Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

1 hour ago, Vasoth. είπε:

Κοριτσακια ειχαμε μια επιπλοκη παλι κ της σταματησαν το γαλα για να μην επιβαρυνεται εχει αρκετο οξυγονο στον θωρακα κ της πιεζει τον πνεύμονα με αποτελεσμα να τραυματιστει της εβαλαν παλι ενα σωλινακι για να βγει ο αερας κ να μην την πιεζει δειχνει να πηγαίνει καλα αλλα μας ειπε οτι επειδη ειναι ανωριμα τα πνευμονια του ακομα μπορει να ξαναγινει αυτο τουλαχιστον για ενα μηνα θα τα εχουμε αυτα της εκαναν κ μεταγγιση παλι γιατι επεσε ο αιματοκριτης της δινουν κ μορφινη για να μη ποναει απο το σωλινακι κ να ειναι ηρεμη. οι αιματολογικες της ειναι καλες τουλαχιστον κ βλεπουμε πανω αρχιζει να παίρνει τα πανω της με το γαλα ολο κατι γινεται κ παμε παλι πισω μακαρι να περασει γρηγορα κ να μη μεινει πισω ση διατροφη της

Βασω μου υποθετω πως με βαση την προωροτητα της μικρης σου αυτα τα θεματακια οπως ειπαν και οι γιατροι ειναι λιγο αναμενομενα. Εφοσον ομως την φροντιζουν, της δινουν την απαραιτητη θεραπεια και την προσεχουν, αυτο ειναι το πιο σημαντικο ωστε να αντιμετωπιζετε εγκαιρα οποιοδηποτε θεματακι. Θα αναρρωσει η μικρη σου, σιγουρα θελει χρονο ολο αυτο, αλλα χαιρομαστε που δειχνει πως μπορει να τα αντιμετωπισει αυτα που προκυπτουν και πως σε γενικοτερα πλαισια δειχνει μια καλη εικονα με βαση τις μεχρι τωρα εξετασεις της.

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Vasoth. είπε:

Κοριτσακια ειχαμε μια επιπλοκη παλι κ της σταματησαν το γαλα για να μην επιβαρυνεται εχει αρκετο οξυγονο στον θωρακα κ της πιεζει τον πνεύμονα με αποτελεσμα να τραυματιστει της εβαλαν παλι ενα σωλινακι για να βγει ο αερας κ να μην την πιεζει δειχνει να πηγαίνει καλα αλλα μας ειπε οτι επειδη ειναι ανωριμα τα πνευμονια του ακομα μπορει να ξαναγινει αυτο τουλαχιστον για ενα μηνα θα τα εχουμε αυτα της εκαναν κ μεταγγιση παλι γιατι επεσε ο αιματοκριτης της δινουν κ μορφινη για να μη ποναει απο το σωλινακι κ να ειναι ηρεμη. οι αιματολογικες της ειναι καλες τουλαχιστον κ βλεπουμε πανω αρχιζει να παίρνει τα πανω της με το γαλα ολο κατι γινεται κ παμε παλι πισω μακαρι να περασει γρηγορα κ να μη μεινει πισω ση διατροφη της

Υπομονη Βασω μου και ολα θα γινουν!

Να εισαι δυνατη και να δινεις κουραγιο στο μικρο σου αγγελούδι, να εχεις πιστη και αισιοδοξια.

Θα προσευχομαι για σενα.

Να μπαινεις να μας γραφεις για να νιωθεις καλυτερα.

Σε φιλω γλυκα

aKX8p2.png

πρίν από 40 λεπτά , Beboula25 είπε:

Τι να κανεις πες μου μπορείς να κανεις κάτι άλλο;) Στις αρχές έβαζα λίγη μαγειρικη σόδα με στημένο λεμονακι, βοηθάει στην πέψη. Δεν εχω ρωτήσει τον γιατρό αλλα δεν πιστεύω η μαγειρικη σόδα να ενοχλει κάπου άσε που θεωρείται “φάρμακο” για πολλά.  

Αυτό ναι ρέψιμο. Και δεν μπορείς και να εκφραστείς μόνο αν είσαι μόνη 

Ω ρε αγαπη έχεις θεματάκι δηλαδή. Με την εγκυμοσυνη θα σε ζορίσει παραπάνω. Χρειαζεται κάποια διατροφή ώστε να μην επιβαρύνεται ή απλά σου έχει πει τι να αποφεύγεις; 

Μαλοξ μου έχει πει να παιρνω αν έχω φουσκώματα αλλα δεν παιρνω 

Υπαρχει ειδικη διατροφη με την οποια ειχα δει διαφορα αλλα επειδη ειναι πολυ αυστηρη και επιτρεπεο να τρως συγκεκρ πραγματα δε νομιζω οτι μπορω να τη κανω τωρα.Σκεψου οτι δε τρως καθολου γλουτενη(δηλ ψωμι,ζυμαρικα κτλ) συγκεκριμενα φρουτα ,καθολου γαλακτοκομικα .Γενικα πολυ περιορισμεβονδιατροφολογιο.βεβαια αν μου πεο ο γιατρος οτι δεν υπαρχει θεμα θα τη συνεχισω γιατι δε γινεται να μαι ετσι

3 ώρες πρίν, marian84 είπε:

Ασε ειναι ενα θεματακι.Ειχα  ξεκινησει ειδικη διατροφη χωρις γλουτενη χωρις λακτοζη γενικα ολα χωρια ηταν αλλα επειδη ειναι πολυ περιοριστικη τη σταματησα οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος.Μαλλον κακως γιατι ημουν καπως καλυτερα.Αυριο που θα παω γυναικ θα τον ρωτησω

Ρώτησε γτ αν δεν υπάρχει πρόβλημα Ίσως σε βοηθήσει να ξεκινήσεις παλι αυτή τη διατροφή.

• Ευχαριστώ 1

Κορίτσια Μ τι κάνετε; @Vasoth. μου υπομονή και θετική σκέψη όλα θα πάνε καλά!! 

Εγώ πήγα εχθές στην γιατρό μ είμαι καλύτερα από συσπάσεις δεν με πονάνε αν και μέσα στην μέρα έχω πετρώματα ξεκίνησα trofocard γτ είχα κράμπες και Μ είπε πως χαλαρώνει και την μήτρα..

Την άλλη Πέμπτη πρώτα ο Θεός έχω την β επιπέδου και έχω τρομοκρατηθεί λίγο η αλήθεια είναι γιατί στο μωρό εχθές στον υπέρηχο μου είπε η γιατρός ότι έχει υπερηχογενες έντερο κάτι τέτοιο και μια κύστη στο κεφαλάκι του..για το έντερο μ είπε ότι ίσως είναι από την μικρή αποκόλληση π είχα αλλά θα μάθουμε 100% στην β επιπέδου..έχω αγχωθει μήπως έχει κάτι το μωράκι μου αν και η γιατρός ήταν καθυσηχαστικη αφού οι μετρήσεις της αυχενικής και του pap a ήταν άψογες..φοβάμαι πολύ...συγνώμη για το σεντόνι αλλά μόνο σε εσάς μπορώ να μιλήσω και να καταλάβετε..

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Κωνσταντίνα16 είπε:

Εγώ πήγα εχθές στην γιατρό μ είμαι καλύτερα από συσπάσεις δεν με πονάνε αν και μέσα στην μέρα έχω πετρώματα ξεκίνησα trofocard γτ είχα κράμπες και Μ είπε πως χαλαρώνει και την μήτρα..

Την άλλη Πέμπτη πρώτα ο Θεός έχω την β επιπέδου και έχω τρομοκρατηθεί λίγο η αλήθεια είναι γιατί στο μωρό εχθές στον υπέρηχο μου είπε η γιατρός ότι έχει υπερηχογενες έντερο κάτι τέτοιο και μια κύστη στο κεφαλάκι του..για το έντερο μ είπε ότι ίσως είναι από την μικρή αποκόλληση π είχα αλλά θα μάθουμε 100% στην β επιπέδου..έχω αγχωθει μήπως έχει κάτι το μωράκι μου αν και η γιατρός ήταν καθυσηχαστικη αφού οι μετρήσεις της αυχενικής και του pap a ήταν άψογες..φοβάμαι πολύ...συγνώμη για το σεντόνι αλλά μόνο σε εσάς μπορώ να μιλήσω και να καταλάβετε..

Αυτό για το έντερο έχω διαβάσει πολλά στο parents.org.Οσες μανούλες το χαν τα μωράκια τους μέχρι να γεννηθούν δεν υπήρχε.Για τη κυστουλα δεν Δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα.γρεμησε και όλα καλά θα είναι την άλλη βδομάδα.

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Vasoth. είπε:

Bασω μου αυτο δηλ.εγινε απο το οξυγόνο που της δίνουν?  Επειδη ειναι ανωριμα ακομα τα πνευμονια τραυματίζονται?  Κουραγιο Βασω μου, εγω ειμαι σιγουρη οτι ειναι κατι περαστικο. Η μικρουλα σου ειναι δυνατη μη στεναχωριέσαι.Θα περάσει και αυτο ❤

DanXp2.png

@Vasoth. Κάνει μικρά και σταθερά βήματα η μπεμπα μας.εχετε αγώνα μπροστά σας αλλά όλα θα πάνε καλά.Ειμαδτε όλοι αισιόδοξοι και κάθε μερα να ξέρεις Εγώ προσωπικά προσεύχομαι για την μικρή μας.

πρίν από 12 λεπτά , Κωνσταντίνα16 είπε:

Θα σου πω τι εχω διαβασει.Εγω εχω αιματωμα οποτε εχω αιμα και διαβασα οτι οταν εχεις αποκολληση η αιματωμα μπορει στη β επιπεδου να δειξει υπερηχ εντερο οπως εσενα οπως μην αγχωνεσαι .Οσον αφορα στη κυστη τις περισσοτερες φορες γινεται απορροφηση οποτε παλι δεν υπαρχει προβλημα.Το καταλαβαινω οτι αγχωθηκες και ειναι λογικο απλα σου λεω οτι ειναι κατι συνηθες

• Μου αρέσει 1

πρίν από 29 λεπτά , palmoira είπε:

Βάσω μου υπομονή. Το ξέρετε και εσείς ότι έχει δρόμο η μικρούλα μπροστά της όμως το παλεύει. Εύχομαι αύριο να έχεις καλύτερα νέα να μας πεις. Το σημαντικό είναι ότι δεν πονάει και δεν υποφέρει. 

Το ξερω μωρε σε ευχαριστω μακαρι

πρίν από 13 λεπτά , nanoula90 είπε:

Βασω μου υποθετω πως με βαση την προωροτητα της μικρης σου αυτα τα θεματακια οπως ειπαν και οι γιατροι ειναι λιγο αναμενομενα. Εφοσον ομως την φροντιζουν, της δινουν την απαραιτητη θεραπεια και την προσεχουν, αυτο ειναι το πιο σημαντικο ωστε να αντιμετωπιζετε εγκαιρα οποιοδηποτε θεματακι. Θα αναρρωσει η μικρη σου, σιγουρα θελει χρονο ολο αυτο, αλλα χαιρομαστε που δειχνει πως μπορει να τα αντιμετωπισει αυτα που προκυπτουν και πως σε γενικοτερα πλαισια δειχνει μια καλη εικονα με βαση τις μεχρι τωρα εξετασεις της.

Ναι τα περιμενουμε αυτα το καλο ειναι οτι ανταποκρίνεται γρήγορα σε καθε θεραπεια απλα εκει που παιρνουμε καλα νεα μολις ακουσω κατι αρνητικό επερεαζομαι κ σκέφτομαι διαφορα μας εχουν πει απτην αρχη οι γιατροι οτι περα απτις καλες μερες θα εχουμε κ πολλές δυσκολες εκει πρεπει να ειμαστε δυνατοί το προσπαθω οσο μπορω για τη μικρη μου

πρίν από 11 λεπτά , fairy-mary είπε:

Υπομονη Βασω μου και ολα θα γινουν!

Να εισαι δυνατη και να δινεις κουραγιο στο μικρο σου αγγελούδι, να εχεις πιστη και αισιοδοξια.

Θα προσευχομαι για σενα.

Να μπαινεις να μας γραφεις για να νιωθεις καλυτερα.

Σε φιλω γλυκα

Να εισαι καλα σευχαριστω πολυ για όλα!

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , loyloy είπε:

Αυτό για το έντερο έχω διαβάσει πολλά στο parents.org.Οσες μανούλες το χαν τα μωράκια τους μέχρι να γεννηθούν δεν υπήρχε.Για τη κυστουλα δεν Δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα.γρεμησε και όλα καλά θα είναι την άλλη βδομάδα.

Και εγώ το έψαξα λίγο προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά αλλά όσο να ναι στο πίσω μέρος του μυαλού Μ το έχω..σε ευχαριστώ κοριτσάκι μ 

πρίν από 6 λεπτά , marian84 είπε:

Θα σου πω τι εχω διαβασει.Εγω εχω αιματωμα οποτε εχω αιμα και διαβασα οτι οταν εχεις αποκολληση η αιματωμα μπορει στη β επιπεδου να δειξει υπερηχ εντερο οπως εσενα οπως μην αγχωνεσαι .Οσον αφορα στη κυστη τις περισσοτερες φορες γινεται απορροφηση οποτε παλι δεν υπαρχει προβλημα.Το καταλαβαινω οτι αγχωθηκες και ειναι λογικο απλα σου λεω οτι ειναι κατι συνηθες

Μακάρι να φύγει και να μην έχει πρόβλημα το μωράκι απλά ξέρεις τι λένε άμα έχεις καει με τον χυλό φυσας και το γιαούρτι..σε ευχαριστώ πολύ πάντως κοπέλα μ

πρίν από 15 λεπτά , Nicol_ είπε:

Bασω μου αυτο δηλ.εγινε απο το οξυγόνο που της δίνουν?  Επειδη ειναι ανωριμα ακομα τα πνευμονια τραυματίζονται?  Κουραγιο Βασω μου, εγω ειμαι σιγουρη οτι ειναι κατι περαστικο. Η μικρουλα σου ειναι δυνατη μη στεναχωριέσαι.Θα περάσει και αυτο ❤

Ναι επειδη θελει αρκετο οξυγονο ακομα κ Επειδη ειναι πολυ ανωριμα ακομα κ ο αερας που εμεινε στο θωρακα της πιεσε τον ενα πνευμονα κ εκανε μια σχισμη η οποια θα κλεισει ειναι οπως τραυματίζεται το δερμα μας κ κλεινει μονο του μετα το ιδιο γινεται κ με τον πνευμονα απλα της εβαλαν το σωλινακι για να φυγει ο περιτος αερας κ για να δουν αν θα ξαναγινει σκεψου οτι απο το οξυγονο οταν του το αυξανουν

πρίν από 14 λεπτά , loyloy είπε:

@Vasoth. Κάνει μικρά και σταθερά βήματα η μπεμπα μας.εχετε αγώνα μπροστά σας αλλά όλα θα πάνε καλά.Ειμαδτε όλοι αισιόδοξοι και κάθε μερα να ξέρεις Εγώ προσωπικά προσεύχομαι για την μικρή μας.

Σ ευχαριστω πολυ!!

0EKFp2.png

6 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Ααα, καταλαβα. Τοτε αυτο με το καροτσι μια χαρα βολεψε τοτε! Ο γιατρος υπολογιζει μεσα Δεκεμβρη να γεννησω κοριτσι μου. Δεν εχω σταθαρη ΠΗΤ γιατι ειχα διαφορα θεματα και εχω βαλει πεσσο (δαχτυλιδι) για τον τραχηλο τον οποιο την ερχομενη βδομαδα θα τον αφαιρεσουμε και πιστευει πως δεν θα αργησω να γεννησω μολις τον βγαλουμε. 

Οποτε σιγουρα το καροτσι θα το χρησιμοποιησω για τις βολτες μας, για αυτο και δεν με βολευει μεσα στο σπιτι. Αλλα δεν πειραζει. Εχω ολα τα αλλα που θα μπορω να τον βαζω. Για αρχη στο πορτ μπεμπε που θα ναι μωρουλι.

Εχω δει και ενα σαν χοντρο μαξιλαρακι που μπαινει το μωρο μεσα, για οταν πχ καθομαι στον καναπε, ή στο κρεβατι μου, το εχεις δει? Ή καποια αλλη κοριτσια?

Δεν ξερω πως λεγεται. Στο motherbaby το ονομαζει σωματοφυλακας. Το ειδα και σκεφτομαι μηπως βολευει για τον καναπε ή το κρεββατι μας. 

Κι εγώ το δα συμπεθέρα αλλά τελικά δεν το πήρα,αν δω και δεν βολευομαι θα το παραγγείλω. 

6 ώρες πρίν, Nicol_ είπε:

χαχα ανυπομονει το μπεμπακι σου! Ζηλευω για να πω την αληθεια,θελω και εγω να περασει ο καιρος γρηγορα και να δω το μωρακι μου :wub:  

Θα περάσειιιιιι.....!!! Εγώ δεν κατάλαβα τίποτα!!

6 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Αχ μη μιλας για μαλλια γιατι θα βαλω τα κλαμματα! Μολις πριν λιγες μερες εντοπισα 2 λευκες φυτρες στα μαλλια μου! Περιττο να πω οτι πηγα να βαλω τα κλαμματα χαχαχα. Ξεκινανε τα λευκα και κοντευω να τρελαθω! 

Κοντευω κοριτσι μου ναι. Να σε ρωτησω και κατι ακομα. Τις μυξουλες του πως τις βγαζεις?? Πηρα εναν αποφρακτηρα physiomer που ειναι σαν σωληνακι και μαλλον ρουφαω εγω (?) και αμπουλες φυσιολογικου ορου. Αλλα ξερω οτι και με συριγγα γινεται. 

Άστα κι εγώ βρήκα τρεις λευκές.... πίκρα.....

5 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Καλα θα κανεις λουλουκα μου! Θα ανανεωθεις και θα νιωσεις ομορφα! 

Και γω θελω αλλα μαλλον μετα τη γεννα το βλεπω, γιατι θα πρεπει να μαι στο κομμωτηριο κανα 4ωρο με τις εργασιες που θελω, οποτε μαλλον θα κουραστω τοσες ωρες. Και γενικα ολα τα μποτέ μου θα τα κανω μετα φουλ! Για τωρα ισως κανω ενα πεντικιουρ μονο αφου τα νυχια των χεριων εχω σταματησει να τα βαφω πλεον. 

Εγώ έκανα μανικιούρ-πετικιουρ έβαψα όμως τα πάνω για τελευταία φορά!!

nlmNp2.png

πρίν από 36 λεπτά , Smile89 είπε:

Κι εγώ το δα συμπεθέρα αλλά τελικά δεν το πήρα,αν δω και δεν βολευομαι θα το παραγγείλω. 

Θα περάσειιιιιι.....!!! Εγώ δεν κατάλαβα τίποτα!!

Άστα κι εγώ βρήκα τρεις λευκές.... πίκρα.....

Εγώ έκανα μανικιούρ-πετικιουρ έβαψα όμως τα πάνω για τελευταία φορά!!

Αχ στο ιδιο μηκος εκπεμπουμε συμπεθερα μουου! Ασε για τα λευκα, σοκ επαθα. Αφου νιωθω 20χρονη πως γινεται???

Εγω ενα πεντικιουρ το θελω και ειπα να αφησω το μανικιουρ αφου ετσι και αλλιως ενα απο τα δυο τα θελουν αβαφα. Αν και δεν μ αρεσουν τα χερια μου ετσι απεριποιητα, πρωτη φορα τα βλεπω ετσι μετα απο χρονια, τι να κανω η δολια. Χαλαλι.

0qR2p2.png3Ow1p2.png

4 ώρες πρίν, marian84 είπε:

Ευτυχως δυσκοιλιοτητα η διαρροια που συνηθως εχουν με το ευερ εντερο δεν εχω!!!!Αυτο που εχω ειναι μια μονιμη ναυτια που για φυγει πρεπει να τρωω ολη μερα.Κυριολεκτικα.Ανα 30λεπτα πρεπει να βαζω κατι στο στομα μου και μετα κανω παλλινδρομ.Φυσικα εχω τρελο πρηξιμο .Ειμαι ηδη σαν 6μηνων εγκυος αχαχαχ

Γεια σου.Με το καλο το μωρακι σου.Κι εγω εχω πολλεςανα γουλες και καουρες οπως και στην προηγουμενη εγκυμοσυνη.Τοτε στο τελευταιο τριμηνο στα χειροτερα μου πηρα καποιες φορες malox συροπι.Για καποιες ωρες ενιωθα σχετικα καλα γι αυτο το επαιρνα βραδυ να ξεκουραζομαι.Εισαι ακομη στην αρχη.Δυσκολο, σε καταλαβαινω απολυτα.Μακαρι να σου περασει γρηγορα

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...