Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

πρίν από 45 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

Με το καλό η χοριακη !!! Με θετικά αποτελέσματα 

εγώ υπέφερα με τα utrogestan υπνηλία και ζαλάδα ήμουν σαν πιωμένη δεν μπορούσα καν να μιλήσω για ένα μισάωρο τουλάχιστον  , βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση όταν τα έπαιρνα μετά από φαγητό 

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , Beboula25 είπε:

Έτσι ναι και εγω τα κοπαναω αυτά αντι για γλυκο τρώω γιαούρτι με φρούτα. Τώρα εντάξει χτυπάω και κανα μελομακάρονο. Όχι δεν παιρνω κάτι έξτρα ότι μου δίνει. Τρώω κάθε μέρα πορτοκαλι κάτι δεν κάνει κ αυτό; Χαχαχ. Το σίδηρο μου παραμελω που πρέπει να παιρνω δυο και το ξεχναω το δεύτερο 

Φυσικα και κανει.Αν μπορεις να πιεις χυμο πορτοκαλι με το σιδηρο θα κανει και καλυτερη αποροφηση λογω βιτ.c.Ειπαμε υπενθυμηση στο κιν

Εγω ετσι τα θυμαμαι αλλιως....

• Μου αρέσει 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 33 λεπτά , Comet είπε:

Φυσικα και κανει.Αν μπορεις να πιεις χυμο πορτοκαλι με το σιδηρο θα κανει και καλυτερη αποροφηση λογω βιτ.c.Ειπαμε υπενθυμηση στο κιν

Εγω ετσι τα θυμαμαι αλλιως....

Ναι το ξέρω αλλα  βασικά δεν είναι πως το ξεχναω αλλα επειδή τυγχάνει να έχω πάρει αργά το πρώτο δεν παιρνω μετά το δεύτερο. Το βράδυ πάντα μαζι με το πορτοκαλι όταν το παιρνω. Και είναι τόσο ωραίο το πιο σίδηρο που έχω πάρει 

Καλημερα κοριτσακια και μπεμπακια στις κοιλιτσες.Τι κανετε;Εγω ειμαι χαλαρη ειναι η μανουλα μου εδω και βοηθαει.Τωρα μας μαγειρευει κοτοσουπα..Εχει και κρυο οτι πρεπει

ROnbp3.pngPFbVp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Comet είπε:

Καλημερα κοριτσακια και μπεμπακια στις κοιλιτσες.Τι κανετε;Εγω ειμαι χαλαρη ειναι η μανουλα μου εδω και βοηθαει.Τωρα μας μαγειρευει κοτοσουπα..Εχει και κρυο οτι πρεπει

Καλημέρα κοπέλα μου τυχερουλα έχεις τι μαμά. Εμείς στολισαμε αργήσαμε φέτος αλλά δεν πειράζει. Μήπως στο έκανε και εσενα  κάτι έχει πάθει αυτές τις μέρες που είναι άρρωστη θηλάζει τόσο δυνατά που κοντευει να μου βγαλει το στήθος; 

5mtvp3.png

πρίν από 17 λεπτά , Alex. Arap είπε:

Καλημέρα κοπέλα μου τυχερουλα έχεις τι μαμά. Εμείς στολισαμε αργήσαμε φέτος αλλά δεν πειράζει. Μήπως στο έκανε και εσενα  κάτι έχει πάθει αυτές τις μέρες που είναι άρρωστη θηλάζει τόσο δυνατά που κοντευει να μου βγαλει το στήθος; 

Εγω δεν θηλαζω πια ομως οταν ηταν μικρουλης και θηλαζε περασε μια ιωση και νοσηλευτηκαμε προληπτικα ηταν 47 ημερων.Εκεινες τις ημερες θηλαζε σαν τρελο και δυνατα και συνεχεια αφου εκανα υπερπαραγωγη.Επαιρνε 40 γραμ τη μερα.Η παιδιατρος ειπε οταν ειναι αρρωστα το κανουν απο τη φυση τους για να συνελθουν γρηγορα κι οτι ειναι καλο

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Comet είπε:

Εγω δεν θηλαζω πια ομως οταν ηταν μικρουλης και θηλαζε περασε μια ιωση και νοσηλευτηκαμε προληπτικα ηταν 47 ημερων.Εκεινες τις ημερες θηλαζε σαν τρελο και δυνατα και συνεχεια αφου εκανα υπερπαραγωγη.Επαιρνε 40 γραμ τη μερα.Η παιδιατρος ειπε οταν ειναι αρρωστα το κανουν απο τη φυση τους για να συνελθουν γρηγορα κι οτι ειναι καλο

Με έχει τρελάνει το ρουφάει τόσο πολύ θα μου το ξερίζωσει.. Μακάρι να είναι αυτο γιατί μπορώ έτσι. ευτυχώς μεχρι τώρα δεν έχουμε πυρετό έχει να ανεβάσει από χθες το βράδυ στις 8. 

5mtvp3.png

Κορίτσια γύρισα.καναμε καρδιοτοκογραφο.μεχρι 45 πιάσαμε συσπάσεις.δεν εκανα δυνατές με εξέτασε και κολπικα για διαστολή αλλά μπαααααα.κοριτσια εφιάλτης.πόνος.επιασε και το κεφάλι του παιδιού.μετα είχα αρκετή βλένη  και αίμα.μοτ πε φυσιολογικό γτ μεπίεσε αρκετά να τσιγκλισουμε λίγο το τράχηλο.ο μικρός είναι χαμηλά με το κεφάλι αλλα πλαγιαστος.εκτιμηση για το πότε γεννάμε μπορεί Αύριο μπορεί και σε μια βδομάδα.ειμαδτε σε αναμονή.παντως αν δεν γεννήσω μέχρι τέλος εβδομάδας θα πάω το Σάββατο για καρδιοτοκογραφο .Α και είμαστε 3300 γραμμάρια.

• Μου αρέσει 6

19 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Έτσι ναι και εγω τα κοπαναω αυτά αντι για γλυκο τρώω γιαούρτι με φρούτα. Τώρα εντάξει χτυπάω και κανα μελομακάρονο. Όχι δεν παιρνω κάτι έξτρα ότι μου δίνει. Τρώω κάθε μέρα πορτοκαλι κάτι δεν κάνει κ αυτό; Χαχαχ. Το σίδηρο μου παραμελω που πρέπει να παιρνω δυο και το ξεχναω το δεύτερο 

Εγω αν κ.δουλευω στον φούρνο δεν εχω φαει ουτε ενα μελομακαρονο που αλλες χρονιες έτρωγα ενα καθε μερα..εγω παιρνω σιδηρο ασβέστιο κ.δυο μαγνησια..και εγω ξεχναω να παιρνω το δευτερο μαγνησιο γτ εχω κ φίλισιν κ σαλισπιρ τι να πρωτοθυμηθώ?

Καλημερα τι κανετε? Εμεις περασαμε ενα δυσκολο σκ με τον πνευμονα της μικρης αλλα μαλλον το ξεπερασε προς το παρον με το οξυγονο της θα ταλαιπωρηθει αρκετα μας ειπε μεχρι να το σταθεροποιησουν γιατι την πηγε πισω πολυ αυτο που ετυχε θα παρει μηνες μαλλον κατα τα αλλα ειμαστε σταθερα θα της αυξησουν κ το γαλα στα 3ml ανα δυο ωρες αν δε προκυψει κατι αλλο κ εφτασε τα 800γρ πλεον

• Μου αρέσει 3

0EKFp2.png

πρίν από 14 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εγω αν κ.δουλευω στον φούρνο δεν εχω φαει ουτε ενα μελομακαρονο που αλλες χρονιες έτρωγα ενα καθε μερα..εγω παιρνω σιδηρο ασβέστιο κ.δυο μαγνησια..και εγω ξεχναω να παιρνω το δευτερο μαγνησιο γτ εχω κ φίλισιν κ σαλισπιρ τι να πρωτοθυμηθώ?

Δεν είναι κακό να φας ένα γλυκάκι μην το φοβάσαι. Εκτός αν δεν το ζητάς καθόλου. Αυτά τα παιρνω κ εγω νόμιζα γενικά βιταμινες πως ρωτάς. Το μαγνήσιο με τίποτα δεν το ξεχναω. Τώρα δεν κανεις ενεσουλες; Αντι για αυτές παίρνεις Σαλοσπίρ; 

πρίν από 1 λεπτό , Vasoth. είπε:

Καλημερα τι κανετε? Εμεις περασαμε ενα δυσκολο σκ με τον πνευμονα της μικρης αλλα μαλλον το ξεπερασε προς το παρον με το οξυγονο της θα ταλαιπωρηθει αρκετα μας ειπε μεχρι να το σταθεροποιησουν γιατι την πηγε πισω πολυ αυτο που ετυχε θα παρει μηνες μαλλον κατα τα αλλα ειμαστε σταθερα θα της αυξησουν κ το γαλα στα 3ml ανα δυο ωρες αν δε προκυψει κατι αλλο κ εφτασε τα 800γρ πλεον

Καλημέρα.. Η γλυκουλα μου ταλαιπωρηθηκε; Πήρε τα πάνω της με τα γραμμάρια μπράβο το κοριτσάκι το καλό μακάρι να είμαι δυνατή να ξεπερνά  οτιδήποτε από εδώ και πέρα! Εσυ πως είσαι; 

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Beboula25 είπε:

Δεν είναι κακό να φας ένα γλυκάκι μην το φοβάσαι. Εκτός αν δεν το ζητάς καθόλου. Αυτά τα παιρνω κ εγω νόμιζα γενικά βιταμινες πως ρωτάς. Το μαγνήσιο με τίποτα δεν το ξεχναω. Τώρα δεν κανεις ενεσουλες; Αντι για αυτές παίρνεις Σαλοσπίρ; 

Καλημέρα.. Η γλυκουλα μου ταλαιπωρηθηκε; Πήρε τα πάνω της με τα γραμμάρια μπράβο το κοριτσάκι το καλό μακάρι να είμαι δυνατή να ξεπερνά  οτιδήποτε από εδώ και πέρα! Εσυ πως είσαι; 

Ταλαιπωρηθηκε αρκετα αλλα το παλεψε εγω τωρα καλα ειμαι μαζι με αυτην παλευαμε κ εμεις σημερα που την ειδα ηρεμη ηρεμησα κ εγω.Τα βραδια ειναι λιγο δυσκολα που ηρεμω κ αρχιζω να σκεφτομαι κ το αγγελακι μου ευτυχως κοιμαμαι αμεσως αλλα η διαδικασια της γεννας δε φευγει απο το μυαλο μου ολο νοσοκομεια κ γιατρους βλεπω στον υπνο μου

0EKFp2.png

πρίν από 22 λεπτά , Vasoth. είπε:

Ταλαιπωρηθηκε αρκετα αλλα το παλεψε εγω τωρα καλα ειμαι μαζι με αυτην παλευαμε κ εμεις σημερα που την ειδα ηρεμη ηρεμησα κ εγω.Τα βραδια ειναι λιγο δυσκολα που ηρεμω κ αρχιζω να σκεφτομαι κ το αγγελακι μου ευτυχως κοιμαμαι αμεσως αλλα η διαδικασια της γεννας δε φευγει απο το μυαλο μου ολο νοσοκομεια κ γιατρους βλεπω στον υπνο μου

Λογικό πολύ δεν γίνεται να σβήσει έτσι. Ηταν σκληρό αυτό που εζησες τι να λέμε τώρα. Μεσα σου όλα ειναι ζωντανά και μόνο ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρος. Πάντως είπαμε έχεις σταθεί αντρίκια να το πω λαϊκά. Βέβαια η καρδούλα σου το ξέρει καλύτερα αλλα σίγουρα εδωσες μαθήματα. 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 48 λεπτά , Vasoth. είπε:

Βασω μου, δηλαδη της αφαιρεσανε τελικα τον αερα προς το παρον? Ταλαιπωρηθηκε λιγο η ψυχουλα μας, αλλα οπως ειπαμε το θεμα ειναι να τα ξεπερναει. Ειναι πολυ δυνατο παιδακι, σιγουρα θλιβεσαι Βασω μου με ολο αυτο το μαρτυριο, και δυστυχως δεν μπορει κανενας να σου απαλυνει την πληγη. Προσευχομαστε για την μικρη σου που παλευει, να σας πανε ολα καλα. Και για σενα ευχομαι ο χρονος να μαλακωσει τον πονο σου Βασω μου. Και να παιρνεις δυναμη απο την μικρη σου και εκεινη απο σενα

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 44 λεπτά , Vasoth. είπε:

Βάσω μου έχει μεγάλο δρόμο μπροστά της.το θέμα είναι ότι αντιδράει.θα βγει νικήτρια. Το χουμε πει αυτό.Απο σενα έτσι να συνεχίσεις να είσαι δυνατή κοπέλα μου.

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Κορίτσια γύρισα.καναμε καρδιοτοκογραφο.μεχρι 45 πιάσαμε συσπάσεις.δεν εκανα δυνατές με εξέτασε και κολπικα για διαστολή αλλά μπαααααα.κοριτσια εφιάλτης.πόνος.επιασε και το κεφάλι του παιδιού.μετα είχα αρκετή βλένη  και αίμα.μοτ πε φυσιολογικό γτ μεπίεσε αρκετά να τσιγκλισουμε λίγο το τράχηλο.ο μικρός είναι χαμηλά με το κεφάλι αλλα πλαγιαστος.εκτιμηση για το πότε γεννάμε μπορεί Αύριο μπορεί και σε μια βδομάδα.ειμαδτε σε αναμονή.παντως αν δεν γεννήσω μέχρι τέλος εβδομάδας θα πάω το Σάββατο για καρδιοτοκογραφο .Α και είμαστε 3300 γραμμάρια.

Μπραβο κοριτσακι ειστε πολυ καλα.Χαλαλι ο πονος.3-4 μερες ακομη να συνελθει κι ο μπαμπας σας κι ειστε τελεια

• Ευχαριστώ 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...