Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , Nicol_ είπε:

Κοριτσια επιτρεπεται να βαψουμε μαλλια?Εγω εκανα παντα ανταύγειες και ρεφλε απο πανω αλλα δεν ασχοληθηκα τοσο καιρο να το ρωτησω.Τωρα βγηκε αρκετα η ριζα και ειναι πιο σκουρα απο τα υπολοιπα οποτε σκεφτομουν και εγω αν μπορω να τα βαψω να ανανεωθώ λιγακι

Μπορεις να κάνεις παλι ανταύγειες δεν πηγαίνουν στη ρυζα. Το ρεφλε τκ κάνεις στις ανταύγειες η ρεφλε στη ρυζα; 

• Μου αρέσει 1

5mtvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 4 λεπτά , Comet είπε:

Τους πρωτους μηνες μου χε πει η Παιδιατρος 2 σταγονες σε καθε ρουθουνι με αμπουλα και το αφηνεις.Δεν πολυεβαζα γιατι δεν χρειαστηκε.Μετα τον 5ο μηνα με συριγγα γιατι κουνιεται συνεχεια και τωρα που ηταν μπουκωμενος εβαζα 2cc σε καθε ρουθουνι 4-5 φορες τη μερα.επειδη κλαιει πολυ μετα βγαινουν μονες τους

@loyloy  ευχαριστω αγαπες! Αν και παλι δεν ξερω πως γινεται, φανταζομαι ο παιδιατρος θα με κατατοπισει οταν και εαν χρειαστει! 

πρίν από 6 λεπτά , Nicol_ είπε:

Κοριτσια επιτρεπεται να βαψουμε μαλλια?Εγω εκανα παντα ανταύγειες και ρεφλε απο πανω αλλα δεν ασχοληθηκα τοσο καιρο να το ρωτησω.Τωρα βγηκε αρκετα η ριζα και ειναι πιο σκουρα απο τα υπολοιπα οποτε σκεφτομουν και εγω αν μπορω να τα βαψω να ανανεωθώ λιγακι

Εμενα με αφηνε να βαφω κανονικα ο γιατρος εξαρχης και ριζα, ασχετα που δεν βαφω ριζα, αλλα κανω μονο ανταυγιες και γω. Καποιοι δεν αφηνουν. Αλλοι αφηνουν μετα το τριμηνο. Αλλα ανταυγιες νομιζω ολοι επιτρεπουν, αφου δεν ερχεται σε επαφη με το δερμα η βαφη. Απλα μη σε ζαλισει η μυρωδια. 

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 1 λεπτό , Alex. Arap είπε:

Μπορεις να κάνεις παλι ανταύγειες δεν πηγαίνουν στη ρυζα. Το ρεφλε τκ κάνεις στις ανταύγειες η ρεφλε στη ρυζα; 

Παει σε ολο το κεφαλι και μενει για κανενα 10 λεπτο για να εξισορροπήσει το χρωμα.Φανταζομαι το ρεφλε δεν θα κανει..

• Μου αρέσει 1

DanXp2.png

Just now, Nicol_ είπε:

Παει σε ολο το κεφαλι και μενει για κανενα 10 λεπτο για να εξισορροπήσει το χρωμα.Φανταζομαι το ρεφλε δεν θα κανει..

Σου ανοίγει η ρυζα πολύ η παίρνει μια μικρή απόχρωση; 

5mtvp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Alex. Arap είπε:

Σου ανοίγει η ρυζα πολύ η παίρνει μια μικρή απόχρωση; 

Οχι δεν την ανοιγει ιδιαιτερα.Μπαινει σε βρεγμενα μαλλια αφου ξεβγαλω τις ανταυγειες και κανει απλα πιο ομοιομορφο το αποτελεσμα

• Μου αρέσει 1

DanXp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Nicol_ είπε:

Αγαπη ρωτα και τον γιατρο σου γιατι ο καθε γιατρος λεει πραγματικα κατι αλλο. Εμενα ειναι κουλ και μ αφηνε να κανω τα παντα εφοσον το εχω ξανακανει βεβαια και δεν θα τα εβαφα για πρωτη φορα εννοω και νυχια με αφηνε και σεξ με αφηνε απο την αρχη και ολα! Αλλοι γιατροι λενε μετα το τριμηνο, αλλοι λενε βαψε ριζα με φυτικη βαφη μονο, γενικα τρεις λαλουν και 2 χορευουν, δεν βγαζεις ακρη. Γιατι το συζητουσαμε με τα κοριτσια εδω και οντως στην καθε μια ειχαν πει και κατι διαφορετικο. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Just now, Nicol_ είπε:

Οχι δεν την ανοιγει ιδιαιτερα.Μπαινει σε βρεγμενα μαλλια αφου ξεβγαλω τις ανταυγειες και κανει απλα πιο ομοιομορφο το αποτελεσμα

Κατάλαβα κομμώτρια είμαι γιαυτό σε ρωτάω για να δω τι ρεφλε είναι δεν νομίζω να πειράζει αυτό είναι ελαφρη έχει και σαμπουαν μέσα. Το θέμα είναι αν πίνεις σίδηρο οι ανταύγειες θα δυσκολευτούν να ανοίξουν και το ρεφλε δεν θα πιάσει καθόλου είναι ελαφρη μπορούν να σου κάνουν δύο χρώματα ανταύγειες για να αποφύγει το ρεφλε. 

• Μου αρέσει 1

5mtvp3.png

Just now, nanoula90 είπε:

Αγαπη ρωτα και τον γιατρο σου γιατι ο καθε γιατρος λεει πραγματικα κατι αλλο. Εμενα ειναι κουλ και μ αφηνε να κανω τα παντα εφοσον το εχω ξανακανει βεβαια και δεν θα τα εβαφα για πρωτη φορα εννοω και νυχια με αφηνε και σεξ με αφηνε απο την αρχη και ολα! Αλλοι γιατροι λενε μετα το τριμηνο, αλλοι λενε βαψε ριζα με φυτικη βαφη μονο, γενικα τρεις λαλουν και 2 χορευουν, δεν βγαζεις ακρη. Γιατι το συζητουσαμε με τα κοριτσια εδω και οντως στην καθε μια ειχαν πει και κατι διαφορετικο. 

Ναι θα τον ρωτησω σιγουρα..να δω αν ξερει και τι ειναι το ρεφλε χαχαχα 

• Χαχα 1

DanXp2.png

Just now, Nicol_ είπε:

Ναι θα τον ρωτησω σιγουρα..να δω αν ξερει και τι ειναι το ρεφλε χαχαχα 

Πες του γιατρε πες μου τι ειναι το ρεφλε να σου πω τι ειναι το οφσαιτ χαχαχαχα

• Χαχα 4

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 18 λεπτά , Nicol_ είπε:

Γεια σου Νικολ μου. Ο γιατρος μου επέτρεψε να βάψω μαλλιά από το δεύτερο τρίμηνο. Επίσης να πω ένα άσχετο αλλα και σχετικο με την εγκυμοσυνη πως μου επέτρεψε οποιασδήποτε μορφής οδοντιατρικής δουλειάς χρειαστεί. Τα μαλλιά δεν τα έχω βάψει αλλα θα το κάνω αν μου την βαρέσει 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Alex. Arap είπε:

Κατάλαβα κομμώτρια είμαι γιαυτό σε ρωτάω για να δω τι ρεφλε είναι δεν νομίζω να πειράζει αυτό είναι ελαφρη έχει και σαμπουαν μέσα. Το θέμα είναι αν πίνεις σίδηρο οι ανταύγειες θα δυσκολευτούν να ανοίξουν και το ρεφλε δεν θα πιάσει καθόλου είναι ελαφρη μπορούν να σου κάνουν δύο χρώματα ανταύγειες για να αποφύγει το ρεφλε. 

ααα ναι?? Ναι παιρνω σιδηρο. Θα ρωτησω τοτε μια το γιατρο και μετα θα μιλησω με τον κομμωτη να δω τι θα κανω :) Ευχαριστω!

DanXp2.png

πρίν από 12 λεπτά , nanoula90 είπε:

@loyloy  ευχαριστω αγαπες! Αν και παλι δεν ξερω πως γινεται, φανταζομαι ο παιδιατρος θα με κατατοπισει οταν και εαν χρειαστει! 

Εμενα με αφηνε να βαφω κανονικα ο γιατρος εξαρχης και ριζα, ασχετα που δεν βαφω ριζα, αλλα κανω μονο ανταυγιες και γω. Καποιοι δεν αφηνουν. Αλλοι αφηνουν μετα το τριμηνο. Αλλα ανταυγιες νομιζω ολοι επιτρεπουν, αφου δεν ερχεται σε επαφη με το δερμα η βαφη. Απλα μη σε ζαλισει η μυρωδια. 

Από επιλογή δεν τα έβαψα.εξαλλου ανταύγειες τα κάνω από τα 17 μου.αλλα με τις μυρωδιές σκέψου ακόμα εχω θέμα αλλά δεν παε ι άλλο.θελω να γίνω άνθρωπος και θα πάρω και μια μάσκα μαζί μου αν δεν μπορώ.

πρίν από 6 λεπτά , nanoula90 είπε:

Συμφωνω! Σε παρα πολλά θέματα διαφωνούν και διαφέρουν οι αποψεις για αυτό καλύτερα μόνο τον γιατρό μας για το οτιδήποτε. Σε περίπτωση που κάτι δεν μας κάθεται καλα κάτι που οι 9 λένε άσπρο κ ένας λέει μαύρο εκεί ναι ωφελεί να ζητάμε κ άλλη γνώμη 

• Μου αρέσει 1

@Nicol_ να φανταστώ καστανοξανθη και Εσύ.εγω κανόνισα να κάνω και καστανες εκτός από ξανθές να τα σκουρυνω λίγο γτ μετα αν θηλαζω δεν ξέρω πότε θα βρω χρόνο.να μη χτυπάει πολύ.Οσο για το ρεφλε μου προκαλεί λίγη φαγούρα Και έτσι είπαμε να μη κάνουμε Αφού είμαι έγκυος.

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 4 λεπτά , loyloy είπε:

Από επιλογή δεν τα έβαψα.εξαλλου ανταύγειες τα κάνω από τα 17 μου.αλλα με τις μυρωδιές σκέψου ακόμα εχω θέμα αλλά δεν παε ι άλλο.θελω να γίνω άνθρωπος και θα πάρω και μια μάσκα μαζί μου αν δεν μπορώ.

Καλα θα κανεις λουλουκα μου! Θα ανανεωθεις και θα νιωσεις ομορφα! 

Και γω θελω αλλα μαλλον μετα τη γεννα το βλεπω, γιατι θα πρεπει να μαι στο κομμωτηριο κανα 4ωρο με τις εργασιες που θελω, οποτε μαλλον θα κουραστω τοσες ωρες. Και γενικα ολα τα μποτέ μου θα τα κανω μετα φουλ! Για τωρα ισως κανω ενα πεντικιουρ μονο αφου τα νυχια των χεριων εχω σταματησει να τα βαφω πλεον. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...