Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Πήγα και εγώ στον σφακ που είμαι, την Δευτέρα που ήταν 8η μέρα κύκλου και είχα 2 ωοθυλακια 12 & 14 χιλ (φυσικός κύκλος). Έκανα αιματολογικές και μου είπε πάλι να πάω την παρασκευή. Δλδ 12η μέρα κύκλου. Προφανώς καταλαβαίνουν και από τις αιματολογικές. Εμένα πάνω κάτω ο κύκλος μου είναι στις 30 ημέρες. 

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 13 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Λοιπόν @Nicol_μου, η άλλη εταιρεία λέγεται nina club, δυστυχώς δεν λέει σε ποια καταστήματα θα τα βρεις, έχουν όμως και οι δύο εταιρείες site, ριξτα μια ματιά... 

Ευχαριστω παρα πολυ Αναστασια μου εννοείται θα τα ψαξω ❤❤❤

• Μου αρέσει 1

DanXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , Nicol_ είπε:

Ευχαριστω παρα πολυ Αναστασια μου εννοείται θα τα ψαξω ❤❤❤

Τίποτα καλέ!!!! Αν σε βγάζει ο δρόμος και προς. Εύοσμο έχει ακόμη περισσότερα να ξες!!! Και επιπλακια, αλλαξιερες, σεντονια κλπ βολεύτηκα από kiddo!!!! 

• Ευχαριστώ 1

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 11 λεπτά , nanoula90 είπε:

Ααα ναι αυτα που εχουν βαθουλωμα δεν κανουν απο μικρα. Εμενα ειναι ισια η πλατουλα για αυτο και λεει 0-6 μαλλον. 

Το καροτσι το σκεφτομουν αλλα επειδη θα βγαινουμε εξω με αυτο μην το βαζω και μεσα στο σπιτι και λερωνω, ετσι το σκεφτηκα. 

Αν ειναι ισια η πλατη ειναι ενταξει.Εγω γεννησα τελη φλεβαρη .το καροτσι ηταν καθαρο επειδη μεχρι να βγει με καροτσι εξω πηγε μαης και ειχαμε το καλοκαιρινο πια.Ποτε γεννας;

ROnbp3.pngPFbVp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Comet είπε:

Αν ειναι ισια η πλατη ειναι ενταξει.Εγω γεννησα τελη φλεβαρη .το καροτσι ηταν καθαρο επειδη μεχρι να βγει με καροτσι εξω πηγε μαης και ειχαμε το καλοκαιρινο πια.Ποτε γεννας;

Ααα, καταλαβα. Τοτε αυτο με το καροτσι μια χαρα βολεψε τοτε! Ο γιατρος υπολογιζει μεσα Δεκεμβρη να γεννησω κοριτσι μου. Δεν εχω σταθαρη ΠΗΤ γιατι ειχα διαφορα θεματα και εχω βαλει πεσσο (δαχτυλιδι) για τον τραχηλο τον οποιο την ερχομενη βδομαδα θα τον αφαιρεσουμε και πιστευει πως δεν θα αργησω να γεννησω μολις τον βγαλουμε. 

Οποτε σιγουρα το καροτσι θα το χρησιμοποιησω για τις βολτες μας, για αυτο και δεν με βολευει μεσα στο σπιτι. Αλλα δεν πειραζει. Εχω ολα τα αλλα που θα μπορω να τον βαζω. Για αρχη στο πορτ μπεμπε που θα ναι μωρουλι.

Εχω δει και ενα σαν χοντρο μαξιλαρακι που μπαινει το μωρο μεσα, για οταν πχ καθομαι στον καναπε, ή στο κρεβατι μου, το εχεις δει? Ή καποια αλλη κοριτσια?

Δεν ξερω πως λεγεται. Στο motherbaby το ονομαζει σωματοφυλακας. Το ειδα και σκεφτομαι μηπως βολευει για τον καναπε ή το κρεββατι μας. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 55 λεπτά , Nicol_ είπε:

Ναι ετσι ακριβως.Σκεφτόμουν μηπως παρω κουνια με ροδες σε περίπτωση που θελω να τη μετακίνησω στο σαλονι αν θελω να τον βλεπω συνεχεια..θα δουμε ειμαι ακομα σε ερευνα :)

Ψάξε σιγά σιγά.απλα εκεί στο Γενάρη υπολόγιζε να κάνεις αγορές για επιπλακια και τέτοια να τα πάρεις σε καλύτερη τιμή.

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , loyloy είπε:

Ψάξε σιγά σιγά.απλα εκεί στο Γενάρη υπολόγιζε να κάνεις αγορές για επιπλακια και τέτοια να τα πάρεις σε καλύτερη τιμή.

Ναι εννοείται τοτε εχω σκοπο να τα παρω στις εκπτώσεις. 

@nanoula90 και εγω το εχω δει αυτο,ωραιο φαινεται για τον καναπέ για να τον εχω διπλα μου και να αράζουμε :wub:

• Μου αρέσει 1

DanXp2.png

πρίν από 42 λεπτά , Comet είπε:

Γεια σου.τωρα κοιμηθηκε απο το πρωι.Τα δοντακια μας αποσυντονισαν τελειως.Ειναι ρουχαλακια του μικρου.Δεν με πειραζει.Θα τα κανω το βραδυ.Πως εισαι;

Ω μωρε το ψυχουλακι πονάει. Με χτυπάει συνέχεια χαμηλά ο δικός μου σήμερα.καποιος θέλει να βγει.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , nanoula90 είπε:

Ααα, καταλαβα. Τοτε αυτο με το καροτσι μια χαρα βολεψε τοτε! Ο γιατρος υπολογιζει μεσα Δεκεμβρη να γεννησω κοριτσι μου. Δεν εχω σταθαρη ΠΗΤ γιατι ειχα διαφορα θεματα και εχω βαλει πεσσο (δαχτυλιδι) για τον τραχηλο τον οποιο την ερχομενη βδομαδα θα τον αφαιρεσουμε και πιστευει πως δεν θα αργησω να γεννησω μολις τον βγαλουμε. 

Οποτε σιγουρα το καροτσι θα το χρησιμοποιησω για τις βολτες μας, για αυτο και δεν με βολευει μεσα στο σπιτι. Αλλα δεν πειραζει. Εχω ολα τα αλλα που θα μπορω να τον βαζω. Για αρχη στο πορτ μπεμπε που θα ναι μωρουλι.

Εχω δει και ενα σαν χοντρο μαξιλαρακι που μπαινει το μωρο μεσα, για οταν πχ καθομαι στον καναπε, ή στο κρεβατι μου, το εχεις δει? Ή καποια αλλη κοριτσια?

Δεν ξερω πως λεγεται. Στο motherbaby το ονομαζει σωματοφυλακας. Το ειδα και σκεφτομαι μηπως βολευει για τον καναπε ή το κρεββατι μας. 

Κοντευεις κοριτσακι. Δεν το χα καταλαβει.Οποτε θα χρησιμοποιησεις το καροτσι εξω.Δεν εχω δει αυτο που λες.Θα το κοιταξω.

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Just now, loyloy είπε:

Ω μωρε το ψυχουλακι πονάει. Με χτυπάει συνέχεια χαμηλά ο δικός μου σήμερα.καποιος θέλει να βγει.

χαχα ανυπομονει το μπεμπακι σου! Ζηλευω για να πω την αληθεια,θελω και εγω να περασει ο καιρος γρηγορα και να δω το μωρακι μου :wub:  

DanXp2.png

πρίν από 1 λεπτό , loyloy είπε:

Ναι το καημενο.Παλι ησυχος ειναι.Κοντευεις κι εσυ.Τι ωραια

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Comet είπε:

Ναι το καημενο.Παλι ησυχος ειναι.Κοντευεις κι εσυ.Τι ωραια

Λίγο έμεινε.μια βδομάδα να κρατηθεί Θέλω σίγουρα για να ρθει ο Μπαμπας μας.να τελειώσει με το βάψιμο του σπιτιού και να προλάβω καινεγω κάνετε να κάνω μαλλί.εκλεισα για τρίτη ραντεβού.Τι να κάνω.Τελευταια φορά τα βαψα Απρίλιο και τώρα μετά δεν ξέρω πότε θα ξαναβρώ χρόνο.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , loyloy είπε:

Λίγο έμεινε.μια βδομάδα να κρατηθεί Θέλω σίγουρα για να ρθει ο Μπαμπας μας.να τελειώσει με το βάψιμο του σπιτιού και να προλάβω καινεγω κάνετε να κάνω μαλλί.εκλεισα για τρίτη ραντεβού.Τι να κάνω.Τελευταια φορά τα βαψα Απρίλιο και τώρα μετά δεν ξέρω πότε θα ξαναβρώ χρόνο.

Αχ μη μιλας για μαλλια γιατι θα βαλω τα κλαμματα! Μολις πριν λιγες μερες εντοπισα 2 λευκες φυτρες στα μαλλια μου! Περιττο να πω οτι πηγα να βαλω τα κλαμματα χαχαχα. Ξεκινανε τα λευκα και κοντευω να τρελαθω! 

πρίν από 25 λεπτά , Comet είπε:

Κοντευεις κοριτσακι. Δεν το χα καταλαβει.Οποτε θα χρησιμοποιησεις το καροτσι εξω.Δεν εχω δει αυτο που λες.Θα το κοιταξω.

Κοντευω κοριτσι μου ναι. Να σε ρωτησω και κατι ακομα. Τις μυξουλες του πως τις βγαζεις?? Πηρα εναν αποφρακτηρα physiomer που ειναι σαν σωληνακι και μαλλον ρουφαω εγω (?) και αμπουλες φυσιολογικου ορου. Αλλα ξερω οτι και με συριγγα γινεται. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 1 λεπτό , nanoula90 είπε:

Αχ μη μιλας για μαλλια γιατι θα βαλω τα κλαμματα! Μολις πριν λιγες μερες εντοπισα 2 λευκες φυτρες στα μαλλια μου! Περιττο να πω οτι πηγα να βαλω τα κλαμματα χαχαχα. Ξεκινανε τα λευκα και κοντευω να τρελαθω! 

Κοντευω κοριτσι μου ναι. Να σε ρωτησω και κατι ακομα. Τις μυξουλες του πως τις βγαζεις?? Πηρα εναν αποφρακτηρα physiomer που ειναι σαν σωληνακι και μαλλον ρουφαω εγω (?) και αμπουλες φυσιολογικου ορου. Αλλα ξερω οτι και με συριγγα γινεται. 

Για τον αποφρακτηρα θα σου πει ο παιδίατρος.Παντως την αδερφή μου ποτέ δεν την αφήσε να χρησιμοποιήσει.Ορος είναι το καλύτερο.με σύριγγα όταν μεγαλώσει λίγο.οσο είναι μωράκι με αμπουλες. Σαν θεία και άνεργη για κάποιο διάστημα και η αδερφή μου με επιλοχειο κατάθλιψη είχα αναλάβει τη μικρή εξολοκλήρου για κάποιο διάστημα και μετά μείναμε και απέναντι Και έτσι όσο να Ναι έχω Έχω μια ιδέα.

Στην ηλικία σου ξεκίνησαν και τα δικά μου.λιγα είναι και τα καμουφλαρω με τη φορά της χωριστρας τώρα που έχει κατέβει η ρίζα αλλά δεν μπορώ άλλο.θελω να νιώσω λίγο γυναίκα

• Μου αρέσει 1

Κοριτσια επιτρεπεται να βαψουμε μαλλια?Εγω εκανα παντα ανταύγειες και ρεφλε απο πανω αλλα δεν ασχοληθηκα τοσο καιρο να το ρωτησω.Τωρα βγηκε αρκετα η ριζα και ειναι πιο σκουρα απο τα υπολοιπα οποτε σκεφτομουν και εγω αν μπορω να τα βαψω να ανανεωθώ λιγακι

• Μου αρέσει 1

DanXp2.png

Τους πρωτους μηνες μου χε πει η Παιδιατρος 2 σταγονες σε καθε ρουθουνι με αμπουλα και το αφηνεις.Δεν πολυεβαζα γιατι δεν χρειαστηκε.Μετα τον 5ο μηνα με συριγγα γιατι κουνιεται συνεχεια και τωρα που ηταν μπουκωμενος εβαζα 2cc σε καθε ρουθουνι 4-5 φορες τη μερα.επειδη κλαιει πολυ μετα βγαινουν μονες τους

• Ευχαριστώ 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...