Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

1 hour ago, Elpida88 είπε:

Ναι αυτό εννοώ... Γνωρίζεις κάτι σχετικό; 

Κι εμένα ανεβασμένη την βρήκαν είμαι 34η εβδομάδα. Είναι φυσιολογικό σε εγκύους μου είπε ο μικροβιολόγος. Από όσο διάβασα παράγεται κ από τον πλακούντα κ η αύξηση της αξιολογείται κ με άλλες τιμές δεν ξέρω ποιες εμένα θα δε ο γιατρός μου κ μου είπε κομπλε. Οπότε θεωρώ πως όλα είναι μια χαρά.ποτε θα τα δει ο Ντοκ σου?

1 hour ago, happysmile είπε:

Καλησπερα κοριτσια.ειμαι τελειως καινουργια και στο forum και στη μητροτητα καθως κ πριν λιγες μερες επιβεβαιωσαμε την εγκυμοσυνη εχουμε κανει πρωτο υπερηχο κ περιμενουμε δευτερο σε 10 μερες!!!αυτην την αναμονη εξετασεων κ επισκεψεων πως την διαχειριζεστε??

@happysmile καλώς όρισες από @Smile89 χεχε

Με το καλό!! Κι εγώ όταν άκουγα θα τα πούμε σε έναν μήνα φρικαρα, αλλά για να την παλέψω απλά παρέμεινα στην δουλειά κι έβρισκα να απασχολουμαι η πήγαινα βόλτες. Περνούσε γρήγορα και δεν καταλάβαινα πώς πέρασε και βασικά σε λίγες μέρες μπαίνω στον μήνα μου κι ακόμη απορώ πως πέρασε!!

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Κωνσταντίνα16 είπε:

Σε καταλαβαίνω είχα δύο ατυχίες πριν από αυτή την εγκυμοσύνη που μας ήρθε από εκεί που δεν το περιμέναμε..και φοβάμαι τοοοοσο πολύ και εμένα τρελή με λένε όλοι αλλά άμα δεν το έχουν ζήσει ή δεν έχουν νιώσει αυτό π νιώθουμε εμείς δεν καταλαβαίνουν

Εγω εκτος το οτι εχασα το μωρο κοντεψα νανπεθανω κιολας και επισης στη βδομ που ημουν το γεννησα κανονικα οποτε ναι οποιος δεν εχει ζησει κατι τετοιο σιγουρα δε μπορει να καταλαβει

• Λυπημένη/-ος 1

Τωρα ηρθαμε απο το νοσοκ. Παει καλυτερα η μικρη με τον πνευμονα ευτυχως ανταποκρίνεται γρήγορα της ξεκινησαν σιγα σιγα λιγο γαλα κ αυριο αν συνεχισει ετσι θα της το αυξησουν παλι κατα τα αλλα ειναι αρκετα ζωηρη μας ειπαν κ ολα τα υπολοιπα σταθερά 

• Μου αρέσει 11

0EKFp2.png

πρίν από 27 λεπτά , Vasoth. είπε:

Τωρα ηρθαμε απο το νοσοκ. Παει καλυτερα η μικρη με τον πνευμονα ευτυχως ανταποκρίνεται γρήγορα της ξεκινησαν σιγα σιγα λιγο γαλα κ αυριο αν συνεχισει ετσι θα της το αυξησουν παλι κατα τα αλλα ειναι αρκετα ζωηρη μας ειπαν κ ολα τα υπολοιπα σταθερά 

Ολα θα πανε καλα..καθε μερα που περναει φερνει τη μικρη σου κοντα στπ σπιτι της...να εισαι αισιόδοξη

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 29 λεπτά , Vasoth. είπε:

Μπράβο Βάσω! Έτσι να ακούμε ευχάριστα! 

• Μου αρέσει 1

preg.png

1 ώρα πρίν, happysmile είπε:

Ευχομαι σε ολες κοριτσια τα καλυτερα πραγματικα καλα αποτελεσματα εξετασων υπερηχων τοκετων και ολων!!!!χαχα!

Μια τελειομηνη και όμορφη εγκυμοσύνη να έχεις!!!!!!Καλώς ήρθες στο παρεακι μας!!!!!

πρίν από 40 λεπτά , Vasoth. είπε:

Ένα βήμα τη μια μέρα πίσω , δυο βήματα μπροστά την επόμενη.Πολυ ωραία τα νέα σου.Φοβερο πλασματακι η μικρή Αδαμαντία. 

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Vasoth. είπε:

Μπραβο Βασω μου χαίρομαι πολυ! ❤❤❤

• Μου αρέσει 1

DanXp2.png

2 ώρες πρίν, happysmile είπε:

Γλυκουλα εφτασες στην πηγη ελαχιστα σου εμεινε ακομα!!!αγορακι η κοριτσακι αν επιτρεπεται?

Κοριτσαροοοοοο!!!

2 ώρες πρίν, Vasoth. είπε:

Μπράβο το Διαμαντακι!!! Ετσιιιιιιι τέτοια να ακούμε!!!

nlmNp2.png

2 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Κι εμένα ανεβασμένη την βρήκαν είμαι 34η εβδομάδα. Είναι φυσιολογικό σε εγκύους μου είπε ο μικροβιολόγος. Από όσο διάβασα παράγεται κ από τον πλακούντα κ η αύξηση της αξιολογείται κ με άλλες τιμές δεν ξέρω ποιες εμένα θα δε ο γιατρός μου κ μου είπε κομπλε. Οπότε θεωρώ πως όλα είναι μια χαρά.ποτε θα τα δει ο Ντοκ σου?

@happysmile καλώς όρισες από @Smile89 χεχε

Με το καλό!! Κι εγώ όταν άκουγα θα τα πούμε σε έναν μήνα φρικαρα, αλλά για να την παλέψω απλά παρέμεινα στην δουλειά κι έβρισκα να απασχολουμαι η πήγαινα βόλτες. Περνούσε γρήγορα και δεν καταλάβαινα πώς πέρασε και βασικά σε λίγες μέρες μπαίνω στον μήνα μου κι ακόμη απορώ πως πέρασε!!

Πήρα τηλ την μαια μου και μου είπε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα... Είναι πολύ λίγο πάνω... Δεν υπάρχει θέμα ανησυχίας... Ευτυχώς μου έφυγε το άγχος.... 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Elpida88 είπε:

Πήρα τηλ την μαια μου και μου είπε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα... Είναι πολύ λίγο πάνω... Δεν υπάρχει θέμα ανησυχίας... Ευτυχώς μου έφυγε το άγχος.... 

Μπράβο κορίτσι μου, είδες; Όλα μια χαρά.

@nanoula90 που σαι συμπεθέρα??

Κορίτσια μου δεν είχα πολυ όρεξη σήμερα κ δεν έγραψα στην ομάδα μας, έλιωσα καναπέ. 

nlmNp2.png

πρίν από 14 λεπτά , Smile89 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου, είδες; Όλα μια χαρά.

@nanoula90 που σαι συμπεθέρα??

Κορίτσια μου δεν είχα πολυ όρεξη σήμερα κ δεν έγραψα στην ομάδα μας, έλιωσα καναπέ. 

Εγω παλι θα καταλαβατε γραφω οταν κοιμαται το μωρο.Αλλιως θελει το κινητο να το φαει.Μαλλον να το μασουλισει και να το γεμισει σαλια...

• Χαχα 2

ROnbp3.pngPFbVp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Comet είπε:

Εγω παλι θα καταλαβατε γραφω οταν κοιμαται το μωρο.Αλλιως θελει το κινητο να το φαει.Μαλλον να το μασουλισει και να το γεμισει σαλια...

Χαχαχα πάει το κινητό.

nlmNp2.png

πρίν από 6 λεπτά , Smile89 είπε:

Χαχαχα πάει το κινητό.

Του κανει πολυ εντυπωση ,το ματι του ειναι συνεχεια εκει πως θα το πιασει στα χερακια του οποτε κραταω αποσταση ασφαλειας.Η μαμα μου του πηρε ενα ψευτικο να τον ξεγελασουμε,ουτε να το φτυσει...

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

ROnbp3.pngPFbVp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Comet είπε:

Του κανει πολυ εντυπωση ,το ματι του ειναι συνεχεια εκει πως θα το πιασει στα χερακια του οποτε κραταω αποσταση ασφαλειας.Η μαμα μου του πηρε ενα ψευτικο να τον ξεγελασουμε,ουτε να το φτυσει...

Σιγά μην πάρει το ψεύτικο για χαζά τα πέρασες. Εμένα η δικιά μου θέλει να με φάει μου ορμάει και ανοίγει το στόμα σαν λύκος πιάνει ότι προλάβει σαγόνι Φρύδια μπράτσα δεν ξέρω δόντια ειναι θα μας φάει όλους!!! 

• Χαχα 1

5mtvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...