Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 29 λεπτά , palmoira είπε:

@Vasoth. καλησπέρα Βάσω! Έχουμε κάποιο νέο από τη μικρή? 

Πριν λιγο ηρθαμε σταθερη ειναι ακομα της εκαναν καρδιογραφημα κ βγηκε καλο το γαλα το πηγαμε στα δυο ml ανα δυο ωρες το οξυγονο μας ανεβοκατεβαινει αλλα ειναι φυσιολογικο μας ειπε γενικα μεχρι να κλεισει τις 34 εβδομαδες συμφωνα με την εγκυμοσύνη οχι με τη γεννηση της θα ειμαστε λιγo στον αερα μετα αν συνεχισει σταθερη οπως τωρα θα αρχισουμε να χαλαρωνουμε λιγο θα δούμε κοριτσια μου πως θα παει ειδα τη γιατρο αισιοδοξη σημερα αλλα παντα κραταω επιφυλάξεις!

@Anastasia_paris ειδα οτι ηρθε η ωρα με το καλο ολα να πανε καλα!!

• Μου αρέσει 7

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 2 λεπτά , Vasoth. είπε:

Πριν λιγο ηρθαμε σταθερη ειναι ακομα της εκαναν καρδιογραφημα κ βγηκε καλο το γαλα το πηγαμε στα δυο ml ανα δυο ωρες το οξυγονο μας ανεβοκατεβαινει αλλα ειναι φυσιολογικο μας ειπε γενικα μεχρι να κλεισει τις 34 εβδομαδες συμφωνα με την εγκυμοσύνη οχι με τη γεννηση της θα ειμαστε λιγo στον αερα μετα αν συνεχισει σταθερη οπως τωρα θα αρχισουμε να χαλαρωνουμε λιγο θα δούμε κοριτσια μου πως θα παει ειδα τη γιατρο αισιοδοξη σημερα αλλα παντα κραταω επιφυλάξεις!

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, ναι έφτασε σχεδόν η ώρα!!! 

Μια χαρά πάει το διαμαντάκι μας μπράβο, εγώ πολύ την καμαρωνω με αυτά που διαβάζω!!!!! 

• Ευχαριστώ 1

zeCJp2.pngwKC1p2.png

1 hour ago, Kpp83 είπε:

Ουφ ένα βάρος πέταξε σήμερα. Δεν ξέρω αν μπορεί να τσακίσει τις πιθανότητες το papp a, αλλά από αυχενική είμαστε καλά! 

Μπράβο όλα Καλά!! !!!!

πρίν από 41 λεπτά , Vasoth. είπε:

Ωραία νέα Βάσω μου.Τωρα σε ποια εβδομάδα είναι δλδ η μικρή?

Διάβαζα σήμερα ρνα άρθρο για πρωορακια που βγήκαν νικητές και έδειχνε και φωτος από ενα μπεμπακι που γεννήθηκε στην 25η βδομάδα.Οπως βλέπεις υπάρχουν παραδείγματα υπάρχουν ήδη μωράκια μικρά που τα κατάφεραν.ετσθ και η μικρούλα μας!!!!

πρίν από 11 λεπτά , loyloy είπε:

Μπράβο όλα Καλά!! !!!!

Ωραία νέα Βάσω μου.Τωρα σε ποια εβδομάδα είναι δλδ η μικρή?

Διάβαζα σήμερα ρνα άρθρο για πρωορακια που βγήκαν νικητές και έδειχνε και φωτος από ενα μπεμπακι που γεννήθηκε στην 25η βδομάδα.Οπως βλέπεις υπάρχουν παραδείγματα υπάρχουν ήδη μωράκια μικρά που τα κατάφεραν.ετσθ και η μικρούλα μας!!!!

Μακαρι να βγει νικητρια! Αυριο θα γινομουν 28 εβδομαδων! Ετσι το μετρανε συμφωνα με την εγκυμοσύνη σαν να ειναι ακομα στη κοιλια μεχρι την 34 για να παρακολουθουν την ανάπτυξη της πιο σωστα γιατι θεωρειτε υπερπροωρο τωρα μετα θα θεωρείτε απλα προωρο 

0EKFp2.png

πρίν από 52 λεπτά , Vasoth. είπε:

Μακαρι να βγει νικητρια! Αυριο θα γινομουν 28 εβδομαδων! Ετσι το μετρανε συμφωνα με την εγκυμοσύνη σαν να ειναι ακομα στη κοιλια μεχρι την 34 για να παρακολουθουν την ανάπτυξη της πιο σωστα γιατι θεωρειτε υπερπροωρο τωρα μετα θα θεωρείτε απλα προωρο 

Το ψυχουλακι είναι ακόμα μικρούλη.εχει μεγάλο δρόμο όμως παε ι καλα.αυτο να σκέφτεσαι!!!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες τις κοιλιτσες!!!Τι κάνετε?σήμερα είπα Θ σηκωθώ νωρίς Ν σκούπισω Ν σφουγγαρισω Κ Ν στρωσω χάλια...νομίζω φτάνει Π το ονειρευτηκα..... Οπότε..ξύπνησε ο άντρας Μ τα έδωσε γαλα..άναψε τη σόμπα.... Κ τώρα τρώω τοστακι με χυμουδακι!

@Vasoth. δόξα τω Θεώ!δε Θ καταλάβεις πως Θ φτάσει 34 εβδομάδων..Έτσι Θ πηγαίνει σταθερά Κ ολα Θ γίνουν κορίτσι Μ...έχεις πολύ θάρρος..Η Παναγία μας είναι κοντά σας!

• Μου αρέσει 2

Καλημερα κοριτσακι.Εγω πηγα σε μια φιλη για λιγο και τωρα περιμενω να κοιμηθει το μωρο να κανω καμια δουλεια.Φαγητο εχω απο χτες οποτε χαλαρα.Εχω ενα τονο σιδερο ομως..Αυριο ερχονται μαμα και αδερφη.Τι ωραια.! Εχω πανω απο μηνα να τις δω

• Μου αρέσει 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

πρίν από 52 λεπτά , Comet είπε:

Καλημερα κοριτσακι.Εγω πηγα σε μια φιλη για λιγο και τωρα περιμενω να κοιμηθει το μωρο να κανω καμια δουλεια.Φαγητο εχω απο χτες οποτε χαλαρα.Εχω ενα τονο σιδερο ομως..Αυριο ερχονται μαμα και αδερφη.Τι ωραια.! Εχω πανω απο μηνα να τις δω

Καλώς να τις δεχτείς.και μήπως ευκαιρία να γλιτώσεις το σίδερο και να το κάνει η μανούλα?Δεν κάνει να κουράζεσαι πολύ , έχεις και το μωρό που σηκώνεις βάρος.

Καλημερα κοριτσια! Πως ειστε?

Να σας ρωτησω..λεω σιγα σιγα να κανω ερευνα αγορας για βρεφικα ρουχαλακια,σεντονακια,κουβερτουλες κτλ. Εχετε να προτεινετε καποια καταστηματα,τα οποια να εχουν καλης ποιοτητας προιοντα και να μπορω να βρω και σχετικα καλες τιμες?Η που να εχουν προσφορες με τις καρτες κτλ

DanXp2.png

Καλημερα κοριτσια! 

Μη λετε για σιδερο! Μολις τελειωσα. Και μαλιστα το πρωι ειδα αυτο το ωραιο χριστουγεννιατικο δεντρο και δεν θα μπορουσε να πεσει πιο μεσα σημερα χαχαχαχα

o9h010.jpg

πρίν από 9 λεπτά , Nicol_ είπε:

Καλημερα κοριτσια! Πως ειστε?

Να σας ρωτησω..λεω σιγα σιγα να κανω ερευνα αγορας για βρεφικα ρουχαλακια,σεντονακια,κουβερτουλες κτλ. Εχετε να προτεινετε καποια καταστηματα,τα οποια να εχουν καλης ποιοτητας προιοντα και να μπορω να βρω και σχετικα καλες τιμες?Η που να εχουν προσφορες με τις καρτες κτλ

Καλημερα αγαπη! Εμενα μου δωσανε πολλα, οποτε δεν εκανα ιδιαιτερα ψωνια. Μονο μεχρι τα h&m και στα zara ειχα παει και ειχα παρει κατι ωραια ρουχαλακια, και στο orchestra. Βγαζεις μια καρτα με 30ε και εχεις εκπτωση σε ολα για εναν χρονο. Εγω να φανταστεις πηρα απο κει 6 φορμακια μακρυμανικα και 6 φορμακια κοντομανικα και κατι ωραια παπουτσακια και εβγαλα και την καρτα και πληρωσα για ολα 43ε. Αρα 13 ευρω για τα ρουχα του αφου 30ε ηταν η καρτα μελους. 

Κουβερτες και σεντονια μου πηρε η πεθερα και ειναι ολα πανεμορφα αλλα δεν ξερω απο που τα πηρε. Γενικα εγω περα απο λιγα ρουχα, κουνια και καροτσι, δεν πηρα κατι αλλο.

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 4

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , nanoula90 είπε:

Καλημερα κοριτσια! 

Μη λετε για σιδερο! Μολις τελειωσα. Και μαλιστα το πρωι ειδα αυτο το ωραιο χριστουγεννιατικο δεντρο και δεν θα μπορουσε να πεσει πιο μεσα σημερα χαχαχαχα

o9h010.jpg

Καλημερα αγαπη! Εμενα μου δωσανε πολλα, οποτε δεν εκανα ιδιαιτερα ψωνια. Μονο μεχρι τα h&m και στα zara ειχα παει και ειχα παρει κατι ωραια ρουχαλακια, και στο orchestra. Βγαζεις μια καρτα με 30ε και εχεις εκπτωση σε ολα για εναν χρονο. Εγω να φανταστεις πηρα απο κει 6 φορμακια μακρυμανικα και 6 φορμακια κοντομανικα και κατι ωραια παπουτσακια και εβγαλα και την καρτα και πληρωσα για ολα 43ε. Αρα 13 ευρω για τα ρουχα του αφου 30ε ηταν η καρτα μελους. 

Κουβερτες και σεντονια μου πηρε η πεθερα και ειναι ολα πανεμορφα αλλα δεν ξερω απο που τα πηρε. Γενικα εγω περα απο λιγα ρουχα, κουνια και καροτσι, δεν πηρα κατι αλλο.

Τυχερουλα!Εγω δεν ξερω απο που να αρχισω! Σιγουρα θα βγαλω αυτη την καρτα ειδα οτι συμφερει αρκετα..εγω νιωθω εντελως ασχετη στο να ντυσω το μωρο. Τι του φορας ας πουμε μεσα στο σπιτι? Αυτα τα φορμακια τα μακρυμανικα που γραφεις?Ειναι αυτα που πιανουν απο κατω ως πανω?Η ειναι παντελονακι και το μπλουζακι που κουμπωνει απο κατω..να δω πως θα βγαλω ακρη..

DanXp2.png

πρίν από 35 λεπτά , Nicol_ είπε:

Τυχερουλα!Εγω δεν ξερω απο που να αρχισω! Σιγουρα θα βγαλω αυτη την καρτα ειδα οτι συμφερει αρκετα..εγω νιωθω εντελως ασχετη στο να ντυσω το μωρο. Τι του φορας ας πουμε μεσα στο σπιτι? Αυτα τα φορμακια τα μακρυμανικα που γραφεις?Ειναι αυτα που πιανουν απο κατω ως πανω?Η ειναι παντελονακι και το μπλουζακι που κουμπωνει απο κατω..να δω πως θα βγαλω ακρη..

Θες εσωτερικά τα φανελάκια που μοιάζουν με κορμάκι φαντάσου μακρυμανικα ή κοντομάνικα.αναλογςω με τη ζεστη στο σπίτι σου.Εξωτερικα είναι τα ολόσωμα από πάνω μέχρι και τα ποδαράκια μέσα.μπες σε site και κοίταξε για βρεφικά ρούχα και θα δεις.μην αγχώνεσαι.h&m Zara orchestra θα βρεις.βγαλε τη κάρτα που σου πε η νανουλα.την έβγαλα και εγώ.Αν μπεις στο site θα δεις ότι κάνουν σχεδόν 50%στα ρουχαλάκια όλο το χρόνο.για έπιπλα και τέτοια τώρα με τις εκπτώσεις το Γενάρη ψαξτο να τα πάρεις πιο φτηνά.για σεντονακια πήρα από ενα μαγαζί lino λέγεται.εχεο και site.8 και 9 ευρώ το σετ σεντονια για λίκνο και 11 μπουρνοζοπετσετες πήρα.κουβερτουλες μου φέρανε

πρίν από 7 λεπτά , loyloy είπε:

Θες εσωτερικά τα φανελάκια που μοιάζουν με κορμάκι φαντάσου μακρυμανικα ή κοντομάνικα.αναλογςω με τη ζεστη στο σπίτι σου.Εξωτερικα είναι τα ολόσωμα από πάνω μέχρι και τα ποδαράκια μέσα.μπες σε site και κοίταξε για βρεφικά ρούχα και θα δεις.μην αγχώνεσαι.h&m Zara orchestra θα βρεις.βγαλε τη κάρτα που σου πε η νανουλα.την έβγαλα και εγώ.Αν μπεις στο site θα δεις ότι κάνουν σχεδόν 50%στα ρουχαλάκια όλο το χρόνο.για έπιπλα και τέτοια τώρα με τις εκπτώσεις το Γενάρη ψαξτο να τα πάρεις πιο φτηνά.για σεντονακια πήρα από ενα μαγαζί lino λέγεται.εχεο και site.8 και 9 ευρώ το σετ σεντονια για λίκνο και 11 μπουρνοζοπετσετες πήρα.κουβερτουλες μου φέρανε

αα τελεια!!ευχαριστω πολυ!! :D

DanXp2.png

πρίν από 25 λεπτά , Nicol_ είπε:

αα τελεια!!ευχαριστω πολυ!! :D

www.linohome.gr  το βρήκα ακριβώς.εγω πήγα από το κατάστημα και τα πήρα.αν έχει κοντά σου και βολεύει ακόμα καλύτερα.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...