Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Ιουλιέτα είπε:

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Με ποιον γιατρό αν επιτρέπεται ; 🙂

Αυτα τα 2 που πήρες επειδή ήταν υψηλή FSH θυμάσαι αν εξελίχθηκαν σε καλές βλαστοκύστες; Γιατί συνήθως λένε πως ποιοτικά τα ωάρια σε τέτοιο κύκλο είναι χειρότερα.

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 48 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

@Beboula25 μου τι εχεις αρρωστησες?τελικα μπορουμε να συμπεθεριασουμε γτ εχω κοριτσακι....γιουπι...

@Dimitr@17 και @Beboula25 πεθαίνω που είχα προαίσθημα για το ανάποδο ότι θα έχετε!!!χαχαχαχχαχαχα!!!!εχω πεθανει στα γέλια!!!με το καλό κ στις δυο σας ομορφες!!!

• Χαχα 1

xuBjp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 20 λεπτά , nadiaki165 είπε:

@Dimitr@17 και @Beboula25 πεθαίνω που είχα προαίσθημα για το ανάποδο ότι θα έχετε!!!χαχαχαχχαχαχα!!!!εχω πεθανει στα γέλια!!!με το καλό κ στις δυο σας ομορφες!!!

Οντως αναποδα τα ειπες και αναποδα τα θελαμε η μπεμπουλα ηθελε αγορι κ εγω κορίτσι

• Χαχα 1

πρίν από 24 λεπτά , palmoira είπε:

Εγώ έχω μονοκερη μήτρα οπότε γενικά προσέχω για πρόωρο τοκετο . Τώρα μπήκα στην 27η εβδομάδα. Αίμα και καφέ είχα για πολύ καιρό μέχρι και λίγο πριν τη Β επιπέδου. Είμαι από αρχές Ιουλίου σπίτι και γενικά προσέχω πολύ. Το τελευταίο διάστημα με έχει αφησει να σηκώνομαι περισσότερο, δεν οδηγώ αλλα μπορώ πλέον να πάω και μια μικρή βόλτα με το αυτοκίνητο να πιω έναν καφέ και να γυρίσω. Αυτό εάν νιώθω ότι δεν αντέχω άλλο στο σπίτι. Έμεινα αρκετό καιρό στο κρεββάτι και σηκωνομουν μόνο για τουαλέτα και μπάνιο και κάποιες μέρες και εντελώς ακίνητη με πάπια στο κρεββάτι.Προγεστερονη παίρνω μια μικρή δόση ακόμη και φουλ μαγνήσιο. Μετράμε τράχηλο συνέχεια και προσπαθούμε συντηρητικά να αποφύγουμε την περιδεση. Για τον κίνδυνο μόλυνσης κατά την αιμορραγία μου το είχε πει και εμένα ο γιατρός μου, κάποιοι δίνουν προληπτικά αντιβίωση για λίγο. Γενικά να είσαι αισιόδοξη, να ακολουθήσεις τις οδηγίες του γιατρού σου και όλα θα πάνε καλά. Είναι αρκετές οι εγκυμοσύνες που έχουν τέτοια θεματάκια και τελικά όλα εξελίσσονται πολύ καλά. Χρειάζεται ψυχραιμία όμως και σε περιπτώσεις αιμορραγίας να αποφεύγεις τις μετακινήσεις. Εμένα τη φορά με τη μεγάλη αιμορραγία μου συνέστησαν να μείνω κάποιες μέρες ακίνητη και να μην πάω απευθείας στο νοσοκομείο. Πηγα για να δούμε τι έγινε με το μωρό μετά από 4 ημέρες...καταλαβαίνεις την αγωνία μου! Εύχομαι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου και υπομονή! 

Αχ βρε Βάσω, είσαι πολύ δυνατή γι αυτό είναι έτσι και η μικρή σου! Σου έμοιασε! 

Α και συ εχεις θεματακι ανατομικο στη μητρα!!!Τελικα δεν ειναι τοσο σπανιο.Καφε εγω και γω ακομα.ουσιαστικα εδω και δυο βδομ δε σταματησε καθολου απλα λιγοστεψε.Εγω βγαινω μονο για παω στο γιατρο και την υπολοιπη μερα τεζαααα.Οσο δε κανεις και τιποτα σκεφτεσαι ολη μερα!!καλα εννοειται οτι δουλειες ,μαγειρεμα κτλ τα κανει ολα ο αντρας μου γιατι μενουμε στο εξωτερικο και δεν εχουμε κανεναν νανβοηθησειχ

Κοριτσιααααα επιτελους θα ειμαι και εγω μανουλα το 19! Και μαλιστα κατακαλοκαιρο! 

Κατι αλλο βρε κοριτσια μου τωρα. Ενω το εχω ανακοινωσει στους κοντινοτερους μου ανθρωπους, δε ξερω πως να το πω στον μπαμπα μου. Εσεις πως το ανακοινωσατε? (Δυστυχώς εχω χασει τη μητερα μου και αυτο μου το κανει ακομα πιο δυσκολο) 

cPKSp3.png

3 ώρες πρίν, Beboula25 είπε:

Σε ευχαριστώ αγαπη μου! 

Καλύτερα είμαι,λιγάκι συνάχι και δεκατα. Εσυ πως είσαι; 

Καλά είμαι!!! Σήμερα έφτιαξα την ντουλάπα της κορούλας μου!!!

• Μου αρέσει 2

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 44 λεπτά , Eleni2512 είπε:

Κοριτσιααααα επιτελους θα ειμαι και εγω μανουλα το 19! Και μαλιστα κατακαλοκαιρο! 

Κατι αλλο βρε κοριτσια μου τωρα. Ενω το εχω ανακοινωσει στους κοντινοτερους μου ανθρωπους, δε ξερω πως να το πω στον μπαμπα μου. Εσεις πως το ανακοινωσατε? (Δυστυχώς εχω χασει τη μητερα μου και αυτο μου το κανει ακομα πιο δυσκολο) 

Καλως ηρθες με το καλο το μωρακι σου! 

Γιατι δυσκολεύεσαι να του το πεις? Ισα ισα που θα τον κανει να χαρει πολυ

DanXp2.png

πρίν από 47 λεπτά , Eleni2512 είπε:

Γτ το κάνει ακόμα πιο δύσκολο?ίσα ίσα που θα του δώσει χαρά και θα χει κάτι να περιμένει.θα δεις πως θα αλλάξει το πρόσωπο του όλα προς το καλύτερο.εμενα έχασε ξαφνικά τον αδερφό του ο.μπαμπας μου πέρισυ παραμονές Χριστουγέννων και ήταν χάλια.Φετος τις μέρες πάνω στο χρόνο γεννήσω και μέχρι και δέντρο στόλισε γτ περιμένει το εγγονι παρόλο που έχει πενθος.Του χει δώσει ζωή το μωρό .Θα δεις που θα το χαρεί πολύ!!!!!!!και ο άντρας μου έχασε τη μαμά του πριν 2 χρόνια αλλά το πε αμέσως στο πατέρα του.Τους δίνουν ζωή χαρούμενα Νέα!! !

@Eleni2512 ορισμένες φορές προβαλουμε το δικό μας συναίσθημα στον άλλο. Θα μπορούσε η δυσκολία σου να προέρχεται από τι δικισ σου στεναχώρια που δεν μπορείς να το μοιραστείς με τη μαμά σου και οχι με το πως θα το πάτει ο μπαμπάς;

Παρά τα όποια τραγικά γεγονότα η ζωή μπορει συνεχίζεται και έχει ευτυχώς κ χαρές!

Btw βλέπει καμμιά αλλη όνειρα οτι αποβάλει; Ξέρω ότι το υποσυνείδητο μου προβάλει το αγχος μου για την αυχενικη σήμερα.... αλλά εξναι βασανιστικά! 

IfsYp3.png

πρίν από 16 λεπτά , Kpp83 είπε:

@Eleni2512 ορισμένες φορές προβαλουμε το δικό μας συναίσθημα στον άλλο. Θα μπορούσε η δυσκολία σου να προέρχεται από τι δικισ σου στεναχώρια που δεν μπορείς να το μοιραστείς με τη μαμά σου και οχι με το πως θα το πάτει ο μπαμπάς;

Παρά τα όποια τραγικά γεγονότα η ζωή μπορει συνεχίζεται και έχει ευτυχώς κ χαρές!

Btw βλέπει καμμιά αλλη όνειρα οτι αποβάλει; Ξέρω ότι το υποσυνείδητο μου προβάλει το αγχος μου για την αυχενικη σήμερα.... αλλά εξναι βασανιστικά! 

Καλημέρα!!!Ότι μπορείς να φανταστείς έχω δει.αιμοραγιες αποβολή ξανα αποξεση ότι γέννησα σκυλάκι αντί άνθρωπο.Φυσιολογικα είναι τα όνειρα. Καλά Αποτελέσματα στην Αυχενική σήμερα!!!!!!!

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 2

πρίν από 11 λεπτά , loyloy είπε:

Καλημέρα!!!Ότι μπορείς να φανταστείς έχω δει.αιμοραγιες αποβολή ξανα αποξεση ότι γέννησα σκυλάκι αντί άνθρωπο.Φυσιολογικα είναι τα όνειρα. Καλά Αποτελέσματα στην Αυχενική σήμερα!!!!!!!

Καλημέρα κορίτσι τι είναι αυτά που λες!!!! 

• Χαχα 1

5mtvp3.png

Διαφημίσεις

12 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

@Beboula25 μου τι εχεις αρρωστησες?τελικα μπορουμε να συμπεθεριασουμε γτ εχω κοριτσακι....γιουπι...

Καρδούλα μουυυ τι γλυκα νέα!! Ένα γλυκο κοριτσάκι έρχεται!! Είχε μεγαλώσει κι’αλλο η ζουζουνα;; 

Κρύωμα με πυρετό.Τωρα συνάχι και βηχαλακι.

12 ώρες πρίν, nadiaki165 είπε:

Χαχαχα το θυμαμαι! Σε ευχαριστώ που αγαπη μου! Ποτε ξεκινας για να ξέρω τι να λέω, με το καλό να έρθει χριστουγεννιάτικο δωρακι ή πρωτοχρονιάτικο;; :wub:

10 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Καλά είμαι!!! Σήμερα έφτιαξα την ντουλάπα της κορούλας μου!!!

Πωπωω να χαρώ μια γκαρνταρόμπα!!!:wub:

Καλημεραααα

1 ώρα πρίν, Kpp83 είπε:

Καλημερα.Μην αγχωνεσαι για τα ονειρα.Στην εγκυμοσυνη ειχα δει τα παντα.Οτι απεβαλα,οτι γεννησα προωρα,οτι το μωρο ειχε προβλημα πολλες φορες.Δεν εγινε τιποτα.Εχω ενα υγιεστατο αγορακι που γεννηθηκε στην ωρα του.Μην δινεις σημασια

Καλημερα bebula χαιρομαι που εισαι καλυτερα. Ιωση ειναι την περασε κι ο αντρας μου.Εγω πονολαιμο και τωρα λιγο συναχι κι ο μικρος μονο μπουκωμα 3 μερες.Ευτυχως τωρα ειναι μια χαρα.Φτηνα τη γλιτωσαμε.Δυσκολες οι ιωσεις στην εγκυμοσυνη.Ειχα περασει στον 8ο μηνα και αργησα πολυ να συνελθω

• Ευχαριστώ 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

2 ώρες πρίν, Kpp83 είπε:

Και γω ολο τετοια ονειρα βλεπω .Κοριτσια οσες τη βγαλατε ξαπλα στην εγκυμοσυνη τι κανατε για να περναει η ωρα??Ειμαι ηδη 10μερες ξαπλα και νιωθω σα ζαβλακωμενη.Προσπαθησα να διαβασω αλλα δε μπορω να συγκεντρωθω με τιποτα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...