Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , karlajo είπε:

πήγα 3 ώρες μετά που ξύπνησα όπως μου είπαν!η ε2 πόσο πρέπει να είναι?είμαι 36 και έχω αμη 1,89

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

πρίν από 30 λεπτά , MK2012 είπε:

Τον κλασικό ορμονολογικο έλεγχο τον έκανα μια φορά το χρόνο στο γυναικολόγο μου χρόνια πριν ξεκινήσω. Έκανα και μόνη μου τεστ ωορρηξίας όταν προσπαθούσαμε. Οπότε ωορρηξία κάνω. Τώρα αν αυτό έχει αλλάξει (ή αν γίνεται να αλλάξει με τα χρόνια δε το ξέρω). Άλλωστε πάω με συνεχόμενες ωοληψιες από το Μάρτιο του 2024, δε ξέρω τι θα έκανε το σώμα μου πλέον μόνο του. 
      Παρομοίως δε πιστεύω πως γινόταν κάτι λάθος με τις ωοληψιες. Το θεωρώ πολύ αρχάριο λάθος και δε πιστεύω πως ένας γιατρός με τέτοιο όνομα θα το έκανε.  
      Τις orgalutran μου τις είχε αιτιολογήσει η μαία ως καθυστέρηση της ωορρηξίας ή αλλιώς όπως λες κ εσύ τη πρόωρη αιχμή LH. Παραπάνω αναφέρθηκε πως καθυστερεί την ανάπτυξη των ωαρίων προκειμένου να μην αναπτυχθούν ανομοιόμορφα , για αυτό έκανα την ερώτηση για το αν χρειαζόταν με 1 ωάριο μόνο. 
      Τώρα όσον αφορά τις αποκλίσεις, εννοώ πχ να αναπτύσσονται αργά τα ωάρια λόγω μικρού κύκλου.  Το 17 με 24 είναι απόκλιση όντως. Αλλά εγώ είχα 11αρια-13αρια πχ την 7η μέρα με κύκλο 24 ημερών, ε πόσο μπορεί να φτάσουν πριν την ωορρηξία ; Έτσι κ αλλιώς αν δεν κάνω τραγικά λάθος, μπορεί το μέγεθος να μην παίζει ρόλο αλλά ας πούμε αν είναι κ κάτω των 15χιλ τότε έτσι κ αλλιώς δεν είναι κατάλληλο. Τεσπα, γιατροί δεν είμαστε (εγώ τουλάχιστον σίγουρα). Απλά λίγο αγχώθηκα με το ότι ήταν μικρά σήμερα αυτά τα 2 και λέω εχε γούστο να μη μπορέσουμε να τα πάρουμε καν ή να μη τα προλάβουμε .. anyway ..

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

• Μου αρέσει 1

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Δεν είναι κακό να φας ένα γλυκάκι μην το φοβάσαι. Εκτός αν δεν το ζητάς καθόλου. Αυτά τα παιρνω κ εγω νόμιζα γενικά βιταμινες πως ρωτάς. Το μαγνήσιο με τίποτα δεν το ξεχναω. Τώρα δεν κανεις ενεσουλες; Αντι για αυτές παίρνεις Σαλοσπίρ; 

Καλημέρα.. Η γλυκουλα μου ταλαιπωρηθηκε; Πήρε τα πάνω της με τα γραμμάρια μπράβο το κοριτσάκι το καλό μακάρι να είμαι δυνατή να ξεπερνά  οτιδήποτε από εδώ και πέρα! Εσυ πως είσαι; 

Κανω ενεσεις καθε βραδυ και θα τις κανω μέχρι να γεννήσω..το σαλοσπιρ να σπω υο ξεχναω γτ εχει και λιγα.χάπια μεσα κξεχναω να παω να παρω..οχι ευτυχωςδεν ζηταω γλυκα..βεβαια τρωω μερεντα καμια φορα τοπρωι με ψωμακι

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Βασω μου, δηλαδη της αφαιρεσανε τελικα τον αερα προς το παρον? Ταλαιπωρηθηκε λιγο η ψυχουλα μας, αλλα οπως ειπαμε το θεμα ειναι να τα ξεπερναει. Ειναι πολυ δυνατο παιδακι, σιγουρα θλιβεσαι Βασω μου με ολο αυτο το μαρτυριο, και δυστυχως δεν μπορει κανενας να σου απαλυνει την πληγη. Προσευχομαστε για την μικρη σου που παλευει, να σας πανε ολα καλα. Και για σενα ευχομαι ο χρονος να μαλακωσει τον πονο σου Βασω μου. Και να παιρνεις δυναμη απο την μικρη σου και εκεινη απο σενα

Ναι της τον αφαιρεσαν κ της εβγαλαν κ το σωλινακι προς το παρον γιατι μπορεί να ξαναγινει ειναι ευαίσθητα τα πνευμονια ακομα λογω προωροτητας γενικα ειναι σε ολα ευθραστη ακόμα σευχαριστω πολυ!!

• Μου αρέσει 1

0EKFp2.png

10 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Κορίτσια γύρισα.καναμε καρδιοτοκογραφο.μεχρι 45 πιάσαμε συσπάσεις.δεν εκανα δυνατές με εξέτασε και κολπικα για διαστολή αλλά μπαααααα.κοριτσια εφιάλτης.πόνος.επιασε και το κεφάλι του παιδιού.μετα είχα αρκετή βλένη  και αίμα.μοτ πε φυσιολογικό γτ μεπίεσε αρκετά να τσιγκλισουμε λίγο το τράχηλο.ο μικρός είναι χαμηλά με το κεφάλι αλλα πλαγιαστος.εκτιμηση για το πότε γεννάμε μπορεί Αύριο μπορεί και σε μια βδομάδα.ειμαδτε σε αναμονή.παντως αν δεν γεννήσω μέχρι τέλος εβδομάδας θα πάω το Σάββατο για καρδιοτοκογραφο .Α και είμαστε 3300 γραμμάρια.

Άντε κορίτσι μου, με το καλό!!!

Τι κάνει η παρέα? Είχα μια περιπετειουλα αυτές τίς ημέρες και χάθηκα!!

• Ευχαριστώ 1

nlmNp2.png

πρίν από 19 λεπτά , Smile89 είπε:

Τι περιπετειουλα συμπεθερα μου? Τωρα ειναι ολα καλα?

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 52 λεπτά , Smile89 είπε:

Τι επαθες κοριτσι ελπιζω να ειναι ολα καλα τωραι κ σε σκεφτομουν το πρωι

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , nanoula90 είπε:

Τι περιπετειουλα συμπεθερα μου? Τωρα ειναι ολα καλα?

Προχθές είχαμε πάει για καφέ. Έεεεε κάποια στιγμή σηκώθηκα να πάω τουαλέτα θα σκαγα έεεεε, συνήθως δεν πάω εξω,. Περπατούσα κι εγώ και πριν ανέβω τα σκαλιά είχαν αφήσει ασφουγγαριστα νερά κάτω τα πάτησα κι έπεσα φυσικά προς τα πίσω, κουλουριάστηκα εν τω μεταξύ κάπως περίεργα ενστικτωδώς μην χτυπήσει η κοιλιά κι ενώ έπεσα προς τα πίσω, χτύπησα το γόνατο μου. Ότι να ναι. Πήγαμε νοσοκομείο και προληπτικά φυσικά με κράτησαν από προχθές το βράδυ μέχρι σήμερα το πρωί. Υπέρηχοι συνέχεια να ελέγχουν για αποκολλήσεις και υγρά και καρδιοτοκογραφο συνέχεια και τυχόν συσπάσεις. Όλα καλά όμως το κοριτσάκι μου. Ευτυχώς. Ήταν η κακια η ώρα. Ταλαιπωρηθηκαμε κι εγώ κι ο σύζυγος αλλά τέλος καλό όλα καλά. Τώρα απολαμβάνω το σπιτάκι μου. 

πρίν από 1 λεπτό , Vasoth. είπε:

Τι επαθες κοριτσι ελπιζω να ειναι ολα καλα τωρα κ σκεφτομουν το πρωι

Όλα καλά αγάπη τώρα, τέλος καλό όλα καλά, όπως είδες. 

nlmNp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Smile89 είπε:

Προχθές είχαμε πάει για καφέ. Έεεεε κάποια στιγμή σηκώθηκα να πάω τουαλέτα θα σκαγα έεεεε, συνήθως δεν πάω εξω,. Περπατούσα κι εγώ και πριν ανέβω τα σκαλιά είχαν αφήσει ασφουγγαριστα νερά κάτω τα πάτησα κι έπεσα φυσικά προς τα πίσω, κουλουριάστηκα εν τω μεταξύ κάπως περίεργα ενστικτωδώς μην χτυπήσει η κοιλιά κι ενώ έπεσα προς τα πίσω, χτύπησα το γόνατο μου. Ότι να ναι. Πήγαμε νοσοκομείο και προληπτικά φυσικά με κράτησαν από προχθές το βράδυ μέχρι σήμερα το πρωί. Υπέρηχοι συνέχεια να ελέγχουν για αποκολλήσεις και υγρά και καρδιοτοκογραφο συνέχεια και τυχόν συσπάσεις. Όλα καλά όμως το κοριτσάκι μου. Ευτυχώς. Ήταν η κακια η ώρα. Ταλαιπωρηθηκαμε κι εγώ κι ο σύζυγος αλλά τέλος καλό όλα καλά. Τώρα απολαμβάνω το σπιτάκι μου. 

Ωχ ταλαιπωρηθηκες αλλα αφου δεν εγινε τπτ χειροτερο παλι καλα περαστικα ξεκουρασου  κ ολα καλα θα ειναι

• Ευχαριστώ 1

0EKFp2.png

πρίν από 4 λεπτά , Smile89 είπε:

Κοριτσακι μου τι επαθες.Ευτυχως παρα την ταλαιπωρια ολα καλα.Να προσεχεις ψυχη μου,ολες μας δηλ.

• Μου αρέσει 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Κορίτσια πραγματικά τα νερά σε συνδυασμό με την αλλαγή του κέντρου βάρους μας, μας κάνει πολύ επηρεπεις σε τέτοια. Εν τω μεταξύ έφαγα και δύο ενεσουλες κορτιζόνης για τα πνευμονακια της μην τυχόν κ είχαμε κανένα απρόοπτο.

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Κορίτσια πραγματικά τα νερά σε συνδυασμό με την αλλαγή του κέντρου βάρους μας, μας κάνει πολύ επηρεπεις σε τέτοια. Εν τω μεταξύ έφαγα και δύο ενεσουλες κορτιζόνης για τα πνευμονακια της μην τυχόν κ είχαμε κανένα απρόοπτο.

Πωωω τι λες ?? Σοβαρα? Αχ ρε αγαπη! Ευτυχως ομως ολα καλα με την μπουμπου σου. Μα καλα και αυτοι τι μ@... τα αφησαν τα νερα ετσι. Οχι μονο εσυ, ο οποιοσδηποτε θα μπορουσε να γλιστρησει. Δεν τους εκοψε να τα μαζεψουν? Το γονατο σου πως ειναι τωρα? Πονας? Χτυπησες πολυ?

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , nanoula90 είπε:

Πωωω τι λες ?? Σοβαρα? Αχ ρε αγαπη! Ευτυχως ομως ολα καλα με την μπουμπου σου. Μα καλα και αυτοι τι μ@... τα αφησαν τα νερα ετσι. Οχι μονο εσυ, ο οποιοσδηποτε θα μπορουσε να γλιστρησει. Δεν τους εκοψε να τα μαζεψουν? Το γονατο σου πως ειναι τωρα? Πονας? Χτυπησες πολυ?

Το γόνατο μου κομπλέ όταν το αγγίζω λίγο πονα. Ελαααα ντεεεεεε έπαθαν πανικό όταν με είδαν να προσγειώνονται. Ο υπεύθυνος φώναζε σα παλαβός για τα νερά. Ξέρεις έλεγαν τα κλασικά να με πάνε νοσοκομείο κ συγνώμη κλπ. Τους λέω φωναχτε τον άντρα μου μόνο αυτό. Ήρθε κ φύγαμε σφαίρα. Αλλά τόσο δα πόλη είμαστε, θα τα πούμε με τους κύριους. Όλως παραδόξως όμως ήμουν τόσο ήρεμη, ίσως γιατί η μικρή αμέσως αντέδρασε κ γενικά την νοιώθα συνέχεια. Με εξεπληξα θα λεγα. Χεχεε. 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Το γόνατο μου κομπλέ όταν το αγγίζω λίγο πονα. Ελαααα ντεεεεεε έπαθαν πανικό όταν με είδαν να προσγειώνονται. Ο υπεύθυνος φώναζε σα παλαβός για τα νερά. Ξέρεις έλεγαν τα κλασικά να με πάνε νοσοκομείο κ συγνώμη κλπ. Τους λέω φωναχτε τον άντρα μου μόνο αυτό. Ήρθε κ φύγαμε σφαίρα. Αλλά τόσο δα πόλη είμαστε, θα τα πούμε με τους κύριους. Όλως παραδόξως όμως ήμουν τόσο ήρεμη, ίσως γιατί η μικρή αμέσως αντέδρασε κ γενικά την νοιώθα συνέχεια. Με εξεπληξα θα λεγα. Χεχεε. 

Ειναι γερό καρυδι η μικρη, τι την περασες?? Αλλα ελεος με τους ανευθυνους του μαγαζιου. Ειμαι σιγουρη οτι ολο το μαγαζι πρεπει να κοψοχολιαστηκε και να τρεξανε ολοι. Τελος καλο ολα καλα ομως και αυτο εχει σημασια. Τωρα παμε στην επομενη σοβαρη ερωτηση. Ο πωπος σου απο την κορτιζονη ειναι κομπλε??? Αχαχαχαχα. Γιατι εμενα με πονουσε για ολη τη μερα σχεδον καθε φορα!! 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 15 λεπτά , nanoula90 είπε:

Αχ κορίτσι μου.Ευτυχως είσαι εσύ Καλά και το μωρό.αυτο έχει σημασία.

πρίν από 9 λεπτά , nanoula90 είπε:

Ειναι γερό καρυδι η μικρη, τι την περασες?? Αλλα ελεος με τους ανευθυνους του μαγαζιου. Ειμαι σιγουρη οτι ολο το μαγαζι πρεπει να κοψοχολιαστηκε και να τρεξανε ολοι. Τελος καλο ολα καλα ομως και αυτο εχει σημασια. Τωρα παμε στην επομενη σοβαρη ερωτηση. Ο πωπος σου απο την κορτιζονη ειναι κομπλε??? Αχαχαχαχα. Γιατι εμενα με πονουσε για ολη τη μερα σχεδον καθε φορα!! 

Χαχαχσ όχι νταξει κομπλέ στιγμιαίος ήταν ο πόνος!!!

πρίν από 6 λεπτά , loyloy είπε:

Αχ κορίτσι μου.Ευτυχως είσαι εσύ Καλά και το μωρό.αυτο έχει σημασία.

Να σαι καλά Λουλού μου. Στεναχωρέθηκα που συνέβη. 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...