Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Μπεμπακια 2019

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , nanoula90 είπε:

Καλημεεερα! Ξερεις τι, φοβαμαι μηπως δεν τα καταφερω με τον θηλασμο, οποτε πρωτα θελω να δω αν το παω σωστα και μετα να παρω θηλαστρο. Μην παρω και μου μεινει στο κουτι καινουργιο τσαμπα.

Καλημερα και στην υπολοιπη τρελοπαρεα!! 

@Beboula25 τοξοτινα μου, εχω την εντυπωση οτι εχθες ειχες γενέθλια?? Ή σήμερα? Δεν τα παω καλα με τη μνημη, αλλα θυμαμαι οτι ειναι μια απο αυτες τις μερες !! Χαχα. Χρονια πολλα γλυκουλα μου, πολυχρονη με ολα τα καλα του κοσμου, με την καρδουλα σου γεματη ομορφα συναισθηματα και εικονες που θα τις ολοκληρωσει το μπεμπακι σου! Υγεια για τα ατομα που αγαπας και φυσικα για τον πριγκιπα που ερχεται και μπολικη αγάπη σου ευχομαι και εννοειται και λιγη τρελα!! 

Ελπιζω οντως να θυμαμαι καλα οτι εχεις γενεθλια και να μην ρεζιλευομαι μονη μου  αχαχαχαχα 

Καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσια! Καλη εβδομαδα!! Και χρονια πολλα αν εχετε εορταζοντες. Αν υπαρχει καποια Στελλα αναμεσα μας χρονια πολλα οπου και αν κρυβεσαι αχαχαχα

Αυτό να κάνεις γιατί είναι κρίμα να πετάξεις τόσα χρήματα άμα δεν θηλασεις!

Opjnp2.pngnWWEp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 17,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Smile89

2087

• Beboula25

1440

• nanoula90

1167

• Vasoth.

1093

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 17 λεπτά , nanoula90 είπε:

Καλημεεερα! Ξερεις τι, φοβαμαι μηπως δεν τα καταφερω με τον θηλασμο, οποτε πρωτα θελω να δω αν το παω σωστα και μετα να παρω θηλαστρο. Μην παρω και μου μεινει στο κουτι καινουργιο τσαμπα.

Καλημερα και στην υπολοιπη τρελοπαρεα!! 

@Beboula25 τοξοτινα μου, εχω την εντυπωση οτι εχθες ειχες γενέθλια?? Ή σήμερα? Δεν τα παω καλα με τη μνημη, αλλα θυμαμαι οτι ειναι μια απο αυτες τις μερες !! Χαχα. Χρονια πολλα γλυκουλα μου, πολυχρονη με ολα τα καλα του κοσμου, με την καρδουλα σου γεματη ομορφα συναισθηματα και εικονες που θα τις ολοκληρωσει το μπεμπακι σου! Υγεια για τα ατομα που αγαπας και φυσικα για τον πριγκιπα που ερχεται και μπολικη αγάπη σου ευχομαι και εννοειται και λιγη τρελα!! 

Ελπιζω οντως να θυμαμαι καλα οτι εχεις γενεθλια και να μην ρεζιλευομαι μονη μου  αχαχαχαχα 

Καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσια! Καλη εβδομαδα!! Και χρονια πολλα αν εχετε εορταζοντες. Αν υπαρχει καποια Στελλα αναμεσα μας χρονια πολλα οπου και αν κρυβεσαι αχαχαχα

Καλημέρα τρελοκομείο!!!

nlmNp2.png

Καλημέρα κοριτσια! Ωραίες πληροφορίες πήραμε για τα θηλαστρα. Προς το παρόν δεν θα πάρω τίποτε βέβαια αλλά καλό είναι να ξέρουμε κάποιες πληροφορίες. Νόμιζα ότι το ενοίκιο στο νοσοκομειακό ήταν πιο φτηνό. Εγώ λέω στην αρχή να κάνω μια προσπάθεια να θηλάζω και μετά βλέπουμε. Θα ήθελα περιστασιακά ένα θηλαστρο για τις ώρες που θα αποχωρίζομαι το μωρό αλλά για αρχή φοβαμαι να βάλω μπιμπερό μήπως και υπάρξει σύγχυση θηλών. 

preg.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , palmoira είπε:

Καλημέρα κοριτσια! Ωραίες πληροφορίες πήραμε για τα θηλαστρα. Προς το παρόν δεν θα πάρω τίποτε βέβαια αλλά καλό είναι να ξέρουμε κάποιες πληροφορίες. Νόμιζα ότι το ενοίκιο στο νοσοκομειακό ήταν πιο φτηνό. Εγώ λέω στην αρχή να κάνω μια προσπάθεια να θηλάζω και μετά βλέπουμε. Θα ήθελα περιστασιακά ένα θηλαστρο για τις ώρες που θα αποχωρίζομαι το μωρό αλλά για αρχή φοβαμαι να βάλω μπιμπερό μήπως και υπάρξει σύγχυση θηλών. 

Η medela το επαγγελματικό της το νοικιάζει 2,20€ τη μέρα +45€ που θα πάρεις μια φορά τα ανταλλακτικά! Πολύ πιο οικονομικό από το νοσοκομειακό και είναι το ίδιο αν όχι καλύτερο της medela! 

Opjnp2.pngnWWEp2.png

πρίν από 6 λεπτά , palmoira είπε:

Ακριβως το ιδιο σκεφτομαι και γω. Καλημερα!!

πρίν από 36 λεπτά , Nicol_ είπε:

Καλημερούδια!!! ❤

Καλημεεεερα ❤

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 35 λεπτά , ΦαιηΚατς είπε:

Η medela το επαγγελματικό της το νοικιάζει 2,20€ τη μέρα +45€ που θα πάρεις μια φορά τα ανταλλακτικά! Πολύ πιο οικονομικό από το νοσοκομειακό και είναι το ίδιο αν όχι καλύτερο της medela! 

Εχεις δικιο.Νοικιασα το symphony της medela διπλης αντλησης.τον πρωτο μηνα 80 ευρω + 45 τα εξαρτηματα που ειναι δικα σου και απο τον 2ο μηνα 60 ευρω.μου αυξησε την παραγωγη σε μια βδομαδα θεαματικα.το νοικιασα οταν ο μπεμπης ηταν ηδη 4 μηνων.μπορει να μην χρειαστητε αλλα καλο ειναι να ξερετε.

• Μου αρέσει 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

πρίν από 9 λεπτά , Comet είπε:

Εχεις δικιο.Νοικιασα το symphony της medela διπλης αντλησης.τον πρωτο μηνα 80 ευρω + 45 τα εξαρτηματα που ειναι δικα σου και απο τον 2ο μηνα 60 ευρω.μου αυξησε την παραγωγη σε μια βδομαδα θεαματικα.το νοικιασα οταν ο μπεμπης ηταν ηδη 4 μηνων.μπορει να μην χρειαστητε αλλα καλο ειναι να ξερετε.

Να σε ρωτησω σε βολευε το διπλο δεν ειναι κουραστικο να τα κρατας κ τα δυο?

0EKFp2.png

Βολεψε απο την αποψη οτι οταν θηλαζα το μπεμπη απο το ενα απο το αλλο ετρεχε το γαλα και πηγαινε χαμενο.οποτε στο ενα ειχα το μωρο και στο αλλο το θηλαστρο.λιγο ζογκλερ βεβαια.Επισης επειδη προσπαθουσα να αυξησω παραγωγη μετα απο καθε θηλασμο εβαζα θηλαστρο για 20 λεπτα σε καθε στηθος.αν δεν το εκανα ταυτοχρονα θα χρειαζομουν 40 λεπτα.κερδιζεις χρονο

• Μου αρέσει 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Comet είπε:

Εμένα ο μπέμπης είναι 2 μηνών οπότε χρειάζομαι σίγουρα για ένα 4μηνο ακόμη και βλέπουμε... Οπότε μάλλον με συμφέρει να αγοράσω!

Opjnp2.pngnWWEp2.png

17 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Έχουν αυξηθεί οι συσπάσεις.ειχα κάτι περιποιημενες σήμερα με πονο αλλά δεν έχω συνεχόμενες , αρα έχω ακόμα δρόμο.σε μια βδομάδα έρχεται και ο άντρας μου αρα  πρέπει να κρατηθει λίγο ο μπέμπης.Παντως ακόμα δεν έχω συνηδητοποιησει ότι θα κάνω μωρο ότι είμαι έγκυος.

Σε ευχαριστώ .Να σε ρωτήσω.ποσο μαγνήσιο παίρνεις?

Καλησπέρα κορίτσι μου..δεν μ έχει ξεκινήσει μαγνήσιο..μου λέει θα δούμε αν χρειαστείς γενικα

15 ώρες πρίν, Vasoth. είπε:

Κανε οτι σου ειπε κ μην ανχωνεσαι αν δε περασουν λογικα θα σου δωσει κ φαρμακα για τις συσπασεις εκτος απο τα ουτρο κ λογικα κ μαγνησιο αν δεν παιρνεις ηδη τον τραχυλο τον εχετε μετρησει καθολου?

Ναι κάθε φορά μου το μετράει και λέει ότι είναι κλειστός και όλα καλά..μαγνήσιο δεν παίρνω γτ λέει θα δούμε αν χρειαστει γενικά να πάρω

• Μου αρέσει 1

πρίν από 54 λεπτά , Κωνσταντίνα16 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου..δεν μ έχει ξεκινήσει μαγνήσιο..μου λέει θα δούμε αν χρειαστείς γενικα

Ναι κάθε φορά μου το μετράει και λέει ότι είναι κλειστός και όλα καλά..μαγνήσιο δεν παίρνω γτ λέει θα δούμε αν χρειαστει γενικά να πάρω

Αφού δεν σουβεδωσε μαγνήσιο Μην αγχώνεσαι με τις συσπάσεις .αν είχες θέμα που να αποτελούσε κίνδυνο για το μωρό θα σου έδινε σίγουρα.

1 hour ago, Κωνσταντίνα16 είπε:

Κωνσταντίνα όπως σου έγραψε και η Λουλου μην ανησυχείς. Εάν έβλεπε κάτι ανησυχητικό ο γιατρός σου θα σου έδινε φάρμακα. Ξεκουράσου λιγάκι και όλα θα πάνε καλά.

preg.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...