Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 21 λεπτά , Smile89 είπε:

Χαχαχσ όχι νταξει κομπλέ στιγμιαίος ήταν ο πόνος!!!

Να σαι καλά Λουλού μου. Στεναχωρέθηκα που συνέβη. 

Σημασια εχει οτι ολα ειναι καλα. Παει περασε, μην το σκεφτεσαι. Γενικα ομως και γω προσεχω παρα πολυ τα βηματα μου τωρα. Ειμαι γενικα ατσουμπαλη και πεφτω και στο ισωμα που λενε χωρις νερα, ετσι μονη μου. Θελει προσοχη απο ολες μας. Και με τις βροχες τωρα ειναι πολυ επικινδυνο να γλιστρησουμε. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, nanoula90 είπε:

Σημασια εχει οτι ολα ειναι καλα. Παει περασε, μην το σκεφτεσαι. Γενικα ομως και γω προσεχω παρα πολυ τα βηματα μου τωρα. Ειμαι γενικα ατσουμπαλη και πεφτω και στο ισωμα που λενε χωρις νερα, ετσι μονη μου. Θελει προσοχη απο ολες μας. Και με τις βροχες τωρα ειναι πολυ επικινδυνο να γλιστρησουμε. 

Άστα κι εγώ ανέκαθεν ατσουμπαλη. Και ρε κορίτσια μου, πολλές ζημιές κάνω. Όλο πράγματα ρίχνω κάτω. 

nlmNp2.png

Καλημερα κοριτσακια και μπεμπακια.loyloy πως εισαι;Ειχες ησυχο βραδυ;Εγω σημερα το πρωι εκανα τον πρωτο μου εμμετο.Αρχισαν τα πανηγυρια!!!Να δω τι θα φαω τωρα παντως αυτη τη στιγμη νιωθω καλα

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Καλημέρα κορίτσια!! Τι κάνετε? Εγώ όλη νύχτα είχα το στομάχι μ.. Δεν χωνεψα το βραδινό μ..Κ το πρωί Αφού ένιωθα το στόμαχι γεμάτο χτυπησα Κ ενα ζάχαρο νηστείας 108 .. Δε ξέρω αν παίζει ρόλο η βαρυστομαχια.. πάντως χαλαστηκα λίγο... Από σήμερα είπα Ν προσέξω αυστηροτερα..γτ πήρα λίγο θάρρος με τη καμπύλη Π Μ είπαν είναι καλή...Αχ..

10 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Προχθές είχαμε πάει για καφέ. Έεεεε κάποια στιγμή σηκώθηκα να πάω τουαλέτα θα σκαγα έεεεε, συνήθως δεν πάω εξω,. Περπατούσα κι εγώ και πριν ανέβω τα σκαλιά είχαν αφήσει ασφουγγαριστα νερά κάτω τα πάτησα κι έπεσα φυσικά προς τα πίσω, κουλουριάστηκα εν τω μεταξύ κάπως περίεργα ενστικτωδώς μην χτυπήσει η κοιλιά κι ενώ έπεσα προς τα πίσω, χτύπησα το γόνατο μου. Ότι να ναι. Πήγαμε νοσοκομείο και προληπτικά φυσικά με κράτησαν από προχθές το βράδυ μέχρι σήμερα το πρωί. Υπέρηχοι συνέχεια να ελέγχουν για αποκολλήσεις και υγρά και καρδιοτοκογραφο συνέχεια και τυχόν συσπάσεις. Όλα καλά όμως το κοριτσάκι μου. Ευτυχώς. Ήταν η κακια η ώρα. Ταλαιπωρηθηκαμε κι εγώ κι ο σύζυγος αλλά τέλος καλό όλα καλά. Τώρα απολαμβάνω το σπιτάκι μου. 

Όλα καλά αγάπη τώρα, τέλος καλό όλα καλά, όπως είδες. 

Πωπω φαντάζομαι το άγχος σου ... Ευτυχώς όλα πήγαν καλά!!

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Προχθές είχαμε πάει για καφέ. Έεεεε κάποια στιγμή σηκώθηκα να πάω τουαλέτα θα σκαγα έεεεε, συνήθως δεν πάω εξω,. Περπατούσα κι εγώ και πριν ανέβω τα σκαλιά είχαν αφήσει ασφουγγαριστα νερά κάτω τα πάτησα κι έπεσα φυσικά προς τα πίσω, κουλουριάστηκα εν τω μεταξύ κάπως περίεργα ενστικτωδώς μην χτυπήσει η κοιλιά κι ενώ έπεσα προς τα πίσω, χτύπησα το γόνατο μου. Ότι να ναι. Πήγαμε νοσοκομείο και προληπτικά φυσικά με κράτησαν από προχθές το βράδυ μέχρι σήμερα το πρωί. Υπέρηχοι συνέχεια να ελέγχουν για αποκολλήσεις και υγρά και καρδιοτοκογραφο συνέχεια και τυχόν συσπάσεις. Όλα καλά όμως το κοριτσάκι μου. Ευτυχώς. Ήταν η κακια η ώρα. Ταλαιπωρηθηκαμε κι εγώ κι ο σύζυγος αλλά τέλος καλό όλα καλά. Τώρα απολαμβάνω το σπιτάκι μου. 

Όλα καλά αγάπη τώρα, τέλος καλό όλα καλά, όπως είδες. 

Δεν το πιστεύω. Εχθές ελεγα που είναι και σήμερα οπωσδήποτε θα σου έστελνα αλλα δεν πήγε εκεί το μυαλό. Αχ ρε αγαπη πάλι καλα είστε μια χαρά! Εκεί όλοι γύρω πρέπει να τα είδαν όλα τα έκαναν πάνω τους 

Καλημέρα team!!!! Κρύο κάνει!!!

1 hour ago, mama16 είπε:

Πωπω φαντάζομαι το άγχος σου ... Ευτυχώς όλα πήγαν καλά!!

1 hour ago, Beboula25 είπε:

Δεν το πιστεύω. Εχθές ελεγα που είναι και σήμερα οπωσδήποτε θα σου έστελνα αλλα δεν πήγε εκεί το μυαλό. Αχ ρε αγαπη πάλι καλα είστε μια χαρά! Εκεί όλοι γύρω πρέπει να τα είδαν όλα τα έκαναν πάνω τους 

Κορίτσα μου ναι ευτυχώς όλα καλά!!! Εννοείται και τα έκανε πάνω του το προσωπικό του μαγαζιού αν ήθελα μπορούσα να τους τρέξω λιιγαάκιιιιι για να μάθουν!!!

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

1 ώρα πρίν, Comet είπε:

Καλημερα κοριτσακια και μπεμπακια.loyloy πως εισαι;Ειχες ησυχο βραδυ;Εγω σημερα το πρωι εκανα τον πρωτο μου εμμετο.Αρχισαν τα πανηγυρια!!!Να δω τι θα φαω τωρα παντως αυτη τη στιγμη νιωθω καλα

Έχω έρθει κομμωτήριο. Α ολα κι όλα.να είμαι όμορφη για το μπέμπη.τελευταια φορά τα έκανα τη μέρα που έμαθα ότι είμαι έγκυος.λες να είναι σημαδιακό? Και να γεννήσω απόψε?Έχω καφέ αιματακι με βλένη και λίγα παραπάνω υγρά.φοραω σερβιετακι αλλά δεν έχει γεμίσει αρα είμαι χαλαρή.και μια σύσπαση μόνο.αντε να δούμε.

Ωχ ξεκίνησαν οι εμετοί?με τις φρυγανιές πως τα πας?λίγα μακαρόνια ασπρα Ίσως με τριμμένο τυράκι ή λίγο φιλετακι κοτόπουλο ψητό με ελάχιστα μπαχαρικά.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 24 λεπτά , Smile89 είπε:

Κορίτσα μου ναι ευτυχώς όλα καλά!!! Εννοείται και τα έκανε πάνω του το προσωπικό του μαγαζιού αν ήθελα μπορούσα να τους τρέξω λιιγαάκιιιιι για να μάθουν!!!

Τι να πω...ευτυχως είστε και οι δυο καλά! Θέλει πολύ προσοχή! 

πρίν από 1 λεπτό , loyloy είπε:

Έχω έρθει κομμωτήριο. Α ολα κι όλα.να είμαι όμορφη για το μπέμπη.τελευταια φορά τα έκανα τη μέρα που έμαθα ότι είμαι έγκυος.λες να είναι σημαδιακό? Και να γεννήσω απόψε?Έχω καφέ αιματακι με βλένη και λίγα παραπάνω υγρά.φοραω σερβιετακι αλλά δεν έχει γεμίσει αρα είμαι χαλαρή.και μια σύσπαση μόνο.αντε να δούμε.

Ωχ ξεκίνησαν οι εμετοί?με τις φρυγανιές πως τα πας?λίγα μακαρόνια ασπρα Ίσως με τριμμένο τυράκι ή λίγο φιλετακι κοτόπουλο ψητό με ελάχιστα μπαχαρικά.

Μακάρι Λουλου! Μάλλον περνάει πολύ ωραία μέσα στην κοιλιά σου και δεν θέλει να βγει!! 

• Μου αρέσει 1

preg.png

1 ώρα πρίν, oneira_glyka είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Τι κάνετε? Εγώ όλη νύχτα είχα το στομάχι μ.. Δεν χωνεψα το βραδινό μ..Κ το πρωί Αφού ένιωθα το στόμαχι γεμάτο χτυπησα Κ ενα ζάχαρο νηστείας 108 .. Δε ξέρω αν παίζει ρόλο η βαρυστομαχια.. πάντως χαλαστηκα λίγο... Από σήμερα είπα Ν προσέξω αυστηροτερα..γτ πήρα λίγο θάρρος με τη καμπύλη Π Μ είπαν είναι καλή...Αχ..

Ναι προσεχε λίγο.και μένα που ήταν καλή το ξεσκισα μετά κυριολεκτικά.2 παγωτά την ημέρα σίγουρα και φαγητό με άσπρο ψωμί φουλ και τωρα διατροφή πείνας. Αλλά λίγο έμεινε να ξαναφαω  :)

Διαφημίσεις

πρίν από 29 λεπτά , Smile89 είπε:

Καλημεραααα!Χαιρομαι που εισαι καλυτερα baby και γυρισες σπιτακι σου..τριξτους τα δοντια εκει στο μαγαζι και θα εχεις δωρεαν καφεδακι για κανενα χρονο :mrgreen:

Παντως γενικα η αφηρημαδα ειναι επισης θεμα της εγκυμοσυνης,το γραφει στο βιβλιο που εχω.Μας πεφτουν πραγματα γινομαστε λιγο ατσουμπαλες. Οποτε πρεπει να προσεχουμε λιγο παραπανω.Προχθες εκανα βολτα με τον αντρα μου και 2 φορες σκονταψα χωρις λογο :-P Ατσουμπαλη οχι αστεια.

πρίν από 6 λεπτά , loyloy είπε:

Τωρα θα παρω και εγω να κλεισω κούρεμα..απλα πρεπει να βρω μια ωρα που να μην εχει κοσμο γιατι δεν μπορω να περιμενω πολυ ωρα σε μια καρεκλα,αρχιζω και εχω ενοχλησεις μετα απο ενα σημειο. Και εγω απο Ιουνιο εχω να παω..

Αντε εσυ σιγα σιγα ετοιμαζεσαι loyloy μου για τη μεγαλη εξοδο :wub:

DanXp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Nicol_ είπε:

Καλημεραααα!Χαιρομαι που εισαι καλυτερα baby και γυρισες σπιτακι σου..τριξτους τα δοντια εκει στο μαγαζι και θα εχεις δωρεαν καφεδακι για κανενα χρονο :mrgreen:

Παντως γενικα η αφηρημαδα ειναι επισης θεμα της εγκυμοσυνης,το γραφει στο βιβλιο που εχω.Μας πεφτουν πραγματα γινομαστε λιγο ατσουμπαλες. Οποτε πρεπει να προσεχουμε λιγο παραπανω.Προχθες εκανα βολτα με τον αντρα μου και 2 φορες σκονταψα χωρις λογο :-P Ατσουμπαλη οχι αστεια.

Τωρα θα παρω και εγω να κλεισω κούρεμα..απλα πρεπει να βρω μια ωρα που να μην εχει κοσμο γιατι δεν μπορω να περιμενω πολυ ωρα σε μια καρεκλα,αρχιζω και εχω ενοχλησεις μετα απο ενα σημειο. Και εγω απο Ιουνιο εχω να παω..

Αντε εσυ σιγα σιγα ετοιμαζεσαι loyloy μου για τη μεγαλη εξοδο :wub:

Εγώ πηρα και της εξήγησα ότι είμαι έγκυος.και με έβαλε σε ανάλογο πρόγραμμα.δεν εχω παραπονο.με προσέχει πολύ με το που πήγα με ξεκίνησε.απλα κάνω ανταύγειες όλο το μαλλί και είναι χρονοβόρο. 

πρίν από 6 λεπτά , loyloy είπε:

Ναι προσεχε λίγο.και μένα που ήταν καλή το ξεσκισα μετά κυριολεκτικά.2 παγωτά την ημέρα σίγουρα και φαγητό με άσπρο ψωμί φουλ και τωρα διατροφή πείνας. Αλλά λίγο έμεινε να ξαναφαω  :)

Σε σκεφτόμουν σήμερα..Κ λέω Θ Μας πει γέννησε..Σε εχω στο νου μ καλέ! Λες Κ Θ γεννήσω Εγώ νιώθω..Χαχαχα.. αν Κ δε νομίζω Ν περάσεις τη Παρασκευή...με τέτοια συμπτώματα..εμένα Μ έκαναν κολπική εξέταση Παρασκευή Κ Σάββατο βράδυ γέννησα.. Αχ εύχομαι με το καλοοο!

πρίν από 1 λεπτό , loyloy είπε:

Εγώ πηρα και της εξήγησα ότι είμαι έγκυος.και με έβαλε σε ανάλογο πρόγραμμα.δεν εχω παραπονο.με προσέχει πολύ με το που πήγα με ξεκίνησε.απλα κάνω ανταύγειες όλο το μαλλί και είναι χρονοβόρο. 

Μολις πηρα και της ειπα και με βολεψε σε μια ωρα που δεν θα εχει κοσμο.Εγω αποφασισα να κουρευτω τωρα και τις ανταυγειες μετα τη γεννα,γιατι και εγω κανω ολο το κεφαλι και κανει πανω απο 3 ωρες.. Ειναι αδυνατον να καθησω στην καρεκλα τοση ωρα.Με πιανουν πολυ ευκολα πετρωματα οποτε ας περιμενω λιγο για το βαψιμο. Καλη επιτυχια με το μαλλι! :)

• Μου αρέσει 1

DanXp2.png

πρίν από 18 λεπτά , loyloy είπε:

Καλα εκανες κοριτσι μου.Πως θα σε δει ο γιος;Χαλαρα 2 μερουλες ακομη κι ερχεται.Εχουμε και τον μπαμπα μην τον ξεχναμε.Εφαγα 2 φρυγανιες.Το κακο ειναι οτι παιρνω το χαπι του θυροειδη το πρωι νηστικη και αυτο με χαλαει .Καθομαι 2 ωρες ακινητη να μη το βγαλω.Αν μπορουσα να φαω πριν θα ηταν καλυτερα.Δεν πειραζει Ολα καλα.Αυτη τη φορα το πηρα χαλαρα .Καποια στιγμη θα περασει

• Μου αρέσει 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...