Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , marian84 είπε:

Αρχικα να σου πω οτι εχω διαβασει ολη την ιστορια σου.Λυπαμαι παρα πολυ για το κοριτσακι σου και ελπιζω η μικρουλα σου να πηγαινει καλυτερα.Μενω στο εξωτερικο και ειναι λιγο πιο ωμοι οι γιατροι.Μου πε λοιπον οτι ακομα και αν απορροφηθει το αιματωμα μπορει να σπασουν τα νερα ανα πασα ωρα το δευτερο η τριτο τριμηνο γιατι η αιμορργια θα χει ηδη κανει πιο ευαισθητη τη μεμβρανη. Ο αλλος κινδυνος ειναι η λοιμωξη .Εσενα δε συνεδεσαν τα δυο γεγονοτα??Εχω χασει μωρακι τη 14η βδομ απο μικροβιο το οποιο δε φαινοταν ουτε σε καλλιεργ κολπικου υγροθ ουτε σε ουρα.Απλα μια μερα ανεβασα πυρετο και εσπασαν τα νερα.Και αν ακουσω ξανα γιατρο να λεει οτι οι πονοι στη κοιλια ειναι παντα εντερα θα γινω εξαλλη.Εγω ειχα πονο στο «εντερο» και καλα και μεσα σε δυο μερες εσπασαν τα νερα μου και γεννησα κανονικοτατα οποτε οπως καταλαβαινεις τρεμω λιγο .ποσο μαλλον τωρα που προεκυψε και το θεμα αιματωμα.Ειχα δυο μεγαλες αιμορ.μεσα σε δυο βδομ παρ οτι ειμαι ξαπλα.Στη δευτερη το νινι εσπρωξε το αιματωμα μακρια απο πλακουντα .το στειλε στην αλλη πλευρα(εχω εχω ραμπο δεν εχω παιδι) και ειναι 1εκ μικροτερο

Σευχαριστω πολυ! Οχι δεν εχει σχεση το αιματωμα με αυτο που εγινε σε μενα ειχε φυγει τελειως το αιματωμα απο την 18 κ στην 24 καναμε καλλιέργεια γιατι εβαλα τον πεσσο κ ηταν καθαρη εγω απο οτι καταλαβα απο αυτα που μου ψιλοειπαν στο νοσοκ. Γιατι μου τα μασαγανε μαλλον πηρα μικροβιο μεσα στο νοσοκομειο κ δεν μου εκαναν εξετασεις αμεσως μολις τους ειπα οτι ποναγα.ο γιατρός μου ηταν ιδιωτικος οποτε δε μπορουσε να επεμβει στο νοσοκ. Βέβαια εκανε οτι μπορουσε με γνωστουςτου  αλλά μεχρι να βρει ακρη ηταν ηδη αργα επισης εγω ειχα κ διαστολη αν σεπαγαν τα νερα κ δεν ειχα διαστολη δε θα μας πειραζε μπορουσα να μεινω κ με σπασμενα νερα για λιγο καιρο ακομα αυτο διορθωνεται αλλα για τη διαστολη δε μπορουν να κανουν κατι.Ξεφυγα παλι κ μενα το αιματωμα εφυγε επειδη το εσπρωχναν τα μωρα κ ειχα συνεχόμενες κ πολλές  αιμοραγιες μεχρι να φυγει τελειως γενικα να εισαι ηρεμη εχε στο μυαλο σου οτι σου ειπαν οι γιατροι αλλα μην επιρεαζεσαι δε σημαινει οτι θα συμβει κατι κακο απαραιτητα 

0EKFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 48 λεπτά , Beboula25 είπε:

Καλησπερα είστε όλες καλα; Κάτι έχω διαβάσει και καταρχήν χαίρομαι πολύ με εσένα @Vasoth. μακάρι να συνεχίσετε έτσι.. 

@nanoula90 κορίτσι μου γλυκο μια χαρά θυμοσουν στις 25 είχα γενέθλια. Πολύ γλυκές οι ευχες σου να είσαι καλα σε ευχαριστώ και εύχομαι ότι καλύτερο και με το καλό το αγοράκι σου!! 

Απο το απόγευμα των γενεθλίων μέχρι και εχθές ήμουν με πυρετό έφτασα σχεδόν 39. Με ντεπόν την εβγαλα κ τώρα είμαι καλύτερα. Επίσης έχουν αρχίσει ψιλο αναγουλες πάλι και γενικά φούσκωμα δεν χωνεύω ότι και να φάω. 

Κάτι άλλο σχετικά με το μαγνήσιο που είδα. Προσωπικά έχω καταλάβει πως ο κάθε γιατρος ακολουθεί το δικό του. Εμενα με ξεκίνησε με το που έκλεισα τις 13 εβδομαδες χωρίς να έχω συσπασεις. Και εγω εννοείται οποτε ένιωθα περίεργα πριν ακόμη μου το δώσει το έπαιρνα χωρίς να τον ρωτήσω γιατί γενικά γνωρίζω και από την άλλη εγκυμοσυνη πως το μαγνήσιο χαλαρώνει την μητρα και μπορείς να το πάρεις από την αρχή χωρίς να είναι απαραίτητο να έχεις κάτι. 

Αααα οποτε δεν ρεζιλευτηκα!!! Πολυχρονη μπεμπουλα μου και παλι. Κρυωσες βρε αγαπη? Και γω ελεγα θα παρταρει η μπεμπουλα! Ζεστά ροφήματα, τσαι του βουνου αν εχεις κανει θαυματα και δεν πειραζει στην εγκυμοσυνη σε κατι, και σουπιτσες. Ειναι εποχη των ιωσεων, να προσεχεις κοριτσι μου γιατι δυστυχως δεν μπορουμε να παρουμε καμια αγωγη μονο ντεπον και αγιος ο Θεος. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 16 λεπτά , nanoula90 είπε:

Αααα οποτε δεν ρεζιλευτηκα!!! Πολυχρονη μπεμπουλα μου και παλι. Κρυωσες βρε αγαπη? Και γω ελεγα θα παρταρει η μπεμπουλα! Ζεστά ροφήματα, τσαι του βουνου αν εχεις κανει θαυματα και δεν πειραζει στην εγκυμοσυνη σε κατι, και σουπιτσες. Ειναι εποχη των ιωσεων, να προσεχεις κοριτσι μου γιατι δυστυχως δεν μπορουμε να παρουμε καμια αγωγη μονο ντεπον και αγιος ο Θεος. 

Να είσαι καλα κορίτσι μου!

Την αρπαξα έξω τι να κάνουμε μέσα στο παιχνίδι είναι, θα περάσει. :)

2 ώρες πρίν, marian84 είπε:

Γεια σας ειμαι καινουρια στην ομαδα αλλα με μεγαλο ιστορικο στη πλατη μου.Ειμαι 8βδομ και 2ημερων και μερα απο τρελη αιμορραγια οπου νομιζα οτι εχασα το μωρο ,βρηκαν οτι εχω αιματωμα .Εχει καμια εμπειρια πανω σ αυτο??Εχω τρομαξει λιγο γιατι μου ειπαν διαφορα και εχω χασει ηδη ενα μωρο τη 14η βδομ

Καλησπέρα είχα και εγώ τέτοια από την αρχή της εγκυμοσυνης και όμως το μωράκι μου άντεξε και είναι ακόμη εδώ! Μην ανησυχείς, ακολούθησε τις οδηγίες του γιατρού σου και μπορεί να απορροφηθεί το αιμάτωμα σιγά σιγά. Θέλει ξεκούραση 

preg.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Vasoth. είπε:

Σευχαριστω πολυ! Οχι δεν εχει σχεση το αιματωμα με αυτο που εγινε σε μενα ειχε φυγει τελειως το αιματωμα απο την 18 κ στην 24 καναμε καλλιέργεια γιατι εβαλα τον πεσσο κ ηταν καθαρη εγω απο οτι καταλαβα απο αυτα που μου ψιλοειπαν στο νοσοκ. Γιατι μου τα μασαγανε μαλλον πηρα μικροβιο μεσα στο νοσοκομειο κ δεν μου εκαναν εξετασεις αμεσως μολις τους ειπα οτι ποναγα.ο γιατρός μου ηταν ιδιωτικος οποτε δε μπορουσε να επεμβει στο νοσοκ. Βέβαια εκανε οτι μπορουσε με γνωστουςτου  αλλά μεχρι να βρει ακρη ηταν ηδη αργα επισης εγω ειχα κ διαστολη αν σεπαγαν τα νερα κ δεν ειχα διαστολη δε θα μας πειραζε μπορουσα να μεινω κ με σπασμενα νερα για λιγο καιρο ακομα αυτο διορθωνεται αλλα για τη διαστολη δε μπορουν να κανουν κατι.Ξεφυγα παλι κ μενα το αιματωμα εφυγε επειδη το εσπρωχναν τα μωρα κ ειχα συνεχόμενες κ πολλές  αιμοραγιες μεχρι να φυγει τελειως γενικα να εισαι ηρεμη εχε στο μυαλο σου οτι σου ειπαν οι γιατροι αλλα μην επιρεαζεσαι δε σημαινει οτι θα συμβει κατι κακο απαραιτητα 

Σ ευχαριστω πολθ κοριτσι μου.Εγω ετσι εχασα το πρωτο μου μωρακι.Απο μικροβιο.Τα τρεμω οσο τιποτα.Η μικρη σου πως ειναι??

πρίν από 13 λεπτά , palmoira είπε:

Καλησπέρα είχα και εγώ τέτοια από την αρχή της εγκυμοσυνης και όμως το μωράκι μου άντεξε και είναι ακόμη εδώ! Μην ανησυχείς, ακολούθησε τις οδηγίες του γιατρού σου και μπορεί να απορροφηθεί το αιμάτωμα σιγά σιγά. Θέλει ξεκούραση 

Ειμαι ξαπλα με προγεστερονη!!!!Περναω τελεια!!!χαχαχα ευτυχως μου φερνει υπνηλια και περναει η μερα.Εσενα απορροφηθηκε??ειχες αιμα??Εγω μιλαμε για απιστευτο αιμα.τοσο ουτε στη περιοδο δε εχω

πρίν από 36 λεπτά , Smile89 είπε:

@Beboula25 χρόνια πολλά ευτυχισμένα με υγεία!! Πώς είσαι τώρα? 

Σε ευχαριστώ αγαπη μου! 

Καλύτερα είμαι,λιγάκι συνάχι και δεκατα. Εσυ πως είσαι; 

πρίν από 33 λεπτά , marian84 είπε:

Σ ευχαριστω πολθ κοριτσι μου.Εγω ετσι εχασα το πρωτο μου μωρακι.Απο μικροβιο.Τα τρεμω οσο τιποτα.Η μικρη σου πως ειναι??

Ειμαι ξαπλα με προγεστερονη!!!!Περναω τελεια!!!χαχαχα ευτυχως μου φερνει υπνηλια και περναει η μερα.Εσενα απορροφηθηκε??ειχες αιμα??Εγω μιλαμε για απιστευτο αιμα.τοσο ουτε στη περιοδο δε εχω

Αρχικά ξεκίνησα με μια μικρή αιμορραγία πριν τον πρώτο υπέρηχο. Η πρώτη αποκόλληση στις 8 εβδομάδες λίγο σχετικά αίμα. Η δεύτερη την 12η το αίμα ποτάμι, ασταμάτητο για ώρες ...τρελάθηκα!Δεν θέλω καν να το θυμάμαι! Είμαι σπίτι με αναρρωτική από αρχές Ιουλίου και πέρασα και κάποιες μέρες εντελώς ακινησία ούτε για τουαλέτα δεν σηκωνομουν. Η δεύτερη αποκόλληση δεν απορροφήθηκε ποτέ εντελώς απλά λόγω του ότι μεγάλωσε η μήτρα την έσπρωξε. Με δυσκολίες προχωράμε αλλά η Μπέμπα μου είναι μια χαρά και είναι το μόνο που με νοιάζει. 

preg.png

πρίν από 15 λεπτά , palmoira είπε:

Αρχικά ξεκίνησα με μια μικρή αιμορραγία πριν τον πρώτο υπέρηχο. Η πρώτη αποκόλληση στις 8 εβδομάδες λίγο σχετικά αίμα. Η δεύτερη την 12η το αίμα ποτάμι, ασταμάτητο για ώρες ...τρελάθηκα!Δεν θέλω καν να το θυμάμαι! Είμαι σπίτι με αναρρωτική από αρχές Ιουλίου και πέρασα και κάποιες μέρες εντελώς ακινησία ούτε για τουαλέτα δεν σηκωνομουν. Η δεύτερη αποκόλληση δεν απορροφήθηκε ποτέ εντελώς απλά λόγω του ότι μεγάλωσε η μήτρα την έσπρωξε. Με δυσκολίες προχωράμε αλλά η Μπέμπα μου είναι μια χαρά και είναι το μόνο που με νοιάζει. 

Ποσων βδομ εισαι???Εγω την 7ηβδομ ειχα ξαφνικα αιμορραγια πηγα στα επειγοντα γιατι ηταν σκ και στο εξωτερικο το σκ δε παιζει να βρεις το γιατρο σου.Μου ειπαν οτι το μωρο ειναι οκ προς το παρον αλλα με τοσο αιμα δε ξεροθν τι μπορει να γινει και οτι το αιματωμα ειναι 5 εκατοστα.Μου παν ξαπλα και βλεπουμε.Την επομενη βδομ δηλ το σαββατο που μας περασε(ολα σκ τα παθαινω εγω) ενω δεν ειχα κουνηθει απο κρεβατι-καναπε-τουαλετα,ξανα αιμα και αυτη τη φορα με πονο.Λεω οκ αυτο ηταν. Εκανα και εμετο και νομιζα οτι θα πεσω κατω.Ξανα στα επειγοντα το νινι οκ και μου λεει βλεπω ενα αιματωμα αριστερα.Της λεω οχι δεξια ειναι.Τελοσπαντων σημερα πηγα στο γιατρο μου και μου λεει το μωρο εσπρωξε το αιματωμα και πηγε αριστερα και μικρυνε ενα εκατοστο .Ξαπλα και βλεποθμε.Επισης σε μενα ειναι ακομα πιο δυσκολα τα πραγματα γιατι εχω διαφραγματικη μητρα.Πριν 8μηνες εκανα επεμβαση και τη διορθωσαμε αλλα ηταν το διαφραγμα τεραστιο και χοντρο και εχει μεινει ενα κομματι το οποιο βεβαια μου παν οτι δε θα δημιουργ θεμα.Απλα οταν εχεις καει απο το χυλο φυσας και το γιαουρτι

πρίν από 40 λεπτά , Beboula25 είπε:

Σε ευχαριστώ αγαπη μου! 

Καλύτερα είμαι,λιγάκι συνάχι και δεκατα. Εσυ πως είσαι; 

@Beboula25 μου τι εχεις αρρωστησες?τελικα μπορουμε να συμπεθεριασουμε γτ εχω κοριτσακι....γιουπι...

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

1 hour ago, marian84 είπε:

Η μικρη σταθερη ειναι ακομα το γαλα θα της αυξησουν μαλλον απο αυριο σε δυο ml ανα δυο ωρες κ της εκαναν κ μια ακτινογραφια στο θωρακα για να σουν κ τα πνευμονακια της αν εχουν επιρεαστει απο την αιμοραγια αλλα Ευτυχώς βγηκε καθαρη.Αχ κοριτσια μου σημερα εφεραν ενα μωρακι που γεννήθηκε στον εκτο 350 γρ δε μεγαλωνε κ δε το ειχε πρισεξει ο γιατρός απο οτι μας ειπε ο μπαμπας του ειναι πολυ σοβαρα κ αυτο!

Κ μενα το αιμα ηταν παρα πολυ οπως λες ουτε στην περιοδο δεν ειχα τοσο αλλα τα μωρα εκει δυνατα δεν επιρεαζοντουσαν μην ανχωνεσαι θετικη σκεψη κ ολα καλα θα πανε!

0EKFp2.png

πρίν από 7 λεπτά , Vasoth. είπε:

Η μικρη σταθερη ειναι ακομα το γαλα θα της αυξησουν μαλλον απο αυριο σε δυο ml ανα δυο ωρες κ της εκαναν κ μια ακτινογραφια στο θωρακα για να σουν κ τα πνευμονακια της αν εχουν επιρεαστει απο την αιμοραγια αλλα Ευτυχώς βγηκε καθαρη.Αχ κοριτσια μου σημερα εφεραν ενα μωρακι που γεννήθηκε στον εκτο 350 γρ δε μεγαλωνε κ δε το ειχε πρισεξει ο γιατρός απο οτι μας ειπε ο μπαμπας του ειναι πολυ σοβαρα κ αυτο!

Κ μενα το αιμα ηταν παρα πολυ οπως λες ουτε στην περιοδο δεν ειχα τοσο αλλα τα μωρα εκει δυνατα δεν επιρεαζοντουσαν μην ανχωνεσαι θετικη σκεψη κ ολα καλα θα πανε!

Η μικρη σου ειναι μεγαλη μαχητρια απο αυτα που χω διαβασει και ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα!!!!350γρ μωρακι???ψυχουλα μου.Παντως και μενα τα ξαδερφια μου γεννηθηκαν προωρα(διδυμακια) 550γρ ο μικρος και τωρα ειναι θηριακια!!!!Δε μπορω να φανταστω το τι περασες και τι περνας αλλα η μανα δε το βαζει ποτε κατω

πρίν από 9 λεπτά , marian84 είπε:

Η μικρη σου ειναι μεγαλη μαχητρια απο αυτα που χω διαβασει και ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα!!!!350γρ μωρακι???ψυχουλα μου.Παντως και μενα τα ξαδερφια μου γεννηθηκαν προωρα(διδυμακια) 550γρ ο μικρος και τωρα ειναι θηριακια!!!!Δε μπορω να φανταστω το τι περασες και τι περνας αλλα η μανα δε το βαζει ποτε κατω

Σευχαριστω πολυ μακαρι να συνεχισει ετσι δε ξερω το μελλον φοβάμαι θα δειξει 

0EKFp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Vasoth. είπε:

Σευχαριστω πολυ μακαρι να συνεχισει ετσι δε ξερω το μελλον φοβάμαι θα δειξει 

Λογικο να φοβασαι.Ο καθενας θα φοβοταν αλλα εχω ενα προαισθημα οτι ολα θα πανε καλα.Το χω δει να γινεται.Πλεον τα ποσοστα ειναι πολυ καλα και τα περισσοτερα προωρακια δεν εχουν κανενα θεμα

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 47 λεπτά , marian84 είπε:

Ποσων βδομ εισαι???Εγω την 7ηβδομ ειχα ξαφνικα αιμορραγια πηγα στα επειγοντα γιατι ηταν σκ και στο εξωτερικο το σκ δε παιζει να βρεις το γιατρο σου.Μου ειπαν οτι το μωρο ειναι οκ προς το παρον αλλα με τοσο αιμα δε ξεροθν τι μπορει να γινει και οτι το αιματωμα ειναι 5 εκατοστα.Μου παν ξαπλα και βλεπουμε.Την επομενη βδομ δηλ το σαββατο που μας περασε(ολα σκ τα παθαινω εγω) ενω δεν ειχα κουνηθει απο κρεβατι-καναπε-τουαλετα,ξανα αιμα και αυτη τη φορα με πονο.Λεω οκ αυτο ηταν. Εκανα και εμετο και νομιζα οτι θα πεσω κατω.Ξανα στα επειγοντα το νινι οκ και μου λεει βλεπω ενα αιματωμα αριστερα.Της λεω οχι δεξια ειναι.Τελοσπαντων σημερα πηγα στο γιατρο μου και μου λεει το μωρο εσπρωξε το αιματωμα και πηγε αριστερα και μικρυνε ενα εκατοστο .Ξαπλα και βλεποθμε.Επισης σε μενα ειναι ακομα πιο δυσκολα τα πραγματα γιατι εχω διαφραγματικη μητρα.Πριν 8μηνες εκανα επεμβαση και τη διορθωσαμε αλλα ηταν το διαφραγμα τεραστιο και χοντρο και εχει μεινει ενα κομματι το οποιο βεβαια μου παν οτι δε θα δημιουργ θεμα.Απλα οταν εχεις καει απο το χυλο φυσας και το γιαουρτι

Εγώ έχω μονοκερη μήτρα οπότε γενικά προσέχω για πρόωρο τοκετο . Τώρα μπήκα στην 27η εβδομάδα. Αίμα και καφέ είχα για πολύ καιρό μέχρι και λίγο πριν τη Β επιπέδου. Είμαι από αρχές Ιουλίου σπίτι και γενικά προσέχω πολύ. Το τελευταίο διάστημα με έχει αφησει να σηκώνομαι περισσότερο, δεν οδηγώ αλλα μπορώ πλέον να πάω και μια μικρή βόλτα με το αυτοκίνητο να πιω έναν καφέ και να γυρίσω. Αυτό εάν νιώθω ότι δεν αντέχω άλλο στο σπίτι. Έμεινα αρκετό καιρό στο κρεββάτι και σηκωνομουν μόνο για τουαλέτα και μπάνιο και κάποιες μέρες και εντελώς ακίνητη με πάπια στο κρεββάτι.Προγεστερονη παίρνω μια μικρή δόση ακόμη και φουλ μαγνήσιο. Μετράμε τράχηλο συνέχεια και προσπαθούμε συντηρητικά να αποφύγουμε την περιδεση. Για τον κίνδυνο μόλυνσης κατά την αιμορραγία μου το είχε πει και εμένα ο γιατρός μου, κάποιοι δίνουν προληπτικά αντιβίωση για λίγο. Γενικά να είσαι αισιόδοξη, να ακολουθήσεις τις οδηγίες του γιατρού σου και όλα θα πάνε καλά. Είναι αρκετές οι εγκυμοσύνες που έχουν τέτοια θεματάκια και τελικά όλα εξελίσσονται πολύ καλά. Χρειάζεται ψυχραιμία όμως και σε περιπτώσεις αιμορραγίας να αποφεύγεις τις μετακινήσεις. Εμένα τη φορά με τη μεγάλη αιμορραγία μου συνέστησαν να μείνω κάποιες μέρες ακίνητη και να μην πάω απευθείας στο νοσοκομείο. Πηγα για να δούμε τι έγινε με το μωρό μετά από 4 ημέρες...καταλαβαίνεις την αγωνία μου! Εύχομαι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου και υπομονή! 

πρίν από 44 λεπτά , Vasoth. είπε:

Αχ βρε Βάσω, είσαι πολύ δυνατή γι αυτό είναι έτσι και η μικρή σου! Σου έμοιασε! 

• Ευχαριστώ 1

preg.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...