Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

πρίν από 45 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

Με το καλό η χοριακη !!! Με θετικά αποτελέσματα 

εγώ υπέφερα με τα utrogestan υπνηλία και ζαλάδα ήμουν σαν πιωμένη δεν μπορούσα καν να μιλήσω για ένα μισάωρο τουλάχιστον  , βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση όταν τα έπαιρνα μετά από φαγητό 

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 23 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Εγώ πάντως την επόμενη μέρα που σηκώθηκα και περπάτησα μονη μου γιατί έκανα καισαρική έβαλα λίγο πουδριτσα, λίγο ρουζακι, λίγη τερακότα και μια ελαφριά στρώση μάσκαρα για να καλύψω το τοπίο της φρίκης! Αχαχαχαχαχα

Ετσι φιλεναδα. Επειδη δηλαδη θα γινουμε μανες, δεν θα μαστε περιποιημενες? Να ειναι εκει κανας δημοσιογραφος που τοσες διασημες γεννανε, και να βγουμε εμεις απο πισω στο μπακραουντ σαν την αδικη καταρα? Ε οχι ρε αδερφε! 

πρίν από 15 λεπτά , Alex. Arap είπε:

Ευχαριστώ κοπέλα μου. Μόνο Γαλα τίποτα άλλο δεν θέλει μεχρι στιγμής το πίνει. 

Αχ μωρε, τοσο χαλια ειναι το ζουζουνι?? Τι να πω κοριτσι μου. Περαστικα και υπομονη! Θα περασει που θα παει

1 ώρα πρίν, palmoira είπε:

Κοριτσια απλά προσέξτε τα καλλυντικά σας να είναι χωρίς άρωμα! Εγώ δεν με βλέπω να βάφομαι. Αφήστε που τώρα στην εγκυμοσυνη το πρόσωπο μου και το δέρμα μου είναι στα καλύτερα τους! Το μαλλί θα ζητήσω από τη μάνα μου να μου το κάνει μια ωραία γαλλική κοτσίδα και τέλος. 

Αχ τυχερουλα. Εγω καμια διαφορα δεν βλεπω στο δερμα μου! Εννοειται οχι πολλα φρου φρου και αρωματα. Ενα τσικ φυσικο βαψιματακι, το μαλλι πιασμενο σε αλογοουρα και ολα μια χαρα!

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Λεω σιγα σιγα να ετοιμαζω βαλιτσα! Εν τω μεταξυ εχω κανει μια λιστα πριν καναν μηνα, λες και παω σε σπα. Αφρολουτρο, σαμπουαν, μαλακτικη μαλλιων, μασκα μαλλιων, βουρτσα, σεσουαρ, ισιωτικη, κρεμα προσωπου, gel καθαρισμου προσωπου, καλλυντικα, αχαχαχαχαχαχα. Αφου την κοιταω τωρα τη λιστα και γελαω με τα χάλια μου. Δεν παω καθολου καλα μιλαμε :lol:

Ακόμηηηηη βρε? Εδώ εγώ λέω την άλλη εβδομάδα νά την φτιάξω. 

3 ώρες πρίν, Nicol_ είπε:

Βρε τρελες θα εχουμε τα κουράγια να βαφτουμε στο μαιευτήριο? ? Χαχα..ααχ να δω πως θα ειμαστε ολες μετα την ταλαιπωρία του τοκετου και τις αϋπνίες γιατί για να πω την αληθεια μου οσες φορες βρεθηκα σε μαιευτήριο οι λεχωνες μια ταλαιπωρια την ειχαν ζωγραφισμένη στο προσωπο τους :-P 

Κουκλια θα μάστε!!!

πρίν από 39 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Εγώ πάντως την επόμενη μέρα που σηκώθηκα και περπάτησα μονη μου γιατί έκανα καισαρική έβαλα λίγο πουδριτσα, λίγο ρουζακι, λίγη τερακότα και μια ελαφριά στρώση μάσκαρα για να καλύψω το τοπίο της φρίκης! Αχαχαχαχαχα

Ετσιιιιιιι!!!

nlmNp2.png

πρίν από 26 λεπτά , nanoula90 είπε:

Ετσι φιλεναδα. Επειδη δηλαδη θα γινουμε μανες, δεν θα μαστε περιποιημενες? Να ειναι εκει κανας δημοσιογραφος που τοσες διασημες γεννανε, και να βγουμε εμεις απο πισω στο μπακραουντ σαν την αδικη καταρα? Ε οχι ρε αδερφε! 

Οχι αγάπη μου! Είμαστε και θα παραμείνουμε κιουριες εμείς! Από την επόμενη μέρα βέβαια, γιατί την ίδια δύσκολα! 

• Μου αρέσει 1

Opjnp2.pngnWWEp2.png

5 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Καλημερα!! Καλό μήνα καλες γιορτές!!! ❤️

@Anastasia_paris να σου ζήσουν τα παιδάκια σου!!! Υγιή και καλοτυχα να είναι και εσυ ότι καλύτερο κοπέλα μου!!❤️

@Vasoth. πολύ χαίρομαι καλή μου με το κοριτσάκι σου! Η Παναγίτσα να το φυλάει! 

Καλημέρα πως είσαι;; Η μικρή ζουζου κουνήθηκε καθόλου; Ανυπομονώ να το νιώσω 

Ελα μπεμπουλα μου καλα ειναι η μικρη..κοιτα μην νομιζεις οτι τη νιωθω συνεχεια..καμια φορα που ξαπλωνω κ.βαζω τα χερια μ στην κοιλια μ αισθανομαι κατι σαν...να χτυπαει δεν μπορω να στο περιγράψω..θα το καταλαβεις..κ.ειδικα οσο περνουν οι εβδομαδες θα το καταλαβαινουμε στα σίγουρα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , Smile89 είπε:

Ακόμηηηηη βρε? Εδώ εγώ λέω την άλλη εβδομάδα νά την φτιάξω. 

Κουκλια θα μάστε!!!

Ετσιιιιιιι!!!

Είδες που χρειάζονται και ας τα έχω 10 χρόνια;;;;; Αχαχαχαχα

• Χαχα 2

Opjnp2.pngnWWEp2.png

πρίν από 57 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

χαχααχ και πολυ εκανες!Και εγω θα το ηθελα απλα δεν ξερω σε τι κατασταση θα βρισκομαι :razz:

Κοριτσια εδω μας εχω :D:D15n1179.jpg

• Χαχα 6

DanXp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ελα μπεμπουλα μου καλα ειναι η μικρη..κοιτα μην νομιζεις οτι τη νιωθω συνεχεια..καμια φορα που ξαπλωνω κ.βαζω τα χερια μ στην κοιλια μ αισθανομαι κατι σαν...να χτυπαει δεν μπορω να στο περιγράψω..θα το καταλαβεις..κ.ειδικα οσο περνουν οι εβδομαδες θα το καταλαβαινουμε στα σίγουρα

Κοιτα το μόνο σίγουρο είναι ότι  κατάλαβα την διαφορά από αυτά που ένιωθα στην 12η εβδομάδα με τώρα. Δυο μερες τώρα στον ύπνο μου οπως ξυπνάω έχω νιώσει χτυπήματα σαν να μου τις δίνει τάκ τακ ειδικά εχθες το βράδυ ήταν για αρκετά δευτερόλεπτα και γρήγορα χτυπηματακια συγκεκριμένα σε ένα μέρος. Δεν ξέρω ομως μπορει να συσπαται κανα όργανο μου. Όπου να ‘ναι θα φανεί.  

πρίν από 6 λεπτά , Nicol_ είπε:

χαχααχ και πολυ εκανες!Και εγω θα το ηθελα απλα δεν ξερω σε τι κατασταση θα βρισκομαι :razz:

Χαχααχαχαχαχα

Παντως κοριτσια θα σας ελεγα να προτιμάτε για τετοιες φασεις κρέμες με χρωμα οπως αντιηλιακή που είναι σας ν πολύ ελαφρύ μέικ απ και δεν δίνει και την αίσθηση που αφήνει η πούδρα που είναι το δέρμα σαν στεγνό. Δεν ξέρω αλλα πλέον μόνο για βράδυ για πιο καλό μακιγιάζ θα βάλω πούδρα όχι μέρα πλέον νομίζω πως φαίνεται στους πόρους 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Nicol_ είπε:

Κοίτα, δεν έχει μεγάλη διαφορά! Τη μέρα που γενναμε είμαστε σαν τον ροκι και την επόμενη σαν την Κειτ!

• Χαχα 2

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Just now, ΦαιηΚατς είπε:

Κοίτα, δεν έχει μεγάλη διαφορά! Τη μέρα που γενναμε είμαστε σαν τον ροκι και την επόμενη σαν την Κειτ!

χαχα εετσι!Πως φαινεται ο ανθρωπος που βλεπει παντα τη θετικη πλευρα της ζωης :)

• Χαχα 1

DanXp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , Beboula25 είπε:

Κοιτα το μόνο σίγουρο είναι ότι  κατάλαβα την διαφορά από αυτά που ένιωθα στην 12η εβδομάδα με τώρα. Δυο μερες τώρα στον ύπνο μου οπως ξυπνάω έχω νιώσει χτυπήματα σαν να μου τις δίνει τάκ τακ ειδικά εχθες το βράδυ ήταν για αρκετά δευτερόλεπτα και γρήγορα χτυπηματακια συγκεκριμένα σε ένα μέρος. Δεν ξέρω ομως μπορει να συσπαται κανα όργανο μου. Όπου να ‘ναι θα φανεί.  

Χαχααχαχαχαχα

Παντως κοριτσια θα σας ελεγα να προτιμάτε για τετοιες φασεις κρέμες με χρωμα οπως αντιηλιακή που είναι σας ν πολύ ελαφρύ μέικ απ και δεν δίνει και την αίσθηση που αφήνει η πούδρα που είναι το δέρμα σαν στεγνό. Δεν ξέρω αλλα πλέον μόνο για βράδυ για πιο καλό μακιγιάζ θα βάλω πούδρα όχι μέρα πλέον νομίζω πως φαίνεται στους πόρους 

Αυτο το σκεφτομαι κ εγω οτι Μήπως ειναι το εντερο ας πουμε'..ολα καλα ειναι μην ανησυχείς...εκανα κ την θεραπεια κ το ουρεοπλασμα..και την αλλη βδομάδα εχω εξετασεις αιματος να.κανω

πρίν από 17 λεπτά , Nicol_ είπε:

χαχα εετσι!Πως φαινεται ο ανθρωπος που βλεπει παντα τη θετικη πλευρα της ζωης :)

Είμαι αισιόδοξη από κούνια!!! Αχαχαχαχα και το πέρασα εις διπλούν!!!

• Μου αρέσει 1

Opjnp2.pngnWWEp2.png

πρίν από 13 λεπτά , nanoula90 είπε:

Αχ μωρε, τοσο χαλια ειναι το ζουζουνι?? Τι να πω κοριτσι μου. Περαστικα και υπομονη! Θα περασει που θα παει

Αχ τυχερουλα. Εγω καμια διαφορα δεν βλεπω στο δερμα μου! Εννοειται οχι πολλα φρου φρου και αρωματα. Ενα τσικ φυσικο βαψιματακι, το μαλλι πιασμενο σε αλογοουρα και ολα μια χαρα!

Ευχαριστούμε  κοπέλα μου. Υπομονη τι να κάνεις στο πρόγραμμα είναι αυτά. 

1 hour ago, loyloy είπε:

Ούτε μια κρεμουλα?θα ταλαιπωρείται πολύ το ζουζούνι.

15 κουτ Φρουτοκρεμα. 4 κουτ φαγητό. Μετά θα της φτιάξω τι βρωμη αν δεν τι φαΐ γάλα. Ταλαιπωρεί ται η μπεμπούλα μου. 

Βρε κοριτσια να σας ρωτήσω έχω ένα πόνο χαμηλά και έχω και κάποια υγρά άσπρο μπεζ τι να είναι αυτό έχει τυχει σε καμία στις 21 Νοέμβρη τελείωσα την περίοδο; 

5mtvp3.png

πρίν από 22 λεπτά , Alex. Arap είπε:

Ευχαριστούμε  κοπέλα μου. Υπομονη τι να κάνεις στο πρόγραμμα είναι αυτά. 

15 κουτ Φρουτοκρεμα. 4 κουτ φαγητό. Μετά θα της φτιάξω τι βρωμη αν δεν τι φαΐ γάλα. Ταλαιπωρεί ται η μπεμπούλα μου. 

Βρε κοριτσια να σας ρωτήσω έχω ένα πόνο χαμηλά και έχω και κάποια υγρά άσπρο μπεζ τι να είναι αυτό έχει τυχει σε καμία στις 21 Νοέμβρη τελείωσα την περίοδο; 

Όταν έχεις ωορρηξία πονάς?εμένα αυτό μου θυμίζει αυτό που λες.

πρίν από 3 λεπτά , loyloy είπε:

πρίν από 7 λεπτά , loyloy είπε:

Πρίν γεννήσω ποναγα λίγο μετά τι γέννα τίποτα τώρα ποιος ξέρει τι ειναι αυτό νομίζω έχει περάσει η μέρα ωορρηξίας. 

5mtvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...