Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , oneira_glyka είπε:

Μπήκα 28η τώρα.. πέρστικα Σας!κάτι είδα για ίωση..Η Μ φάνηκε..δύσκολα Μ μωρό Κ έγκυος Κ ίωση..άστα.. Εμείς πριν δύο μήνες φάγαμε ένα βράδυ σχεδόν με τον μικρό έξω στο μπαλκόνι Γ Ν Μπορεί ν ανασάνει Κ πήρε Κ σταγόνες κορτιζόνης... καλά Π ήταν η μαμα μ εδώ εκείνη τη μέρα γτ είχα την αιμορραγία Κ έπρεπε Ν ξεκουραζομαι..Οπότε είχα βοήθεια..

Κ εγώ. Σκέφτηκα Ν την πάρω την σκαταποθηκη(χαχαχα πεθανα) Θ Μ την έδιναν φυσικά..Δεν Θ την αγόραζα..Αλλά διάβασα πως οι σακουλιτσες της είναι ακριβουτσικες..ειδικά αν κάνει κακακια όλη μέρα όπως ο μικρός μ...άστα. Εγώ Θ την έπαιρναέπαιρνε μόνο για τα κακά..γτ το καλοκαίρι υπέφερα...Ακόμα Κ στο μπαλκόνι σε κάδο γινόταν χαμός αμέσως από βρώμα Κ μύγες.. Κ τ πετούσαμε Κ κάθε μερα σχεδόν φαντάσου. Αλλά τλκ δεν τον.πήρα.πάντως ξέρω δεν αφήνει καμία μυρωδιά Ν βγει.. 

Τελειααα!!με το καλό Όλα εύχομαι! Αν θυμάμαι έχεις δίδυμα έτσι?αχ τα ζουζουνια σ Θ τ δειιιις!! 

Εδώ επικρατεί πανζουρλισμος...άρχισε ο μικρός Ν τσιρίζει..Κ για πλάκα τσιρίζει Κ Ο μεγάλος γτ βλέπει Πως κάνω παρατήρηση τον μικρό...θα μας χεσει η απο κατω..Δεν υπάρχει περίπτωση...Από τη φυλακή Θ Σας γράφω μετα...:lol:

Δεν Είναι ωρα κοινής ησυχίας.αρα να χεσεις Εσύ την από κάτω. :)

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 38 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου τι κανετε???? Σας έχω νέα!!!!! Παρασκευή μπαίνω για καισαρική, ήμουν πριν στον καρδιοτοκογραφο και έδειξε συσπάσεις, με έστειλαν σπίτι να μείνω ξαπλωμένη και να πάω μεθαύριο για γέννα!!!! 

Με το καλο κοριτσι μου και με εναν πονο

ROnbp3.pngPFbVp3.png

πρίν από 14 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μουυυυ!!! Ακόμη δεν το έχω συνειδητοποιήσει, μου ήρθε πολύ απότομο!!!!! Ήμουν προετοιμασμενη για τις 8 του μήνα!!!! 

Με το καλό!!❤️

1 hour ago, Dimitr@17 είπε:

Εγω ημουν 12η οταν εκανα την.αυχενικη κ ηταν 6 ποντους..βεβαια ο γιατρος μ χθες ειπε οτι αναγογα με την.βδομαδα απο το κ περα τοσο θα ειναι κ.το μωρο..

Μια χαρά είναι τα ζουζούνια και θέλω πολύ να τον δω!:wub:

5 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Καλημέρα!!!Ότι μπορείς να φανταστείς έχω δει.αιμοραγιες αποβολή ξανα αποξεση ότι γέννησα σκυλάκι αντί άνθρωπο.Φυσιολογικα είναι τα όνειρα. Καλά Αποτελέσματα στην Αυχενική σήμερα!!!!!!!

Χαχαχα, μια απο τα ιδια. Και γω εχω δει οτι γενναω προωρα, αιμορραγιες, και οτι το παιδι μεταμορφωθηκε σε γατα! Βλεπω τα ζωακια σταθερη αξια στα ονειρα χαχαχ

1 hour ago, Smile89 είπε:

Χαχαχα πρώτον είδα ότι έκανα τετράδυμα άλλη φορά ότι πήγα για πρόβα για τον τοκετό άλλη φορά ότι γέννησα και μιλούσε επιτόπου Αϊνστάιν η κόρη μου και φυσικά με την κοιλιά στο στόμα έχω πέσει από γκρεμό, έχω στουκαρει με την μηχανή. Εχθές είδα ότι έτρωγα ζαχαρωτά κι εκεί που τα έτρωγα έγινε κατι πολύ όμορφο. Δεν θα πω τώρα τι κι αγαλλίασε η ψυχή μου.

Καλημέρα team!!!

Ρε σεις έχει καμία άποψη για τους κάδους απόρριψης πανας???? Σκαταποθηκη το λέω γω χαχαχαχα. Δε είναι ότι σκέφτηκα να το πάρω φυσικά αλλά μια θεία μου το δίνει στην μάνα μου που το χε στην κόρη τής. 

Αααα γιατι δεν μας λες συμπεθερα τι ειδες και αγαλλιασε η ψυχη σου? 

Σκαταποθηκη χαχαχαχαχ, σκατοδοχειο δλδ?? Δεν ηξερα καν οτι υπαρχει. Βολευει? 

@oneira_glyka αν ερθει η απο κατω παιξτο τρελιτσα. Μα ποτε φωναξαν τα παιδια? Δεν ακουσα κατι. Αχ μωρε καταλαβα, και η μητερα μου ειχε προβλημα ακοης, αλλα εχει παρει κατι ακουστικα και εχει δει βελτιωση, αφηστε τα, δραμα να χανεις μια απο τις βασικες σου αισθησεις. Αφου και γω οταν καιγομαι στον φουρνο να φανταστειτε, χανω την αισθηση της αφης απο το καψιμο και απα πα, δεν εχω χειροτερο. Ειναι μη σου τυχει. 

Και γενικα τρελανε την. Τετοια θελουν κατι τετοιες χαχαχαχαχα.

Καλημεραααα σε ολες

• Χαχα 4

0qR2p2.png3Ow1p2.png

1 ώρα πρίν, Smile89 είπε:

Χαχαχα πρώτον είδα ότι έκανα τετράδυμα άλλη φορά ότι πήγα για πρόβα για τον τοκετό άλλη φορά ότι γέννησα και μιλούσε επιτόπου Αϊνστάιν η κόρη μου και φυσικά με την κοιλιά στο στόμα έχω πέσει από γκρεμό, έχω στουκαρει με την μηχανή. Εχθές είδα ότι έτρωγα ζαχαρωτά κι εκεί που τα έτρωγα έγινε κατι πολύ όμορφο. Δεν θα πω τώρα τι κι αγαλλίασε η ψυχή μου.

Καλημέρα team!!!

Ρε σεις έχει καμία άποψη για τους κάδους απόρριψης πανας???? Σκαταποθηκη το λέω γω χαχαχαχα. Δε είναι ότι σκέφτηκα να το πάρω φυσικά αλλά μια θεία μου το δίνει στην μάνα μου που το χε στην κόρη τής. 

ΑΑα τον εχω δει και εγω αυτο τον καδο και φαινεται πολυ καλος γιατι απομονωνει καθε φορα το καθε παμπερς ξεχωριστα και ετσι δεν βγαινουν μυρωδιες.Το προβλημα ειναι οπως ανεφερε κ αλλη κοπελα οτι ειναι ακριβες οι σακουλες.Με δεδομενο οτι αλλαζουμε ολη μερα παμπερς δεν ξερω αν συμφερει.Και εγω δεν εχω αποφασισει ακομα αν παρω θα το δω στην πορεις.

1 ώρα πρίν, Anastasia_paris είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου τι κανετε???? Σας έχω νέα!!!!! Παρασκευή μπαίνω για καισαρική, ήμουν πριν στον καρδιοτοκογραφο και έδειξε συσπάσεις, με έστειλαν σπίτι να μείνω ξαπλωμένη και να πάω μεθαύριο για γέννα!!!! 

Με το καλο!!!Ολα να πανε τελεια ! :grin:

Οσο για τα ονειρα κοριτσια εγω θα σας κουφανω..μια φορα ειδα τον Σακη Ρουβα  να χορευει μπροστα μου και εγω το μονο που βρηκα να του πω ειναι να προσεξει να μη χτυπησει την κοιλια μου!!αχαχαχχαχα! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 9

DanXp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , Nicol_ είπε:

ΑΑα τον εχω δει και εγω αυτο τον καδο και φαινεται πολυ καλος γιατι απομονωνει καθε φορα το καθε παμπερς ξεχωριστα και ετσι δεν βγαινουν μυρωδιες.Το προβλημα ειναι οπως ανεφερε κ αλλη κοπελα οτι ειναι ακριβες οι σακουλες.Με δεδομενο οτι αλλαζουμε ολη μερα παμπερς δεν ξερω αν συμφερει.Και εγω δεν εχω αποφασισει ακομα αν παρω θα το δω στην πορεις.

Οσο για τα ονειρα κοριτσια εγω θα σας κουφανω..μια φορα ειδα τον Σακη Ρουβα  να χορευει μπροστα μου και εγω το μονο που βρηκα να του πω ειναι να προσεξει να μη χτυπησει την κοιλια μου!!αχαχαχχαχα! 

Νικολ με κάνεις και γελάω και θα κατουρήθω πάνω μου! Δεν είμαστε για τέτοιες συγκινήσεις! 

• Χαχα 3

preg.png

πρίν από 24 λεπτά , Nicol_ είπε:

Χαχαχαχαχα και πολυ καλα εκανες !! Να κανει αυτος τις τουμπες του και να σου ριξει καμια? Να παει πιο περα. Αφου ετσι και αλλιως αυτος ο αντρας μονο για οφθαλμολουτρο ειναι, απο μυαλο αστο, μην το αναλυσουμε χαχαχα

• Χαχα 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

1 hour ago, nanoula90 είπε:

Χαχαχα, μια απο τα ιδια. Και γω εχω δει οτι γενναω προωρα, αιμορραγιες, και οτι το παιδι μεταμορφωθηκε σε γατα! Βλεπω τα ζωακια σταθερη αξια στα ονειρα χαχαχ

@oneira_glyka αν ερθει η απο κατω παιξτο τρελιτσα. Μα ποτε φωναξαν τα παιδια? Δεν ακουσα κατι. Αχ μωρε καταλαβα, και η μητερα μου ειχε προβλημα ακοης, αλλα εχει παρει κατι ακουστικα και εχει δει βελτιωση, αφηστε τα, δραμα να χανεις μια απο τις βασικες σου αισθησεις. Αφου και γω οταν καιγομαι στον φουρνο να φανταστειτε, χανω την αισθηση της αφης απο το καψιμο και απα πα, δεν εχω χειροτερο. Ειναι μη σου τυχει. 

Καλημεραααα σε ολες

Κι οοοομως υπάρχει!!! Θα σας πω κάποια στιγμή αφού γεννήσω!!

nlmNp2.png

πρίν από 7 λεπτά , nanoula90 είπε:

Χαχαχαχαχα και πολυ καλα εκανες !! Να κανει αυτος τις τουμπες του και να σου ριξει καμια? Να παει πιο περα. Αφου ετσι και αλλιως αυτος ο αντρας μονο για οφθαλμολουτρο ειναι, απο μυαλο αστο, μην το αναλυσουμε χαχαχα

αχαχαχχαα ετσι ακριβως!Τοσο ωραιος αντρας αλλα το μυαλο λιγο πιτουρο :-P  Στην εφηβεια εντωμεταξυ ημουν τρελη ρουβιτσα..:D

@palmoira μια και το ανεφερες σε πληροφορω 2 φορες που μου ελεγε κατι χαζα ο αντρας μου και γελασα πολυ μου εφυγαν λιγο!Εκει εφτασα παιδια να κατουριεμαι κυριολεκτικα απο τα γελια..σας εχει συμβει?? Με πιεζει η μητρα αρκετα και δεν μπορουσα να τα κρατησω..τι επαθα η κατουρλου! :ph34r:

• Χαχα 2

DanXp2.png

πρίν από 37 λεπτά , Nicol_ είπε:

Κάποιοι παίρνουν κ απλές σακούλες μακάρι να ναι από αυτούς!!

2 ώρες πρίν, Anastasia_paris είπε:

Αααντε ρε με το κάποιο!!! Τι ωραία!!

πρίν από 41 λεπτά , Nicol_ είπε:

Χαχαχα πάνω από όλα μάνα !!! Ποιος τον χέζει τον Σάκη!!! Χαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Καλημεραααα σε ολες

Χαχαχα τρεληηηη!! Έπρεπε Ν τηΝ είχες εσύ...Μέχρι τώρα Θ το είχε πουλήσει το σπίτι της 20 φορές...κοψοχρονιά Θ το δινε που Ναι Κ δυοροφο....

4 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Κάποιοι παίρνουν κ απλές σακούλες μακάρι να ναι από αυτούς!!

Αααντε ρε με το κάποιο!!! Τι ωραία!!

Χαχαχα πάνω από όλα μάνα !!! Ποιος τον χέζει τον Σάκη!!! Χαχα

Αν είναι από αυτούς με τις απλές μια χαρά!παρτον εννοείται!

πρίν από 21 λεπτά , oneira_glyka είπε:

Χαχαχα τρεληηηη!! Έπρεπε Ν τηΝ είχες εσύ...Μέχρι τώρα Θ το είχε πουλήσει το σπίτι της 20 φορές...κοψοχρονιά Θ το δινε που Ναι Κ δυοροφο....

Αν είναι από αυτούς με τις απλές μια χαρά!παρτον εννοείται!

Αχαχαχαχαχαχ, ακου με που σου λεω. Πουλα της τρελα και ασε την να αναρωτιεται αν αρχιζει και τα χανει αυτη ή εσυ. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...