Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

8 ώρες πρίν, loyloy είπε:

@Alex. Arap  @Comet διαολακια τα μικρά ε?να τα χαίρεστε τα ζουζούνια.

Καλημέρα Ευχαριστούμε πολυ κορίτσι και εσύ με το καλό το μωράκι σου!!! 

8 ώρες πρίν, Comet είπε:

Πανεξυπνα ειναι.Κι εμενα δαγκωνει πολυ το σαγονι μου .Δοντια ειναι εσκασε το πρωτο κατω και παμε για το δευτερο

Ευχαριστω κοριτσι μου.Πονηρουλης ειναι .Οταν θελει κατι γελαει και κανει τον χαριτωμενο παλαμακια και τετοια..τι πλακα εχει..

Καλημερα Άμα είναι δόντια την εβαψα ίωση με δόντια πολύ ωραία. Εσεμ σου έκανε καθόλου πυρετό στο δοντάκι; 

• Μου αρέσει 1

5mtvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

8 ώρες πρίν, Anastasia_paris είπε:

Κορίτσια μου γέννησα στις 4 τα μοουμπουκια μου!!! 2,780 το κοριτσάκι 2,500 το αγοράκι όλα πήγαν πολύ καλά απλά καθυστέρησα πολύ να μπω γιατί είχε πολλές εγκυουλες με καισαρική... Από τις 9 με είχαν έτοιμη και με έβαλαν 3μιση!εκανα ραχιαια τελικά, δεν πονεσα καθόλου ειλικρινά... Μετά τη γέννα με έπιασαν αφόρητοι πόνοι πήρα πολλά παυσίπονα γιατί δεν με έπιαναν και κατάφερα να ηρεμήσω γύρω στις 9 όπου και κοιμηθηκα λίγο.. Τα μωρά μου δεν τα έχω δει, μου είπαν αύριο το πρωί, αλλά είναι καλά! Τώρα ξύπνησα από την πείνα αλλά δυστυχώς φαΐ γιοκ!!!!

Αναστασία μου να σου ζησουν τα νινακια σου!! Να ειναι γερα!! ❤❤❤ και σε σενα ευχομαι μια γρήγορη ανάρρωση τωρα χωρις πονους. Στειλε να μας πεις οταν τα δεις και τα νεα σου! :)

DanXp2.png

πρίν από 6 λεπτά , Smile89 είπε:

Καλημέραααααα!!!!!

Καλό μήνα!!!!!

:wub:

Καλημερα!! Καλό μήνα καλες γιορτές!!! ❤️

@Anastasia_paris να σου ζήσουν τα παιδάκια σου!!! Υγιή και καλοτυχα να είναι και εσυ ότι καλύτερο κοπέλα μου!!❤️

@Vasoth. πολύ χαίρομαι καλή μου με το κοριτσάκι σου! Η Παναγίτσα να το φυλάει! 

16 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Εεει να με κ εγω μολις γύρισα απο την την δουλεια...τι κρυο εχει σημερα θεε μου...

Καλημέρα πως είσαι;; Η μικρή ζουζου κουνήθηκε καθόλου; Ανυπομονώ να το νιώσω 

Διαφημίσεις

Just now, loyloy είπε:

Καλό μήνα κορίτσια!!!!!!!!!! @nanoula90  ο πιο μαγικός Δεκέμβρης φέτος!!!!!!!  :):):):)

Εεεετσι!!! Τελικα τα καταφεραμεεε και θα μαστε οντως μανουλες Δεκεμβριου! Τα σαραβαλακια 2018 απεδειχθησαν ραμπο 8)!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

@nanoula90 & @loyloy σάς αναμένουμε!!!

Λεω σιγα σιγα να ετοιμαζω βαλιτσα! Εν τω μεταξυ εχω κανει μια λιστα πριν καναν μηνα, λες και παω σε σπα. Αφρολουτρο, σαμπουαν, μαλακτικη μαλλιων, μασκα μαλλιων, βουρτσα, σεσουαρ, ισιωτικη, κρεμα προσωπου, gel καθαρισμου προσωπου, καλλυντικα, αχαχαχαχαχαχα. Αφου την κοιταω τωρα τη λιστα και γελαω με τα χάλια μου. Δεν παω καθολου καλα μιλαμε :lol:

• Χαχα 3

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 1 λεπτό , nanoula90 είπε:

Λεω σιγα σιγα να ετοιμαζω βαλιτσα! Εν τω μεταξυ εχω κανει μια λιστα πριν καναν μηνα, λες και παω σε σπα. Αφρολουτρο, σαμπουαν, μαλακτικη μαλλιων, μασκα μαλλιων, βουρτσα, σεσουαρ, ισιωτικη, κρεμα προσωπου, gel καθαρισμου προσωπου, καλλυντικα, αχαχαχαχαχαχα. Αφου την κοιταω τωρα τη λιστα και γελαω με τα χάλια μου. Δεν παω καθολου καλα μιλαμε :lol:

Μερικά από αυτά τα χρειάζεσαι μου φενετε πήρες λιγα παραπάνω..... Ετοίμασε βαλίτσα ακόμα κάθεσαι σε λίγο γέννας σε βλέπω χωρίς βαλίτσα!!!!! 

5mtvp3.png

Just now, Alex. Arap είπε:

Μερικά από αυτά τα χρειάζεσαι μου φενετε πήρες λιγα παραπάνω..... Ετοίμασε βαλίτσα ακόμα κάθεσαι σε λίγο γέννας σε βλέπω χωρίς βαλίτσα!!!!! 

Ναι μαλλον τα εγραψα πανω στα κεφια μου. Εννοειται θα αφαιρεσω κατι μαλακτικες και κρεμες. Και ξερω οτι καλο ειναι να αποφευγω κολωνια και εντονα αρωματα για το μωρο! 

Ναι θα την ετοιμασω σημερα κοριτσι μου! Ακομα δεν εχω συνειδητοποιησει τι προκειται να συμβει. Μαλλον μονο οταν ερθει ο τοκετος το συνειδητοποιεις τελικα. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 8 λεπτά , nanoula90 είπε:

Εμένα είναι έτοιμη η βαλίτσα.καλα σαμπουάν δεν πήρα.αφρολουτρο πήρα και σαπούνι για την ευαίσθητη περιοχή.το μαλλί μου είναι περίεργο.δεν έχω σκοπό να λουστω εκεί.για πρόσωπο είπα στη μαμά μου να.μου φέρει μόνο την ενυδατική το σαπούνι και το ξεβαφτικο. Ε λίγο θα βαφομαστε βρε.τοσος κόσμος θα μας δει.

12 ώρες πρίν, Anastasia_paris είπε:

Κορίτσια μου γέννησα στις 4 τα μοουμπουκια μου!!! 2,780 το κοριτσάκι 2,500 το αγοράκι όλα πήγαν πολύ καλά απλά καθυστέρησα πολύ να μπω γιατί είχε πολλές εγκυουλες με καισαρική... Από τις 9 με είχαν έτοιμη και με έβαλαν 3μιση!εκανα ραχιαια τελικά, δεν πονεσα καθόλου ειλικρινά... Μετά τη γέννα με έπιασαν αφόρητοι πόνοι πήρα πολλά παυσίπονα γιατί δεν με έπιαναν και κατάφερα να ηρεμήσω γύρω στις 9 όπου και κοιμηθηκα λίγο.. Τα μωρά μου δεν τα έχω δει, μου είπαν αύριο το πρωί, αλλά είναι καλά! Τώρα ξύπνησα από την πείνα αλλά δυστυχώς φαΐ γιοκ!!!!

Να σου ζήσουν! Αντε να τα δεις κιόλας σήμερα τα ζουζούνια! 

preg.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...