Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Μετά την ωοληψία μου χορήγησε κάτι, μου είπε ότι είναι αρκετό. Ο πόνος όμως ξεκίνησε ήπια και σήμερα δυνάμωσε… αύριο Κυριακή δεν θα βρίσκω φαρμακείο..

Κι εμένα μου έδωσε αντιβιωση 3 μέρες πριν και 5 μέρες μετά την ωοληψια και μετά μου έδωσε και αντιφλεγμονώδη. Βρες τον σήμερα μήπως σε δει κιόλας αφού πονας.. ελπίζω να μην είναι τίποτα 

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 12 λεπτά , Comet είπε:

Σε καταλαβαινω κοριτσακι μου κι εγω μολις κοιμηθει τρεχω για δουλειες οτι προλαβω.Ευτυχως ξεκουραζομαστε το βραδυ.

Παντως εγω πριν τη γεννα πονουσα πολυ στην περιοδο,επαιρνα mesulid μετα τη γεννα τιποτα σαν να μην ειχα περιοδο.Βεβαια 3 φορες προλαβα να αδιαθετησω αλλα ηταν τελεια

Ευτυχώς, εμένα τώρα κοιμήθηκε ούρλιαζε δεν μπορούσα να την συνεφερω. Εγω να δεις μέχρι που λυπωθυμουσα το mesulid δεν με έπιανε επερνα ένα άλλο αλά και αυτό πριν μείνω έγκυος το είχα συνηθίσει μόνο κάτι αλλα μου τα είχε δώσει μια κυρία που ο γιος της ήταν στο στρατιωτικό νοσοκομειο και της είχε φέρει κάτι σαν ντεπον αλλά του στρατού επερνες 2 μαζί και δεν σε ξανά έπιανε η κοιλιά μέχρι που τελείωνα. Ναι άμα δεν πονάς μια χαρά εγώ τώρα που αδιάθετω δεν καταλαβαίνω τίποτα μόνο τώρα με έπιασε αυτο αλλά έχω τελειώσει εδώ και μια εβδομάδα. 

5mtvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 1/12/2018 at 12:14 ΠΜ, Anastasia_paris είπε:

Κορίτσια μου γέννησα στις 4 τα μοουμπουκια μου!!! 2,780 το κοριτσάκι 2,500 το αγοράκι όλα πήγαν πολύ καλά απλά καθυστέρησα πολύ να μπω γιατί είχε πολλές εγκυουλες με καισαρική... Από τις 9 με είχαν έτοιμη και με έβαλαν 3μιση!εκανα ραχιαια τελικά, δεν πονεσα καθόλου ειλικρινά... Μετά τη γέννα με έπιασαν αφόρητοι πόνοι πήρα πολλά παυσίπονα γιατί δεν με έπιαναν και κατάφερα να ηρεμήσω γύρω στις 9 όπου και κοιμηθηκα λίγο.. Τα μωρά μου δεν τα έχω δει, μου είπαν αύριο το πρωί, αλλά είναι καλά! Τώρα ξύπνησα από την πείνα αλλά δυστυχώς φαΐ γιοκ!!!!

Συγχαρητήρια να σου ζήσουν τα μωράκια σου! Καλή ανάρρωση να έχεις! :x:x

• Ευχαριστώ 1

Κορίτσια μου καλημέρα, συγγνώμη που δεν σας έγραψα νεότερα αλλά δεν προλαβαίνω να γράφω και στις δύο ομάδες εύκολα!!!!! Λοιπόν η μικρή είναι μια χαρά, τον μικρό μόλις γεννήθηκε του παρουσιάστηκε αναπνευστική δυσχέρεια, του έβαλαν οξυγόνο και λίγο αργότερα μεταφέρθηκε σε θερμοκοιτίδα στη μενν, περισσότερο προληπτικά μας ειπαν... Είναι πολύ καλύτερα, άρχισε να πινει και γάλατακι και αν συνεχίσει έτσι μπορεί σήμερα αύριο να βγει απ τη μονάδα.. 

• Μου αρέσει 9

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Καλημερα κοριτσακι. Μπραβο πολυ ευχαριστα τα νεα σας.Να σου ζησουν και παλι.Με το καλο συντομα στο σπιτι σας ολοι μαζι

10 ώρες πρίν, Alex. Arap είπε:

Ευτυχώς, εμένα τώρα κοιμήθηκε ούρλιαζε δεν μπορούσα να την συνεφερω. Εγω να δεις μέχρι που λυπωθυμουσα το mesulid δεν με έπιανε επερνα ένα άλλο αλά και αυτό πριν μείνω έγκυος το είχα συνηθίσει μόνο κάτι αλλα μου τα είχε δώσει μια κυρία που ο γιος της ήταν στο στρατιωτικό νοσοκομειο και της είχε φέρει κάτι σαν ντεπον αλλά του στρατού επερνες 2 μαζί και δεν σε ξανά έπιανε η κοιλιά μέχρι που τελείωνα. Ναι άμα δεν πονάς μια χαρά εγώ τώρα που αδιάθετω δεν καταλαβαίνω τίποτα μόνο τώρα με έπιασε αυτο αλλά έχω τελειώσει εδώ και μια εβδομάδα. 

Καλημερα.Πως ειναι η μικρη σου;κοιμηθηκε το βραδυ;Εσυ ξεκουραστηκες καθολου;

• Ευχαριστώ 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

1 hour ago, Anastasia_paris είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα, συγγνώμη που δεν σας έγραψα νεότερα αλλά δεν προλαβαίνω να γράφω και στις δύο ομάδες εύκολα!!!!! Λοιπόν η μικρή είναι μια χαρά, τον μικρό μόλις γεννήθηκε του παρουσιάστηκε αναπνευστική δυσχέρεια, του έβαλαν οξυγόνο και λίγο αργότερα μεταφέρθηκε σε θερμοκοιτίδα στη μενν, περισσότερο προληπτικά μας ειπαν... Είναι πολύ καλύτερα, άρχισε να πινει και γάλατακι και αν συνεχίσει έτσι μπορεί σήμερα αύριο να βγει απ τη μονάδα.. 

Καλημέρα!!! Μπράβο τα αστεράκια σου. 

• Ευχαριστώ 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

12 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Οχι πηρα για 3μερες το ζιρθρομαξ...σε ευχαριστω πολυ..θελω οσο μπορω να.προσεχω τουλαχιστον στα γλυκα για να μην βρεθω με κανενα ανεβασμενο σακχαρο..

Μπράβο αγαπη καλα κανεις κ προσεχεις. Θέλω και εγω να στρώσω λίγο την διατροφή μου να βάλω πιο υγιεινά πράγματα αλλα προς το παρόν γουρουνιαζω.

πρίν από 11 λεπτά , Beboula25 είπε:

Μπράβο αγαπη καλα κανεις κ προσεχεις. Θέλω και εγω να στρώσω λίγο την διατροφή μου να βάλω πιο υγιεινά πράγματα αλλα προς το παρόν γουρουνιαζω.

Γρουνιασε Όσο μπορείς καλέ!!!!!!!

• Χαχα 1

πρίν από 15 λεπτά , Beboula25 είπε:

Αν δεν εχεις θεματακια φαε.Απο οτι θυμαμαι ειχες ναυτιες το πρωτο τριμηνο;Τωρα που μπορεις απολαυσε το φαγητο

ROnbp3.pngPFbVp3.png

πρίν από 24 λεπτά , Comet είπε:

Αν δεν εχεις θεματακια φαε.Απο οτι θυμαμαι ειχες ναυτιες το πρωτο τριμηνο;Τωρα που μπορεις απολαυσε το φαγητο

Ναι πολύ. Κοιτα οπως έτρωγα τρώω δεν έχω προσθέσει αλλα να έβαζα και λίγο την υγιεινή διατροφή μέσα. Τουλάχιστον τώρα τρώω κ φρούτα που πριν δεν έτρωγα βαριόμουν. Πως είσαι από αναγουλες εσυ ακόμη έχεις ε;

@loyloy να γουρουνιασω εγω για εσένα Χαχαχ!  

πρίν από 5 λεπτά , Beboula25 είπε:

Ναι πολύ. Κοιτα οπως έτρωγα τρώω δεν έχω προσθέσει αλλα να έβαζα και λίγο την υγιεινή διατροφή μέσα. Τουλάχιστον τώρα τρώω κ φρούτα που πριν δεν έτρωγα βαριόμουν. Πως είσαι από αναγουλες εσυ ακόμη έχεις ε;

Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Comet είπε:

Καλημερα κοριτσακι. Μπραβο πολυ ευχαριστα τα νεα σας.Να σου ζησουν και παλι.Με το καλο συντομα στο σπιτι σας ολοι μαζι

Καλημερα.Πως ειναι η μικρη σου;κοιμηθηκε το βραδυ;Εσυ ξεκουραστηκες καθολου;

Καλημέρα Λίγο καλύτερα είναι έφαγε και λίγη Φρουτοκρεμα. Σηκώθηκε στις 2 και ουρλιαζε μέχρι τις 2 μισή. Ενταξει ξεκούραστικα λιγάκι όσο μπορείς να ξεκουραστείς άμα έχεις ενια το μωρό δεν κοιμαμε καλά όλο την βλέπω. Ασ γίνει καλά και θα ξεκουραστώ τώρα παίζει στο πάρκο δεν μου έχει κάνει πυρετό τώρα το πρωί. 

5mtvp3.png

1 ώρα πρίν, Beboula25 είπε:

Καλα κ εγω θα φαω τα σουβλακια μ αλλα τρωω κ γιαουρτι φρουτα σαλατες...κ λιγα αμυγδαλα οταν το θυμαμαι.  Ευτυχως γλυκα δεν ζηταω ετσι κ αλλιως..εσυ παιρνεις βιταμινες?

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Alex. Arap είπε:

Καλημέρα Λίγο καλύτερα είναι έφαγε και λίγη Φρουτοκρεμα. Σηκώθηκε στις 2 και ουρλιαζε μέχρι τις 2 μισή. Ενταξει ξεκούραστικα λιγάκι όσο μπορείς να ξεκουραστείς άμα έχεις ενια το μωρό δεν κοιμαμε καλά όλο την βλέπω. Ασ γίνει καλά και θα ξεκουραστώ τώρα παίζει στο πάρκο δεν μου έχει κάνει πυρετό τώρα το πρωί. 

Ωραία.ισως δεν σου ανεβάσει μες στη μέρα ξανα.μακαρι!!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Alex. Arap είπε:

Αντε μπραβο λιγο υπομονη θα περασει. Τι να κανουμε περαστικα να ναι και δεν πειραζει

3 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Ναι αρκετες.ευτυχως οχι εμετους προς το παρον, ειναι πολυ αρχη ακομη

• Μου αρέσει 2

ROnbp3.pngPFbVp3.png

4 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Καλα κ εγω θα φαω τα σουβλακια μ αλλα τρωω κ γιαουρτι φρουτα σαλατες...κ λιγα αμυγδαλα οταν το θυμαμαι.  Ευτυχως γλυκα δεν ζηταω ετσι κ αλλιως..εσυ παιρνεις βιταμινες?

Έτσι ναι και εγω τα κοπαναω αυτά αντι για γλυκο τρώω γιαούρτι με φρούτα. Τώρα εντάξει χτυπάω και κανα μελομακάρονο. Όχι δεν παιρνω κάτι έξτρα ότι μου δίνει. Τρώω κάθε μέρα πορτοκαλι κάτι δεν κάνει κ αυτό; Χαχαχ. Το σίδηρο μου παραμελω που πρέπει να παιρνω δυο και το ξεχναω το δεύτερο 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...