Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Comet είπε:

Καλα εκανες κοριτσι μου.Πως θα σε δει ο γιος;Χαλαρα 2 μερουλες ακομη κι ερχεται.Εχουμε και τον μπαμπα μην τον ξεχναμε.Εφαγα 2 φρυγανιες.Το κακο ειναι οτι παιρνω το χαπι του θυροειδη το πρωι νηστικη και αυτο με χαλαει .Καθομαι 2 ωρες ακινητη να μη το βγαλω.Αν μπορουσα να φαω πριν θα ηταν καλυτερα.Δεν πειραζει Ολα καλα.Αυτη τη φορα το πηρα χαλαρα .Καποια στιγμη θα περασει

Καλημερα comet!Θα μπορουσες να παρεις το χαπι αν ξυπνας ξημερωματα για τουαλετα και μετα να ξανακοιμασαι.Οποτε το πρωι δεν χρειαζεται να περιμενεις τοση ωρα με το στομαχι αδειο.Το εχεις διπλα σου στο κομοδίνο για να το θυμασαι. 

DanXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 2 λεπτά , Nicol_ είπε:

Καλημερα comet!Θα μπορουσες να παρεις το χαπι αν ξυπνας ξημερωματα για τουαλετα και μετα να ξανακοιμασαι.Οποτε το πρωι δεν χρειαζεται να περιμενεις τοση ωρα με το στομαχι αδειο.Το εχεις διπλα σου στο κομοδίνο για να το θυμασαι. 

Το παιρνω στις 6 το πρωι γιατι μετα απο 4 ωρες μπορω να παρω το πρωινο σιδηρο,απλα οι αναγουλες οπως και την προηγουμενη φορα ξεκινανε το βραδυ.Οποτε ηδη ανακατευομαι οταν το παιρνω

Εννοειται μετα δεν μπορω να κοιμηθω

ROnbp3.pngPFbVp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Comet είπε:

Το παιρνω στις 6 το πρωι γιατι μετα απο 4 ωρες μπορω να παρω το πρωινο σιδηρο,απλα οι αναγουλες οπως και την προηγουμενη φορα ξεκινανε το βραδυ.Οποτε ηδη ανακατευομαι οταν το παιρνω

Εννοειται μετα δεν μπορω να κοιμηθω

α καταλαβα..σε ανακατευει κατευθειαν.Εγω παντως τρωω το πρωι και το σιδηρο το παιρνω στις 2 το μεσημερι που εχω χωνεψει μαζι παντα με φυσικο χυμο πορτοκαλι για να αυξησω την απορρόφηση. Εγω στο πρωτο 3μηνο ειχα μεγαλο θεμα με το νερο,Καθε φορα που επινα νερο γινομουν χαλια.Ενω με το χυμο οχι 

DanXp2.png

Καλησπέρα κορίτσια! Καινούργια στην ομάδα! Έμαθα την Πέμπτη ότι είμαι εγκυος με 78,6 χοριακη την επανέλαβα Σάββατο που πήγε 183 και Δευτέρα πήγε στον γιατρό δεν είδαμε κάτι γιατί είναι πολύ νωρίς, μου έδωσε μαγνήσιο γιατί πονάει η κοιλια μου και θα ξαναπάω Παρασκευή να δουμε σάκο και έχω αγχωθεί παρά πολύ γιατί το θελουμε παρά πολύ και όλο φοβάμαι ότι κάτι θα γίνει... μετα πάλι λέω όλα καλά θα πάνε και μετά πάλι φοβάμαι χαχα η τρελή!!

πρίν από 24 λεπτά , Nicol_ είπε:

α καταλαβα..σε ανακατευει κατευθειαν.Εγω παντως τρωω το πρωι και το σιδηρο το παιρνω στις 2 το μεσημερι που εχω χωνεψει μαζι παντα με φυσικο χυμο πορτοκαλι για να αυξησω την απορρόφηση. Εγω στο πρωτο 3μηνο ειχα μεγαλο θεμα με το νερο,Καθε φορα που επινα νερο γινομουν χαλια.Ενω με το χυμο οχι 

Σιδηρο παιρνω ηδη 2 φορες τη μερα οποτε δεν μπορω να το παρω αλλη ωρα.Εσυ κανεις καλο προγραμμα Χυμο σε αυτη τη φαση δεν παιζει.Νερο λιγο λιγο πινω.

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσούδιααα μου!! Πως πανε τα κεφια?? 

πρίν από 20 λεπτά , Ροζι3 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Καινούργια στην ομάδα! Έμαθα την Πέμπτη ότι είμαι εγκυος με 78,6 χοριακη την επανέλαβα Σάββατο που πήγε 183 και Δευτέρα πήγε στον γιατρό δεν είδαμε κάτι γιατί είναι πολύ νωρίς, μου έδωσε μαγνήσιο γιατί πονάει η κοιλια μου και θα ξαναπάω Παρασκευή να δουμε σάκο και έχω αγχωθεί παρά πολύ γιατί το θελουμε παρά πολύ και όλο φοβάμαι ότι κάτι θα γίνει... μετα πάλι λέω όλα καλά θα πάνε και μετά πάλι φοβάμαι χαχα η τρελή!!

Καλημερα κοριτσι μου, σου ευχομαι να πανε ολα καλα και να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη. Τα αισθηματα σου ειναι γνωριμα για ολες μας εδω. Τα αγχη ξεκινουν απο το θετικο τεστ η την θετικη χοριακη. Απο κει και περα ομως προσπαθησε οσο μπορεις να εισαι αισιοδοξη, να κανεις θετικες σκεψεις και ολα θα πανε καλα!! 

• Ευχαριστώ 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 13 λεπτά , nanoula90 είπε:

Καλημέρα κοριτσούδιααα μου!! Πως πανε τα κεφια?? 

Καλημερα κοριτσι μου, σου ευχομαι να πανε ολα καλα και να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη. Τα αισθηματα σου ειναι γνωριμα για ολες μας εδω. Τα αγχη ξεκινουν απο το θετικο τεστ η την θετικη χοριακη. Απο κει και περα ομως προσπαθησε οσο μπορεις να εισαι αισιοδοξη, να κανεις θετικες σκεψεις και ολα θα πανε καλα!! 

Ευχαριστώ πολύ !! Αυτό προσπαθώ! Έχω και ελκωδη κολίτιδα και φοβάμαι και με αυτό ... χθες είχα πολύ πόνο από το έντερο και λέω αυτό ήταν ... ευτυχώς κρατησε κανα δεκάλεπτο και σήμερα είμαι πολύ καλύτερα ! 

πρίν από 43 λεπτά , Ροζι3 είπε:

Καλωςηρθες κοριτσακι.Αυξηθηκε πολυ καλα η χοριακη σου αλλα οντως δεν θα μπορουσατε να δειτε κατι.Υπομονη λιγες μερες.Μια ομορφη τελειομηνη  εγκυμοσυνη ευχομαι

ROnbp3.pngPFbVp3.png

πρίν από 51 λεπτά , Ροζι3 είπε:

Καλως ηρθες Ροζι!Μια καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι! Εγω στην αρχη ειχα συνεχεια πονους περιοδου.Οσο για το αγχος ολες ετσι ειμαστε .Θετικη σκεψη πανω απο ολα :)

• Ευχαριστώ 1

DanXp2.png

2 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Καλημέρα team!!!! Κρύο κάνει!!!

Κορίτσα μου ναι ευτυχώς όλα καλά!!! Εννοείται και τα έκανε πάνω του το προσωπικό του μαγαζιού αν ήθελα μπορούσα να τους τρέξω λιιγαάκιιιιι για να μάθουν!!!

Συμβαινουν και αυτά αλλα σίγουρα από εδώ και πέρα θα έχουν περισσότερο τον νου τους. Βέβαια τώρα το λέμε χαλαρά επειδή είσαι εντάξει. 

Εδω έχει ήλιο αλλα κρυώνω.. 

Διαφημίσεις

1 hour ago, Comet είπε:

Καλωςηρθες κοριτσακι.Αυξηθηκε πολυ καλα η χοριακη σου αλλα οντως δεν θα μπορουσατε να δειτε κατι.Υπομονη λιγες μερες.Μια ομορφη τελειομηνη  εγκυμοσυνη ευχομαι

Ευχαριστώ πολύ πολύ!! Φοβερό συναίσθημα πάντως τη μισή μέρα χαρά την άλλη μισή τρόμος μην πάει τίποτα στραβά! 

1 hour ago, Nicol_ είπε:

Καλως ηρθες Ροζι!Μια καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι! Εγω στην αρχη ειχα συνεχεια πονους περιοδου.Οσο για το αγχος ολες ετσι ειμαστε .Θετικη σκεψη πανω απο ολα :)

Ευχαριστώ πολύ!! Σε ποια εβδομάδα είσαι τώρα;

Κορίτσια καλησπέρα!

Τι κάνετε;

Πως είστε όλες;

Πήγα χθες στο γιατρό, μετά από 1 μήνα και επιτέλους είδα τη μικρή μου!

Είναι 300 γραμμάρια!

κορίτσια είμαι στην 20η εβδομάδα και έχω πάρει σύνολο 3,5 κιλά...

θεωρείται ότι είναι πολλά ή φυσιολογικά;

2 ώρες πρίν, Ροζι3 είπε:

καλώς ήρθες!!!

μην αγχώνεσαι εγώ είδα ένα πολύ μικρό σάκο με χοριακή πάνω από 3000, οπότε είναι απόλυτα λογικό να πρέπει να περιμένεις!

προσπάθησε όσο μπορείς να κάνεις θετικές σκέψεις !

μια τέλεια  εγκυμοσύνη σου εύχομαι!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

aKX8p2.png

πρίν από 5 λεπτά , fairy-mary είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!

Τι κάνετε;

Πως είστε όλες;

Πήγα χθες στο γιατρό, μετά από 1 μήνα και επιτέλους είδα τη μικρή μου!

Είναι 300 γραμμάρια!

κορίτσια είμαι στην 20η εβδομάδα και έχω πάρει σύνολο 3,5 κιλά...

θεωρείται ότι είναι πολλά ή φυσιολογικά;

καλώς ήρθες!!!

μην αγχώνεσαι εγώ είδα ένα πολύ μικρό σάκο με χοριακή πάνω από 3000, οπότε είναι απόλυτα λογικό να πρέπει να περιμένεις!

προσπάθησε όσο μπορείς να κάνεις θετικές σκέψεις !

μια τέλεια  εγκυμοσύνη σου εύχομαι!

Μια χαρα ειναι τα κιλα σου.Μεγαλωνει το ζουζουνι.Τι ωραια

ROnbp3.pngPFbVp3.png

15 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Προχθές είχαμε πάει για καφέ. Έεεεε κάποια στιγμή σηκώθηκα να πάω τουαλέτα θα σκαγα έεεεε, συνήθως δεν πάω εξω,. Περπατούσα κι εγώ και πριν ανέβω τα σκαλιά είχαν αφήσει ασφουγγαριστα νερά κάτω τα πάτησα κι έπεσα φυσικά προς τα πίσω, κουλουριάστηκα εν τω μεταξύ κάπως περίεργα ενστικτωδώς μην χτυπήσει η κοιλιά κι ενώ έπεσα προς τα πίσω, χτύπησα το γόνατο μου. Ότι να ναι. Πήγαμε νοσοκομείο και προληπτικά φυσικά με κράτησαν από προχθές το βράδυ μέχρι σήμερα το πρωί. Υπέρηχοι συνέχεια να ελέγχουν για αποκολλήσεις και υγρά και καρδιοτοκογραφο συνέχεια και τυχόν συσπάσεις. Όλα καλά όμως το κοριτσάκι μου. Ευτυχώς. Ήταν η κακια η ώρα. Ταλαιπωρηθηκαμε κι εγώ κι ο σύζυγος αλλά τέλος καλό όλα καλά. Τώρα απολαμβάνω το σπιτάκι μου. 

Όλα καλά αγάπη τώρα, τέλος καλό όλα καλά, όπως είδες. 

Περαστικά κορίτσι μου. Ευτυχώς που είστε και οι δύο καλά! 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...