Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 16 λεπτά , fairy-mary είπε:

μάλλον θα πάρω κάποια αναρρωτική άμεσα, δε πάει άλλο αυτή η κατάσταση..

για άδεια κύησης νομίζω κάπου τέλος Φλεβάρη βγαίνω...έχω ακόμα πολύ δρόμο.

Μίλησε με το γιατρό σου γτ χρειάζεσαι ξεκούραση.και αν μπορέσεις να πάρεις μέχρι να βγεις και σε άδεια κύησης ακόμα καλύτερα.δεν πιστεύω να έχουμε καμία κοπέλα εδώ που είναι της άποψης να μη παίρνουμε αναρρωτική αν δεν είναι σοβαρά και ότι έτσι εκμεταλλευόμαστε το κράτος,  Γιατί δυστυχώς έχω διαβάσει πολλά μέσα στο φόρουμ και πολλές έχουν αυτήν την άποψη και έχουν κάνει επίθεση άσχημη σε εγκυουλες. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 23 λεπτά , loyloy είπε:

Μίλησε με το γιατρό σου γτ χρειάζεσαι ξεκούραση.και αν μπορέσεις να πάρεις μέχρι να βγεις και σε άδεια κύησης ακόμα καλύτερα.δεν πιστεύω να έχουμε καμία κοπέλα εδώ που είναι της άποψης να μη παίρνουμε αναρρωτική αν δεν είναι σοβαρά και ότι έτσι εκμεταλλευόμαστε το κράτος,  Γιατί δυστυχώς έχω διαβάσει πολλά μέσα στο φόρουμ και πολλές έχουν αυτήν την άποψη και έχουν κάνει επίθεση άσχημη σε εγκυουλες. 

Ε οχι βεβαια.Αν ειναι δυνατον.Να παρεις κοριτσι μου αναρωτικη να ξεκουραστεις.Εγω ειχα θεματακια και ειχα αναρωτικη απο την αρχη της κυησης.Νοσηλευτρια σε μεγαλο νοσοκομειο.Μου κοβαν τις μερες και εβαζα κανονικη αδεια.Καποια στιγμη δεν προλαβα να τις καλυψω και πηγα 4 μερες στη δουλεια.Δεν εκανα τιποτα.καθομουν σε μια καρεκλα κι ομως με επιασε ενας πονος στην κοιλια.Κατεβηκα στα επειγοντα και με ειδαν οι γυναικολογοι.Συσπασεις στον 6ο μηνα.Σπιτι και εξτρα μαγνησιο και ξαπλα.Ευτυχως υποχωρησαν 

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Καλά αν είναι δυνατόν...

Αν έχουμε πρόβλημα και πάρουμε αναρρωτική κλέβουμε το κράτος;

Κανονικά θα έπρεπε να μας δίνουν άδεια και τους 9 μήνες και να μας πληρώνουν.

Μίλησα με τη γιατρό, θα μου γράψει κάποιες λίγες μέρες για αρχή και θα το παρακολουθούμε..

το καλό είναι ότι όλη μέρα το έχω νιώσει μόνο 2 φορές, αλλά δε σημαίνει ότι χαλαρώνουμε, θα ξεκινήσω και το μαγνήσιο και βλέπουμε...

από δευτέρα ξεκινάω και τις αντιπηκτικές...

• Μου αρέσει 1

aKX8p2.png

πρίν από 6 λεπτά , fairy-mary είπε:

Καλά αν είναι δυνατόν...

Μίλησα με τη γιατρό, θα μου γράψει κάποιες λίγες μέρες για αρχή και θα το παρακολουθούμε..

το καλό είναι ότι όλη μέρα το έχω νιώσει μόνο 2 φορές, αλλά δε σημαίνει ότι χαλαρώνουμε, θα ξεκινήσω και το μαγνήσιο και βλέπουμε...

Το μαγνησιο θα σε βοηθησει κοριτσακι. Να ξεκουραζεσαι και να το παρακολουθεις.Ολα καλα θα πανε.Εγω εκανα αρκετες μετα τον εκτο μεχρι να γεννησω αλλα ολα καλα

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Comet είπε:

Καλημερα κοριτσακια. Σας πλακωσε το παπλωμα;Εμενα ο μικρος ξυπνησε στις 7.Επαιξε 2 ωρες και τωρα κοιμαται. Νυσταζω αλλα δεν παιζει να κοιμηθω τωρα.Εχω δουλειες αλλα βαριεμαι...

Αχ..Εγώ δεν άντεξα Κ κοιμήθηκα μαζί τους στις 10...Θ τη πω την αμαρτία μ..με ξύπνησαν μια στις δύο..Μια στις πέντε Κ μια στις εξιμιση...παρόλο Π Έχω ξυπνήσει Κ παραπάνω φορές στο παρελθόν...σήμερα ήμουν λες Κ με πάτησε οδοστρωτήρας...ένιωθα κομμάτια. Οπότε στις δέκα την έπεσα..ένα φαΐ έκανα Κ τέλος..αν εχω όρεξη Θ σκούπισω το απόγευμα Π Θ ξύπνησουν..εμένα μωρέ είναι τόσο ζωηρά που κάθε τρεις Κ πέντε απο. Κάπου πέφτουν Κ έχουμε δράματα..μαλώνουν κιόλας...Κ εχω μέλλον..του χρόνου Θ είναι τρείς.....

Μια απορία για τις συσπάσεις..υποτίθεται πως είναι φυσιολογικα τα πετρώματα..Είναι οι προπαρασκευαστικές..Γιατί μας δίνουν μαγνήσιο ώστε Ν ελλατωθουν?Κ Ν φανταστείτε εμένα στη δεύτερη εγκυμοσύνη δεν Μ το έκοψε στον ένατο...

Γεια σας ειμαι καινουρια στην ομαδα αλλα με μεγαλο ιστορικο στη πλατη μου.Ειμαι 8βδομ και 2ημερων και μερα απο τρελη αιμορραγια οπου νομιζα οτι εχασα το μωρο ,βρηκαν οτι εχω αιματωμα .Εχει καμια εμπειρια πανω σ αυτο??Εχω τρομαξει λιγο γιατι μου ειπαν διαφορα και εχω χασει ηδη ενα μωρο τη 14η βδομ

πρίν από 35 λεπτά , fairy-mary είπε:

Καλά αν είναι δυνατόν...

Έχω καινεγω από νωρίς.κοιτα όσο είναι διάσπαρτες μες στη μέρα και όχι συνεχόμενες μη φοβάσαι.δεν μας τρομάζουν αυτές.παρε και το μαγνήσιο και θα είσαι μια χαρά.αντε ωραία με την αναρρωτική θα ξεκουραστείς λίγο αλλά μη κάνεις δουλειες στο Σπίτι.ξεκουραση.ενταξεθ?

πρίν από 12 λεπτά , oneira_glyka είπε:

Αχ..Εγώ δεν άντεξα Κ κοιμήθηκα μαζί τους στις 10...Θ τη πω την αμαρτία μ..με ξύπνησαν μια στις δύο..Μια στις πέντε Κ μια στις εξιμιση...παρόλο Π Έχω ξυπνήσει Κ παραπάνω φορές στο παρελθόν...σήμερα ήμουν λες Κ με πάτησε οδοστρωτήρας...ένιωθα κομμάτια. Οπότε στις δέκα την έπεσα..ένα φαΐ έκανα Κ τέλος..αν εχω όρεξη Θ σκούπισω το απόγευμα Π Θ ξύπνησουν..εμένα μωρέ είναι τόσο ζωηρά που κάθε τρεις Κ πέντε απο. Κάπου πέφτουν Κ έχουμε δράματα..μαλώνουν κιόλας...Κ εχω μέλλον..του χρόνου Θ είναι τρείς.....

Μια απορία για τις συσπάσεις..υποτίθεται πως είναι φυσιολογικα τα πετρώματα..Είναι οι προπαρασκευαστικές..Γιατί μας δίνουν μαγνήσιο ώστε Ν ελλατωθουν?Κ Ν φανταστείτε εμένα στη δεύτερη εγκυμοσύνη δεν Μ το έκοψε στον ένατο...

Γιατι αν κανεις πολλα μαζεμενα μπορει να οδηγησουν σε κανονικες συσπασεις τοκετου.Εμενα μου χε πει οχι πανω απο πεντε την ωρα.Αλλιως yutopar και κλινικη

• Μου αρέσει 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

πρίν από 13 λεπτά , oneira_glyka είπε:

Καλά θα κάνουν χαμό και τα δύο.απορω με το αλλαγμα πως τη παλεύεις.και τα 2 πάνες και σε λίγο και 3ο.παντβς θα μεγαλώσουν όλα μαζι.θα σου ξεπεταχτουν παρεούλα. Τώρα για το μαγνήσιο τι να σου πω.ξερω απλά ότι μου το δίνε για τις συσπάσεις.απο το άγχος μου δεν προβληματίστηκα ποτέ να ρωτήσω κάτι παραπάνω.

πρίν από 13 λεπτά , marian84 είπε:

Γεια σας ειμαι καινουρια στην ομαδα αλλα με μεγαλο ιστορικο στη πλατη μου.Ειμαι 8βδομ και 2ημερων και μερα απο τρελη αιμορραγια οπου νομιζα οτι εχασα το μωρο ,βρηκαν οτι εχω αιματωμα .Εχει καμια εμπειρια πανω σ αυτο??Εχω τρομαξει λιγο γιατι μου ειπαν διαφορα και εχω χασει ηδη ενα μωρο τη 14η βδομ

Δεν γνωρίζω κάτι αλλά κοπέλα μου να χεις μια όμορφη εγκυμοσύνη και να πάρεις αγκαλιά το μωράκι σου!!!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , marian84 είπε:

Εγω ειχα τρελη αιμοραγια απο την 7η μεχρι την 16η περιπου ειχα αποκολληση κ μετα έμεινε το αιματωμα μην ανυσηχεις εμενα ηταν διδυμα κ δεν επαθαν τπτ απο την αιμορραγία απλα με ειχε μονιμα στο κρεβατι σηκωνομουν μονο για τουαλετα μπανιο δυο φορες τη βδομαδα κ οποτε ειχα γιατρο αν το προσεξεις κ κανεις οτι σου λεει ο γιατρος σου ολα καλα θα πανε! Ποιοι σου ειπαν διαφορα γιατροι?καλως ηρθες κ ολας με το καλο το μωρακι σου

0EKFp2.png

πρίν από 33 λεπτά , oneira_glyka είπε:

Καλα κανεις και κοιμασαι οταν κοιμουνται.Εχεις και το μικρο στην κοιλιτσα.Χαρα στις αντοχες σου.Ποσο βδομαδων εισαι;Κι εμενα ειναι ζωηρουλης.Να δω οταν θα ρθει και το δευτερο

ROnbp3.pngPFbVp3.png

1 hour ago, marian84 είπε:

Καλώς όρισες και με το καλό!! Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά!!

nlmNp2.png

πρίν από 40 λεπτά , Vasoth. είπε:

Εγω ειχα τρελη αιμοραγια απο την 7η μεχρι την 16η περιπου ειχα αποκολληση κ μετα έμεινε το αιματωμα μην ανυσηχεις εμενα ηταν διδυμα κ δεν επαθαν τπτ απο την αιμορραγία απλα με ειχε μονιμα στο κρεβατι σηκωνομουν μονο για τουαλετα μπανιο δυο φορες τη βδομαδα κ οποτε ειχα γιατρο αν το προσεξεις κ κανεις οτι σου λεει ο γιατρος σου ολα καλα θα πανε! Ποιοι σου ειπαν διαφορα γιατροι?καλως ηρθες κ ολας με το καλο το μωρακι σου

Αρχικα να σου πω οτι εχω διαβασει ολη την ιστορια σου.Λυπαμαι παρα πολυ για το κοριτσακι σου και ελπιζω η μικρουλα σου να πηγαινει καλυτερα.Μενω στο εξωτερικο και ειναι λιγο πιο ωμοι οι γιατροι.Μου πε λοιπον οτι ακομα και αν απορροφηθει το αιματωμα μπορει να σπασουν τα νερα ανα πασα ωρα το δευτερο η τριτο τριμηνο γιατι η αιμορργια θα χει ηδη κανει πιο ευαισθητη τη μεμβρανη. Ο αλλος κινδυνος ειναι η λοιμωξη .Εσενα δε συνεδεσαν τα δυο γεγονοτα??Εχω χασει μωρακι τη 14η βδομ απο μικροβιο το οποιο δε φαινοταν ουτε σε καλλιεργ κολπικου υγροθ ουτε σε ουρα.Απλα μια μερα ανεβασα πυρετο και εσπασαν τα νερα.Και αν ακουσω ξανα γιατρο να λεει οτι οι πονοι στη κοιλια ειναι παντα εντερα θα γινω εξαλλη.Εγω ειχα πονο στο «εντερο» και καλα και μεσα σε δυο μερες εσπασαν τα νερα μου και γεννησα κανονικοτατα οποτε οπως καταλαβαινεις τρεμω λιγο .ποσο μαλλον τωρα που προεκυψε και το θεμα αιματωμα.Ειχα δυο μεγαλες αιμορ.μεσα σε δυο βδομ παρ οτι ειμαι ξαπλα.Στη δευτερη το νινι εσπρωξε το αιματωμα μακρια απο πλακουντα .το στειλε στην αλλη πλευρα(εχω εχω ραμπο δεν εχω παιδι) και ειναι 1εκ μικροτερο

Καλησπερα είστε όλες καλα; Κάτι έχω διαβάσει και καταρχήν χαίρομαι πολύ με εσένα @Vasoth. μακάρι να συνεχίσετε έτσι.. 

@nanoula90 κορίτσι μου γλυκο μια χαρά θυμοσουν στις 25 είχα γενέθλια. Πολύ γλυκές οι ευχες σου να είσαι καλα σε ευχαριστώ και εύχομαι ότι καλύτερο και με το καλό το αγοράκι σου!! 

Απο το απόγευμα των γενεθλίων μέχρι και εχθές ήμουν με πυρετό έφτασα σχεδόν 39. Με ντεπόν την εβγαλα κ τώρα είμαι καλύτερα. Επίσης έχουν αρχίσει ψιλο αναγουλες πάλι και γενικά φούσκωμα δεν χωνεύω ότι και να φάω. 

Κάτι άλλο σχετικά με το μαγνήσιο που είδα. Προσωπικά έχω καταλάβει πως ο κάθε γιατρος ακολουθεί το δικό του. Εμενα με ξεκίνησε με το που έκλεισα τις 13 εβδομαδες χωρίς να έχω συσπασεις. Και εγω εννοείται οποτε ένιωθα περίεργα πριν ακόμη μου το δώσει το έπαιρνα χωρίς να τον ρωτήσω γιατί γενικά γνωρίζω και από την άλλη εγκυμοσυνη πως το μαγνήσιο χαλαρώνει την μητρα και μπορείς να το πάρεις από την αρχή χωρίς να είναι απαραίτητο να έχεις κάτι. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...