Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , loyloy είπε:

@Nicol_ να φανταστώ καστανοξανθη και Εσύ.εγω κανόνισα να κάνω και καστανες εκτός από ξανθές να τα σκουρυνω λίγο γτ μετα αν θηλαζω δεν ξέρω πότε θα βρω χρόνο.να μη χτυπάει πολύ.Οσο για το ρεφλε μου προκαλεί λίγη φαγούρα Και έτσι είπαμε να μη κάνουμε Αφού είμαι έγκυος.

Ναι καστανοξανθη και εγω και τα ανοιγω :) Ετσι ειναι το ρεφλε και μενα με τσουζει λιγακι οποτε το σκεφτομαι.Ειναι και αυτο που λεει η @nanoula90 βεβαια,οταν παω για ανταυγειες κανω πανω απο 3 ωρες και τωρα δεν μπορω πλεον να καθομαι σε μια θεση τοση ωρα γιατι με πιανουν τα πετρωματα. Θα δω τι θα κανω.Ισως ενα κουρεμματακι για τωρα και μετα τις ανταυγειες.Βεβαια μετα με το μωρο να δω που θα βρουμε χρονο :razz:

πρίν από 14 λεπτά , Beboula25 είπε:

Γεια σου Νικολ μου. Ο γιατρος μου επέτρεψε να βάψω μαλλιά από το δεύτερο τρίμηνο. Επίσης να πω ένα άσχετο αλλα και σχετικο με την εγκυμοσυνη πως μου επέτρεψε οποιασδήποτε μορφής οδοντιατρικής δουλειάς χρειαστεί. Τα μαλλιά δεν τα έχω βάψει αλλα θα το κάνω αν μου την βαρέσει 

@Beboula25 ασχετο αλλα ηθελα να σε ρωτησω,πως τα πας πλεον με τις αναγουλες? Ηρεμησαν?Σε ποια εβδομαδα εισαι τωρα?

DanXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 2 λεπτά , Nicol_ είπε:

Ναι καστανοξανθη και εγω και τα ανοιγω :) Ετσι ειναι το ρεφλε και μενα με τσουζει λιγακι οποτε το σκεφτομαι.Ειναι και αυτο που λεει η @nanoula90 βεβαια,οταν παω για ανταυγειες κανω πανω απο 3 ωρες και τωρα δεν μπορω πλεον να καθομαι σε μια θεση τοση ωρα γιατι με πιανουν τα πετρωματα. Θα δω τι θα κανω.Ισως ενα κουρεμματακι για τωρα και μετα τις ανταυγειες.Βεβαια μετα με το μωρο να δω που θα βρουμε χρονο :razz:

@Beboula25 ασχετο αλλα ηθελα να σε ρωτησω,πως τα πας πλεον με τις αναγουλες? Ηρεμησαν?Σε ποια εβδομαδα εισαι τωρα?

Καλα ειμαι έχω ηρεμήσει σε ευχαριστώ. Λίγες εμφανίστηκαν μόλις μπήκα στον 4ο αλλα εντάξει δεν έχουν καμία σχέση με πριν. Κυριως δυσπεψία και φούσκωμα έχω. Στην 15η. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Beboula25 είπε:

Καλα ειμαι έχω ηρεμήσει σε ευχαριστώ. Λίγες εμφανίστηκαν μόλις μπήκα στον 4ο αλλα εντάξει δεν έχουν καμία σχέση με πριν. Κυριως δυσπεψία και φούσκωμα έχω. Στην 15η. 

Α πολυ ωραια μπραβο.Και σε μενα εκεινη τη βδομαδα αρχισαν και υποχωρουσαν..Βεβαια η χαρα κραταει κανενα 2μηνο γιατι τωρα που φουσκωσε η κοιλια εχω παλι δυσπεψιες και δυσφορια καθε φορα που τρωω :razz: Να θες να φας ρε παιδι μου και να μη μπορεις

DanXp2.png

πρίν από 10 λεπτά , Beboula25 είπε:

Υπαρχει ελπιδα με τη δυσπεψια??Εγω υποφερω και ειμαι μολις 9βδομ.Βασικα 2μηνες πριν μεινω εγκυος εκανα γαστροσκοπ και εχω γαστροεισοφ παλλινδρομηση, γαστριτιδα και συνδρομο ευερεθ εντερου οποτε ολα αυτα με την εγκυμοσυνη ,τη προγεστερονη και τη ξαπλα εχουν γινει ακομα χειροτερα.Το βραδυ κοιμαμαι με το κεφαλι ορθιο με3 μαξιλαρια

πρίν από 29 λεπτά , nanoula90 είπε:

Καλα θα κανεις λουλουκα μου! Θα ανανεωθεις και θα νιωσεις ομορφα! 

Και γω θελω αλλα μαλλον μετα τη γεννα το βλεπω, γιατι θα πρεπει να μαι στο κομμωτηριο κανα 4ωρο με τις εργασιες που θελω, οποτε μαλλον θα κουραστω τοσες ωρες. Και γενικα ολα τα μποτέ μου θα τα κανω μετα φουλ! Για τωρα ισως κανω ενα πεντικιουρ μονο αφου τα νυχια των χεριων εχω σταματησει να τα βαφω πλεον. 

Βρε συννενοησου με τη κομμώτρια.καινεγω ξέρω το 2μισαωρο θα το φάω σίγουρα.μου πε θα με βάλει μόνη 1ο ραντεβού και το επόμενο το έβαλε μετα απο 3 ώρες για να μην κάνουν άλλες βαφές και για να μην έχει κόσμο για μενα εκεί μέσα.

πρίν από 4 λεπτά , marian84 είπε:

Υπαρχει ελπιδα με τη δυσπεψια??Εγω υποφερω και ειμαι μολις 9βδομ.Βασικα 2μηνες πριν μεινω εγκυος εκανα γαστροσκοπ και εχω γαστροεισοφ παλλινδρομηση, γαστριτιδα και συνδρομο ευερεθ εντερου οποτε ολα αυτα με την εγκυμοσυνη ,τη προγεστερονη και τη ξαπλα εχουν γινει ακομα χειροτερα.Το βραδυ κοιμαμαι με το κεφαλι ορθιο με3 μαξιλαρια

Ταλαιπωρεία βρε κοπέλα μου τραβάς.υπομονη.Ειλικρινα δεν ξέρω τι άλλο να σου πω.Εγω καουρες έχω και Δεν αντέχω Πόσο μάλλον όλα αυτά που έχεις εσύ.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , loyloy είπε:

Βρε συννενοησου με τη κομμώτρια.καινεγω ξέρω το 2μισαωρο θα το φάω σίγουρα.μου πε θα με βάλει μόνη 1ο ραντεβού και το επόμενο το έβαλε μετα απο 3 ώρες για να μην κάνουν άλλες βαφές και για να μην έχει κόσμο για μενα εκεί μέσα.

Ταλαιπωρεία βρε κοπέλα μου τραβάς.υπομονη.Ειλικρινα δεν ξέρω τι άλλο να σου πω.Εγω καουρες έχω και Δεν αντέχω Πόσο μάλλον όλα αυτά που έχεις εσύ.

Ασε ειναι ενα θεματακι.Ειχα  ξεκινησει ειδικη διατροφη χωρις γλουτενη χωρις λακτοζη γενικα ολα χωρια ηταν αλλα επειδη ειναι πολυ περιοριστικη τη σταματησα οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος.Μαλλον κακως γιατι ημουν καπως καλυτερα.Αυριο που θα παω γυναικ θα τον ρωτησω

1 hour ago, Beboula25 είπε:

Αυτο με τη δυσπεψια υποφερω και εγω...αμεσως με.το που φαω κατι εχω ρεψιμο σορυ κιολας

πρίν από 46 λεπτά , marian84 είπε:

Υπομονή! Εγώ έχω μόνο θέμα με το έντερο και δεν μπορώ να σου πω ότι προχωρώντας η εγκυμοσυνη καλυτερεύσουν τα πράγματα. Μάλλον πιο συχνά έχω θέμα τώρα. Απλά έχω μάθει να το αντιμετωπίζω πλέον και ξέρω καλύτερα να προστατεύομαι. Ρώτα τον γιατρό σου τι σου επιτρέπει από φάρμακα να πάρεις και πρόσεχε τη δυσκοιλιότητα . Δυστυχώς η ακινησία δεν μας βοηθάει αλλά όσο προχωράει η εγκυμοσυνη σου θα σε αφησει να κινηθείς και λίγο παραπάνω οπότε θα σε βοηθήσει αυτό. 

πρίν από 56 λεπτά , Nicol_ είπε:

Α πολυ ωραια μπραβο.Και σε μενα εκεινη τη βδομαδα αρχισαν και υποχωρουσαν..Βεβαια η χαρα κραταει κανενα 2μηνο γιατι τωρα που φουσκωσε η κοιλια εχω παλι δυσπεψιες και δυσφορια καθε φορα που τρωω :razz: Να θες να φας ρε παιδι μου και να μη μπορεις

Νικολ εμένα η κοιλιά μου γίνεται διπλάσια πλέον ειδικά το βράδυ! Σήμερα με τόσο αέρα φοβαμαι ότι εάν βγω στο μπαλκόνι θα απογειωθώ! 

• Χαχα 5

preg.png

πρίν από 3 λεπτά , palmoira είπε:

Υπομονή! Εγώ έχω μόνο θέμα με το έντερο και δεν μπορώ να σου πω ότι προχωρώντας η εγκυμοσυνη καλυτερεύσουν τα πράγματα. Μάλλον πιο συχνά έχω θέμα τώρα. Απλά έχω μάθει να το αντιμετωπίζω πλέον και ξέρω καλύτερα να προστατεύομαι. Ρώτα τον γιατρό σου τι σου επιτρέπει από φάρμακα να πάρεις και πρόσεχε τη δυσκοιλιότητα . Δυστυχώς η ακινησία δεν μας βοηθάει αλλά όσο προχωράει η εγκυμοσυνη σου θα σε αφησει να κινηθείς και λίγο παραπάνω οπότε θα σε βοηθήσει αυτό. 

Νικολ εμένα η κοιλιά μου γίνεται διπλάσια πλέον ειδικά το βράδυ! Σήμερα με τόσο αέρα φοβαμαι ότι εάν βγω στο μπαλκόνι θα απογειωθώ! 

Και μενα ρε συ!Μεχρι το βραδυ φουσκωνει και ειμαι ολο αχ και βαχ οταν γυριζω πλευρο στο κρεβατι χαχα

DanXp2.png

πρίν από 6 λεπτά , palmoira είπε:

Ευτυχως δυσκοιλιοτητα η διαρροια που συνηθως εχουν με το ευερ εντερο δεν εχω!!!!Αυτο που εχω ειναι μια μονιμη ναυτια που για φυγει πρεπει να τρωω ολη μερα.Κυριολεκτικα.Ανα 30λεπτα πρεπει να βαζω κατι στο στομα μου και μετα κανω παλλινδρομ.Φυσικα εχω τρελο πρηξιμο .Ειμαι ηδη σαν 6μηνων εγκυος αχαχαχ

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Nicol_ είπε:

ααα ναι?? Ναι παιρνω σιδηρο. Θα ρωτησω τοτε μια το γιατρο και μετα θα μιλησω με τον κομμωτη να δω τι θα κανω :) Ευχαριστω!

Ρώτα τους και μετά αποφασίζεις. 

5mtvp3.png

1 hour ago, marian84 είπε:

Ευτυχως δυσκοιλιοτητα η διαρροια που συνηθως εχουν με το ευερ εντερο δεν εχω!!!!Αυτο που εχω ειναι μια μονιμη ναυτια που για φυγει πρεπει να τρωω ολη μερα.Κυριολεκτικα.Ανα 30λεπτα πρεπει να βαζω κατι στο στομα μου και μετα κανω παλλινδρομ.Φυσικα εχω τρελο πρηξιμο .Ειμαι ηδη σαν 6μηνων εγκυος αχαχαχ

Μίλα με το γιατρό σου παντως. Εμένα με αφήνει κάποια παυσίπονα για τον πόνο buscopan και spasmo apostle και dulcogas για να ξε πρήζομαι λιγάκι και να μην πονάω τόσο από αέρια στο έντερο. Η ναυτία εμένα υποχώρησε και η τάση για εμετό την 14η εβδομάδα.

• Μου αρέσει 1

preg.png

Κοριτσακια ειχαμε μια επιπλοκη παλι κ της σταματησαν το γαλα για να μην επιβαρυνεται εχει αρκετο οξυγονο στον θωρακα κ της πιεζει τον πνεύμονα με αποτελεσμα να τραυματιστει της εβαλαν παλι ενα σωλινακι για να βγει ο αερας κ να μην την πιεζει δειχνει να πηγαίνει καλα αλλα μας ειπε οτι επειδη ειναι ανωριμα τα πνευμονια του ακομα μπορει να ξαναγινει αυτο τουλαχιστον για ενα μηνα θα τα εχουμε αυτα της εκαναν κ μεταγγιση παλι γιατι επεσε ο αιματοκριτης της δινουν κ μορφινη για να μη ποναει απο το σωλινακι κ να ειναι ηρεμη. οι αιματολογικες της ειναι καλες τουλαχιστον κ βλεπουμε πανω αρχιζει να παίρνει τα πανω της με το γαλα ολο κατι γινεται κ παμε παλι πισω μακαρι να περασει γρηγορα κ να μη μεινει πισω ση διατροφη της

0EKFp2.png

2 ώρες πρίν, Nicol_ είπε:

Τι να κανεις πες μου μπορείς να κανεις κάτι άλλο;) Στις αρχές έβαζα λίγη μαγειρικη σόδα με στημένο λεμονακι, βοηθάει στην πέψη. Δεν εχω ρωτήσει τον γιατρό αλλα δεν πιστεύω η μαγειρικη σόδα να ενοχλει κάπου άσε που θεωρείται “φάρμακο” για πολλά.  

1 ώρα πρίν, Dimitr@17 είπε:

Αυτο με τη δυσπεψια υποφερω και εγω...αμεσως με.το που φαω κατι εχω ρεψιμο σορυ κιολας

Αυτό ναι ρέψιμο. Και δεν μπορείς και να εκφραστείς μόνο αν είσαι μόνη 

2 ώρες πρίν, marian84 είπε:

Ω ρε αγαπη έχεις θεματάκι δηλαδή. Με την εγκυμοσυνη θα σε ζορίσει παραπάνω. Χρειαζεται κάποια διατροφή ώστε να μην επιβαρύνεται ή απλά σου έχει πει τι να αποφεύγεις; 

Μαλοξ μου έχει πει να παιρνω αν έχω φουσκώματα αλλα δεν παιρνω 

πρίν από 49 λεπτά , Vasoth. είπε:

Κοριτσακια ειχαμε μια επιπλοκη παλι κ της σταματησαν το γαλα για να μην επιβαρυνεται εχει αρκετο οξυγονο στον θωρακα κ της πιεζει τον πνεύμονα με αποτελεσμα να τραυματιστει της εβαλαν παλι ενα σωλινακι για να βγει ο αερας κ να μην την πιεζει δειχνει να πηγαίνει καλα αλλα μας ειπε οτι επειδη ειναι ανωριμα τα πνευμονια του ακομα μπορει να ξαναγινει αυτο τουλαχιστον για ενα μηνα θα τα εχουμε αυτα της εκαναν κ μεταγγιση παλι γιατι επεσε ο αιματοκριτης της δινουν κ μορφινη για να μη ποναει απο το σωλινακι κ να ειναι ηρεμη. οι αιματολογικες της ειναι καλες τουλαχιστον κ βλεπουμε πανω αρχιζει να παίρνει τα πανω της με το γαλα ολο κατι γινεται κ παμε παλι πισω μακαρι να περασει γρηγορα κ να μη μεινει πισω ση διατροφη της

Βάσω μου υπομονή. Το ξέρετε και εσείς ότι έχει δρόμο η μικρούλα μπροστά της όμως το παλεύει. Εύχομαι αύριο να έχεις καλύτερα νέα να μας πεις. Το σημαντικό είναι ότι δεν πονάει και δεν υποφέρει. 

• Ευχαριστώ 1

preg.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...