ακόμα.Σε ευχαριστώ Πολύ!! !!!!!!!!!!όλες μας με το καλό!!!!!

Τα κατάφερα.παντως οι πολυθρόνες στο κομμωτήριο πολύ αναπαυτικες.δεν έπαθα τπτ.ουτε πόνο πάνω στα πλευρά και μια σύσπαση ένιωσα μόνο.

Άντε βρε μεγιαααα το μαλλί!!!

• Μου αρέσει 2

nlmNp2.png

3 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Μάτια παντού πρέπει να έχουμε μου φαίνεται!!!

Δεν τους λέω τίποτα λόγω επαγγέλματος μην νομίζουν πώς πάω να το εκμεταλλευτώ, αυτό μου λείπε τώρα!!!

Καλά ναι αμα δεν ήμουν θα τα λέγαμε αλλιώς. 

Να σαι καλά αγαπακι!!! Εσύ όλα καλά?

Με το καλοοοοο!!!!!

Μια χαρά είναι τα κιλακια σου!!!

Άντε βρε μεγιαααα το μαλλί!!!

Μια χαρά είμαι. Ανυπομονώ να περάσουν δύο εβδομάδες να κάνω Β επιπέδου. 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

On 3/12/2018 at 11:44 ΠΜ, Comet είπε:

Εγω δεν θηλαζω πια ομως οταν ηταν μικρουλης και θηλαζε περασε μια ιωση και νοσηλευτηκαμε προληπτικα ηταν 47 ημερων.Εκεινες τις ημερες θηλαζε σαν τρελο και δυνατα και συνεχεια αφου εκανα υπερπαραγωγη.Επαιρνε 40 γραμ τη μερα.Η παιδιατρος ειπε οταν ειναι αρρωστα το κανουν απο τη φυση τους για να συνελθουν γρηγορα κι οτι ειναι καλο

Καλησπέρα κορίτσι τι είχες κάνει με την υπερπαραγωγή το έπαθα και εγώ; Πίνει και μετά ουρλιαζει γιατί μάλλον της πέφτει με πίεση και της βαρενει το στομάχι. 

5mtvp3.png

πρίν από 42 λεπτά , BettySt είπε:

Μια χαρά είμαι. Ανυπομονώ να περάσουν δύο εβδομάδες να κάνω Β επιπέδου. 

Πω έφτασε η β επιπέδου.περασε ο καιρός.σε μένα δεν το καταλαβαίνω αλλά στους άλλους και με το παραπάνω.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 31 λεπτά , Alex. Arap είπε:

Καλησπέρα κορίτσι τι είχες κάνει με την υπερπαραγωγή το έπαθα και εγώ; Πίνει και μετά ουρλιαζει γιατί μάλλον της πέφτει με πίεση και της βαρενει το στομάχι. 

Μολις ξεκινουσε να θηλαζει το γαλα πεταγοταν σαν συντριβανι οποτε τον απομακρυνα απο το στηθος και εβγαζα λιγο με το χερι να πεσει η ροη και μετα τον θηλαζα.Λιγες μερες κρατησε

ROnbp3.pngPFbVp3.png

πρίν από 19 λεπτά , Comet είπε:

Μολις ξεκινουσε να θηλαζει το γαλα πεταγοταν σαν συντριβανι οποτε τον απομακρυνα απο το στηθος και εβγαζα λιγο με το χερι να πεσει η ροη και μετα τον θηλαζα.Λιγες μερες κρατησε

Θα το δοκιμάσω και αυτο και βλέπω. Τα περνει στο κρανιω και ουρλιάζει. Ευτυχώς κάτι τρώμε από φαγητό κάθε μέρα και λίγο καλύτερα αντε να μπουμε στους ρυθμούς μας γιατί το χαλάσαμε με τον πυρετό. Όταν είχε ξεκινήσει και έτρωγε έπινε γάλα πρωί βράδυ και δεν είχε τέτοια πίεση ήταν μια χαρά. 

5mtvp3.png

Διαφημίσεις

12 ώρες πρίν, Alex. Arap είπε:

Θα το δοκιμάσω και αυτο και βλέπω. Τα περνει στο κρανιω και ουρλιάζει. Ευτυχώς κάτι τρώμε από φαγητό κάθε μέρα και λίγο καλύτερα αντε να μπουμε στους ρυθμούς μας γιατί το χαλάσαμε με τον πυρετό. Όταν είχε ξεκινήσει και έτρωγε έπινε γάλα πρωί βράδυ και δεν είχε τέτοια πίεση ήταν μια χαρά. 

Επειδη επιανε πιο συχνα στηθος εγινε αυτο.Το σωμα σου πηρε σημα οτι το μωρο δεν χορτενει και παραγει περισσοτερο γαλα.Θα επανελθει και θα βρειτε παλι τους ρυθμους σας.Αποσυντονιζονται κι αυτα οταν αρρωσταινουν.Περαστηκα να ναι και υπομονη.

• Μου αρέσει 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Καλημερα κοριτσια μου τι κανετε?εμενα.απο χθες με εχει πιασει το αυχενικο μου και με.ποναει παρα πολυ και εχω κ.πονοκέφαλο δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ..και δεν μπορω να παρω και κανενα ντεπον..δεν ξερω αν κανει

Καλημερούδια!!!

Just now, Dimitr@17 είπε:

Καλημερα κοριτσια μου τι κανετε?εμενα.απο χθες με εχει πιασει το αυχενικο μου και με.ποναει παρα πολυ και εχω κ.πονοκέφαλο δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ..και δεν μπορω να παρω και κανενα ντεπον..δεν ξερω αν κανει

Ω βρε κορίτσι περαστικά. Κοίτα εμένα με άφηνε μόνο ένα χαπακι Ντεπον αλλά καλύτερα να μιλήσεις με τον γιατρό σου!!!

nlmNp2.png

πρίν από 6 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Καλημέρα, μίλα με το γιατρό σου. Υπάρχουν παυσίπονα που επιτρέπονται στην εγκυμοσυνη, είναι κρίμα να υποφέρεις 

preg.png

πρίν από 25 λεπτά , Comet είπε:

Επειδη επιανε πιο συχνα στηθος εγινε αυτο.Το σωμα σου πηρε σημα οτι το μωρο δεν χορτενει και παραγει περισσοτερο γαλα.Θα επανελθει και θα βρειτε παλι τους ρυθμους σας.Αποσυντονιζονται κι αυτα οταν αρρωσταινουν.Περαστηκα να ναι και υπομονη.

Εχθές το βράδυ πήγε πάλι να κάνει τα ίδια αλλά ευτυχώς ήπιε και κοιμήθηκε. Το στήθος ακόμα πρηζεται πυστευω Τωρα που ξεκινάει σιγα σιγά και τρώει να φτιάξει πάλι η ροή. 

5mtvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...