Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 38 λεπτά , nanoula90 είπε:

Αχ στο ιδιο μηκος εκπεμπουμε συμπεθερα μουου! Ασε για τα λευκα, σοκ επαθα. Αφου νιωθω 20χρονη πως γινεται???

Εγω ενα πεντικιουρ το θελω και ειπα να αφησω το μανικιουρ αφου ετσι και αλλιως ενα απο τα δυο τα θελουν αβαφα. Αν και δεν μ αρεσουν τα χερια μου ετσι απεριποιητα, πρωτη φορα τα βλεπω ετσι μετα απο χρονια, τι να κανω η δολια. Χαλαλι.

Χαχαχα Έλα ντεεεεεε κι εγώ 20 αισθάνομαι!!!

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

5 ώρες πρίν, Vasoth. είπε:

Κοριτσακια ειχαμε μια επιπλοκη παλι κ της σταματησαν το γαλα για να μην επιβαρυνεται εχει αρκετο οξυγονο στον θωρακα κ της πιεζει τον πνεύμονα με αποτελεσμα να τραυματιστει της εβαλαν παλι ενα σωλινακι για να βγει ο αερας κ να μην την πιεζει δειχνει να πηγαίνει καλα αλλα μας ειπε οτι επειδη ειναι ανωριμα τα πνευμονια του ακομα μπορει να ξαναγινει αυτο τουλαχιστον για ενα μηνα θα τα εχουμε αυτα της εκαναν κ μεταγγιση παλι γιατι επεσε ο αιματοκριτης της δινουν κ μορφινη για να μη ποναει απο το σωλινακι κ να ειναι ηρεμη. οι αιματολογικες της ειναι καλες τουλαχιστον κ βλεπουμε πανω αρχιζει να παίρνει τα πανω της με το γαλα ολο κατι γινεται κ παμε παλι πισω μακαρι να περασει γρηγορα κ να μη μεινει πισω ση διατροφη της

Βάσω μ υπομονή!Και κουράγιο.. στη θέση σ δεν μπορούμε Ν έρθουμε..Όμως λίγο πολύ καταλαβαίνουμε Πως νιώθεις.. Όπως λες θα υπάρχουν Κ καλές Κ δύσκολες μέρες.. επικεντρωνομαστε στις καλές Κ προσπερνάμε τις δύσκολες Όταν περνάνε!Η μικρή είναι δυνατή. Σε σκεφτόμαστε κορίτσι Μ. Φιλιά στην μικρή Αδαμαντία μας!!!!

• Ευχαριστώ 1

9 ώρες πρίν, Κωνσταντίνα16 είπε:

Και εγώ το έψαξα λίγο προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά αλλά όσο να ναι στο πίσω μέρος του μυαλού Μ το έχω..σε ευχαριστώ κοριτσάκι μ 

Μακάρι να φύγει και να μην έχει πρόβλημα το μωράκι απλά ξέρεις τι λένε άμα έχεις καει με τον χυλό φυσας και το γιαούρτι..σε ευχαριστώ πολύ πάντως κοπέλα μ

Αυτο ξαναπες το!!!!Και γω που εχασα μωρακι τη 14η βδομαδα να δεις πως ειμαι!!!τουλαχιστον αν δεν ειχα απο την αρχη θεματακια θα μουν πιο ηρεμη αλλα απο την 7ηβδομ ξεκινησαν τα προβληματα.Ειμαι σα τη τρελη.

@Comet @marian84 Παθούσα και εγώ! Ναυτίες και εμετούς έως την 10η εβδομάδα και δύο εβδομάδες τώρα δυσπεψία. Ο γιος μου θα με κάνει καλύτερη από όταν ξεκίνησε η εγκυμοσύνη που είχα πάρει κιλά!

IfsYp3.png

1 hour ago, Kpp83 είπε:

@Comet @marian84 Παθούσα και εγώ! Ναυτίες και εμετούς έως την 10η εβδομάδα και δύο εβδομάδες τώρα δυσπεψία. Ο γιος μου θα με κάνει καλύτερη από όταν ξεκίνησε η εγκυμοσύνη που είχα πάρει κιλά!

Καλημερα κοριτσακια και μωρακια.Στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ναυτια πριν την καθυστερηση.Εμετοι απο την 6 εβδομαδα εως και τον τεταρτο μηνα.Αναγουλες το πρωι,καουρες απο το  απογευμα εως τα ξημερωματα μεχρι να γεννησω.2 κιλα μειον εως τον τεταρτο.Στον 5 επανηλθα στα προ εγκυμοσυνης.Στον εβδομο φανηκα εγκυος.Γεννησα συν 5 κιλα.3 μερες μετα στο σπιτι στα προ εγκυμοσυνης.Καλυτερα να χα συν 15 και να τρωγα σαν ανθρωπος.Δεν βγηκαμε καθολου για φαγητο.Δεν μπορουσα ουτε να το μυρισω.Τωρα ελαφρως καλυτερα

• Μου αρέσει 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Kpp83 είπε:

Εσυ τουλαχιστον χανεις!!!εγω βαζω γιατι τρωω ολη μερα για να φυγει η ναυτια.Μονο πταν τρωω φτιαχνει το στομαχι μου.

13 ώρες πρίν, marian84 είπε:

Υπαρχει ειδικη διατροφη με την οποια ειχα δει διαφορα αλλα επειδη ειναι πολυ αυστηρη και επιτρεπεο να τρως συγκεκρ πραγματα δε νομιζω οτι μπορω να τη κανω τωρα.Σκεψου οτι δε τρως καθολου γλουτενη(δηλ ψωμι,ζυμαρικα κτλ) συγκεκριμενα φρουτα ,καθολου γαλακτοκομικα .Γενικα πολυ περιορισμεβονδιατροφολογιο.βεβαια αν μου πεο ο γιατρος οτι δεν υπαρχει θεμα θα τη συνεχισω γιατι δε γινεται να μαι ετσι

Καλημερα. Πιστεύω χωρις να έχω γνώση πως μπορείς να την ακολουθήσεις. Ρώτησε τον γιατρό εκεινος γνωρίζει και μπορεί να σου πει για διατροφολόγο ώστε να σου φτιάξει συγκεκριμένο μενού και συνδυασμούς για την περίσταση 

πρίν από 5 λεπτά , Beboula25 είπε:

Καλημερα. Πιστεύω χωρις να έχω γνώση πως μπορείς να την ακολουθήσεις. Ρώτησε τον γιατρό εκεινος γνωρίζει και μπορεί να σου πει για διατροφολόγο ώστε να σου φτιάξει συγκεκριμένο μενού και συνδυασμούς για την περίσταση 

Ναι ναι σημερα που θα παω θα τον ρωτησω γιατι δυσκολα τα πραγματα.Βεβαια μετα θα πρεπει να δω τι θα κανω με τις λιγουρες χαχαχα γιατι με τη διατροφη δε κανει να τρωω καθολου ζαχαρη,τηγανιτα,λιπαρα και γενικα οτι νοστιμο υπαρχει

1 hour ago, Comet είπε:

Καλημερα κοριτσακια και μωρακια.Στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ναυτια πριν την καθυστερηση.Εμετοι απο την 6 εβδομαδα εως και τον τεταρτο μηνα.Αναγουλες το πρωι,καουρες απο το  απογευμα εως τα ξημερωματα μεχρι να γεννησω.2 κιλα μειον εως τον τεταρτο.Στον 5 επανηλθα στα προ εγκυμοσυνης.Στον εβδομο φανηκα εγκυος.Γεννησα συν 5 κιλα.3 μερες μετα στο σπιτι στα προ εγκυμοσυνης.Καλυτερα να χα συν 15 και να τρωγα σαν ανθρωπος.Δεν βγηκαμε καθολου για φαγητο.Δεν μπορουσα ουτε να το μυρισω.Τωρα ελαφρως καλυτερα

Μα πως γινεται να μη μπορουσες να φας με τις ναυτιες??Μονο εγω νιωθω οτι φευγουν οταν τρωω??Εμετο δεν εκανα αλλα νιωθω μονιμως μια ανακατοσοθρα και ενα σφιξιμο στο στομαχι που σταματαει μολις φαω

πρίν από 17 λεπτά , marian84 είπε:

Ναι ναι σημερα που θα παω θα τον ρωτησω γιατι δυσκολα τα πραγματα.Βεβαια μετα θα πρεπει να δω τι θα κανω με τις λιγουρες χαχαχα γιατι με τη διατροφη δε κανει να τρωω καθολου ζαχαρη,τηγανιτα,λιπαρα και γενικα οτι νοστιμο υπαρχει

Μα πως γινεται να μη μπορουσες να φας με τις ναυτιες??Μονο εγω νιωθω οτι φευγουν οταν τρωω??Εμετο δεν εκανα αλλα νιωθω μονιμως μια ανακατοσοθρα και ενα σφιξιμο στο στομαχι που σταματαει μολις φαω

Χαχαχα άβυσσος τελικά! Εγω απορώ πως μπορείς να τρως τόσο πολύ με τις ναυτιες. Απαπα ούτε να μυρίζω το οτιδήποτε ούτε να φάω ήθελα και νερό μια σταλιά. Αν σε βοηθα το φαγητό μια χαρά τουλάχιστον δεν μένεις νηστική και δεν γίνεσαι χάλια γιατί όσο να ‘ναι το να μην τρέφεσαι και να μην πινεις υγρα σε ρίχνουν παρα πολύ. 

πρίν από 25 λεπτά , Beboula25 είπε:

Χαχαχα άβυσσος τελικά! Εγω απορώ πως μπορείς να τρως τόσο πολύ με τις ναυτιες. Απαπα ούτε να μυρίζω το οτιδήποτε ούτε να φάω ήθελα και νερό μια σταλιά. Αν σε βοηθα το φαγητό μια χαρά τουλάχιστον δεν μένεις νηστική και δεν γίνεσαι χάλια γιατί όσο να ‘ναι το να μην τρέφεσαι και να μην πινεις υγρα σε ρίχνουν παρα πολύ. 

Η καθεμια με τη τρελα της χαχαχαχα.Καλε εχω βαλει ηδη 2κιλα.Βεβαια ξεκινησα 47 κιλα οποτε ο γιατρος μου πε δε πειραζει τρωγε οσο θες.Στη προηγ εγκυμοσυνη δεν ημουν σ αυτο το χαλι.Βεβαια τοτε δεν ειχα και το θεμα με το στομαχι μου.Το απεκτησα απο τη στεναχωρια μου μετα που χασαμε το μωρο.

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , marian84 είπε:

Η καθεμια με τη τρελα της χαχαχαχα.Καλε εχω βαλει ηδη 2κιλα.Βεβαια ξεκινησα 47 κιλα οποτε ο γιατρος μου πε δε πειραζει τρωγε οσο θες.Στη προηγ εγκυμοσυνη δεν ημουν σ αυτο το χαλι.Βεβαια τοτε δεν ειχα και το θεμα με το στομαχι μου.Το απεκτησα απο τη στεναχωρια μου μετα που χασαμε το μωρο.

Μην το σκέφτεσαι συνέχεια και μην το συζητάς συνέχεια. Στο λέω επειδή το πέρασα και άργησα να καταλάβω πως το να το αναμασω διαρκώς πρώτον με έκανε ρακος με επηρέασε σε πολλά με πήγαινε πίσω και με έκανε να έχω μόνο πεσιμιστικες σκεψεις. Μέχρι να κάνω την αυχενική μέσα μου πάλευα κ παλεύω με φοβίες ακόμη ομως δεν πρέπει. Ότι έγινε έγινε δεν γυρίζει πίσω και στο μυαλό μου έχω πως τα πραγματικά δράματα είναι αλλα. Ναι ξέρω μπορεί να φαίνομαι σκληρή αλλα δεν είμαι. Τρέμω μην συμβεί κάτι αλλα στην ουσία μέσα μου γνωρίζω ξανά λέω πως τα τραγικά συμβάντα δεν είναι αυτά.

Και εγω 48 κιλά ξεκίνησα τώρα έφτασα 52 δεν ξέρω πως Χαχαχ. Τα πραγματικά μου είναι αυτά περίπου 50 αλλα και πάλι δεν θέλω να τρώω σαν λύκος ούτε να λέω δεν πειράζει εγκυος είσαι φάε ότι θες γιατί θεωρώ πως είναι καθαρα δικαιολογία για να τρωμε τα πάντα. Εννοείται τρώω ότι κάνω κέφι δεν έχω βάλει μέτρο σε ποσότητα αλλα σίγουρα θα βάλω μέτρο στα κιλά που θα παρω. Εσένα τώρα εφόσον σε βοηθάει φάε όσο θες μην σκέφτεσαι τίποτα Χαχαχα 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 46 λεπτά , Beboula25 είπε:

Μην το σκέφτεσαι συνέχεια και μην το συζητάς συνέχεια. Στο λέω επειδή το πέρασα και άργησα να καταλάβω πως το να το αναμασω διαρκώς πρώτον με έκανε ρακος με επηρέασε σε πολλά με πήγαινε πίσω και με έκανε να έχω μόνο πεσιμιστικες σκεψεις. Μέχρι να κάνω την αυχενική μέσα μου πάλευα κ παλεύω με φοβίες ακόμη ομως δεν πρέπει. Ότι έγινε έγινε δεν γυρίζει πίσω και στο μυαλό μου έχω πως τα πραγματικά δράματα είναι αλλα. Ναι ξέρω μπορεί να φαίνομαι σκληρή αλλα δεν είμαι. Τρέμω μην συμβεί κάτι αλλα στην ουσία μέσα μου γνωρίζω ξανά λέω πως τα τραγικά συμβάντα δεν είναι αυτά.

Και εγω 48 κιλά ξεκίνησα τώρα έφτασα 52 δεν ξέρω πως Χαχαχ. Τα πραγματικά μου είναι αυτά περίπου 50 αλλα και πάλι δεν θέλω να τρώω σαν λύκος ούτε να λέω δεν πειράζει εγκυος είσαι φάε ότι θες γιατί θεωρώ πως είναι καθαρα δικαιολογία για να τρωμε τα πάντα. Εννοείται τρώω ότι κάνω κέφι δεν έχω βάλει μέτρο σε ποσότητα αλλα σίγουρα θα βάλω μέτρο στα κιλά που θα παρω. Εσένα τώρα εφόσον σε βοηθάει φάε όσο θες μην σκέφτεσαι τίποτα Χαχαχα 

Ο καθενας το αντιμετωπιζει διαφορετικα το θεμα της απωλειας.Ειναι και αναλογα το τι ακριβως εζησες και πως το εζησες. Οσον αφορα στο φαγητο δε γινεται να συνεχιστει αυτο το πραγμα ασχετα απο τα κιλα.Θα παθω τιποτα στο τελος καο γενικα ειμαι πολυ εγκρατης ανθρωπος στο θεμα φαι

πρίν από 11 λεπτά , marian84 είπε:

Ο καθενας το αντιμετωπιζει διαφορετικα το θεμα της απωλειας.Ειναι και αναλογα το τι ακριβως εζησες και πως το εζησες. Οσον αφορα στο φαγητο δε γινεται να συνεχιστει αυτο το πραγμα ασχετα απο τα κιλα.Θα παθω τιποτα στο τελος καο γενικα ειμαι πολυ εγκρατης ανθρωπος στο θεμα φαι

Εγω ετρωγα οσο μπορουσα το απογευμα που ημουν καπως καλυτερα και νερο γουλια γουλια .Ειναι πολυ δυσκολο.Πεινουσα...Προς το παρον δεν εχω εμμετους αλλα μειον 1 κιλο ηδη.Εχω ΓΟΠ και εχω περασει και γαστριτιδα.Ξερω πως ειναι

ROnbp3.pngPFbVp3.png

πρίν από 6 λεπτά , marian84 είπε:

Θα ηρεμήσεις όταν περασουν οι αναγουλες μην αγχώνεσαι και συζητησε το θέμα της διατροφής 

πρίν από 19 λεπτά , marian84 είπε:

Εχει δικιο η beboula αφου νιωθεις καλυτερα με το φαι θα περασει μετα το πρωτο τριμηνο.Ετσι κι αδερφη μου ολο ειχε ναυτια κι ολο ετρωγε.Ποτε δεν το καταλαβα.Μεχρι την αυχενικη ειχε στρωσει.Εγω δεν εχω ναυτια,εχω αναγουλα

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...