Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια μου... Έκανα σήμερα εξετάσεις αίματος και μου βγήκε ανεβασμένη η αλκαλικη χολοσταση... Όχι πολύ.... Είναι μέχρι 104 και βγηκε 116...αγχωθηκα λίγο.. Μήπως γνωρίζει κάποια κοπέλα γιαυτό; 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Elpida88 είπε:

Καλησπέρα κοριτσάκια μου... Έκανα σήμερα εξετάσεις αίματος και μου βγήκε ανεβασμένη η αλκαλικη χολοσταση... Όχι πολύ.... Είναι μέχρι 104 και βγηκε 116...αγχωθηκα λίγο.. Μήπως γνωρίζει κάποια κοπέλα γιαυτό; 

Βασικά έκανα λάθος... Όχι χολοσταση... Φωσφοταση είναι... Δε ξέρω τι διαφορά έχει.... Μπορεί και καμια

πρίν από 5 λεπτά , Elpida88 είπε:

Βασικά έκανα λάθος... Όχι χολοσταση... Φωσφοταση είναι... Δε ξέρω τι διαφορά έχει.... Μπορεί και καμια

Γεια σου Ελπίδα. Δεν ξέρω καθόλου αλλα δεν θα μιλήσεις με τον γιατρό σου; Βασικά δεν φαίνεται κάποια τεραστια διαφορα αλλα ξανά λέω δεν γνωρίζω. Περιμενουμε νέα 

πρίν από 28 λεπτά , Beboula25 είπε:

Που είστε όλες σήμερα που βαριέμαι απίστευτα;; Κάτω από τα κουβερτάκια μάλλον με τέτοιο κρύο ε;; Εγω έτσι είμαι Χαχα  :grin:

Τι ωραία φωτογραφία! Τώρα την πρόσεξα!

preg.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Elpida88 είπε:

Φωσφαταση αλκαλική μήπως εννοείς?

nlmNp2.png

Καλησπερα κοριτσια.ειμαι τελειως καινουργια και στο forum και στη μητροτητα καθως κ πριν λιγες μερες επιβεβαιωσαμε την εγκυμοσυνη εχουμε κανει πρωτο υπερηχο κ περιμενουμε δευτερο σε 10 μερες!!!αυτην την αναμονη εξετασεων κ επισκεψεων πως την διαχειριζεστε??

• Μου αρέσει 1

Just now, happysmile είπε:

Καλησπερα κοριτσια.ειμαι τελειως καινουργια και στο forum και στη μητροτητα καθως κ πριν λιγες μερες επιβεβαιωσαμε την εγκυμοσυνη εχουμε κανει πρωτο υπερηχο κ περιμενουμε δευτερο σε 10 μερες!!!αυτην την αναμονη εξετασεων κ επισκεψεων πως την διαχειριζεστε??

Καλωσόρισες στην παρέα μας και σου εύχομαι να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη! Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι εύκολο αλλά συνηθίζεις . Εάν δεν υπάρχει και κάποιο θέμα στην εγκυμοσυνη είναι λίγο πιο εύκολη η αναμονή! Εμένα ο γιατρός μου με βλέπει κάθε 3 ή 4 εβδομάδες. Οι πρώτες περνάνε γρήγορα και είμαι μια χαρά. Όσο πλησιάζει η μέρα να πάω στο γιατρό τότε αγχώνομαι! 

• Μου αρέσει 1

preg.png

Ευχαριστω παρα πολυ!ευχομαι και σε σενα τα καλυτερα ειναι πραγματικα πολυ δυσκολο ε και αν εισαι κ αγχωθης καλη ωρα ειναι ακομα χειροτερο μετραω μερες αντιστροφα σαν τους φανταρους χαχα!!!ειδικα στον πρωτο υπερηχο μας εδειξε μια κουκιδα τοση δα κ εγ. Κοιτουσα σαστισμενη ελεγα μα πως ειναι δυνατον!!!ενταξει πολυ μεγαλο και μαγικο κ ευχαριστο σοκ!!!!

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Beboula25 είπε:

Που είστε όλες σήμερα που βαριέμαι απίστευτα;; Κάτω από τα κουβερτάκια μάλλον με τέτοιο κρύο ε;; Εγω έτσι είμαι Χαχα  :grin:

Εεει να με κ εγω μολις γύρισα απο την την δουλεια...τι κρυο εχει σημερα θεε μου...

11 ώρες πρίν, marian84 είπε:

Αυτο ξαναπες το!!!!Και γω που εχασα μωρακι τη 14η βδομαδα να δεις πως ειμαι!!!τουλαχιστον αν δεν ειχα απο την αρχη θεματακια θα μουν πιο ηρεμη αλλα απο την 7ηβδομ ξεκινησαν τα προβληματα.Ειμαι σα τη τρελη.

Σε καταλαβαίνω είχα δύο ατυχίες πριν από αυτή την εγκυμοσύνη που μας ήρθε από εκεί που δεν το περιμέναμε..και φοβάμαι τοοοοσο πολύ και εμένα τρελή με λένε όλοι αλλά άμα δεν το έχουν ζήσει ή δεν έχουν νιώσει αυτό π νιώθουμε εμείς δεν καταλαβαίνουν

πρίν από 1 λεπτό , happysmile είπε:

Ευχαριστω παρα πολυ!ευχομαι και σε σενα τα καλυτερα ειναι πραγματικα πολυ δυσκολο ε και αν εισαι κ αγχωθης καλη ωρα ειναι ακομα χειροτερο μετραω μερες αντιστροφα σαν τους φανταρους χαχα!!!ειδικα στον πρωτο υπερηχο μας εδειξε μια κουκιδα τοση δα κ εγ. Κοιτουσα σαστισμενη ελεγα μα πως ειναι δυνατον!!!ενταξει πολυ μεγαλο και μαγικο κ ευχαριστο σοκ!!!!

Καλως ηρθες στην παρεα μας...ναι η ολη η αναμονη εχει μια αγωνια αλλα να σου πω ο πρωτος καιρος για μενα τουλαχιστον περασε πιο ευκολα γτ δεν εχεις ουτε συμπτώματα βαρια...οταν υα βγουν οι αιματολογικες σ σιγουρα θα ησυχασεις λιγο αλλα κ παλι θα περιμενεις με αγωνια την επομενγ φορα π θα το δεις...εγω ειμαι 15βδομαδων και ειναι η πρωτη μ εγκυμοσύνη

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...