Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Είναι η πρώτη μου και με έχει καταβάλει το άγχος... Δηλαδή πραγματικά αναρωτιέμαι πως να το απολαύσω;; Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! 

Το ξέρω ότι έχεις άγχος όλες έχουμε άγχος είναι λογικό απλά πρέπει να είσαι λίγο πιο ήρεμη.καλο θα κάνει που σου έδωσε προγεστερόνη δεν είναι κακό.κ εμένα οι πρώτη μου ήταν κ από εδώ κ πέρα να ξέρεις θα έχεις πολλά να περνεις.σιδηρο βιταμινες προγεστερονη κ άλλα τέτοια.

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , Vasoth. είπε:

Κοριτσια εμεις συνεχιζουμε σταθερα στα ιδια της δινουν γαλα 1γρ ανα δυο ωρες εχει παρει λιγο βαρος κ εχει αρχισει να αλλαζει το χρωματακι της εκει που ηταν μελανο εχει αρχισει κ ροζιζει λιγο σημερα μας ανοιξε κ τα ματακια της η ψυχη μου.

Αχ καρδούλα μου γλυκιά...... Μπράβο κορίτσι μου...... Πόσο σας σκεφτομαι να ήξερες!!! 

• Ευχαριστώ 1

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 17 λεπτά , Vasoth. είπε:

Κοριτσια εμεις συνεχιζουμε σταθερα στα ιδια της δινουν γαλα 1γρ ανα δυο ωρες εχει παρει λιγο βαρος κ εχει αρχισει να αλλαζει το χρωματακι της εκει που ηταν μελανο εχει αρχισει κ ροζιζει λιγο σημερα μας ανοιξε κ τα ματακια της η ψυχη μου.

Τι ευχαριστα νεα.Απο την αρχη φανηκε οτι το κοριτσακι σου ειναι δυνατο.ψυχουλα μου...

• Μου αρέσει 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

πρίν από 22 λεπτά , Vasoth. είπε:

Πολύ χαίρομαι που η μικρούλα σου συνεχίζει έτσι σταθερά.. Είναι τα καλύτερα νέα!!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 23 λεπτά , Vasoth. είπε:

Μπράβο Βάσω! Πόσο χαιρομαι με τα νέα σας! Όσο τρώει γαλατάκι θα δυναμώνει το κορίτσι σου! 

• Μου αρέσει 1

preg.png

1 hour ago, loyloy είπε:

Αφού δεν σουβεδωσε μαγνήσιο Μην αγχώνεσαι με τις συσπάσεις .αν είχες θέμα που να αποτελούσε κίνδυνο για το μωρό θα σου έδινε σίγουρα.

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου την Τετάρτη πρωτα ο Θεός θα πάω να με δει και να τα πουμε

1 hour ago, palmoira είπε:

Κωνσταντίνα όπως σου έγραψε και η Λουλου μην ανησυχείς. Εάν έβλεπε κάτι ανησυχητικό ο γιατρός σου θα σου έδινε φάρμακα. Ξεκουράσου λιγάκι και όλα θα πάνε καλά.

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Comet είπε:

Βολεψε απο την αποψη οτι οταν θηλαζα το μπεμπη απο το ενα απο το αλλο ετρεχε το γαλα και πηγαινε χαμενο.οποτε στο ενα ειχα το μωρο και στο αλλο το θηλαστρο.λιγο ζογκλερ βεβαια.Επισης επειδη προσπαθουσα να αυξησω παραγωγη μετα απο καθε θηλασμο εβαζα θηλαστρο για 20 λεπτα σε καθε στηθος.αν δεν το εκανα ταυτοχρονα θα χρειαζομουν 40 λεπτα.κερδιζεις χρονο

Για τιμές δεν γνωρίζω,απλά μην βιαστείτε να πάρετε θήλαστρο για αρχή...ενημερωθείτε,να έχετε στο μυαλό σας που χρειάζεστε κ αν το επαγγελματικό της μεντελα έχει την ίδια χρήση με το νοσοκομειακό οκ...όσο για το όταν θηλάζεις από το ένα στήθος ,πάντα στην αρχή κ μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός πάντα τρέχει από το άλλο στήθος.είναι φυσιολογικό.

πρίν από 49 λεπτά , Vasoth. είπε:

τι ευχάριστα νέα είναι αυτά!!!μπράβο κοριτσάκι μου!!!έτσι σιγά σιγά ,τώρα που πίνει κ το γαλατακι σου για εκείνη είναι δύναμη να το ξέρεις!!!

• Μου αρέσει 2

url%5Dz3q1p3.png 8,5 ο μεγάλος και 4,5 ο μικρός 

1 hour ago, Vasoth. είπε:

Τι όμορφα νέα είναι αυτα!!!!!!!είναι δυνατή πολύ.να ξέρεις τα κοριτσάκια είναι πιο δυνατά μωρά.

πρίν από 39 λεπτά , Κωνσταντίνα16 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου την Τετάρτη πρωτα ο Θεός θα πάω να με δει και να τα πουμε

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!

Ολα καλα θα είναι.αλλα Εσύ ξεκούραση.μη κάνεις τπτ και να ξαπλωνεις συνέχεια. 

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, Vasoth. είπε:

Αχ μαναρακι μου!!!!!!! Μπράβοοοοο!!!!!!

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

πρίν από 40 λεπτά , Comet είπε:

Λοιπον κοριτσακια τα νεα μας.πρωτος υπερηχος ενδομητριος σακος και εμβρυικα στοιχεια.5,5 εβδομαδων.Σε 2 εβδομαδες ραντεβου για καρδουλα.

Μπράβο βρε κορίτσι!με το καλό!!!

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια. Σας πλακωσε το παπλωμα;Εμενα ο μικρος ξυπνησε στις 7.Επαιξε 2 ωρες και τωρα κοιμαται. Νυσταζω αλλα δεν παιζει να κοιμηθω τωρα.Εχω δουλειες αλλα βαριεμαι...

• Χαχα 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Comet είπε:

Καλημερα κοριτσακια. Σας πλακωσε το παπλωμα;Εμενα ο μικρος ξυπνησε στις 7.Επαιξε 2 ωρες και τωρα κοιμαται. Νυσταζω αλλα δεν παιζει να κοιμηθω τωρα.Εχω δουλειες αλλα βαριεμαι...

Καλημέρα!!! Κι εγώ βαριέμαι για δουλειές αλλά ποιος θα τις κάνει εγώ λέω να βάλω τι μπεμπα!!!!!! 

Καλημέρα!!!! 

5mtvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...