Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

Κοριτσια σας εχω ακομα μια ερωτηση. Τους πρώτους μηνες θα εχω λικνο διπλα μου στην κρεβατοκάμαρα. Είχα σκοπο όμως να έχω και κρεβατακι στο παιδικό δωματιο να το κοιμίζω εκει το νινακι κατα τη διαρκεια της ημερας. Εσεις θα παρετε κρεβατακι η θα τη βγάλετε αρχικα με πορτ μπεμπε/λικνο?

DanXp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 9 λεπτά , Nicol_ είπε:

Κοριτσια σας εχω ακομα μια ερωτηση. Τους πρώτους μηνες θα εχω λικνο διπλα μου στην κρεβατοκάμαρα. Είχα σκοπο όμως να έχω και κρεβατακι στο παιδικό δωματιο να το κοιμίζω εκει το νινακι κατα τη διαρκεια της ημερας. Εσεις θα παρετε κρεβατακι η θα τη βγάλετε αρχικα με πορτ μπεμπε/λικνο?

Και εγω ετσι θα κάνω.λικνο στη κρεβατοκάμαρα Και τη κούνια στο παιδικό. Λέω να προσπαθώ να τον βάζω μες στη μέρα εκεί μετά το μήνα.Εννοειται θα χω το νου μου όλη την ώρα 

πρίν από 2 λεπτά , loyloy είπε:

Και εγω ετσι θα κάνω.λικνο στη κρεβατοκάμαρα Και τη κούνια στο παιδικό. Λέω να προσπαθώ να τον βάζω μες στη μέρα εκεί μετά το μήνα.Εννοειται θα χω το νου μου όλη την ώρα 

Ναι ετσι ακριβως.Σκεφτόμουν μηπως παρω κουνια με ροδες σε περίπτωση που θελω να τη μετακίνησω στο σαλονι αν θελω να τον βλεπω συνεχεια..θα δουμε ειμαι ακομα σε ερευνα :)

DanXp2.png

@Nicol_ μου αν θυμάμαι καλά είσαι Θεσσαλονίκη και μάλιστα δυτικά.... Εγώ έχω βρει 2.εταιριες που με έχουν βολέψει πάρα πολύ από τον μεγάλο μου, σε φορμάκια και εσωρουχακια, ελληνικά φθηνά και καλά!!! Αν θες πες μου σε ποια περιοχή είσαι να σου πω που θα τα βρεις!!!! 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 20 λεπτά , Nicol_ είπε:

Εγω πορτ μπεμπε αρχικα και μετα κουνια. Το πορτ μπεμπε εχει και βαση με ροδες οποτε θα περιφερεται μεσα στο σπιτι, αλλα εχω και ριλαξ και παρκο οποτε ειμαι καλυμμενη απ ολες τις αποψεις. Α! Και γυμναστηριο εχω χαχαχα.ολα μου τα δωσανε να φανταστεις! 

• Μου αρέσει 4

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Just now, nanoula90 είπε:

Εγω πορτ μπεμπε αρχικα και μετα κουνια. Το πορτ μπεμπε εχει και βαση με ροδες οποτε θα περιφερεται μεσα στο σπιτι, αλλα εχω και ριλαξ και παρκο οποτε ειμαι καλυμμενη απ ολες τις αποψεις. Α! Και γυμναστηριο εχω χαχαχα.ολα μου τα δωσανε να φανταστεις! 

Εσύ απ όλα έχεις!!!!! Χάχαχαχα εγώ επειδή έχω χώρο στην κρεβατοκαμαρα, έχω από την αρχή το κρεβατάκι μέσα στο δωμάτιο, μετά θα τα μεταφέρω στο παιδικό... Για μέσα. Στο σπίτι, σαλόνι κλπ βολεύει πολύ το πορτ μπεμπε, το πας όπου θες άνετα...

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 8 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

@Nicol_ μου αν θυμάμαι καλά είσαι Θεσσαλονίκη και μάλιστα δυτικά.... Εγώ έχω βρει 2.εταιριες που με έχουν βολέψει πάρα πολύ από τον μεγάλο μου, σε φορμάκια και εσωρουχακια, ελληνικά φθηνά και καλά!!! Αν θες πες μου σε ποια περιοχή είσαι να σου πω που θα τα βρεις!!!! 

Ναι Αναστασία μου δυτικα νεαπολη ειμαι. Ποια καταστήματα λες?.

πρίν από 5 λεπτά , nanoula90 είπε:

Χαχα εσυ εχεις τα παντα τυχερουλα! Να ρωτησω,το ριλαξ βολευει απο την αρχη? Μπορουμε να έχουμε το νεογέννητο εκει? Φαντάζομαι για λιγη ωρα ενδείκνυται 

DanXp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Εσύ απ όλα έχεις!!!!! Χάχαχαχα εγώ επειδή έχω χώρο στην κρεβατοκαμαρα, έχω από την αρχή το κρεβατάκι μέσα στο δωμάτιο, μετά θα τα μεταφέρω στο παιδικό... Για μέσα. Στο σπίτι, σαλόνι κλπ βολεύει πολύ το πορτ μπεμπε, το πας όπου θες άνετα...

Καλε εννοειται! Βρουμ βρουμ θα κανω με το πορτ μπεμπε για να τον ζαλιζω, να βλεπει αστερακια και να κοιμαται σαν πουλακι! Χαχαχαχα

• Χαχα 2

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 4 λεπτά , Nicol_ είπε:

Είναι εταιρείες, όχι καταστήματα!!!! Η μία λέγεται Dreams ανήκει στην εταιρεία παιδικών ρούχων joice, είναι ελληνικά, νομίζω η χοντρικη τους είναι κάπου στην ευκαρπια... Στην δική σου περιοχή έχει σε δύο μαγαζιά, τα εψαξα!! Τα μαγαζιά λέγονται Ανθή και βετα (έχει και διευθύνσεις αν δεν τα ξέρεις). Επίσης αυτή η εταιρεία υπάρχει και στον κατακαλο πάνω στην Εγνατία, στην Κολόμβου. Μισό να ψάξω και την άλλη και ξαναστέλνω!! 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 6 λεπτά , Nicol_ είπε:

Χαχα εσυ εχεις τα παντα τυχερουλα! Να ρωτησω,το ριλαξ βολευει απο την αρχη? Μπορουμε να έχουμε το νεογέννητο εκει? 

Τα περισσοτερα απ οτι ξερω ναι, μπαινουν απο μικρα. Εγω σκοπευω να τον βαζω βεβαια μετα τον 1ο μηνα που θα ναι πιο σταθερο το κεφαλι του και ο κορμος του και δεν θα πηγαινει σαν εκκρεμες. Παντως αυτο που μου δωσανε λεει απο 0-6 μηνων οτι μπαινει το μωρο εκει

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Καλώς να τις δεχτείς.και μήπως ευκαιρία να γλιτώσεις το σίδερο και να το κάνει η μανούλα?Δεν κάνει να κουράζεσαι πολύ , έχεις και το μωρό που σηκώνεις βάρος.

Γεια σου.τωρα κοιμηθηκε απο το πρωι.Τα δοντακια μας αποσυντονισαν τελειως.Ειναι ρουχαλακια του μικρου.Δεν με πειραζει.Θα τα κανω το βραδυ.Πως εισαι;

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Λοιπόν @Nicol_μου, η άλλη εταιρεία λέγεται nina club, δυστυχώς δεν λέει σε ποια καταστήματα θα τα βρεις, έχουν όμως και οι δύο εταιρείες site, ριξτα μια ματιά... 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 5 λεπτά , nanoula90 είπε:

Τα περισσοτερα απ οτι ξερω ναι, μπαινουν απο μικρα. Εγω σκοπευω να τον βαζω βεβαια μετα τον 1ο μηνα που θα ναι πιο σταθερο το κεφαλι του και ο κορμος του και δεν θα πηγαινει σαν εκκρεμες. Παντως αυτο που μου δωσανε λεει απο 0-6 μηνων οτι μπαινει το μωρο εκει

Παντως εμας η παιδιατρος μας ειχε απαγορεψει το ριλαξ μεχρι τον τριτο μηνα γιατι εχει βαθουλωμα δεν ειναι ισιο για την πλατουλα του.Εγω ειχα το λικνο στο υπνοδωματιο την ημερα και το βραδυ λογω αποκλειστικου θηλασμου εκανα 3 μηνες συγκοιμηση στον καναπε.Εβγαζα τα μαξιλαρια και ηταν ανετα.Η μαμα μου τον ειχε στο καροτσι που ειχε καλαθουνα  και τον πηγαινε οπου ηθελε για να τον βλεπει

• Μου αρέσει 2

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Just now, Comet είπε:

Παντως εμας η παιδιατρος μας ειχε απαγορεψει το ριλαξ μεχρι τον τριτο μηνα γιατι εχει βαθουλωμα δεν ειναι ισιο για την πλατουλα του.Εγω ειχα το λικνο στο υπνοδωματιο την ημερα και το βραδυ λογω αποκλειστικου θηλασμου εκανα 3 μηνες συγκοιμηση στον καναπε.Εβγαζα τα μαξιλαρια και ηταν ανετα.Η μαμα μου τον ειχε στο καροτσι που ειχε καλαθουνα  και τον πηγαινε οπου ηθελε για να τον βλεπει

Ααα ναι αυτα που εχουν βαθουλωμα δεν κανουν απο μικρα. Εμενα ειναι ισια η πλατουλα για αυτο και λεει 0-6 μαλλον. 

Το καροτσι το σκεφτομουν αλλα επειδη θα βγαινουμε εξω με αυτο μην το βαζω και μεσα στο σπιτι και λερωνω, ετσι το σκεφτηκα. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 1 λεπτό , Comet είπε:

Συμφωνώ για το ριλαξ, κι εμείς μετά τον τρίτο μήνα το χρησιμοποιησαμε... 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...