Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω.. Εχθές Τρίτη έκανα την ετ. Την Παρασκευή είναι ασφαλές για περπάτημα? Ή δεν πρέπει ακόμα να "κουράστω"? Τις δουλειές μου στο σπίτι τις κάνω κανονικά αλλά προσέχω να μην είμαι πχ 1 ώρα συνεχόμενη όρθια να σιδερωνω ή να πλένω πιάτα. Το πάω πιο χαλαρά επειδή ξέρω ότι σημερα-αυριο γίνεται η εμφύτευση (αν γίνει φυσικά!)

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!με μια τεράστια χοριακη σου εύχομαι...αμέ αμέ να βγεις τη βόλτα σου την Παρασκευή!!!αλλιώς αν θέλεις πιο "ασφάλεια" μπορείς να βγεις από Σάββατο...να έχουν περασει οι 3 μέρες..

πρίν από 1 λεπτό , Maraki S. είπε:

Έχεις απόλυτο δίκιο, θα έδειχναν. Κάνω συνήθως κάποια που είναι σαν μικρές ταινίες γιατί είναι πιο φθηνά και έχω πολλά. Δεν ξέρω αν έχετε χρησιμοποιήσει μου φαίνεται ότι δεν δείχνουν τπτ και έλεγα αν κάποια στιγμή είχε μείνει κάποια κοπέλα έγγυος εκτός εξωσωματικής,να μάθω ποια μέρα και με τι τεστ το είδε από περιέργεια. Ούτως ή άλλως θα ξαναπροσπαθήσουμε με εξωσωματική, απλά είπαμε να χαλαρώσουμε 1-2 μήνες και μετά πάλι.

Ναι τα ξέρω αυτά....κοίτα...αφού είναι με φυσικό τρόπο μπορεί απλά η σύλληψη να έγινε και αργότερα....περίμενε δύο τρεις μερες ακόμα και αν δεν έρθει που στο εύχομαι ξανακάνεις και βλέπεις ε???η ελπίδα πάντα υπάρχει!!🥰

• Μου αρέσει 1

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , loyloy είπε:

Εμένα είναι έτοιμη η βαλίτσα.καλα σαμπουάν δεν πήρα.αφρολουτρο πήρα και σαπούνι για την ευαίσθητη περιοχή.το μαλλί μου είναι περίεργο.δεν έχω σκοπό να λουστω εκεί.για πρόσωπο είπα στη μαμά μου να.μου φέρει μόνο την ενυδατική το σαπούνι και το ξεβαφτικο. Ε λίγο θα βαφομαστε βρε.τοσος κόσμος θα μας δει.

Και μενα τα μαλλια μου ειναι σκετη ταλαιπωρια. Εχω πολυ μαλλι και σπαστο πολυ και καθε φορα θελω μιση ωρα να το λουσω και μιση ωρα να το στεγνωσω! Αλλα σκεφτομαι οτι θα χω ιδρωσει και θα χουν γινει χαλια και θα θελω σιγουρα να κανω και λουσιμο και ολο το πακετο για να ισιωσω μετα! Για τα αλλα συμφωνω, λιγα θα παρω, τα απαραιτητα μονο

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 10 λεπτά , nanoula90 είπε:

Ναι μαλλον τα εγραψα πανω στα κεφια μου. Εννοειται θα αφαιρεσω κατι μαλακτικες και κρεμες. Και ξερω οτι καλο ειναι να αποφευγω κολωνια και εντονα αρωματα για το μωρο! 

Ναι θα την ετοιμασω σημερα κοριτσι μου! Ακομα δεν εχω συνειδητοποιησει τι προκειται να συμβει. Μαλλον μονο οταν ερθει ο τοκετος το συνειδητοποιεις τελικα. 

Ναι η πολλές κολώνες δεν κάνει αποσμητικό να πάρεις εγώ ξέρεις τι επαθα μετά τη γέννα ιδρώνω και μερικές φορές μπορεί να μυρίζουν οι μασχάλες μου άστα έχω πάθει σοκ.... Θα το συνειδοποιησεις όταν πάρεις το μωράκι αγκαλίτσα τώρα ότι και να σκέφτεσαι δεν είναι το ίδιο όταν θα το δεις θα τρελαθείς από την χαρά σου!!! 

• Μου αρέσει 1

5mtvp3.png

12 ώρες πρίν, Anastasia_paris είπε:

Κορίτσια μου γέννησα στις 4 τα μοουμπουκια μου!!! 2,780 το κοριτσάκι 2,500 το αγοράκι όλα πήγαν πολύ καλά απλά καθυστέρησα πολύ να μπω γιατί είχε πολλές εγκυουλες με καισαρική... Από τις 9 με είχαν έτοιμη και με έβαλαν 3μιση!εκανα ραχιαια τελικά, δεν πονεσα καθόλου ειλικρινά... Μετά τη γέννα με έπιασαν αφόρητοι πόνοι πήρα πολλά παυσίπονα γιατί δεν με έπιαναν και κατάφερα να ηρεμήσω γύρω στις 9 όπου και κοιμηθηκα λίγο.. Τα μωρά μου δεν τα έχω δει, μου είπαν αύριο το πρωί, αλλά είναι καλά! Τώρα ξύπνησα από την πείνα αλλά δυστυχώς φαΐ γιοκ!!!!

Καλημερα κοριτσακι. Να σου ζησουν τα ζουζουνια σου.Γερα και τυχερα.Τελειο βαρος για διδυμακια ,μπραβο

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Βρε τρελες θα εχουμε τα κουράγια να βαφτουμε στο μαιευτήριο? ? Χαχα..ααχ να δω πως θα ειμαστε ολες μετα την ταλαιπωρία του τοκετου και τις αϋπνίες γιατί για να πω την αληθεια μου οσες φορες βρεθηκα σε μαιευτήριο οι λεχωνες μια ταλαιπωρια την ειχαν ζωγραφισμένη στο προσωπο τους :-P 

• Χαχα 1

DanXp2.png

12 ώρες πρίν, Anastasia_paris είπε:

Κορίτσια μου γέννησα στις 4 τα μοουμπουκια μου!!! 2,780 το κοριτσάκι 2,500 το αγοράκι όλα πήγαν πολύ καλά απλά καθυστέρησα πολύ να μπω γιατί είχε πολλές εγκυουλες με καισαρική... Από τις 9 με είχαν έτοιμη και με έβαλαν 3μιση!εκανα ραχιαια τελικά, δεν πονεσα καθόλου ειλικρινά... Μετά τη γέννα με έπιασαν αφόρητοι πόνοι πήρα πολλά παυσίπονα γιατί δεν με έπιαναν και κατάφερα να ηρεμήσω γύρω στις 9 όπου και κοιμηθηκα λίγο.. Τα μωρά μου δεν τα έχω δει, μου είπαν αύριο το πρωί, αλλά είναι καλά! Τώρα ξύπνησα από την πείνα αλλά δυστυχώς φαΐ γιοκ!!!!

συγχαρητήρια να σου ζήσουν!!!να είναι γερά κ τυχερά στην ζωή τους κ γεμάτα υγεία!!!

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Nicol_ είπε:

Βρε τρελες θα εχουμε τα κουράγια να βαφτουμε στο μαιευτήριο? ? Χαχα..ααχ να δω πως θα ειμαστε ολες μετα την ταλαιπωρία του τοκετου και τις αϋπνίες γιατί για να πω την αληθεια μου οσες φορες βρεθηκα σε μαιευτήριο οι λεχωνες μια ταλαιπωρια την ειχαν ζωγραφισμένη στο προσωπο τους :-P 

Λίγο κονσιλερ πούδρα μάσκαρα ρουζ.επιβάλλεται!!!!!!!

@nanoula90 κι Εγώ πρέπει να τα δτεγνωσω και μετά να τα ισιωσω.το πολυ πολυ αν χαλάσουν θα τα πιάσω κότσο 

πρίν από 22 λεπτά , Nicol_ είπε:

Βρε δεν σου ειπα οτι εμεις θα ειμαστε κοκετες ?? Φυσικα και θα βαφτουμε αλλα λιγο οχι λες και παμε στα μπουζουκια. Ακριβως για να μην φαινομαστε ταλαιπωρημενες! Ετσι λιγο κονσιλερ και λιγη πουδρα, οχι υπερβολες. Θα μαστε κουκλακια σε παρακαλω χαχαχα

πρίν από 38 λεπτά , Alex. Arap είπε:

Ναι η πολλές κολώνες δεν κάνει αποσμητικό να πάρεις εγώ ξέρεις τι επαθα μετά τη γέννα ιδρώνω και μερικές φορές μπορεί να μυρίζουν οι μασχάλες μου άστα έχω πάθει σοκ.... Θα το συνειδοποιησεις όταν πάρεις το μωράκι αγκαλίτσα τώρα ότι και να σκέφτεσαι δεν είναι το ίδιο όταν θα το δεις θα τρελαθείς από την χαρά σου!!! 

Ναι μπραβο. Και αποσμητικο σιγουρα, αυτο το χα ξεχασει. Αχ εχει να πεσει πολυ κλαμα μολις τον παρω αγκαλια. 

• Μου αρέσει 2

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 58 λεπτά , nanoula90 είπε:

Βρε δεν σου ειπα οτι εμεις θα ειμαστε κοκετες ?? Φυσικα και θα βαφτουμε αλλα λιγο οχι λες και παμε στα μπουζουκια. Ακριβως για να μην φαινομαστε ταλαιπωρημενες! Ετσι λιγο κονσιλερ και λιγη πουδρα, οχι υπερβολες. Θα μαστε κουκλακια σε παρακαλω χαχαχα

Ναι μπραβο. Και αποσμητικο σιγουρα, αυτο το χα ξεχασει. Αχ εχει να πεσει πολυ κλαμα μολις τον παρω αγκαλια. 

Χαχα ειστε παλαβες τελος..:-P

kdanw2.jpg

Εμεις μετα τον τοκετο 

• Χαχα 4

DanXp2.png

Κοριτσια απλά προσέξτε τα καλλυντικά σας να είναι χωρίς άρωμα! Εγώ δεν με βλέπω να βάφομαι. Αφήστε που τώρα στην εγκυμοσυνη το πρόσωπο μου και το δέρμα μου είναι στα καλύτερα τους! Το μαλλί θα ζητήσω από τη μάνα μου να μου το κάνει μια ωραία γαλλική κοτσίδα και τέλος. 

• Μου αρέσει 1

preg.png

πρίν από 2 λεπτά , palmoira είπε:

Κοριτσια απλά προσέξτε τα καλλυντικά σας να είναι χωρίς άρωμα! Εγώ δεν με βλέπω να βάφομαι. Αφήστε που τώρα στην εγκυμοσυνη το πρόσωπο μου και το δέρμα μου είναι στα καλύτερα τους! Το μαλλί θα ζητήσω από τη μάνα μου να μου το κάνει μια ωραία γαλλική κοτσίδα και τέλος. 

Αχ να ήξερε και η δικιά μου να μουβκανει γαλλική.αρωματα Όχι ρε.εγω δεν τα μπορώ γενικότερα.και καλλυντικά προσέχω γενικότερα πολύ τη παίρνω.κατσε να χουμε και αντοχή να βαφτουμε.Ασε τι λέμε τώρα.

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, Alex. Arap είπε:

Καλημέρα Ευχαριστούμε πολυ κορίτσι και εσύ με το καλό το μωράκι σου!!! 

Καλημερα Άμα είναι δόντια την εβαψα ίωση με δόντια πολύ ωραία. Εσεμ σου έκανε καθόλου πυρετό στο δοντάκι; 

Συγνωμη που αργησα τοσο να απαντησω.Δεν εκανε πυρετο καθολου.Ιωση με δοντακι περασαμε το προηγουμενο ΣΚ.Λιγο γκρινια και πολυ αγκαλιτσα

ROnbp3.pngPFbVp3.png

πρίν από 49 λεπτά , Comet είπε:

Συγνωμη που αργησα τοσο να απαντησω.Δεν εκανε πυρετο καθολου.Ιωση με δοντακι περασαμε το προηγουμενο ΣΚ.Λιγο γκρινια και πολυ αγκαλιτσα

Εμενα ανεβενει ο πυρετός δεν θέλει να φαΐ τα φαγητά ενώ τα έτρωγε μόνο γάλα δεν ξέρω τα έχω χάσει. Η παιδίατρος μου λέει πάνω από 37.8 ντεπον αν έχει παρακάτω όχι αυτά δεν είναι δέκατα;θηλάζει και κάπως περίεργα σαν να με πονάει με δαγκωνει δεν ξέρω σου έχει τύχει; 

5mtvp3.png

3 ώρες πρίν, Nicol_ είπε:

Εγώ πάντως την επόμενη μέρα που σηκώθηκα και περπάτησα μονη μου γιατί έκανα καισαρική έβαλα λίγο πουδριτσα, λίγο ρουζακι, λίγη τερακότα και μια ελαφριά στρώση μάσκαρα για να καλύψω το τοπίο της φρίκης! Αχαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

Opjnp2.pngnWWEp2.png

πρίν από 27 λεπτά , Alex. Arap είπε:

Εμενα ανεβενει ο πυρετός δεν θέλει να φαΐ τα φαγητά ενώ τα έτρωγε μόνο γάλα δεν ξέρω τα έχω χάσει. Η παιδίατρος μου λέει πάνω από 37.8 ντεπον αν έχει παρακάτω όχι αυτά δεν είναι δέκατα;θηλάζει και κάπως περίεργα σαν να με πονάει με δαγκωνει δεν ξέρω σου έχει τύχει; 

Περαστικά!!!!πονάει ενοχλείται και δεν θέλει να φάει. Σκέψου Εμείς όταν δεν είμαστε καλά δεν θέλουμε να φάμε.πιεσε το και ότι φάει καλό είναι.

πρίν από 2 λεπτά , loyloy είπε:

Περαστικά!!!!πονάει ενοχλείται και δεν θέλει να φάει. Σκέψου Εμείς όταν δεν είμαστε καλά δεν θέλουμε να φάμε.πιεσε το και ότι φάει καλό είναι.

Ευχαριστώ κοπέλα μου. Μόνο Γαλα τίποτα άλλο δεν θέλει μεχρι στιγμής το πίνει. 

5mtvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...