Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 50 λεπτά , Alex. Arap είπε:

Σιγά μην πάρει το ψεύτικο για χαζά τα πέρασες. Εμένα η δικιά μου θέλει να με φάει μου ορμάει και ανοίγει το στόμα σαν λύκος πιάνει ότι προλάβει σαγόνι Φρύδια μπράτσα δεν ξέρω δόντια ειναι θα μας φάει όλους!!! 

Πανεξυπνα ειναι.Κι εμενα δαγκωνει πολυ το σαγονι μου .Δοντια ειναι εσκασε το πρωτο κατω και παμε για το δευτερο

πρίν από 11 λεπτά , loyloy είπε:

@Alex. Arap  @Comet διαολακια τα μικρά ε?να τα χαίρεστε τα ζουζούνια.

Ευχαριστω κοριτσι μου.Πονηρουλης ειναι .Οταν θελει κατι γελαει και κανει τον χαριτωμενο παλαμακια και τετοια..τι πλακα εχει..

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Κορίτσια μου γέννησα στις 4 τα μοουμπουκια μου!!! 2,780 το κοριτσάκι 2,500 το αγοράκι όλα πήγαν πολύ καλά απλά καθυστέρησα πολύ να μπω γιατί είχε πολλές εγκυουλες με καισαρική... Από τις 9 με είχαν έτοιμη και με έβαλαν 3μιση!εκανα ραχιαια τελικά, δεν πονεσα καθόλου ειλικρινά... Μετά τη γέννα με έπιασαν αφόρητοι πόνοι πήρα πολλά παυσίπονα γιατί δεν με έπιαναν και κατάφερα να ηρεμήσω γύρω στις 9 όπου και κοιμηθηκα λίγο.. Τα μωρά μου δεν τα έχω δει, μου είπαν αύριο το πρωί, αλλά είναι καλά! Τώρα ξύπνησα από την πείνα αλλά δυστυχώς φαΐ γιοκ!!!!

• Μου αρέσει 10

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 51 λεπτά , Comet είπε:

Πανεξυπνα ειναι.Κι εμενα δαγκωνει πολυ το σαγονι μου .Δοντια ειναι εσκασε το πρωτο κατω και παμε για το δευτερο

Ευχαριστω κοριτσι μου.Πονηρουλης ειναι .Οταν θελει κατι γελαει και κανει τον χαριτωμενο παλαμακια και τετοια..τι πλακα εχει..

Τι γλυκούλης. Θυμάμαι η ανιψιά μου όταν έβγαζε δοντι με βουταγε από τα μαλλιά και με λύσσα με δάγκωνε στο πηγούνι και στον ώμο. 

πρίν από 17 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Κορίτσια μου γέννησα στις 4 τα μοουμπουκια μου!!! 2,780 το κοριτσάκι 2,500 το αγοράκι όλα πήγαν πολύ καλά απλά καθυστέρησα πολύ να μπω γιατί είχε πολλές εγκυουλες με καισαρική... Από τις 9 με είχαν έτοιμη και με έβαλαν 3μιση!εκανα ραχιαια τελικά, δεν πονεσα καθόλου ειλικρινά... Μετά τη γέννα με έπιασαν αφόρητοι πόνοι πήρα πολλά παυσίπονα γιατί δεν με έπιαναν και κατάφερα να ηρεμήσω γύρω στις 9 όπου και κοιμηθηκα λίγο.. Τα μωρά μου δεν τα έχω δει, μου είπαν αύριο το πρωί, αλλά είναι καλά! Τώρα ξύπνησα από την πείνα αλλά δυστυχώς φαΐ γιοκ!!!!

Κοριτσάρα μου να σου ζήσουν τα ζουζούνια σου!!! Αχ τι όμορφα τι τέλεια!!! Πώς είσαι τώρα πονάς?

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Κοριτσάρα μου να σου ζήσουν τα ζουζούνια σου!!! Αχ τι όμορφα τι τέλεια!!! Πώς είσαι τώρα πονάς?

Τωρα οχι τόσο, πήρα αρκετά παυσίπονα γιατί δεν με έπιαναν.... Θα προσπαθήσω να ξανακοιμηθω λίγο πριν ξεκινήσουν πάλι οι πόνοι!!! Θα σας ξαναστείλω μόλις μπορέσω!!!! 

• Μου αρέσει 1

zeCJp2.pngwKC1p2.png

2 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου, είδες; Όλα μια χαρά.

@nanoula90 που σαι συμπεθέρα??

Κορίτσια μου δεν είχα πολυ όρεξη σήμερα κ δεν έγραψα στην ομάδα μας, έλιωσα καναπέ. 

Συμπεθερουλα μου καλα ειμαι, αλλα σε συμμεριστηκα σημερα. Δεν ειχα πολλη ορεξη, για αυτο δεν εγραψα. Εχω ξεκινησει και βλεπω και το casa de papel και πορωθηκα λιγο χαχαχα

πρίν από 43 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Φιλη μου να σου ζησουν, να ναι παντα καλοτυχα και καλα αναθρεματα! Και σε σενα γρηγορη αναρρωση και καθε ευτυχια με τα μωρα σου και την οικογενεια σου που μεγαλωσε και αλλο!!! ❤

• Χαχα 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 32 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Τωρα οχι τόσο, πήρα αρκετά παυσίπονα γιατί δεν με έπιαναν.... Θα προσπαθήσω να ξανακοιμηθω λίγο πριν ξεκινήσουν πάλι οι πόνοι!!! Θα σας ξαναστείλω μόλις μπορέσω!!!! 

Οκ κορίτσι μου!!! Θα περιμένουμε!!! Φιλάκια!!

πρίν από 7 λεπτά , nanoula90 είπε:

Συμπεθερουλα μου καλα ειμαι, αλλα σε συμμεριστηκα σημερα. Δεν ειχα πολλη ορεξη, για αυτο δεν εγραψα. Εχω ξεκινησει και βλεπω και το casa de papel και πορωθηκα λιγο χαχαχα

Φιλη μου να σου ζησουν, να ναι παντα καλοτυχα και καλα αναθρεματα! Και σε σενα γρηγορη αναρρωση και καθε ευτυχια με τα μωρα σου και την οικογενεια σου που μεγαλωσε και αλλο!!! ❤

Νταξει τοτενες!!! Ο καιρός θα φταίει μέχρι και η νυφη σου παρά ήταν ήρεμη σήμερα!!

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Οκ κορίτσι μου!!! Θα περιμένουμε!!! Φιλάκια!!

Νταξει τοτενες!!! Ο καιρός θα φταίει μέχρι και η νυφη σου παρά ήταν ήρεμη σήμερα!!

Εμ βεβαια ησυχη, τι ειναι νομιζεις η νυφη μου?? Καμια γυριστρω?? Ο γαμπρος παλι δεν ηρεμει με τπτ. Μου ριξε πριν απανωτες 3-4 γερες τοσο δυνατες που πονεσα απο κατω, μαλλον βρηκε παλι στον πεσσο και εκει λεω αμαν γενναω! Πραγματικα πονεσα ομως και ξεκιναει η δικια σου ανασες, ετσι απο μονη της σαν την τρελη. Με ελουσε κρυος ιδρωτας και σκεφτομουν τιιι?? γενναω?? Οχι κατσε, δεν νιωθω ετοιμη ακομα, περιμενε, μολις χθες εμαθα οτι ειμαι εγκυος, εχω καιρο ακομα, ειμαι πολυ νεα χαχαχα. Μετα γελουσα μονη μου με αυτα που σκεφτομουν αλλα συνειδητοποιησα οτι δεν ειμαι καθολου ετοιμη για τον μεγαλο ερχομο χαχαχα. Νωρις το θυμηθηκα θα μου πεις αλλα πραγματικα χεστηκα πανω μου :lol:

• Χαχα 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 2 λεπτά , nanoula90 είπε:

Εμ βεβαια ησυχη, τι ειναι νομιζεις η νυφη μου?? Καμια γυριστρω?? Ο γαμπρος παλι δεν ηρεμει με τπτ. Μου ριξε πριν απανωτες 3-4 γερες τοσο δυνατες που πονεσα απο κατω, μαλλον βρηκε παλι στον πεσσο και εκει λεω αμαν γενναω! Πραγματικα πονεσα ομως και ξεκιναει η δικια σου ανασες, ετσι απο μονη της σαν την τρελη. Με ελουσε κρυος ιδρωτας και σκεφτομουν τιιι?? γενναω?? Οχι κατσε, δεν νιωθω ετοιμη ακομα, περιμενε, μολις χθες εμαθα οτι ειμαι εγκυος, εχω καιρο ακομα, ειμαι πολυ νεα χαχαχα. Μετα γελουσα μονη μου με αυτα που σκεφτομουν αλλα συνειδητοποιησα οτι δεν ειμαι καθολου ετοιμη για τον μεγαλο ερχομο χαχαχα. Νωρις το θυμηθηκα θα μου πεις αλλα πραγματικα χεστηκα πανω μου :lol:

Τρελή.ετσι καινεγω χτες όταν ισιωσε λες και πήρε θέση για νσ βγει.λεω γενναω.οχι Δεν είμαι έτοιμη ακόμα.φρικαρα.μολις επανήλθε ηρέμησα. Άντε θα βγάλεις και το πέσο από βδομάδα ε?

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , nanoula90 είπε:

Βιάζεται να γνωρίσει το αίσθημα ρε συ γιαυτο!!!

Χαχαχαχα τρελήηηηη έτοιμη είσαι, εγώ είμαι σίγουρη!!!! Πέφτω για νάνι!!!! Φιλάκια!!!

nlmNp2.png

1 hour ago, Anastasia_paris είπε:

Κορίτσι να σας ζήσουν!!! Ευλογημένα και καλοτυχα! Ν Τ χαίρεστε!εύχομαι περαστικά με τους πόνους..Ν αναρρωσεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα!φιλιά στα ζουζουλα!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , loyloy είπε:

Τρελή.ετσι καινεγω χτες όταν ισιωσε λες και πήρε θέση για νσ βγει.λεω γενναω.οχι Δεν είμαι έτοιμη ακόμα.φρικαρα.μολις επανήλθε ηρέμησα. Άντε θα βγάλεις και το πέσο από βδομάδα ε?

Χαχαχ, μαλλον ολες το ιδιο παθαινουμε τελικα λουλου μου! Το ιδιο ακριβως και γω, φρικαρα!!!

Ναι, την Τεταρτη μαλλον θα το βγαλουμε!!

πρίν από 3 λεπτά , Smile89 είπε:

Βιάζεται να γνωρίσει το αίσθημα ρε συ γιαυτο!!!

Χαχαχαχα τρελήηηηη έτοιμη είσαι, εγώ είμαι σίγουρη!!!! Πέφτω για νάνι!!!! Φιλάκια!!!

Και γωωω την πεφτω. Καληνυχταα❤

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

3 ώρες πρίν, Anastasia_paris είπε:

Να σου ζησουν να ειναι καλοτυχα κ παντα γερα στη ζωη τους!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...